Evliliğim ile ilgili çözüm arıyorum.

Yani tartışırsın ama sonra barışırsın barışınca sevişirsin falan filan.
Sizin ilişkiniz yok ki konuşsanız kavga olacak kadar tepkilisiniz ikiniz de. Sonuçta herşeyi bırakıp siz gitmişsiniz elbette alışma sürecinde insan üzüntüyle hırçın olabiliyor eş bu nedenle var sizi rahatlatmalı uyum sürecinize destek olmalıydı. Siz o desteği görseydiniz abartılı tepkiler vermezdiniz bence.
Oturup düzgünce konuşabilseniz bence çözülebilir bir tatil falan ayarlayın olmaz mı? Gerçi eşiniz sizle başbaşa bir şey de yapmıyormuş bu da garip.
Baktınız tatil ortamında bile çekilmiyor boşayın gitsin madem böyle evlilik olmaz.

8 Yil neye karar veremediniz de bu kadar sure flort ettiniz merak ettim?

8 Yil neye karar veremediniz de bu kadar sure flort ettiniz merak ettim?
Üniversitenin başında başladı ilişkimiz. Okul bitti, iş bulma süreçleri vs derken yıllar geçmiş tabii. Karar verememeyle alakası olduğunu düşünmüyorum. Sevgililik sürecimiz güzeldi çünkü. Çok bunaltan kısıtlayan bir ailem de olmadığı için evliliğe ihtiyaç duymamıştık. En sonunda artık başka şehirlerde zor oluyor diye evlendik.

Biraz gururumu kenara bırakıp konuşmayı, etkinlikler yapmayı da deneyeceğim son çare olarak.

Ha tamam, ben bu kadar kavuşmak için bekleyen bi cift neyi bekledide dengeleri bozuldu diye merak ettigim icin evliliginizin oncesini sordum.

Sikintili bir flort doneminiz yokken, sadece siz dirdir ediyorsunuz diye mi ipler bu kadar gerildi yani?

Hem seks olmamasi ne demek? Telefonu "sorun cikarirsin diye sakliyorum" ne demek?

Kocaniz, eşlik yukumluluklerini gerceklestirmemenin bahanesini bulmus ve catir catir kullaniyor.

Yasiniz genc, yolunuz uzun, sevgi, merhamet, cinsel baglilik vb olmadan evlilik yurutemezsiniz, size de yazık.

Kurtarılacak çay bardağı bile yok bu evlilikte. Büyük ihtimalle ben sosyalim beni severler ayağına aldatıyor seni. Flört edişleri de samimi aekadaştır kesin.

Maalesef şu an bir çözüm görünmüyor. Eşiniz düzelsin isteyecek ki ilişkiniz düzelsin. Eşiniz asla evlenmemeliymiş. Kendinizi suçlayıp durmayın. Başka bir şehre yerleşmek çok zor ben bilirim. Tüm çevreni alışkanlıklarını bırakmak kolay değil. Belki biraz abartılı yaşamışsınız ancak eşiniz günün sonunda " Biraz fazla tepki gösterdin ama benim için her şeyini bırakıp geldin bu psikoloji seni etkilemiş olmalı o yüzden seni anlıyorum" demeliydi. Düşünceli insan bunu yapar. Siz kalkıp her şeyinizi bırakıp gelmişsiniz kendisi için yapılan fedakarlığın farkında değil mi bu adam? Size minnettar olacağina sizi teselli edeceğine burnunuzdan getirmiş. Ayrıca bir ailenin özeli olmalı devamlı birileriyle görüşülmez baş başa ne demek vakit geçirmiyoruz? Bakın bunların hiçbirisi normal değil. Eşinizi umursamayın. Eşli görüşmek istemesini arada kabul edin arada reddedin. Umursamaz olun. Ve deyin ki evet sana biraz yüklendim ancak ben neler çektim neler yaşadım herkesi her şeyi memleketimi bırakıp geldim sen ise beni anlamak yerine böyle davranıyorsun deyin ve muhattap olmayın. Yüzüne bile bakmayın yemek yapmayın. Eğer hatasını fark edip düzelmezse boşanın gitsin. 5 yıl orada kendinize ev tutup idare edersiniz. Böyle giderse boşanırız diye de ona söyleyin. Ayrıca telefon gizlemek falan normal şeyler değil. Bir erkeğin kız arkadaşı olsa da pek samimi olmamalı açıkçası. Bana göre hele hiç olamaz o ayrı da. Adam bekar hayatı gibi yaşayım istiyor böyle bir saçmalık olabilir mi? Ekmeğine yağ sürmeyin mutlu olmasına müsaade etmeyin ve en önemlisi kendinizi suçlayacak yer aramayın

Kesin bi haltlar yiyor bence de. Yine de takipte kalın bu kadar çevreyle at koşturuyor sonuç olarak.
Bide Orada tek olmanızdan dolayı psikolojik üstünlük kurmuş bence baştaki kavgalarınızla alakası yok. Naz çekilir küslük biter sonuç olarak.
Şuan siz ona muhtaç gibisiniz sosyal anlamda o da bunu kullanıyor.
Biraz etkinliklere katılın çevre edinin. Onun çok sevdiği kız arkadaşları varsa sizin neden olmasın
Hangi erkek olursa olsun karşı tarafın kendine muhtaç bir durumu varsa böyle hödüğe dönüyor afedersiniz.
Konuşmaya bile çalışmayın görmezden gelin kendisini düzeltmiyorsa o sırada hayatınıza bakarsınız. Baktınız olmuyor davayı önüne koyarsınız şak diye.

Ya bide manipüle edilmişsiniz bence.
Sen bunları yaptığın için sana cinsellik duymuyorum
Sen böyle yaptığın için aramız böyle cümleleriyle tüm yükü size itelemiş sanki ama ilişki 2 kişilik.

Eşiniz kıskanırsın diye telefonunu saklıyor. Çok güzel manipüle edilmişsiniz. Yani 'eşim bi haltlar yemiyor, ben kıskanıyorum' fikrine siz de alışmışsınız. Halbuki net bir şekilde aldatılıyorsunuz. Zaten bir evlilikte, erkek cinselliğe yanaşmıyorsa ya geydir ya da aldatıyordur. Üçüncü bir seçenek yok.

bu evlilik mi sence? duzelecek bısey yok kalmamıs ya da hıc olmamıs... boşanın. cınsellık yok dıyorsun da olcagı tutar gıder hamıle kalırsın ugras dur ondan sonra eşinle

Telefon saklıyorsa ve cinselliğiniz çok azsa bence şüphelenmelisiniz erkekler basit varlıklar. Bi de yeni evlisiniz neden bu kadar çabuk bu sorunlar ortaya çıktı siz anlam verebildiniz mi peki

Telefon saklıyorsa ve cinselliğiniz çok azsa bence şüphelenmelisiniz erkekler basit varlıklar. Bi de yeni evlisiniz neden bu kadar çabuk bu sorunlar ortaya çıktı siz anlam verebildiniz mi peki
Kendisinin hastalandığını düşünüyorum. 19 yaşımdan beri tanıdığım adam gitti bambaşka biri geldi. Anlam veremiyorum ben de sizler gibi.

Çevremiz ortak oldu maalesef. Onun kız arkadaşlarıyla takılıyorum. İş yerindeki insanlar benden yaşça büyük çocuklu insanlar. Birlikte bir etkinliğe gidemiyoruz. Kendi eziklik psikolojisini benim üzerimde atmaya çalışıyor gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…