Arada kocaman 1 yıl var aramayıp görüşülmemiş ve 2 yıl ayrılık herşey yoluna girermi zannetmiyorum zaman çook girmiş araya 2-3 ay desen neyse derim ama allah yardımcın olsun eşiniz size neden hala kızgın onu anlamadım ?? Madem bu kadar seviyordunuz bu zamana kadar neden hiç aramadınız??Merhaba,
Esimle 14 yillik evliyiz. Cocugumuz yok. Ikimizde daha onceden evli idik.
Aramizdaki sorunlardan dolayi 2 yil once ayrildik..1 sene hic gorusmedik. Birbirimizi aramadik.
Gecen hafta esimden bir mesaj aldim. Bosanmak istedigini yaziyordu.Bulustuk. Konustuk. Bana beni hala cok sevdigini ama bana hala kizgin oldugunu soyledi.
Bosanmayi geciktirecegini soyledi..
Bana sarildiginda beni ozledigini hissettim. Arabamda sorun var. Onu tamir edecegini soyledi. Bende bugun aradim.Once bana ne var gibilerinden konustu. Iyi olup olmadigini sordugumda is yerinde sorun oldugunu ve arabami bu hafta sonu tamir edecegini soyledi.
Ama 3 dk sonra aradi ve istersen yarin gel dedi. peki dedim. Araba tamiri icin gerekli parcalari gidip alalim dedi. Gittik. Soguktu bana karsi ama telefon actigimda bana kaba davrandigi icin ozur diledi..
Bu sure zarfinda oyle aci cektimki sizlere anlatamam.
Esimi cok seviyorum. Ama ne yapacagimi hic bilmiyorum. Nasil davranmaliyim bilmiyorum.
Bana karsi olan bu kizginligini nasil geciririm bilmiyorum. Ailesi beni basindan beri istemediler. Cocuklarida oyle.
Ne olur bana yardim edin.Iki satir bile olsa yazin..
Merhaba,
..................................
Esimi cok seviyorum. Ama ne yapacagimi hic bilmiyorum. Nasil davranmaliyim bilmiyorum.
Bana karsi olan bu kizginligini nasil geciririm bilmiyorum. Ailesi beni basindan beri istemediler. Cocuklarida oyle.
Eğer karşılıklı bir sevgi varsa inanın aşılamayacak şeyler aşılıyor..Ben eşimin ailesiyle ilgili ne sorunlar yaşadım yaşıyorum hala ayrılıp barışmalar ama ne oldu birbirimizi öyle seviyordukki kopamadık ayrılamadık birleştik yine inanın oturup konuşunca her şey çözülüyor..Senin dez avantajın 2 senelik ayrılık ve bunun 1 senesinde görüşmemenzi eşine karşı tavırların..Ailesi bunu çok güzel kullanır eğer ailesininde gazına geliyor dolduruşuna geliyorsa hiç bişey olmaz emin ol..Bu çok önemli çünkü benim eşimede çoook demişler bırak onu bilmem ne die önemli olan eşinin ne düşündüğü eğer kalkıp annesinden çocuklarından etkileniyorsa ne diyebilirim..Hadi çocuklar neysede anneler aah o kaynanalar yatçak yerleri yok diğer tarafta..Hakkında hayırlısı olsun canım umarım aşarsınız sorunları..ozel oldugu icin yazmak istemiyorum ama tabii o zaman bana nasil yardim edeceksiniz.
cocuklari ve annesi tarafindan zehirleniyor. esim bana karsi hic boyle degildi..
ama tabiki bende bazi hatalar yaptim. ornegin is yerlerimiz ayni yerde idi. ona kizginligimdan isimi degistirdim. yuzune bile bakmadim.
bugun bana onu soyledi. senin araban icin fren balatasi aldim gecen sene dedi.. ben neden bilmiyorum dedim. e is degistirdin ofisini baska yere tasidin, yuzume bile bakmadin.bende sana veremedim dedi.. bir sey demedim.
ama o da beni cokkk incitmisti..
aramizdaki sorun kadin sorunu degil bunu belirteyim.
aradan 1 sene gectikten sonra gorustugumuzde bile hayatinda kimse olmadigi belli cunku bana hafta sonlarim bos evdeyim dedi..
esimi cok bitik gordum.. sigaraya yeniden baslamis.. onu cok seviyorum. onunda beni sevdigini biliyorum ama onun cocuklarini ve annesini nasil asarim bilmiyorum..
ozel oldugu icin yazmak istemiyorum ama tabii o zaman bana nasil yardim edeceksiniz.
cocuklari ve annesi tarafindan zehirleniyor. esim bana karsi hic boyle degildi..
ama tabiki bende bazi hatalar yaptim. ornegin is yerlerimiz ayni yerde idi. ona kizginligimdan isimi degistirdim. yuzune bile bakmadim.
bugun bana onu soyledi. senin araban icin fren balatasi aldim gecen sene dedi.. ben neden bilmiyorum dedim. e is degistirdin ofisini baska yere tasidin, yuzume bile bakmadin.bende sana veremedim dedi.. bir sey demedim.
ama o da beni cokkk incitmisti..
aramizdaki sorun kadin sorunu degil bunu belirteyim.
aradan 1 sene gectikten sonra gorustugumuzde bile hayatinda kimse olmadigi belli cunku bana hafta sonlarim bos evdeyim dedi..
esimi cok bitik gordum.. sigaraya yeniden baslamis.. onu cok seviyorum. onunda beni sevdigini biliyorum ama onun cocuklarini ve annesini nasil asarim bilmiyorum..
