evliliğim ilk gece

derbedervederbeder

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2013
8
0
6
35
Van
merhaba arkadaşlar sırf bu konuyu paylaşmak için üye oldum kimseye anlatamıyorum paylaşmam gerekirdi..ben evleneli 3 hafta oldu eşimle 2 yıldır tanışıyoruz benim daha önce kimse ile bir ilişkim olmamıştı..neyse evlendik bi kaç gün sonra evimize gittik neden derseniz düğün annemlerin orda oldu..annemlerde kaldık bir kaç gün eşyalarımızı ayarladık ve uçakla annemlerden baya uzak bi şehre gttik uçaktan 8 de indik 9 da evimize gittik..annemler iner inmez aradılar gittiniz mi diye vs.. eşimin annesi ve babası ayrı annesi ile görüşmüyor babası da o gün o saatte gideceğimizi biliyordu neyse eve gittik dinlendik biraz sonra odamıza geçtikama affedersiniz ilişkimiz olmadı çünkü yol yorgunuyduk gece 1 gibi eşimin teli çaldı baktık babası arıyor açmadı tabi gece gece.. sonra sabah aradı babası..içeri gitti konuştu morali bozuldu..o günden sonra babası aradığında açmıyor kendi de aramıyor.anneme anlattım babası bunlar karı koca oldu mu bakire mi bu kız diye aramıştır dedi sizce gerçekten doğru olabilir mi bir baba bunu sorabilir mi iğrenç bişy değil mi babası benle evlenmesi pek istememişti açığım diye..hatta düğüne de yardım etmemişti o kızın memleketinde olursa adım atmam sade nikah yapacaksın gelinlikte giymeyecek demişti işin kötüsü bana kötü kadın muamelsi yapması oysaki eşim benim ilk erkeğim farz edelim ki olmasaydı yine ona neydi sanki onla evleniyorum :S çok sinirliyim arkadaşlar

bence emin olmadan kendini üzme canım...eşine sor güzelce anlatsın sana bunda ne var...gizli kapaklı iş olur mu eşler arasında

merhaba arkadaşlar sırf bu konuyu paylaşmak için üye oldum kimseye anlatamıyorum paylaşmam gerekirdi..ben evleneli 3 hafta oldu eşimle 2 yıldır tanışıyoruz benim daha önce kimse ile bir ilişkim olmamıştı..neyse evlendik bi kaç gün sonra evimize gittik neden derseniz düğün annemlerin orda oldu..annemlerde kaldık bir kaç gün eşyalarımızı ayarladık ve uçakla annemlerden baya uzak bi şehre gttik uçaktan 8 de indik 9 da evimize gittik..annemler iner inmez aradılar gittiniz mi diye vs.. eşimin annesi ve babası ayrı annesi ile görüşmüyor babası da o gün o saatte gideceğimizi biliyordu neyse eve gittik dinlendik biraz sonra odamıza geçtikama affedersiniz ilişkimiz olmadı çünkü yol yorgunuyduk gece 1 gibi eşimin teli çaldı baktık babası arıyor açmadı tabi gece gece.. sonra sabah aradı babası..içeri gitti konuştu morali bozuldu..o günden sonra babası aradığında açmıyor kendi de aramıyor.anneme anlattım babası bunlar karı koca oldu mu bakire mi bu kız diye aramıştır dedi sizce gerçekten doğru olabilir mi bir baba bunu sorabilir mi iğrenç bişy değil mi babası benle evlenmesi pek istememişti açığım diye..hatta düğüne de yardım etmemişti o kızın memleketinde olursa adım atmam sade nikah yapacaksın gelinlikte giymeyecek demişti işin kötüsü bana kötü kadın muamelsi yapması oysaki eşim benim ilk erkeğim farz edelim ki olmasaydı yine ona neydi sanki onla evleniyorum :S çok sinirliyim arkadaşlar

Ne patavatsız insanlar var bu dünyada ya :20: Sanane oğlun sevmiş almış sevdiği insanı sende al başına koy ama yok illa bişeyi bozucaklar. Ne dediğini tahmin edemiyorum ama eşinizin o günden sonra konuşmadığına göre babasıyla baya kırmış onu sanırsam . Bence eşinize bi sorun. Bu arada yeni evlisiniz eşinizle ilgilenin onların dedikleriyle strese girip yuvanızıda kendinizide huzursuz etmeyin. İyi olan kazanır herzaman:34:

neden eşine sormuyorsun ki? Ben sanmıyorum boyle bir şey sorduğunu sizin orda düğün oldu falan diye soylenmiştir afern oyle yaptın boyle yaptın falan diye ama dedim ya esine sormanda fayda var .Canım senin canını sıkkın görüyorum baban arıyor acmıyprsun canını sıkacak birşey mi oldu diye sorabilrsin ? Muhtemelen soylemeyecktir ama biraz uzerine git sen bana anltmassan nasıl hallediriz problemlerimizi falan de işte birşeyler

Anne kiz cok guzel senaryo yazmissiniz.bi de inanmissiniz.
Canim ne malum oyle sordugu.gecenin bi körü,bilmem kac km uzaktaki ogluna karin kiz cikti mi diye tel acican.
Ben ihtimal vermiyorum.

