Evliliğim mi gururum mu? Lütfen bana bir akıl verin

eşin özür dilesin annesinden ve senden olaylaerı büyüttüğü için annesinden özür seni zor durumda bıraktığı için senden özür dilesin.

Zaten hep askerde aman üzülmesin aman akli burda kalmasin diye diye simdi kendi askerdeyim bana sen boyle davran bayraga sarilip gelen tabutumu görürsün demeye başladi
hadi leeyynnn deseydin kolaydı öle şehit olmak helede senin gibi bi düdük makarnası.şehit haberlerinin izliyoruz adamlar ailem üzülmesin diye iyiyim diyor geçici görev yerini sölemiyor yediğim önümde beni merak etmen diyor.senin ki napıyor duygu sömürüsü kullanma oohh birde evdeki kadınada askerlik yaptıryor.ş..siz dicen sen askersin ben değil benim askerlik çocuk olunca başlayacak niye şimdiden beni geriyon.ayy deli oldum asker müsveddesine değiştir nikini canım haketmiyor ertanesi değil olsa olsa erlerin yüzkarası olur.kusura bakma çok sinirlendim.

Ben hakli miyim degil miyim degil derdim esimi seviyorum acaba bi cözüm var midir diye sordum. Evli oldugunuzda anlarsiniz bekarken hersey kulaga hoş gelir
çaresi var tabikide alttan almıcaksın ezdirmiceksin kendini.unutma ezdirdikçe ezerler ve en kötüsüde ne biliyomusun yaranamassın.bu iş hayatındada böle.çare bu ister uygula ister uygulama.önce sen o değil anası hiiç değil

onun dediklerini yapmıosanız boşarnırsınız aynı frekansta deilsiniz sanırım ... boşanırsanız gidecek yeriniz var mı?

hadi leeyynnn deseydin kolaydı öle şehit olmak helede senin gibi bi düdük makarnası.şehit haberlerinin izliyoruz adamlar ailem üzülmesin diye iyiyim diyor geçici görev yerini sölemiyor yediğim önümde beni merak etmen diyor.senin ki napıyor duygu sömürüsü kullanma oohh birde evdeki kadınada askerlik yaptıryor.ş..siz dicen sen askersin ben değil benim askerlik çocuk olunca başlayacak niye şimdiden beni geriyon.ayy deli oldum asker müsveddesine değiştir nikini canım haketmiyor ertanesi değil olsa olsa erlerin yüzkarası olur.kusura bakma çok sinirlendim.

Yok haklisiniz. Esim en ufak bi seyde ben askerim diyip siyriliyor. Goreve gider sehit olurum dediginin ertesi sabahi sur a gorevi cikti Allah in taktiri istedin buyur dedi. Ondan sonra degisime ugradi gibi bi sey oldu..
Ertanem ismini ben o sekilde dusunup yazmamistim. Eger Allah nasip eder oglum ve kizim olursa ertan ve tanem isimlerini koymak istiyorum onu dusunerek yazmistim...

Yok haklisiniz. Esim en ufak bi seyde ben askerim diyip siyriliyor. Goreve gider sehit olurum dediginin ertesi sabahi sur a gorevi cikti Allah in taktiri istedin buyur dedi. Ondan sonra degisime ugradi gibi bi sey oldu..
Ertanem ismini ben o sekilde dusunup yazmamistim. Eger Allah nasip eder oglum ve kizim olursa ertan ve tanem isimlerini koymak istiyorum onu dusunerek yazmistim...
bende er ya eşin o yüzden ona verdiğin değer den sandımdı:KK70:

onun dediklerini yapmıosanız boşarnırsınız aynı frekansta deilsiniz sanırım ... boşanırsanız gidecek yeriniz var mı?

Bi sure gorumcemin yaninda kalirim gelin gorumce degil abla kardes gibiyiz sagolsun sonra isimi evimi ayarlarim kisa surede (okula giderken tatillerde bitince evlenene kadar calistim aileme yuk olmamak icin o yuzden cevrem genis zor olmaz)

Bi sure gorumcemin yaninda kalirim gelin gorumce degil abla kardes gibiyiz sagolsun sonra isimi evimi ayarlarim kisa surede (okula giderken tatillerde bitince evlenene kadar calistim aileme yuk olmamak icin o yuzden cevrem genis zor olmaz)

eşin de az değilmiş yani taa ordan doğru ortalığı karıştırıyor yeri rahat heralde .bu kafayla giderse askeriyeyi de birbirine düşürür valla

çaresi var tabikide alttan almıcaksın ezdirmiceksin kendini.unutma ezdirdikçe ezerler ve en kötüsüde ne biliyomusun yaranamassın.bu iş hayatındada böle.çare bu ister uygula ister uygulama.önce sen o değil anası hiiç değil

Ben kendi öz aileme bi kere taviz vermistim ondan sonra devamli ezildim. O yuzden calisirkende kendimi asla ezdirmedim bu durumdada ezdirmem zaten

