evliliğim kötü gidiyor çok mutszum

benim evliligimde ciddi kavgalar olsa bile o sofrada yemekler konusmadak bile beraber yenir sizin kavganiz olmadigi halde esin sofrayi degil tv nin onunde ekmek arasi yemeyi tercih ediyor.
yemek vakti geldimi sofrayi hazirla sorma sofraya buyur et.anlasilan aranizda sogukluk var.siz esinize yakin olun sarilin opun oksayin..asik suratli ters olmayin..esinize candan ve samimi olun.birde boyle deneyin.yeni evlendigim zamanlardada bizdede olurdu bu durum.birbirimize alisana kadar oluyor boyle durumlar..

Konuşmaya çalışıyorum iş karşılıklı suçlamaya gidiyor sen böyle yaptın ben böyle yaptım falan bir yere varamiyoruz hatta daha kötüye gidiyor

Sizi neyle suçluyor? Hani siz burada eşinizin ilgisizliğinden şikayetçisiniz ama acaba o nelerden şikayetçi?

Salmayın kendinizi. Tabiki evde abiye falan giyin demicem ama eşofmanla gezseniz bile bakımlı olun. Saçınıza başınıza özen gösterin. Bi fıs parfüm sıkın. ve yemek hazırlayım mı diye sormayın, eşiniz geleceği zaman masayı hazırlamış olun. Geldiğinde güzel karşılayın. Belki sizde onu ihmal ediyorsunuzdur doğumdan sonra.

Olayın tamamını bilmiyorum bebeğiniz bakımı zor bir Bebek mi bazen farkında olmadan bebeğin verdiği zorluk annede gerilim yaratıyor bu arada eş kendini mahrum edilmiş hissedip uzaklaşabiliyor bu sizin suçunuz değil onun suçu da değil olayı anlamak adına bir yaşanmışlıkdan bahsediyorum
Diğer tarafdan size ağır bir sözü davranışı vs olmamış anladığım kadarıyla... Bu durumda biraz sırnaşabilirsiniz :) kanepeden onu yatağa çağırdığınızda tamam deyip kalkmazsa siz de yanına kıvrılın erkekler bazen sırnaşık hatun da sever :)
Eşiniz sonuçta nazını çekin dikkatini celbedin eve gelmeyi iple çeksin anlarsınız ya :)

Bende öyle düşünüyorum ama adamın umru değil inan ne kadar yaklassam o kadar kaçıyor sarildigim zaman böyle ittirir gibi yapıyor dokunduğunda oradan huylaniyorum yapma gibi şeyler söylüyor Benimde çok zoruma gidiyor

Biliyorum çocuk olduktan sonra ben çok gergin olmaya başladım yardımcı olacak kimse de yok tek basimayim diğer konuda ise hiç öyle şeylerden anlamıyor bazen susleneyim diyorum onu bile fark etmiyor sen her zaman güzelsin diyip gecistiriyor

Saldim kendimi malasef farkedwn biri olmayınca yapasi gelmiyor insanın parfüm makyaj gibi şeylerden de hoslanmiyor eve geç geldiği için yemek yeme şansımız olmuyor ben o saatte yemek istemiyorum açıkçası oda alıyor eline ekmek arası oturup yiyor

Hata yapıyorsun. Kapıyı kilitleyip yatmak yerine bir yastık alıp kocanın yanına kıvrıl. Daha yeni evlisiniz. Erkeklerde evliliğe alışma süreci var. Bide çocuk olmuş erkek bunalıma girebiliyor. Nasıl davranacqgini bilemiyordur. Kadın daha güçlü ve evliliğe yatkındır. Bebekle oynarken uğraşırken sen stres atıyorsun ama erkek beceremiyor. O da bebek gibi ilgi bekliyor. Bu konuda kendini üzme. Ve eşine güzel davranarak evliliğe alıştır. Evin içinde mutlu ol. Eşinde evdeki huzuru neşeyi özleyip koşa koşa gelsin. Biraz çaba lütfen. Yuvayi dişi kuş yapar. Kuş cıviltiniz eksik olmasın.

Onu da denedim beni rahatsız etmek için yapıyorsun diyor nasıl davranayim bilmiyorum ilgiden de anlamıyor ki

iplerin kopmasina gerekecek bi durum yok.teni evli yeni anne babalar olunca bocalamissiniz.ama anlasamadiginiz konular ne

Onu da denedim beni rahatsız etmek için yapıyorsun diyor nasıl davranayim bilmiyorum ilgiden de anlamıyor ki
O zaman yapacağın B planına geçiyoruz. Giyinip süslenip ondan bağımsız davran can. Ilgi sevgi bir süre askıya al. Ona ihtiyacın yok gibi davran. Hafta sonu al çocuğunu çık dışarı. O uyaninca baksin yoksunuz evde. Telefon açınca açma. Merak ettir. Peşinden koştur. Erkekler avcidir. Peşe düşmeyi ister. Buna başla. Gizemli ol. Merak etsin.

İse yarar mı dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…