Evliligim icin cok aci cekiyorum.

Arada kocaman 1 yıl var aramayıp görüşülmemiş ve 2 yıl ayrılık herşey yoluna girermi zannetmiyorum zaman çook girmiş araya 2-3 ay desen neyse derim ama allah yardımcın olsun eşiniz size neden hala kızgın onu anlamadım ?? Madem bu kadar seviyordunuz bu zamana kadar neden hiç aramadınız??

Son düzenleme:
birbirinizi seviyorsunuz halen kopmamissiniz bir sans daha verebilirsiniz zarar gelmez

eşinizin size kızgın olduğu konu özel olabilir yazmak istemeyebilirsiniz...ama sorunun kaynağı bu.Eşinizle barışmak için o konu hakkında çözüm üretmelisiniz.

Onu hangi konuda uzmusseniz, eger duzeltebilecek biseyse duzeltmeye calisin.Duzeltilemeyecek ve geri donusu olmayan biseyse kendinizi affettirmeye calisin.Ona degistiginizi ve onu cok sevdigini soylemekle kalmayin bunu hissettirin.Yemege cikmayi teklif edin ve basbasa kalip yasadiginiz guzel gunlerden bahsedin.Onu ozlediginizi belli edin.Onu kazanmaya gayret edin.Butun bunlari onu uzdugunuz ve ayrilmaniza beden olan konuda hakli buluyorsaniz , yapin derim.

Son düzenleme:
ozel oldugu icin yazmak istemiyorum ama tabii o zaman bana nasil yardim edeceksiniz.
cocuklari ve annesi tarafindan zehirleniyor. esim bana karsi hic boyle degildi..
ama tabiki bende bazi hatalar yaptim. ornegin is yerlerimiz ayni yerde idi. ona kizginligimdan isimi degistirdim. yuzune bile bakmadim.
bugun bana onu soyledi. senin araban icin fren balatasi aldim gecen sene dedi.. ben neden bilmiyorum dedim. e is degistirdin ofisini baska yere tasidin, yuzume bile bakmadin.bende sana veremedim dedi.. bir sey demedim.
ama o da beni cokkk incitmisti..
aramizdaki sorun kadin sorunu degil bunu belirteyim.
aradan 1 sene gectikten sonra gorustugumuzde bile hayatinda kimse olmadigi belli cunku bana hafta sonlarim bos evdeyim dedi..
esimi cok bitik gordum.. sigaraya yeniden baslamis.. onu cok seviyorum. onunda beni sevdigini biliyorum ama onun cocuklarini ve annesini nasil asarim bilmiyorum..

Eğer karşılıklı bir sevgi varsa inanın aşılamayacak şeyler aşılıyor..Ben eşimin ailesiyle ilgili ne sorunlar yaşadım yaşıyorum hala ayrılıp barışmalar ama ne oldu birbirimizi öyle seviyordukki kopamadık ayrılamadık birleştik yine inanın oturup konuşunca her şey çözülüyor..Senin dez avantajın 2 senelik ayrılık ve bunun 1 senesinde görüşmemenzi eşine karşı tavırların..Ailesi bunu çok güzel kullanır eğer ailesininde gazına geliyor dolduruşuna geliyorsa hiç bişey olmaz emin ol..Bu çok önemli çünkü benim eşimede çoook demişler bırak onu bilmem ne die önemli olan eşinin ne düşündüğü eğer kalkıp annesinden çocuklarından etkileniyorsa ne diyebilirim..Hadi çocuklar neysede anneler aah o kaynanalar yatçak yerleri yok diğer tarafta..Hakkında hayırlısı olsun canım umarım aşarsınız sorunları..

bence cok zor bir durum Allah yardimciniz olsun..
Bir arkadasin da dedigi gibi esas problemi bilmeden ne desek bos..
Siz esinizi seviyorsunuz , esinizin de sizi sevdiginden eminseniz keske cabalasaniz ve ve tamamen silbastan hatalarindan ders almis insanlar oalrak baslayabilseniz..
Belki bunlarin hepsi cok kolay gerceklesirdi ama aradan bu kadar uzun bir sure gectikten sonra ne sekilde olur ya da olabilir mi bilemiyorum..
Umarim olur..

Hepinize cevap yazdiginiz icin cok tesekkur ederim.Sagolun..

Ben cabaliyorum.ve elimden geleni yapacagim.
diyorumki eger beni gercekten istemese idi. o mesaji attiktan sonra gorusmek bile istemez, buraya kadar Eda bitti derdi. Ve yine deniyelim demezdi diye dusunuyorum.Veya arabani tamir edeyim vs demezdi.Oyle degilmi?
Ama bana olan bu kizginligini nasil geciricem bilmiyorum.

Sanirim yavas yavas olacak..

araya zamanda girse ben aramizdaki sevgiyi gorebildim hala.
bana bunu kendide soyledi..
peki siz nasil bir yol izlediniz? siz ayrildim derken baska evde yasadinizmi?