Eşimle 5 yıllık flört döneminden sonra (bazı olaylardan dolayı) kaçarak evlendik. 9 aydır evliyim ve eşim askerde. Eşim askere gittiğinden beri sürekli kavga ediyoruz. Bir kaç kere boşanma eşiğine geldik ve artık sabrım kalmadığı için tamam istiyorsan bitsin diyordum. 3 gün önce kıskançlık yüzünden gene kavga ettik gene bitme derecesine geldi bende tamam bitsin dedim. O ara biraz isim vardı ben işimi yapana kadar annesini aramış ne dediyse artık tam işim bitti aradı. Yavrum kuzum diyen bi anda ismimle hitap etmeye basladı ben annem demeye devam ettim kocanla kavga etmişiniz diye ağzımı yoklarken ben olay büyümesin barışırız zaten diye evet tartıştık ama önemli değil derken annesi hemen o erkek her zaman bir adım öndedir sen çeneni kapatıcaksın demeye başladı. Bi kaç dakika o şekilde konuştuk sonra suratıma kapattı. Gece eşim aradı öyle böyle derken barıştık. Dün aksamdan beri annemi ara özür dile diyor. Bende aramıycam diye inat ettim o zaman arayip özür dileyene kadar arama dedi bende olur dedim kaç saattir bi msj bile atmadı.:KK42:Acaba arasam mı bilemedim siz olsanız napardınız?? :110:
hata kocanda.. kavga ettiğinde annesine sölenir mi hiç.. bide yavrum dermiş isimile hitap etmiş özür dilemenede gerek yok.. bi daha ne olursa olsun kavga ettiğinde ailelerine anlatmayin.

eşin de az değilmiş yani taa ordan doğru ortalığı karıştırıyor yeri rahat heralde .bu kafayla giderse askeriyeyi de birbirine düşürür valla

Rahat olsa can sikintisi dicem ama rahatta degil yeri ama ortaligi birbirine katmayi basariyor...

hata kocanda.. kavga ettiğinde annesine sölenir mi hiç.. bide yavrum dermiş isimile hitap etmiş özür dilemenede gerek yok.. bi daha ne olursa olsun kavga ettiğinde ailelerine anlatmayin.

Ben bunu her zaman diyorum dogru olanda bu. Bi sorun varsa kapini kapattiktan sonra aramizda konusulur ve o dort duvar arasinda kalir ama anlayan olsa keske...

şimdi eşiniz askerde. aşırı tartışmanıza sebep olacak nedenlerden biri içersinde eşiniz. askerlik psikolojisi.
asker beklemedim ama bekleyen evli veya bekar arkadaşlarımdan biliyorum çok zor geçebiliyor bazı bekleyenlerin. Sabretmek istiyorsanız eşiniz için dönene kadar azcık alttan alın derim. ama yok çekemem diyorsanız bilemiycem.
kayınvalidenizi arayın, özürü es geçin. tatlılıkla deyin ki anne böyle böyle yaptın bi de kapattın suratıma çok üzüldüm. muhakkak sen evladını düşünüyorsun ama o da benim kocam. karı koca arasında olabilecek şeyler ve biz kendi yöntemlerimizle halledebiliyoruz. sizin müdahil olmanız çok da işe yaramaz yani aklınızda olsun deyverin gülümseyerek olsun bitsin. karşılığında çemkirsede he de geç.

eşinde geri sana özür dilememiş laf sölemişsin derse, ay canım annende ne kadar yanlış anlıyor. ben gerektiği şekilde diledim de :D 3. kişileri anne baba bile olsa eşin dahil ediyorsa karşılığında seninde böyle bir cin fikirlik yapman bana göre hiç abes değil. ben olsam yapardım yani :)

Eşinizin annenize detay vermeden kavga ettiğinizi söylemesi bile gereksiz ama eşinizin annesinin sizi arayıp bu üslupla ağzınızı yoklaması, yorum yapması, üstüne bir de teli suratınıza kapatması hem ayıp hemde yanlış bence.Arayı bulmaya değil suçlamaya aramış gibi.

Bu arada tam terör zamanı 15 ay asker yolu bekledim nişanlım Tunceli'de komandoydu. bence sabretmeli ve bu konuda olmasa bile çoğu konuda anlayışlı olup, alttan almalısınız bence.

Bu arada tam terör zamanı 15 ay asker yolu bekledim nişanlım Tunceli'de komandoydu. bence sabretmeli ve bu konuda olmasa bile çoğu konuda anlayışlı olup, alttan almalısınız bence.

Ne kadar moralim bozuk olsada resmen şaklabanliklar yapip guldurmeye kafasini biraz dagitmaya calisirdim. Ama bu konuda aman sen uzulme ben ozur dilerim falan diyemem. Burdaki arkadaslarin bazilari ozur dilemesende ara bi dediler aklima yattiydi ama ustune sesli msj birakip ordada suclayinca aramaktan vazgectim zaten...

Back
X