Evliligim icin cok aci cekiyorum.

kendisini sevdigimi soyledim.ayrilmak istemedigimide soyledim.

amin. hepimizin hakkinda hersey hayirli olsun insallah. tesekkur ederim.

benim anlamadığım şu yeni evli değilsiniz tecrübesiz toy insanlarda değilsiniz 14 yıllık evliliği anne yada çocuklar yıkamaz bencebelli ki sizinde anlaşmazlıklarınız birbirinize karşı yanlışlarınız olmuş ama ikinizde birbirinizi seviyorsunuz umarım sorunlarınızı çözer mutlu olursunuz canım

Dogru dediniz.Bu kadar uzun yillari baskalari yikamaz bencede ama bazen uvey cocuklar cok zorluk cikarabiliyorlar.
Dogru birbirimize karsi yanlisliklarimiz oldu..

Esimin devamli degisen bir ruh hali oldu evliligimiz boyunca..

Ilac kullandi. Ama sanirim gelisme olmamis.
Bakalim yarin gittigimde gorucem. Arabami tamir edecek.
Bazen acaba bosami kurek cekiyorum diyorum..
Ama elimden geleni yapacagim.

Insallah sorunlari cozeriz.. Ikimizde 50 yasinda insanlariz. Cok genc degiliz. Boyumuzdan buyuk cocuklarimiz var.Ikimizinde ikinci evliligi..

Ama oyle bir seyki sanki benden gozukuyorlar esime..

Sagolun.. Allah razi olsun.. Cevabiniz icin cok tesekkur ederim.

boşanmayı geciktirmeniz iyi olmuş...
biraz daha zaman lazım size belli...
üstelik kopamıyosunuzda....
biraz akışına bırakıp üstüne gitmeyin derim ben...
inşallah zamanla düzelir ve kurtulur evliliğiniz...
mutluluklar

kopamiyoruz gercekten..cok olaylardan gectik ama bir turlu kopamadik..
insallah kurtulur evliligimiz dediginiz gibi.
allah razi olsun..

dediginiz gibi hic ustune gitmeyecegim.

tesekkur ederim.

Son düzenleme:
insallah dediginiz gibidir.. bosanma niyeti olsa araba tamiri dusunmez diyorum.ama bilemiyorum

canım, boşanma niyeti olsa bırak araba tamirini senle görüşmek bile istemez.
sana yazdığı mesaj zaten onun attığı adım.
düşünmüş nasıl girişsem diye senden olumsuz bir cevap alma ihtimalini fazla gördüğü için boşanalım demiş.
arzusu boşanmak değil.
bu msajın anlamı şu 'senden bir adım gelmiyor. madem beni artık istemiyorsun boşanalım. isteseydin bişey yapardın'
yani sitemkar duygular içinde. çocuk gibi senden ilgi beklemiş bu süre içinde.
o sana bir kapı açmış.
bu çok net görünüyor.
ondan şüphen olmasın.
eskisinden daha iyi bile olabilirsiniz.
bu yaştan sonra bırakın çoluğu çocuğu herkes kendi hayatına baksın.
size sizden başkası derman olmaz. çocuk falan biyere kadar. eşin de bunu anlamıştır artık.

canim ya, allah razi olsun. icimi ferahlattin.allah gonlune gore versin.. insallah oyledir..birde bana olan su kizginligi gecse..
onu nasil geciricem bilmiyorum.
cok tesekkur ederim.

Son düzenleme:
canim ya, allah razi olsun. icimi ferahlattin.allah gonlune gore versin.. insallah oyledir..birde bana olan su kizginligi gecse..
onu nasil geciricem bilmiyorum.
cok tesekkur ederim.

pişman olduğunu görünce kızgınlığı geçer.

biraz egosunu okşa. buna ihtiyacı var gibi.
ilk buluşmanızda sımsıcak sarılıp çok özledim... de mesela :)
çok inat değilse karşılık verir bence.
işini taşımakla çok hata yaptığını söyle. bunu duyması gerek senden.
inşallah herşey düzelir.

sagolasin canim..
dun arabami tamir etti..sonra yikadi temizledi..ugrasti durdu. ardindan bir seyler atistirmak icin alisveris merkezine gittik..
elimi falan tutmadi. bende onun elini tutmadim. ustune gitmemek icin..
oldukca hasta gorunuyordu..
ayakta zor duruyor aslinda..
tek sasirdigim sey arabami tamir ederken komsulari geldi. onlara benim icin "esim " diye tanistirdi. cok sasirdim..

ama cok mutlu oldum..
haftaya arabayi tekrar goturucem birseyine daha bakacak..
ama hic suraya gidelim vs demiyor..
ne olur benim icin dua edin..

ben deişini taşıyarak sen onu kırdın o yüzden o sana kızgın sanıyordum.
o seni nasıl kırdı ne oldu ben mi kaçırdım.
ailesi çocukları başından beri istememişti seni.
ayrılma sebebiniz bu meselelermiydi. kendi aranızdaki sorunlarmıydı.
tam da anlatmamışsın. 14 sene az değil. ailesinin de çocukların da kabullenmiş olması gereki çoktan.
eee sahi ne olduydu da sen işini taşıdın
o neden vicdan yapıyor

bir cok sorun yasamistik. ailesi ile ilgili.
sonunda hep ben suclu oldum.ama yinede bazi yerlerde anlayis gostermedigimin farkina vardim.
is yerimi degistirdim cunku hep onu gorup evliligimiz icin kilini kipirdatmamasi beni cok uzuyordu..

vicdan yapiyor derken, beni zamaninda cok yalniz biraktigi icin belkide vicdani sizlamistir. simdide arabama yardim etti. o anlamda demistim..
offf cokkk uzuluyorum ben((((

cevabin icin cok tesekkur ederim..

14 YIL ÖNCESİNE DÖNÜP YENİDEN BAŞLAMAK BELKİDE...Tüm kızgınlıkları,kırgnlıkları,hayal kırıklıklarını bir kenara koyup.Kadınlar unutmaz ama bence erkeklerde kolay silemezler birşeyleri.Eşiniz adım atmıyorsa siz atın acaba öylemi böylemi demek yerine somut adımlar atın derim ben.Çekinmeden SENİ ÇOK SEVİYORUM,SENİ ÇOK ÖZLEDİM deyin mesela öyle fısıldayarak değil gözlerinin içine bakarak ve üstüne basa basa...O sizin elinizi tutmuyorsa siz onun elini tutun...Ağladığınızda omuzuna yaslanın yanlız ağlamak yerine....Ama acaba demeyin aşkın acabası yoktur ...Ya vardır yada yoktur...Arada kalmak sizi yıpratmaktan soru işaretlerinden başka birşeye yaramaz.(Eğer haklı ise) kızgın olmakta haklı olduğunu ve hatalarınızı telafi edeceğinizi söyleyin.Yok eğer siz ona kızgınsanız (kalbinize onu affedebileceğinizi söyleyin...Nacizane düşüncelerim bunlar umarım herşey gönlünüzce olur...

valla bende tam bunlara yakın bişeyler yazacaktım....
meryem bişey bırakmamış bana...
bencede akışına bırakmak tamam ama adım atmakta lazım arada....
sonra keşke şöyle yapsaydım keşke adım atsaydım belki olurdu diye kalmasın aklında...
o yapmıyosa sen yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…