14 YIL ÖNCESİNE DÖNÜP YENİDEN BAŞLAMAK BELKİDE...Tüm kızgınlıkları,kırgnlıkları,hayal kırıklıklarını bir kenara koyup.Kadınlar unutmaz ama bence erkeklerde kolay silemezler birşeyleri.Eşiniz adım atmıyorsa siz atın acaba öylemi böylemi demek yerine somut adımlar atın derim ben.Çekinmeden SENİ ÇOK SEVİYORUM,SENİ ÇOK ÖZLEDİM deyin mesela öyle fısıldayarak değil gözlerinin içine bakarak ve üstüne basa basa...O sizin elinizi tutmuyorsa siz onun elini tutun...Ağladığınızda omuzuna yaslanın yanlız ağlamak yerine....Ama acaba demeyin aşkın acabası yoktur ...Ya vardır yada yoktur...Arada kalmak sizi yıpratmaktan soru işaretlerinden başka birşeye yaramaz.(Eğer haklı ise) kızgın olmakta haklı olduğunu ve hatalarınızı telafi edeceğinizi söyleyin.Yok eğer siz ona kızgınsanız (kalbinize onu affedebileceğinizi söyleyin...Nacizane düşüncelerim bunlar umarım herşey gönlünüzce olur...
valla bende tam bunlara yakın bişeyler yazacaktım....
meryem bişey bırakmamış bana...
bencede akışına bırakmak tamam ama adım atmakta lazım arada....
sonra keşke şöyle yapsaydım keşke adım atsaydım belki olurdu diye kalmasın aklında...
o yapmıyosa sen yap
bence bu evlilik için hala umut var.ne yap et eşinle aranı düzeltmeye bak.inşallah yeniden bir araya gelirsiniz
cok sagolun meryem arkadasim. evet haklisiniz. ben adim atarken cok korkuyorum..
cok guzel tavsiyeler vermissiniz. hakkinizi helal edin. allah razi olsun sizden.
Cok sagolun..
Evet, dogru dediniz, eglendigimiz bir yere gidebiliriz. Teklif edecegim..
Allah gonlunuze gore versin arkadasim..
Üzülme sonra kabul etmezse...
yazınızı takip ediyorum hakkınızda hayırlısı olsun.eğer gerçekten seviyorsanız-eğer gerçekten tekrar biraraya gelmeniz hayatınızı tekrar zora sokmayacaksa adım atmaktan çekinmeyin derim.kararınızı doğru verin.boşanmak isteyen adam bu saate on kere boşanırdı demekki o da istemiyor ayrılmayı.ama belki biraz kalbinin ve ruhunun okşanmasını istiyor belki bişeyler duymak istiyor sizden.en azından ben adım attım dersiniz sonrasında bitse bile pişmanlık duymazsınız.umarım herşey yolunda gider.
arkadaslar arada yorumlarinizi eksik etmeyin.
Yaşadıklarımız ne kadar çok benziyor!
14 yıllık evliyim ben de..çocuğumuz yok.. Eşimle 3 yıl ayrı yaşadık.. 3 yıl içinde bir kaç kez görüştük sadece..
Sonra bir gün tekrar barışmak istediğini söyledi ve 2 yıldır yine beraberiz..
Bütün sorunun kendinde olduğunu, her şeyi telafi edeceğini söylemişti...Her zamanki gibi yine kandım!!!!
Seni üzmek istemem arkadaşım.. Ancak araya mesafe girdiğinde tekrar biraraya gelinirse maalesef düzelmesi çok zor..Belki imkansız değil ama çoook zor..
Geçen günler geri gelmiyor.. Şimdi öyle pişmanım ki boşanmadığıma.. Yaşım 34 oldu.. artık kendimi çok yorgun, güçsüz ve hiç bir şeyin üstesinden gelemeyecek kadar aciz hissediyorum...Bu evlilikten başka çarem yokmuş gibi hissediyorum...
Evlilik terapistine de gittik.. Bize dediği şey "eğilsizin yaşadığınız evlilik d" ... Hala bekliyorum bir umut... Sanıyorum ki 70 yaşına da gelsem bekleyeceğim...
Sana tavsiyem, olumlu ya da olumsuz bir karar vermen.. Bu belirsizlik insanı hasta ediyor... Bu yaşımda yaşamadığım hastalık kalmadı...Her şey sinir ve stresten kaynaklanıyor... Kendine değer ver.. Eğer birlikte yaşamanın sorumluluğunu ve bilincini kaldıramayacaksa eşiniz, bitirmek en doğrusu...
Hakkınızda hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?