Evliliğim sanki 4 kişilik

gelgelsarisin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2025
30
2
1
34
Evleneli daha bir ay oldu olmadı, kocamı gerçekten seviyorum. Bana değer veriyor bunu da biliyorum. Ama annesi ve kızkardeşi ile arasında garip bir bağ var. Ne zaman onlarla ilgili bir şey olsa ben geri plana düşüyorum. Misal bugün onun öğle arasında beraber yemeğe gidecektik dışarı. Gelip alacaktı evden beni, dedim ki git gel yapma. Yok ne olacak eve getiririm seni tekrar dert etme sen dedi. Öğlen oldu ne gelen var ne giden ne de haber veren. Sonra mesaj yazıyor bana kardeşi spora gitmeye başlayacakmış sen de gitsene diyor. Öğle arasında ailesinin evine gitmiş belli. Abartıyorsun diyeceksiniz eminim ama buraya yazamadığım daha bir sürü durum da var. Her zaman dediğim eşime bana söz verme yapmayacaksan, sevmiyorum. Ama o bunu duysa da ciddiye almıyor pek. Bir başka olay, biz düğünden sonra tatile gidecektik. Söz verdi bana, bir hafta tatil yapar dinleniriz dedi. Sevindim. Gideceğimiz yeri bile konuştuk. Düğünden sonra onun memleketine geldik, evimize yerleştik. Bu tatil fikri uçtu gitti, maddi olarak sıkıntı olacakmış vs. Yine verilen bir söz ve ben yine hayal kırıklığı yaşadım. Konuşuyorum yine devam ediyor buna. Ne yapacağım bilmiyorum artık, daha bu kadar yeniyken böyle katlanamıyorum bu huyuna. Yıllarca ne yapacağım ya da yıllar sürecek mi evliliğimiz diye düşünüyorum.

Yo abartmiyosun gayet de haklısın. Adam hayatını tek kişilik yaşıyor hâlâ kendi kafasina göre, sizi de ona uyum sağlamaya zorluyor. Tatil fikrinden vazgeçmişse bunu sizinle paylaşmak ve beraber değerlendirmek zorunda. Öğle planı degistiyse bunu yine önce sizinle paylaşıp değerlendirmek zorunda. Ailesine bağlı olmasından daha önemli bi probleminiz var yani adam gideceğiniz tatili bile kendi kafasına göre iptal edebiliyor

Başlık: beni içerikte arama, ben aslında yoğom.

Şaka bi yana, konuda kv ve görümce var diye düşündüm, ama daha çok sözünde durma sorunundan bahsetmişsiniz.
Gerçi her türlü sonuç aynı yere çıkıyor: Yetişkin olamamış çocuk adam sorunu.
Ya olgunlaşmamış deveyi güdeceksiniz/güdülmesi için bir uzmana başvuracaksınız, ya bu diyardan gideceksiniz.

Evlenince maddi sıkıntı olacağını biliyor muydunuz önceden? Ona rağmen tatil sözü verdiyse eşiniz ne güzel yalan söylüyormuş öyle :) ha ön görülemeyen bir maddi sıkıntı olduysa biraz erteleyelim şu şu durum var diye size açıklasa orta yol bulunurdu.
Size yemek sözü verip gelmiyor hatta haber dahi vermiyorsa belki kafada bir sorunu da olabilir

Evliliğiniz 4 kişilik değil galiba siz yoksunuz çünkü ortada. Plan yaptınız madem nasıl arayıp sormadan kendi kendine iptal etti? Siz aramadınız mı gelecek misin bekliyorum falan?

Nişanlıyken böyle değil miydi ? Daha evliliğiniz çok yeni. Herşeyi şimdiden konuşun. Daha adapte olamamış belli. İki kişilik düşünemiyor.

İyi bir cinnet hali ve net sınır çiz ki başta sonra ben zaten başından beri böyleydim demesin.Hicbir zaman yakana küsme.Söz verip gelmeme ne demek bir dakika orada dur deyip tavrını lafını yerine koyacaktın ki bir daha yapmasın yapamasın.Ailesiyle senin aranda dengeyi kurmayı öğrenecek.Artık birincil ailesi sensin,bunu hissettir.Ailesini de kötüleme, eşin ne kadar izin verirse o kadar müdahil olabilirler.

Verdiği sözleri tutmayan kadın ya da erkeğin değiştiğini görmedim, duymadım.

Ben ikincisinin olmasından korkuyorum, sabırlı insanım ama bu nokta var ki oraya gelince dönemeyeceğim, biliyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…