- 27 Temmuz 2015
- 27
- 20
- 288
- 28
- Konu Sahibi kelebek060606
-
Evet aslında ben de sizler gibi düşünüyorum ama işte gerçeklerle yüzleşemiyorum maalesef.eşinizin bu tavırları sizin ona sitemleriniz yüzünden değil, oraya gidip onun düzenini bozduğunuz için.
konuşmayla, terapiyle düzelecek gibi değil bence.
Nedense hala kendim kuruntu yapıyormuşum gibi geliyor. Kendisi çok sosyal bir insan çok sayıda kadın arkadaşı da var. Onları kıskanacağımı düşünüyor sanırım.Yiyor bir haltlar ama, neyse.
İnanır mısınız bilmiyorum ama kendi düşüncelerimi dile getirirken de kavga çıkaracak diye hiçbir şey söylemez oldum. Sadece mutsuz bir şekilde duruyorum evin içinde. Çünkü ben bir şey söylediğimde onun alanına girdiğim için sinirleniyor.Bu durumda onun daha çok üstüne düşmesi gerekmez miydi ama? Sonuçta sen onun için yepyeni bir hayata başlıyorsun ve o şehirde ondan başka kimsen yok. Kendini gerçekten suçlu hissetmemelisin. Bunu ona da belli etme. Kendine bahane bulmasın boşuna.
Bu durumda ne yapılabilire gelirse aranızdaki tüm sorunları çözmek istediğini belirt. Karşılıklı dökün içinizi tabii kurduğunuz cümlelere dikkat ederek. Birbirinizden ne beklediğinizi açıkça konuşun. Konuşmak işe yaramıyorsa evlilik terapisine gitmek istediğini söyle. Evliliğinizi kurtarmaya çalıştığını söyle o da devam etmek istiyorsa biraz çabalamak zorunda.
8 senelik ilişkimizde cinsel hayatımız düzenliydi. Evlendikten sonra değişti maalesef.Cansel tercıhı konusunda bır sorunu olmasın.sizide paravan olarak kullanmış olabilirmi
Aslında tam tersi olması lazım ilginç .telefon saklaması nı hiçbir sey acıklamaz .çekındıgı birseyler var8 senelik ilişkimizde cinsel hayatımız düzenliydi. Evlendikten sonra değişti maalesef.
Evet kendisi çok sosyal bir insan. İş hayatında da çok seviliyor. Benim yaşadığım şehirde iş bulmasına rağmen işimi seviyorum arkadaşlarımı bırakmam diye gelmedi. Çevresiyle mutlu benimle değil sanırım.telefonunda ne varmış ki sorun çıkarabilirmişsiniz? açıkçası çok çözüme açık bir evlilik gibi gelmedi. eşinizin farklı eğlenceleri, mutlulukları var gibi
O kadar haklısınız ki. Her şekilde ben haksızım onun gözünde. Ben A dediğim için o B diyor. Dediğiniz gibi psikoloğu da kandıracağına oldukça eminim. Kafası zehir gibi ne yazık kiterapiste gitseniz onu da kandıracaktır ya da orda da sorunların sizden dolayı olduğunu söyleyecektir. Sonuç alacağınızı sanmıyorum terapistten. Çünkü ona göre ortada düzelmesi gereken bir şey yok onun açısından. Telefon olayı ise tamamen bahane gibi geldi bana. Dürüst davranmıyor gibi. Maalesef uzun sevgililik bile tanımak için yetmiyor
Evet kendisi çok sosyal bir insan. İş hayatında da çok seviliyor. Benim yaşadığım şehirde iş bulmasına rağmen işimi seviyorum arkadaşlarımı bırakmam diye gelmedi. Çevresiyle mutlu benimle değil sanırım.
Siz kendi sağlığınız için terapiye gidin. Sürekli herkesin ilgi gösterdiği biriyse bunla mutludur size ilgi göstermek yaklaşmak istemiyordur. Sevgi anlayışı bencillik üzerine demek ki pohpohlamak üzerine. Ayrı şehirlerde olduğunuzda nadir görüştüğünüzde bunu anlayamamış olmak normal.O kadar haklısınız ki. Her şekilde ben haksızım onun gözünde. Ben A dediğim için o B diyor. Dediğiniz gibi psikoloğu da kandıracağına oldukça eminim. Kafası zehir gibi ne yazık ki
5 sene içerisinde tekrar bir tayin söz konusu değil benim için. Geldiğim yerde yeni bir düzen kurmak tek çözümü. Yapayalnız kimse olmadan.Madem kendi dünyasında mutlu seni niye kaldırıp getirmişBence geri tayin isteyin eski hayatınıza dönün
Her hafta düzenli olarak terapiye gidiyorum. Yeni haftaya başlarken yeni bir olay oluyor tüm terapi sürecim bu şekilde baltalanıyor. Evet tek isteği pohpohlanmak. Bunları düşünen tek ben olmadığım için çok mutlu oldum. Artık kendimi takıntılı bir manyak gibi hissediyordum. Teşekkür ederim.Siz kendi sağlığınız için terapiye gidin. Sürekli herkesin ilgi gösterdiği biriyse bunla mutludur size ilgi göstermek yaklaşmak istemiyordur. Sevgi anlayışı bencillik üzerine demek ki pohpohlamak üzerine. Ayrı şehirlerde olduğunuzda nadir görüştüğünüzde bunu anlayamamış olmak normal.
5 sene içerisinde tekrar bir tayin söz konusu değil benim için. Geldiğim yerde yeni bir düzen kurmak tek çözümü. Yapayalnız kimse olmadan.
Hayır çalıştığım kurumda böyle bir seçenek yokBoşanma mazareti olmuyor muydu?
Birlikte kalmıyorduk. Farklı şehirlerdeydik. 1-2 sene birlikte yaşadık sadece. Her şey güllük gülistanlık değildi tabii ki ama şu an ki durumla uzaktan yakından alakası yoktu. Diliniz çok zedeleyici maalesef ki. Sitemlerimde ileri gittiğimi açıkça belirttiğimi düşünüyorum.8 sene uzun bir zaman zaten birlikte kalıyormuşsunuz.Herşey mükemmeldi siz onun olduğu şehrini az çok biliyordunuz.Ailenizden ,çevrenizden ayrılmak sizin tercihinizdi kimse kafanıza silah dayamadı.Şikayet konusunda haksızsınız ergen gibi şikayet edip durmuşsunuz.Adam da zaten bahane arıyormuş,altın tepside sunmuşsunuz.8 senenin ardından evlenmek için evlenmiş bir çift görüyorum,yaşanmış ve bitmesi gerekirken evlilikle uzatmaları oynuyor.......
Tamam işte o ileri giden sitemler olgunluktan çok uzak,kavuşmanın verdiği mutluluk yeni çevre heyecanı, beraber güzel yerler keşfetme mutluluğu nerede???Bir şeyler çok çabuk tükenmiş,sınırlar geçilmiş,çift terapisi,tatil başka çözüm yok Adam tamamen duvar ördüyse ya evlilikten pişman hayal kırıklığı,ya aşk sevgi bitti ......Birlikte kalmıyorduk. Farklı şehirlerdeydik. 1-2 sene birlikte yaşadık sadece. Her şey güllük gülistanlık değildi tabii ki ama şu an ki durumla uzaktan yakından alakası yoktu. Diliniz çok zedeleyici maalesef ki. Sitemlerimde ileri gittiğimi açıkça belirttiğimi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?