kızlar derdim çok büyük . bugun eşimin teyzesi aradı beni evliliğin sarsıntı içinde dedi ve açıkladı annemle kaynanam küs kaynanamın annemi çekemesi yüzünden eşimde
annesine çok düşkündür annesi otur derse oturur kalk derse kalkar o kadar kaynanamın bana yapmadığı kalmadı annemi evimizde istemedi
annem gelince kavgalar çıkardı bana diyoki ben ne dersem sen susacan diyo ben yinede sesimi çıkartmıyodum
şimdide eşimden beni ayırmaya çalışıyo evet ayıracak ! beni kötülemeye başladı bende eşim neden benden bu kadar soğudu diyodum
kadın annemden nefret ettirmiş eşimi bana diyoki annen aramıycak bi daha hiç görüşmeyeceksiniz!
hamileim ve bebeğimi aldırmak istedi megersem annesinin aklı annesi oğluna kendini acındırıyo kayınbabam yok ben sizi ne zorluklarla büyüttüm karına annesine beni ezdiiyon diyo
halbuki ezilen benim , annem . ben daha 8 aylık evliyim annemden başka hiç kimsem yok babam öldü. annesine benim dedikodumu yapmış diyomuşki
benden gizli annesiyle konusuyo ben o rahatsız olmasın diye yatak odasında konusuyodum annem bana su getiriyomuş annem bizde bulaşık yıkıyomuş annem bana kıyamadığı için yapıyodu bunların hepsini laf etmiş annesine
yarın tüm aileler toplanıp bize gelecek bu olaylar ortaya dökülecek teyzesi sağ olsun bana haber verdi ben senin arkadayım dedi bu kadın evliliğini yıkacak biliyorum dedi 2 saatir ağlıyorum ben yarın napcam nasıl bi tavır sergiliycem
kaynanam diyoki gelirken sana ne getiriyim diyo: ey kadın sana sesleniyorum gelirken bana genç kızlığımı getir döktüğüm göz yaşlarımı getir kaybettim 18 yaşımı getir yaşayamadığım çoçukluğumu geitr bana yardım edin kızlar bu arada işim var benim atanmayı bekleyen sağlıkçıyım ben
kızlar derdim çok büyük . bugun eşimin teyzesi aradı beni evliliğin sarsıntı içinde dedi ve açıkladı annemle kaynanam küs kaynanamın annemi çekemesi yüzünden eşimde
annesine çok düşkündür annesi otur derse oturur kalk derse kalkar o kadar kaynanamın bana yapmadığı kalmadı annemi evimizde istemedi
annem gelince kavgalar çıkardı bana diyoki ben ne dersem sen susacan diyo ben yinede sesimi çıkartmıyodum
şimdide eşimden beni ayırmaya çalışıyo evet ayıracak ! beni kötülemeye başladı bende eşim neden benden bu kadar soğudu diyodum
kadın annemden nefret ettirmiş eşimi bana diyoki annen aramıycak bi daha hiç görüşmeyeceksiniz!
hamileim ve bebeğimi aldırmak istedi megersem annesinin aklı annesi oğluna kendini acındırıyo kayınbabam yok ben sizi ne zorluklarla büyüttüm karına annesine beni ezdiiyon diyo
halbuki ezilen benim , annem . ben daha 8 aylık evliyim annemden başka hiç kimsem yok babam öldü. annesine benim dedikodumu yapmış diyomuşki
benden gizli annesiyle konusuyo ben o rahatsız olmasın diye yatak odasında konusuyodum annem bana su getiriyomuş annem bizde bulaşık yıkıyomuş annem bana kıyamadığı için yapıyodu bunların hepsini laf etmiş annesine
yarın tüm aileler toplanıp bize gelecek bu olaylar ortaya dökülecek teyzesi sağ olsun bana haber verdi ben senin arkadayım dedi bu kadın evliliğini yıkacak biliyorum dedi 2 saatir ağlıyorum ben yarın napcam nasıl bi tavır sergiliycem
kaynanam diyoki gelirken sana ne getiriyim diyo: ey kadın sana sesleniyorum gelirken bana genç kızlığımı getir döktüğüm göz yaşlarımı getir kaybettim 18 yaşımı getir yaşayamadığım çoçukluğumu geitr bana yardım edin kızlar bu arada işim var benim atanmayı bekleyen sağlıkçıyım ben
eşin bebek düşsün diye sana ilaçları içirtmiyodu di mi?
nere düştün sen
niye o adama tutunmaya kasıyosun anlamadım ki
önünde sonunda boşanacaksınız
ha bugün ha yarın
6 haftalık hamileyim . ben kendime napmışım allahım ben kimle evlenmişim kimlerin eline düşmüşüm kocama inanamıyorum ben ona canımı verirken karşılıüğı bu mu olacaktı ben yemez ona yedirirken sohradan sırf o doysun diye aç kalkarken bu muydu karşılığı bi kez olsun korumadı beni . evet o vicdansız adam çoçuk düşşün diye ilaçları içirmiyodu . ben onu sevdim o kadını allaha havale ediyorum ondan gayi bana sahip çıkacak kimsem yok . yardım edin kızlar kendimi nasıl savunmalıyım dik mi durmalıyım napmalıyım ben
kaynanam annemin beni doldurduğunu eşime söylemiş adamda annemden gıcık kapıyomuş halbuki annem her zaman eşinde sende allaha emanet olun der hiç ağzından kötü birşey çıkmaz kaynanam doldurdu oğlunu bana bide anneme iftira attar . kendisi annesi çaldırınca ta dışarılara çıkar 1 saat konuşur hep doldurdu o kadın onu seviyorum ama bunu kendime yediremiyorum annem bi başına kaldı her gece rüyalarıma giriyo bomboş evde tek başıma kaldım kızım diyo . her gece bu kabusla uyanıyorum ben . soruyorum kızlar bu bana reva mı ne istiyo bu kadın canımı mı oğlunu kaybetmekten korkuyomuş şimdi alsın koynuna soksun yatsın oğlunu ona hakkkımı helel etmem asla rabbim ona cennet yüzü göstermesin karnımdaki çoçuga çektirdiği eziyettin kat ve kat çıkartsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?