Evliliğim ile ilgili çözüm arıyorum.

Cansel tercıhı konusunda bır sorunu olmasın.sizide paravan olarak kullanmış olabilirmi

İnanır mısınız bilmiyorum ama kendi düşüncelerimi dile getirirken de kavga çıkaracak diye hiçbir şey söylemez oldum. Sadece mutsuz bir şekilde duruyorum evin içinde. Çünkü ben bir şey söylediğimde onun alanına girdiğim için sinirleniyor.

telefonunda ne varmış ki sorun çıkarabilirmişsiniz? açıkçası çok çözüme açık bir evlilik gibi gelmedi. eşinizin farklı eğlenceleri, mutlulukları var gibi
Evet kendisi çok sosyal bir insan. İş hayatında da çok seviliyor. Benim yaşadığım şehirde iş bulmasına rağmen işimi seviyorum arkadaşlarımı bırakmam diye gelmedi. Çevresiyle mutlu benimle değil sanırım.

terapiste gitseniz onu da kandıracaktır ya da orda da sorunların sizden dolayı olduğunu söyleyecektir. Sonuç alacağınızı sanmıyorum terapistten. Çünkü ona göre ortada düzelmesi gereken bir şey yok onun açısından. Telefon olayı ise tamamen bahane gibi geldi bana. Dürüst davranmıyor gibi. Maalesef uzun sevgililik bile tanımak için yetmiyor

O kadar haklısınız ki. Her şekilde ben haksızım onun gözünde. Ben A dediğim için o B diyor. Dediğiniz gibi psikoloğu da kandıracağına oldukça eminim. Kafası zehir gibi ne yazık ki

Madem kendi dünyasında mutlu seni niye kaldırıp getirmişBence geri tayin isteyin eski hayatınıza dönün

O kadar haklısınız ki. Her şekilde ben haksızım onun gözünde. Ben A dediğim için o B diyor. Dediğiniz gibi psikoloğu da kandıracağına oldukça eminim. Kafası zehir gibi ne yazık ki
Siz kendi sağlığınız için terapiye gidin. Sürekli herkesin ilgi gösterdiği biriyse bunla mutludur size ilgi göstermek yaklaşmak istemiyordur. Sevgi anlayışı bencillik üzerine demek ki pohpohlamak üzerine. Ayrı şehirlerde olduğunuzda nadir görüştüğünüzde bunu anlayamamış olmak normal.

Her hafta düzenli olarak terapiye gidiyorum. Yeni haftaya başlarken yeni bir olay oluyor tüm terapi sürecim bu şekilde baltalanıyor. Evet tek isteği pohpohlanmak. Bunları düşünen tek ben olmadığım için çok mutlu oldum. Artık kendimi takıntılı bir manyak gibi hissediyordum. Teşekkür ederim.

8 sene uzun bir zaman zaten birlikte kalıyormuşsunuz.Herşey mükemmeldi siz onun olduğu şehrini az çok biliyordunuz.Ailenizden ,çevrenizden ayrılmak sizin tercihinizdi kimse kafanıza silah dayamadı.Şikayet konusunda haksızsınız ergen gibi şikayet edip durmuşsunuz.Adam da zaten bahane arıyormuş,altın tepside sunmuşsunuz.8 senenin ardından evlenmek için evlenmiş bir çift görüyorum,yaşanmış ve bitmesi gerekirken evlilikle uzatmaları oynuyor.......

Birlikte kalmıyorduk. Farklı şehirlerdeydik. 1-2 sene birlikte yaşadık sadece. Her şey güllük gülistanlık değildi tabii ki ama şu an ki durumla uzaktan yakından alakası yoktu. Diliniz çok zedeleyici maalesef ki. Sitemlerimde ileri gittiğimi açıkça belirttiğimi düşünüyorum.

Tamam işte o ileri giden sitemler olgunluktan çok uzak,kavuşmanın verdiği mutluluk yeni çevre heyecanı, beraber güzel yerler keşfetme mutluluğu nerede???Bir şeyler çok çabuk tükenmiş,sınırlar geçilmiş,çift terapisi,tatil başka çözüm yok Adam tamamen duvar ördüyse ya evlilikten pişman hayal kırıklığı,ya aşk sevgi bitti ......

Ben sorunun sizin alisamamaniz olduğunu sanmıyorum.alisamamaniz olsaydı bir çözüm bulunurdu.Yada açık açık konuşulur bu raddeye gelmezdi.Bence eşiniz evliliğe alışamadı bekar hayatini yaşamak istiyor sorun burda.heleki telefonunu saklaması birde kiskanirsin diyor.kiskanacaginiz şeyler yapmasin o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…