- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
Kocanız lohusa bunalımı geçiriyo yeni dank etmişÇocuktan sonra hamileyken bile çok iyiydi hakkını yiyemem ama sonra çok değişti konuşmaya çık çalıştım ama olmuyor
Alla alla ilginc. Suclayacak birsey de yok aslinda sadece bir sorun varsa konusularak halledilmeli. Olmuyorsa ayrilalim dediniz mi hic?Konuşmaya çalışıyorum iş karşılıklı suçlamaya gidiyor sen böyle yaptın ben böyle yaptım falan bir yere varamiyoruz hatta daha kötüye gidiyor
esinizin kendi aile yapisi nasil onlardan oyle ogrenmis olabilir.severekmi evlendiniz mesela size sarilirmi opermiÇok ilgisiz heyecan yok beni sevmediğini dusunuyoyok aile kavramı birliktelik gibi anlayışı yok
Bende yaradı. Kavgayla çözülmez hiç birşey sakin kavga çıkarma. Gizemli ol. Geçen bir kulübe gittik. Karşımda sağa sola bakıyor. Ben dans etmeye başladım. Arkadaki genç adam benim izlemeye başladı. Bir baktım kocam yanıma gelmiş belime sarılıyor. Normalde ben gidip sirnaşsam istemeyecek. Ama umursamaz davranın ca ben burdayım ve senin kocanim havasına giriyorlar. Erkekler kactikca kovalamayi sever. Gizemli ve kaçak ol :)
Çocuktan sonra evlilikte bazı şeyler aynı olmuyor. Siz de evliliğe alisamadan hamilelik dönemine girmissiniz. Sonra çocuğun sorumlulugu üst üste gelmiş. Eşinizle konuşup bu soğukluk büyümeden çözüme kavuşturunÇocuktan sonra hamileyken bile çok iyiydi hakkını yiyemem ama sonra çok değişti konuşmaya çık çalıştım ama olmuyor
Ben 3 çocukla yapıyorum. Çocuklarla yaşamayı öğrenin. 2 çocukla daha çok geze bilirdim. Ama 3 Çocuğa da alisiyor insan. Bebek arabasına koy ikisini de ciken çok yapmak istediğim şey şu ara ama malesef 2 çocukla çok zor görünüyor bende.
Çok nadir aile yapısı öyle herhalde bide ünv çalışma falan hep ayrı yaşamış ona bağlıyorum bazen ama bi yere kadar yani cildiriyorum resmen tavırlarına evliliğe bakışımız çok farklı onu anladimesinizin kendi aile yapisi nasil onlardan oyle ogrenmis olabilir.severekmi evlendiniz mesela size sarilirmi opermi
Ben 3 çocukla yapıyorum. Çocuklarla yaşamayı öğrenin. 2 çocukla daha çok geze bilirdim. Ama 3 Çocuğa da alisiyor insan. Bebek arabasına koy ikisini de cik
Benim kilerde 7 4 3 yaşlarında :) at bebeği arabaya 8 yaşındaki de kendini idare eder. Beraber çıkın çıkın gezin. Bu kadar düşünme .bir tanesi 8 diğeri 18 aylık :)
Eşimle 9ay içinde tanisp evlendik ve evlendikten sonra herşey degisti şimdi bir bebeğim var ve çok mutsuzum
Saldim kendimi malasef farkedwn biri olmayınca yapasi gelmiyor insanın parfüm makyaj gibi şeylerden de hoslanmiyor eve geç geldiği için yemek yeme şansımız olmuyor ben o saatte yemek istemiyorum açıkçası oda alıyor eline ekmek arası oturup yiyor
Dedim tamam diyor ne yaparsan yap diyorAlla alla ilginc. Suclayacak birsey de yok aslinda sadece bir sorun varsa konusularak halledilmeli. Olmuyorsa ayrilalim dediniz mi hic?
Ben KPSS çalışıyorum malum az kaldı bi kaç haftadır çıkalım diyor da ben ders çalışmak için hayır diyorum evdeyiz yaniAdam 10 da işten geliyorsa yemek koysanız önüne. Sonuçta siz akşam yemek yemiş artmıştır.
Izin gününde ne yapiyorsunuz
Bende istiyorum kabul ederse gideceğiz
Sen de ne istersen onu yapiyormus gibi gorun o zamanDedim tamam diyor ne yaparsan yap diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?