Umarım oda sizi seviyordur düşündüğünüz gibi ve sevgi galip gelir..Ama bana pek olacak gibi olmuyor çünkü araya çok uzun zaman girmiş ama Allahın yazdığını bilemeyiz olmaz denilen neler oluyor hayatta Allah yardımcın olsun inş. canım zor bir durum..

bence açık açık konuşmak en doğrusu. ima etmeyle onun anlamasını beklemeyle ya da onu anlamaya çalışarak ilişkinizi yormayın daha fazla.
onun da seni sevdiği belli.
sen at adımı ne kaybedersin ki.
onu sevdiğini hatalarından pişman olduğunu ve onsuz yaşamak istemediğini söyle.
gerisi ona kalmış.

araya zaman girmesi avantaj da olabilir. bence bu durumda öyle.

iki senedir ayrılar ama boşanma davası açan olmamaış.
kim bu kadar bekler ki. demek ikisi de yürekten istemiyor.
eşin boşanalım mesajı da kesinlikle iletişime geçmek için.
gurur yapmış olmalı barışalım diye ortaya çıkamayacağı için.
iletişim de başlamış.
boşanma niyeti olan adam araba tamiri falan düşünmez.
senin niyetini tartıyor.
biraz cesaret.. konuş sen bence.

o kadar zamandan sonra herşey eskisi gibi olucagını sanmıyorum canım tekrar acı çekmede

Aynı bu durumda olan arkadaşım var aynı iş yerindeyiz..Eşiyle 2 senedir ayrılar ve eşi ailesinin gazına geldiği için eşini sevdiği halde adım atmadı..Arkadaşım adımı attıysada olmadı eşi ailesinin direktifleri doğrultusunda barışmayı kabul edeceğini söyledi..Bunun yanı sıra 2 senedir ayrı yaşadılkarı için demediklerinide bırakmadılar şimdi boşanma davası açıldı..Adam ben boşanmak istemiyorum dedi ama barışmak içinde 2 senedir hiçb bir halt yapmadı..Sürekli iletişim halindelerdi kızları var çünkü ama ne oldu ben boşanma davası açmam sen aç oldu..Kusura bakmayın ama araya zamaaaaan çooooooookk girince neler söyleniyor neler yapılıyor neler..Bence bunun avantajı falan yok eğer eşiniz sizi seviyor ve herşeye rağmen sizinle olmak istiyorsa zamanı mekanı yok sayar barışmak için elinden geleni yapar..Ama eğer seninde cesaretin varsa elbette eşindir yinede şansını dene ama diğer arkadaşın dediği gibi araya bu kadar zaman girdikten sonra herşey eskisi gibi olurmu bilinmez..Diyorum yaa allah yardımcın olsun..

Eğer gerçekten seviyorsan sevgini belli etmekten çekinme derim. Eşin bazı işaretler vermiş sayılır ayrılmak istemediğine dair. Onun da kafası karışıktır tabi. Sen de ayrılmaya gönüllü olmadığını ima edebilirsin. Kolay bir durum değil hakkınızda hayırlısı olsun.

Evet araya zaman girdi. Ama biz onunla danismana gittigimiz zaman Eda bana zaman vermiyor demisti.
Bende verdim. Ama o kadar incinmistimki bende onunla konusmamayi sectim.Ve ofisimide tasidim.

Benim ofisimi tasimam onda buyuk sok etkisi yapti. Cunku hic bir zaman dusunmedi benim ondan ayrilabilecegimi.

Senden bosanmak istiyorum diye mesaj attiginda goruselim dedigimde bana ayni gun icin de randevu verdi. Hatta aksam 6 da bulusacaktim. O 1 saat erkenden gelmis. Beni aradi ben geldim diye. Ve konusma sirasinda ben bosanmak istiyorsun saygi duyarim ama ben istemiyorum dedim. O da evliligimiz bir yere gitmiyor. Sen ofisini tasidin benimle hic konusmadin vs dedi. Kizgindi.

O na hatamin farkinda oldugumu ama evlilik sorunumuzda tum sucun bende olmadigini herkesin bir payi oldugunu soyledigimde evet haklisin dedi.

Sana hala derinden duygularim var Eda dedi. Ama ben yeniden baslamak istiyorum seninle gecen 14 senemi unutmak istiyorum dedi.

Ve belki merak edersin soyliyeyim hayatima seninle ayri iken kimse girmedi dedi. Bir sey demedim.Sorgulamadim.

Sonrada tamam bosanmayi geciktirelim.Deniyelim dedi.
Arabamdan bahsedince ben yaparim dedi vs. Hatta ben baska eve tasinmak uzereyim.
Haber ver sana yardim ederim dedi.
Dusundum eger hayatinda bir kadin olsa idi Hafta sonlari bosum demezdi.
Dun baktimda, nasilda hasta. Zor ayakta duruyor. SIgaraya yeniden baslamis.
Neden basladin dedim. Herseyimi kaybettim diye dayanamadim artik dedi..

Benimde kafami karistiran bu oldu.Hem beni ariyor, bosanmak istiyor.Hemde arabami tamir ediyor. Hem tasinirken yardim edecek.
Acaba diyorum vicdan mi yapiyor?

Arkadaslar cok cok sagolun cevap yazdiginiz icin. Icimi rahatlattiniz. Allah hepinizden razi olsun. Allah gonlunuze gore versin.

ondan adım bekleyın bırsey yapmayın bence ... sonucta bosanmayı gecıktırmek ıstedıgını hala sızı sewdıgını soylemıs bu donemde kendılıgınden birşeyler gelişecektır zaten..

ondan adım bekleyın bırsey yapmayın bence ... sonucta bosanmayı gecıktırmek ıstedıgını hala sızı sewdıgını soylemıs bu donemde kendılıgınden birşeyler gelişecektır zaten..

evet guzel bir noktaya degindiniz.bir seyler gelisecektir zaten..
bakalim neler olacak. insallah iyi olur. cok zor 14 seneyi bir kalemde silmek..cok uzuluyorum.
cok sagolun. allah razi olsun.

insallah dediginiz gibidir.. bosanma niyeti olsa araba tamiri dusunmez diyorum.ama bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…