Eğer gerçekten seviyorsan sevgini belli etmekten çekinme derim. Eşin bazı işaretler vermiş sayılır ayrılmak istemediğine dair. Onun da kafası karışıktır tabi. Sen de ayrılmaya gönüllü olmadığını ima edebilirsin. Kolay bir durum değil hakkınızda hayırlısı olsun.
Merhaba,
Esimle 14 yillik evliyiz. Cocugumuz yok. Ikimizde daha onceden evli idik.
Aramizdaki sorunlardan dolayi 2 yil once ayrildik..1 sene hic gorusmedik. Birbirimizi aramadik.
Gecen hafta esimden bir mesaj aldim. Bosanmak istedigini yaziyordu.Bulustuk. Konustuk. Bana beni hala cok sevdigini ama bana hala kizgin oldugunu soyledi.
Bosanmayi geciktirecegini soyledi..
Bana sarildiginda beni ozledigini hissettim. Arabamda sorun var. Onu tamir edecegini soyledi. Bende bugun aradim.Once bana ne var gibilerinden konustu. Iyi olup olmadigini sordugumda is yerinde sorun oldugunu ve arabami bu hafta sonu tamir edecegini soyledi.
Ama 3 dk sonra aradi ve istersen yarin gel dedi. peki dedim. Araba tamiri icin gerekli parcalari gidip alalim dedi. Gittik. Soguktu bana karsi ama telefon actigimda bana kaba davrandigi icin ozur diledi..
Bu sure zarfinda oyle aci cektimki sizlere anlatamam.
Esimi cok seviyorum. Ama ne yapacagimi hic bilmiyorum. Nasil davranmaliyim bilmiyorum.
Bana karsi olan bu kizginligini nasil geciririm bilmiyorum. Ailesi beni basindan beri istemediler. Cocuklarida oyle.
Ne olur bana yardim edin.Iki satir bile olsa yazin..[/QUOT
yanlış anlamadıysam eşiniz ne istediğini bilmiyor gibi dengeszi davranışları var hem boşanmak istiyor hem özlüyor falan bence daha önce denemişsiniz olmamış hazır soğumuşken denenmişi denemeyin olsaydı bundan önce olurdu bir insan değişmez ben bunu anlamış biri olarak yazıyorum yaptığı hataları bir süre sonra tekrar yapacak nolacak sizin zamanınızdan çalacak yeni tertemiz sayfa açın kendinize size gerçek anlamda değer veren olgun merhametli bencil olmayan birileri sizi mutlaka mutlu edecek geçmişinizi unutturacaktır ne istediğini bilmeyen kıymet bilmeyen adam üzülsün diycem ama üzülmezler genelde
Merhaba,
Esimle 14 yillik evliyiz. Cocugumuz yok. Ikimizde daha onceden evli idik.
Aramizdaki sorunlardan dolayi 2 yil once ayrildik..1 sene hic gorusmedik. Birbirimizi aramadik.
Gecen hafta esimden bir mesaj aldim. Bosanmak istedigini yaziyordu.Bulustuk. Konustuk. Bana beni hala cok sevdigini ama bana hala kizgin oldugunu soyledi.
Bosanmayi geciktirecegini soyledi..
Bana sarildiginda beni ozledigini hissettim. Arabamda sorun var. Onu tamir edecegini soyledi. Bende bugun aradim.Once bana ne var gibilerinden konustu. Iyi olup olmadigini sordugumda is yerinde sorun oldugunu ve arabami bu hafta sonu tamir edecegini soyledi.
Ama 3 dk sonra aradi ve istersen yarin gel dedi. peki dedim. Araba tamiri icin gerekli parcalari gidip alalim dedi. Gittik. Soguktu bana karsi ama telefon actigimda bana kaba davrandigi icin ozur diledi..
Bu sure zarfinda oyle aci cektimki sizlere anlatamam.
Esimi cok seviyorum. Ama ne yapacagimi hic bilmiyorum. Nasil davranmaliyim bilmiyorum.
Bana karsi olan bu kizginligini nasil geciririm bilmiyorum. Ailesi beni basindan beri istemediler. Cocuklarida oyle.