Eğer karşılıklı bir sevgi varsa inanın aşılamayacak şeyler aşılıyor..Ben eşimin ailesiyle ilgili ne sorunlar yaşadım yaşıyorum hala ayrılıp barışmalar ama ne oldu birbirimizi öyle seviyordukki kopamadık ayrılamadık birleştik yine inanın oturup konuşunca her şey çözülüyor..Senin dez avantajın 2 senelik ayrılık ve bunun 1 senesinde görüşmemenzi eşine karşı tavırların..Ailesi bunu çok güzel kullanır eğer ailesininde gazına geliyor dolduruşuna geliyorsa hiç bişey olmaz emin ol..Bu çok önemli çünkü benim eşimede çoook demişler bırak onu bilmem ne die önemli olan eşinin ne düşündüğü eğer kalkıp annesinden çocuklarından etkileniyorsa ne diyebilirim..Hadi çocuklar neysede anneler aah o kaynanalar yatçak yerleri yok diğer tarafta..Hakkında hayırlısı olsun canım umarım aşarsınız sorunları..
Hepinize cevap yazdiginiz icin cok tesekkur ederim.Sagolun..
Ben cabaliyorum.ve elimden geleni yapacagim.
diyorumki eger beni gercekten istemese idi. o mesaji attiktan sonra gorusmek bile istemez, buraya kadar Eda bitti derdi. Ve yine deniyelim demezdi diye dusunuyorum.Veya arabani tamir edeyim vs demezdi.Oyle degilmi?
Ama bana olan bu kizginligini nasil geciricem bilmiyorum.
Sanirim yavas yavas olacak..
Umarım oda sizi seviyordur düşündüğünüz gibi ve sevgi galip gelir..Ama bana pek olacak gibi olmuyor çünkü araya çok uzun zaman girmiş ama Allahın yazdığını bilemeyiz olmaz denilen neler oluyor hayatta Allah yardımcın olsun inş. canım zor bir durum..
Merhaba,
Aramizdaki sorunlardan dolayi 2 yil once ayrildik..1 sene hic gorusmedik. Birbirimizi aramadik.
Gecen hafta esimden bir mesaj aldim. Bosanmak istedigini yaziyordu.Bulustuk. Konustuk. Bana beni hala cok sevdigini ama bana hala kizgin oldugunu soyledi.
Bosanmayi geciktirecegini soyledi..
Bana sarildiginda beni ozledigini hissettim. Arabamda sorun var. Onu tamir edecegini soyledi. Bende bugun aradim.Once bana ne var gibilerinden konustu. Iyi olup olmadigini sordugumda is yerinde sorun oldugunu ve arabami bu hafta sonu tamir edecegini soyledi.
Ama 3 dk sonra aradi ve istersen yarin gel dedi. peki dedim. Araba tamiri icin gerekli parcalari gidip alalim dedi. Gittik. Soguktu bana karsi ama telefon actigimda bana kaba davrandigi icin ozur diledi..
Bu sure zarfinda oyle aci cektimki sizlere anlatamam.
araya zaman girmesi avantaj da olabilir. bence bu durumda öyle.
iki senedir ayrılar ama boşanma davası açan olmamaış.
kim bu kadar bekler ki. demek ikisi de yürekten istemiyor.
eşin boşanalım mesajı da kesinlikle iletişime geçmek için.
gurur yapmış olmalı barışalım diye ortaya çıkamayacağı için.
iletişim de başlamış.
boşanma niyeti olan adam araba tamiri falan düşünmez.
senin niyetini tartıyor.
biraz cesaret.. konuş sen bence.
ondan adım bekleyın bırsey yapmayın bence ... sonucta bosanmayı gecıktırmek ıstedıgını hala sızı sewdıgını soylemıs bu donemde kendılıgınden birşeyler gelişecektır zaten..
araya zaman girmesi avantaj da olabilir. bence bu durumda öyle.
iki senedir ayrılar ama boşanma davası açan olmamaış.
kim bu kadar bekler ki. demek ikisi de yürekten istemiyor.
eşin boşanalım mesajı da kesinlikle iletişime geçmek için.
gurur yapmış olmalı barışalım diye ortaya çıkamayacağı için.
iletişim de başlamış.
boşanma niyeti olan adam araba tamiri falan düşünmez.
senin niyetini tartıyor.
biraz cesaret.. konuş sen bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?