- 4 Temmuz 2025
- 30
- 2
- 1
- 34
- Konu Sahibi gelgelsarisin
-
Evliliğiniz 4 kişilik değil galiba siz yoksunuz çünkü ortada. Plan yaptınız madem nasıl arayıp sormadan kendi kendine iptal etti? Siz aramadınız mı gelecek misin bekliyorum falan?Evleneli daha bir ay oldu olmadı, kocamı gerçekten seviyorum. Bana değer veriyor bunu da biliyorum. Ama annesi ve kızkardeşi ile arasında garip bir bağ var. Ne zaman onlarla ilgili bir şey olsa ben geri plana düşüyorum. Misal bugün onun öğle arasında beraber yemeğe gidecektik dışarı. Gelip alacaktı evden beni, dedim ki git gel yapma. Yok ne olacak eve getiririm seni tekrar dert etme sen dedi. Öğlen oldu ne gelen var ne giden ne de haber veren. Sonra mesaj yazıyor bana kardeşi spora gitmeye başlayacakmış sen de gitsene diyor. Öğle arasında ailesinin evine gitmiş belli. Abartıyorsun diyeceksiniz eminim ama buraya yazamadığım daha bir sürü durum da var. Her zaman dediğim eşime bana söz verme yapmayacaksan, sevmiyorum. Ama o bunu duysa da ciddiye almıyor pek. Bir başka olay, biz düğünden sonra tatile gidecektik. Söz verdi bana, bir hafta tatil yapar dinleniriz dedi. Sevindim. Gideceğimiz yeri bile konuştuk. Düğünden sonra onun memleketine geldik, evimize yerleştik. Bu tatil fikri uçtu gitti, maddi olarak sıkıntı olacakmış vs. Yine verilen bir söz ve ben yine hayal kırıklığı yaşadım. Konuşuyorum yine devam ediyor buna. Ne yapacağım bilmiyorum artık, daha bu kadar yeniyken böyle katlanamıyorum bu huyuna. Yıllarca ne yapacağım ya da yıllar sürecek mi evliliğimiz diye düşünüyorum.
Verdiği sözleri tutmayan kadın ya da erkeğin değiştiğini görmedim, duymadım.Evleneli daha bir ay oldu olmadı, kocamı gerçekten seviyorum. Bana değer veriyor bunu da biliyorum. Ama annesi ve kızkardeşi ile arasında garip bir bağ var. Ne zaman onlarla ilgili bir şey olsa ben geri plana düşüyorum. Misal bugün onun öğle arasında beraber yemeğe gidecektik dışarı. Gelip alacaktı evden beni, dedim ki git gel yapma. Yok ne olacak eve getiririm seni tekrar dert etme sen dedi. Öğlen oldu ne gelen var ne giden ne de haber veren. Sonra mesaj yazıyor bana kardeşi spora gitmeye başlayacakmış sen de gitsene diyor. Öğle arasında ailesinin evine gitmiş belli. Abartıyorsun diyeceksiniz eminim ama buraya yazamadığım daha bir sürü durum da var. Her zaman dediğim eşime bana söz verme yapmayacaksan, sevmiyorum. Ama o bunu duysa da ciddiye almıyor pek. Bir başka olay, biz düğünden sonra tatile gidecektik. Söz verdi bana, bir hafta tatil yapar dinleniriz dedi. Sevindim. Gideceğimiz yeri bile konuştuk. Düğünden sonra onun memleketine geldik, evimize yerleştik. Bu tatil fikri uçtu gitti, maddi olarak sıkıntı olacakmış vs. Yine verilen bir söz ve ben yine hayal kırıklığı yaşadım. Konuşuyorum yine devam ediyor buna. Ne yapacağım bilmiyorum artık, daha bu kadar yeniyken böyle katlanamıyorum bu huyuna. Yıllarca ne yapacağım ya da yıllar sürecek mi evliliğimiz diye düşünüyorum.
Gitmedik henüzBalayına gitmediniz mi
Ben ikincisinin olmasından korkuyorum, sabırlı insanım ama bu nokta var ki oraya gelince dönemeyeceğim, biliyorum kendimiBaşlık: beni içerikte arama, ben aslında yoğom.
Şaka bi yana, konuda kv ve görümce var diye düşündüm, ama daha çok sözünde durma sorunundan bahsetmişsiniz.
Gerçi her türlü sonuç aynı yere çıkıyor: Yetişkin olamamış çocuk adam sorunu.
Ya olgunlaşmamış deveyi güdeceksiniz/güdülmesi için bir uzmana başvuracaksınız, ya bu diyardan gideceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?