Evliligim icin cok aci cekiyorum.

cok sagolun meryem arkadasim. evet haklisiniz. ben adim atarken cok korkuyorum..
cok guzel tavsiyeler vermissiniz. hakkinizi helal edin. allah razi olsun sizden.

sizde cok sagolun akandeniz arkadasim. adim atarken ne adimi atacagimi bile bilmiyorum bazen..
acaba telefon acip bir yere gidelim desem ( nereye bilmiyorum ama) uygun olurmu sizce?

Allah razi olsun sizden..

bence bu evlilik için hala umut var.ne yap et eşinle aranı düzeltmeye bak.inşallah yeniden bir araya gelirsiniz

bence bu evlilik için hala umut var.ne yap et eşinle aranı düzeltmeye bak.inşallah yeniden bir araya gelirsiniz

allah bin kere razi olsun mcan kardes.elimden geleni yapacagim ama nasil yapacagimi, nerden basliyacagimi bilemiyorum.
arabami tamir etti, sonra birlikte oglen yemegi yedik. sonrada arabada bir sorun daha kalmisti. onu yapmak icin getirecegimi soyledim.peki dedi..
dun ona "iyi gunler dileyen " bir sms attim ama yanit gelmedi.uzuldum aslinda..

cunku gecen gun arkadaslarina beni esim diye tanistirirken cok sevinmistim.

dediginiz gibi insallah yeniden bir araya geliriz.

allah gonlunuze gore versin.

cok sagolun meryem arkadasim. evet haklisiniz. ben adim atarken cok korkuyorum..
cok guzel tavsiyeler vermissiniz. hakkinizi helal edin. allah razi olsun sizden.

Helal olsun ne demek..Allah sizdende razı olsun...

(Sizde anısı olan biryere gidebilirsiniz oradanda konuya giriş yapabilirsiniz eski günlerimizi özledim felan diye )

Cok sagolun..

Evet, dogru dediniz, eglendigimiz bir yere gidebiliriz. Teklif edecegim..

Allah gonlunuze gore versin arkadasim..

biraz evvel esimle konustum.gayet iyi konustu..hafta sonunda arabami tekrar goturucem bakacak..

belki adim adim yavas yavas bir seyler olur..

Allahim sen benim yuvamin kurtulmasina yardim et..Ne olur tut elimden yarabbim..Esimin kalbine sicaklik ver allahim..

umarım eşinizle aranızdaki problemleri aşabilirsiniz.çok zor olmalı severken ayrı düşmek allah yardımcınız olsun

amin cok sagolun.allah razi olsun yorumunuz icin.. allah sizinde tum dualarinizi kabul etsin..

dun esimi gordum.evine gittim. arabam icin. yine birseyine bakacakti.sonra beni iceri davet etti. balkonda oturduk biraz sohbet ettik. sonra ben eve dondum.. aksamda her hafta gittigi bir toplanti var. oraya gittik.
hala bana karsi soguk.daha dogrusu konusurken soguk degilde, merhaba dedigimizde soguk bir sekilde sariliyor.
bende hic ustune gitmiyorum..
aslinda hic iyi degil. sihhati bozuk..ayakta sallaniyor.

arkadaslar arada yine beni desteklermisiniz ne olur. guc bulmaya cok ihtiyacim var
allah razi olsun.

yazınızı takip ediyorum hakkınızda hayırlısı olsun.eğer gerçekten seviyorsanız-eğer gerçekten tekrar biraraya gelmeniz hayatınızı tekrar zora sokmayacaksa adım atmaktan çekinmeyin derim.kararınızı doğru verin.boşanmak isteyen adam bu saate on kere boşanırdı demekki o da istemiyor ayrılmayı.ama belki biraz kalbinin ve ruhunun okşanmasını istiyor belki bişeyler duymak istiyor sizden.en azından ben adım attım dersiniz sonrasında bitse bile pişmanlık duymazsınız.umarım herşey yolunda gider.

gercekten cok tesekkur ederim. allah ne muradiniz varsa versin. cevap verdiginiz icin cok sagolun..
bende oyle dusunuyorum. eger bosamak istese idi sanirim beklemezdi..
deniyelim demezdi..
evine 2 yildir nerde ise hic gitmemistim. Ilk defa girdim..benden kahve yapmami istedi. cunku o cok sever benim kahvemi..
diger bir ilginc olayda wc ye gitmek istedim. alt kattaki wc yi kullanmak istedim. o ise bana odasindaki wc yi kullanmami soyledi. odasina gittim. baktim tabiki hemen..

demekki gizli sakli bir seyi yok..

Yaşadıklarımız ne kadar çok benziyor!
14 yıllık evliyim ben de..çocuğumuz yok.. Eşimle 3 yıl ayrı yaşadık.. 3 yıl içinde bir kaç kez görüştük sadece..
Sonra bir gün tekrar barışmak istediğini söyledi ve 2 yıldır yine beraberiz..
Bütün sorunun kendinde olduğunu, her şeyi telafi edeceğini söylemişti...Her zamanki gibi yine kandım!!!!
Seni üzmek istemem arkadaşım.. Ancak araya mesafe girdiğinde tekrar biraraya gelinirse maalesef düzelmesi çok zor..Belki imkansız değil ama çoook zor..
Geçen günler geri gelmiyor.. Şimdi öyle pişmanım ki boşanmadığıma.. Yaşım 34 oldu.. artık kendimi çok yorgun, güçsüz ve hiç bir şeyin üstesinden gelemeyecek kadar aciz hissediyorum...Bu evlilikten başka çarem yokmuş gibi hissediyorum...
Evlilik terapistine de gittik.. Bize dediği şey "sizin yaşadığınız evlilik değil" ... Hala bekliyorum bir umut... Sanıyorum ki 70 yaşına da gelsem bekleyeceğim...
Sana tavsiyem, olumlu ya da olumsuz bir karar vermen.. Bu belirsizlik insanı hasta ediyor... Bu yaşımda yaşamadığım hastalık kalmadı...Her şey sinir ve stresten kaynaklanıyor... Kendine değer ver.. Eğer birlikte yaşamanın sorumluluğunu ve bilincini kaldıramayacaksa eşiniz, bitirmek en doğrusu...
Hakkınızda hayırlısı olsun...

Daha 34'ündesin , ne bu karamsarlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…