- 16 Şubat 2009
- 34.885
- 123.240
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
- #8.501
Hadi yaerkekte kalmış aklı bence
sen ne düşünüyosun bu konuda. Bende doktora gittim herşey yolundaymış bakalım haftaya da kalp atışını duyucaz...
Çok sevindim canım benim allahım sağlıcakla gelsin minnoş patikler benden
 darısı bizlerinde başına
darısı bizlerinde başına 
			 BitmeyenUmidim

BitmeyenUmidim

darısı sizlerin başına inşallah Allah tez vakitte sağlıkla sıhhatle nasib etsin...
darısı sizlerin başına inşallah Allah tez vakitte sağlıkla sıhhatle nasib etsin... 

artık 85,8 kiloyum maalesef benim iki kötü alışkanlığım var birincisi kola ikincisi sigara ikisini bırakmak biraz zorladı beni. Şimdi arada ceviz falan yiyorum , Bide yemeklerin yanında ekmek yiyorum 1 dilimde olsa ve havalar serinleyince su içmeyide azalttım bunlarda tabii kilomu arttırdı. Hedefim 4 haftada 83 e kadar düşmek inşallah başarırım. Sen neler yapıyorsun?
 artık 85,8 kiloyum maalesef benim iki kötü alışkanlığım var birincisi kola ikincisi sigara ikisini bırakmak biraz zorladı beni. Şimdi arada ceviz falan yiyorum , Bide yemeklerin yanında ekmek yiyorum 1 dilimde olsa ve havalar serinleyince su içmeyide azalttım bunlarda tabii kilomu arttırdı. Hedefim 4 haftada 83 e kadar düşmek inşallah başarırım. Sen neler yapıyorsun? aynı tas aynı hamam
aynı tas aynı hamam  burayada eleman bulamadım öyle işte sabahları ağlayarak uyanıyorum
burayada eleman bulamadım öyle işte sabahları ağlayarak uyanıyorum  zoraki geliyorum
zoraki geliyorum