evliliğim kötü gidiyor çok mutszum

Çocuktan sonra hamileyken bile çok iyiydi hakkını yiyemem ama sonra çok değişti konuşmaya çık çalıştım ama olmuyor
Kocanız lohusa bunalımı geçiriyo yeni dank etmiş Allah yardımcın olsun çok da üzmemeye çalış kendini bebişinin sütü etkilenmesin..

Konuşmaya çalışıyorum iş karşılıklı suçlamaya gidiyor sen böyle yaptın ben böyle yaptım falan bir yere varamiyoruz hatta daha kötüye gidiyor
Alla alla ilginc. Suclayacak birsey de yok aslinda sadece bir sorun varsa konusularak halledilmeli. Olmuyorsa ayrilalim dediniz mi hic?

Bende yaradı. Kavgayla çözülmez hiç birşey sakin kavga çıkarma. Gizemli ol. Geçen bir kulübe gittik. Karşımda sağa sola bakıyor. Ben dans etmeye başladım. Arkadaki genç adam benim izlemeye başladı. Bir baktım kocam yanıma gelmiş belime sarılıyor. Normalde ben gidip sirnaşsam istemeyecek. Ama umursamaz davranın ca ben burdayım ve senin kocanim havasına giriyorlar. Erkekler kactikca kovalamayi sever. Gizemli ve kaçak ol :)

en çok yapmak istediğim şey şu ara ama malesef 2 çocukla çok zor görünüyor bende.

Çocuktan sonra hamileyken bile çok iyiydi hakkını yiyemem ama sonra çok değişti konuşmaya çık çalıştım ama olmuyor
Çocuktan sonra evlilikte bazı şeyler aynı olmuyor. Siz de evliliğe alisamadan hamilelik dönemine girmissiniz. Sonra çocuğun sorumlulugu üst üste gelmiş. Eşinizle konuşup bu soğukluk büyümeden çözüme kavuşturun

en çok yapmak istediğim şey şu ara ama malesef 2 çocukla çok zor görünüyor bende.
Ben 3 çocukla yapıyorum. Çocuklarla yaşamayı öğrenin. 2 çocukla daha çok geze bilirdim. Ama 3 Çocuğa da alisiyor insan. Bebek arabasına koy ikisini de cik

esinizin kendi aile yapisi nasil onlardan oyle ogrenmis olabilir.severekmi evlendiniz mesela size sarilirmi opermi
Çok nadir aile yapısı öyle herhalde bide ünv çalışma falan hep ayrı yaşamış ona bağlıyorum bazen ama bi yere kadar yani cildiriyorum resmen tavırlarına evliliğe bakışımız çok farklı onu anladim

Adam 10 da işten geliyorsa yemek koysanız önüne. Sonuçta siz akşam yemek yemiş artmıştır.

Izin gününde ne yapiyorsunuz

Adam 10 da işten geliyorsa yemek koysanız önüne. Sonuçta siz akşam yemek yemiş artmıştır.

Izin gününde ne yapiyorsunuz
Ben KPSS çalışıyorum malum az kaldı bi kaç haftadır çıkalım diyor da ben ders çalışmak için hayır diyorum evdeyiz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…