Bence evliliğinizin ilk günlerinden evinizde olup biteni annenize yetiştirmeyin. Artık kendi eviniz var, kendi aileniz var ve olup biten de o evin sınırları içinde kalmalı. :20: Merak ediyorsanız eşinize sorarsınız.. Sonuçta babasıyla ne konuştuğunu annenizin tahminlerinden bilemezsiniz. Böyle kendinizi üzersiniz ancak. Gidin konuşun eşinizle.

bence ortada birsey yok yine durduk yere bu kadar sinirleniyorsunuz onu anlamadim. ne konustuklarini bilemezsiniz. kendinizi bos yere dolduruyorsunuz.

senin hatan annene anlatman,
annenin hatasi daha evliligin ilk haftasndan senin kafana böyle seyler sokup doldurusa getirmesi...

sen esinle evlisin, ne annenle ne onun babasiyla... derdin varsa esine sor, annene degil...

Ben babasinin erkek erkege geceyi degerlendirme tarzinda konustuklari dusunuyorum yani bir erkek erkege baba ogul da olsa karisinin bekaretini sormaz.aslinda her ikisi de sacmasapan ama bazi kulturlerde bu tur olaylar hala yaygin.

Burada kayınpederin bir suçu yok ki.
Suç annenizin kafasında kurduğu senaryo ve
sizin de bu senaryoya gerçekten inanıp kayınpederinize diş bilemeniz.

Son düzenleme:
Ben de sanmiyorum ya nasil sorulur. Delilik varsa bilmem.. belki hic yardim etmemesine ragmen bi de size takilanlari istemistir onlar benim falan demistir.. yani denli mi densiz mi sen bilirsin. Bence de sor. Madem esinin kizdigi ortada. Ilk telefondan beri acmiyosun biseye mi kizdin de.

Bir arkadaş daha yazmış, annenize her olup biteni söylemeyin. Anneler ateşe körükle gider maalesef :6:
Eşinize sorarsanız o mantıklı bir açıklama yapar herhalde :10: Bir baba evladına bu soruyu soruyorsa eğer ortada büyük bir terbiyesizlik var demektir. Ama lütfen anlamadan dinlemeden en ufak şeyi sorun edip ailene yansıtma :ssz:

Kulağınızla duymuş gibi inanmışsınız bukadar önyargılı olmanızın sebebi size olan tavrı olması sanırım ama yinede düşündükleriniz kp.rinizin tavrını aşıyor

bence kendinizi bosa uzmeyin.oyle bisey oldugunu sanmiyorum.ben kndimden ornek vereyim size.ben evlenecegim zamanda annem bana kucuk beyaz bir ortu koymustu evime yatagima.neymis kayinpederim kayinvalidem istermis bakire olup olmadigimi ogrenmek gormek isterlermis.annem oyle diyordu.hepsi annemin uydurmasi.
esim gordu o ortuyu bende soyledim.kizdi bana allahaskina kaldir oyle sacma seymi olur hngi devirde yasiyoruz dedi.yani kisacasi anneler bazen abartiyor ve evlilige karismk istiyrlar.
benim annem oyle banada cok karisti annem yuzundende cok kavga ettik esimle.ama anneler bunu dusunemiyr.

Kesinliğine emin olmadığınız bir olay için henüz evliliğin başında eşinizin ailesine tavır alıyorsunuz. Bu çok çirkin bir durum. Çok merak ediyorsanız eşinize sorun öğrenin. Ne buradakiler ne de anneniz bilemez ki eşiniz ve kayınpederiniz arasında ne geçtiğini.

Kayınpeder o saatte aradıysa ancak 1 dk. Falan sinir olur insan; yeni evli çift bu saatte aranır mı diye? Bunun üzerine bu kadar düşünmek niye? Kusura bakma ama doğru çıksa bile sonunda annen patavatsızlık etmiş. Çok merak ediyorsan eşine sor. Zaten hemen o zaman sormalıydın.

Yani kimse kusura bakmasın ama bu kadar küçük şeylerin bile sorulamadığı, döylenmese bile ısrar edilemediği ( daha cicim aylarında) evlilikleri anlayamıyorum. Bu ne resmiyet.

Ve bence daha alışma evresindesin, herşeyi annene anlatma.

babası ile ne konu hakkında konuştuğunu bilmediğiniz durumlarda kendi kendinize yorumlar yapıp,kendinizi üzmeyin..eğer sürekli ne olduğunu bilmeden yorumlar yaparsanız karşınızdaki insana kinlenmeye başlarsınız,hoş değil..

ayrıca artık siz ayrı bir aile oldunuz bu yüzden ne olursa olsun aile içinde geçen olayları annenize yada bir başka yakınınıza anlatmamanız ileride senin arada kalmaman ve çekirdek ailenin yıpranmaması açısından için faydalı olacaktır..

1) Evlilik iki kişiliktir..üçüncü kişileri ailene sokma
2) Hiç bir erkek açıpta oğluna karın bekareti var mı diye sormaz..
3) Evinin sırrını dışarı çıkarma annen baban dahi olsa ortalığı velveleye vermekten başka bişey yapmazlar..
4) Senin eşin seni tuttuktan sonra şahı gelse seni bırakmaz..
5) Kayınpederinizin arama sebebi şahsımca düğün takısı olabilir çünkü kayınpederlerin düğündeki tek derdi budur..
6) Evliliğinin tadını çıkar...

Back
X