Ne olur bana yardim edin.Iki satir bile olsa yazin..[/QUOT
yanlış anlamadıysam eşiniz ne istediğini bilmiyor gibi dengeszi davranışları var hem boşanmak istiyor hem özlüyor falan bence daha önce denemişsiniz olmamış hazır soğumuşken denenmişi denemeyin olsaydı bundan önce olurdu bir insan değişmez ben bunu anlamış biri olarak yazıyorum yaptığı hataları bir süre sonra tekrar yapacak nolacak sizin zamanınızdan çalacak yeni tertemiz sayfa açın kendinize size gerçek anlamda değer veren olgun merhametli bencil olmayan birileri sizi mutlaka mutlu edecek geçmişinizi unutturacaktır ne istediğini bilmeyen kıymet bilmeyen adam üzülsün diycem ama üzülmezler genelde
cok tesekkur ederim yorumunuz icin..allah razi olsun.
benim anlamadığım şu yeni evli değilsiniz tecrübesiz toy insanlarda değilsiniz 14 yıllık evliliği anne yada çocuklar yıkamaz bencebelli ki sizinde anlaşmazlıklarınız birbirinize karşı yanlışlarınız olmuş ama ikinizde birbirinizi seviyorsunuz umarım sorunlarınızı çözer mutlu olursunuz canım
boşanmayı geciktirmeniz iyi olmuş...
biraz daha zaman lazım size belli...
üstelik kopamıyosunuzda....
biraz akışına bırakıp üstüne gitmeyin derim ben...
inşallah zamanla düzelir ve kurtulur evliliğiniz...
mutluluklar
insallah dediginiz gibidir.. bosanma niyeti olsa araba tamiri dusunmez diyorum.ama bilemiyorum
canım, boşanma niyeti olsa bırak araba tamirini senle görüşmek bile istemez.
sana yazdığı mesaj zaten onun attığı adım.
düşünmüş nasıl girişsem diye senden olumsuz bir cevap alma ihtimalini fazla gördüğü için boşanalım demiş.
arzusu boşanmak değil.
bu msajın anlamı şu 'senden bir adım gelmiyor. madem beni artık istemiyorsun boşanalım. isteseydin bişey yapardın'
yani sitemkar duygular içinde. çocuk gibi senden ilgi beklemiş bu süre içinde.
o sana bir kapı açmış.
bu çok net görünüyor.
ondan şüphen olmasın.
eskisinden daha iyi bile olabilirsiniz.
bu yaştan sonra bırakın çoluğu çocuğu herkes kendi hayatına baksın.
size sizden başkası derman olmaz. çocuk falan biyere kadar. eşin de bunu anlamıştır artık.
canim ya, allah razi olsun. icimi ferahlattin.allah gonlune gore versin.. insallah oyledir..birde bana olan su kizginligi gecse..
onu nasil geciricem bilmiyorum.
cok tesekkur ederim.
pişman olduğunu görünce kızgınlığı geçer.
biraz egosunu okşa. buna ihtiyacı var gibi.
ilk buluşmanızda sımsıcak sarılıp çok özledim... de mesela :)
çok inat değilse karşılık verir bence.
işini taşımakla çok hata yaptığını söyle. bunu duyması gerek senden.
inşallah herşey düzelir.
ben deişini taşıyarak sen onu kırdın o yüzden o sana kızgın sanıyordum.
o seni nasıl kırdı ne oldu ben mi kaçırdım.
ailesi çocukları başından beri istememişti seni.
ayrılma sebebiniz bu meselelermiydi. kendi aranızdaki sorunlarmıydı.
tam da anlatmamışsın. 14 sene az değil. ailesinin de çocukların da kabullenmiş olması gereki çoktan.
eee sahi ne olduydu da sen işini taşıdın
o neden vicdan yapıyor
14 YIL ÖNCESİNE DÖNÜP YENİDEN BAŞLAMAK BELKİDE...Tüm kızgınlıkları,kırgnlıkları,hayal kırıklıklarını bir kenara koyup.Kadınlar unutmaz ama bence erkeklerde kolay silemezler birşeyleri.Eşiniz adım atmıyorsa siz atın acaba öylemi böylemi demek yerine somut adımlar atın derim ben.Çekinmeden SENİ ÇOK SEVİYORUM,SENİ ÇOK ÖZLEDİM deyin mesela öyle fısıldayarak değil gözlerinin içine bakarak ve üstüne basa basa...O sizin elinizi tutmuyorsa siz onun elini tutun...Ağladığınızda omuzuna yaslanın yanlız ağlamak yerine....Ama acaba demeyin aşkın acabası yoktur ...Ya vardır yada yoktur...Arada kalmak sizi yıpratmaktan soru işaretlerinden başka birşeye yaramaz.(Eğer haklı ise) kızgın olmakta haklı olduğunu ve hatalarınızı telafi edeceğinizi söyleyin.Yok eğer siz ona kızgınsanız (kalbinize onu affedebileceğinizi söyleyin...Nacizane düşüncelerim bunlar umarım herşey gönlünüzce olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?