evliliğim sarsıntıda ve yarın aileler toplanacak yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mub

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
349
5
296
Diğer
kızlar derdim çok büyük . bugun eşimin teyzesi aradı beni evliliğin sarsıntı içinde dedi ve açıkladı annemle kaynanam küs kaynanamın annemi çekemesi yüzünden eşimde
annesine çok düşkündür annesi otur derse oturur kalk derse kalkar o kadar kaynanamın bana yapmadığı kalmadı annemi evimizde istemedi
annem gelince kavgalar çıkardı bana diyoki ben ne dersem sen susacan diyo ben yinede sesimi çıkartmıyodum
şimdide eşimden beni ayırmaya çalışıyo evet ayıracak ! beni kötülemeye başladı bende eşim neden benden bu kadar soğudu diyodum
kadın annemden nefret ettirmiş eşimi bana diyoki annen aramıycak bi daha hiç görüşmeyeceksiniz!
hamileim ve bebeğimi aldırmak istedi megersem annesinin aklı annesi oğluna kendini acındırıyo kayınbabam yok ben sizi ne zorluklarla büyüttüm karına annesine beni ezdiiyon diyo
halbuki ezilen benim , annem . ben daha 8 aylık evliyim annemden başka hiç kimsem yok babam öldü. annesine benim dedikodumu yapmış diyomuşki
benden gizli annesiyle konusuyo ben o rahatsız olmasın diye yatak odasında konusuyodum annem bana su getiriyomuş annem bizde bulaşık yıkıyomuş annem bana kıyamadığı için yapıyodu bunların hepsini laf etmiş annesine
yarın tüm aileler toplanıp bize gelecek bu olaylar ortaya dökülecek teyzesi sağ olsun bana haber verdi ben senin arkadayım dedi bu kadın evliliğini yıkacak biliyorum dedi 2 saatir ağlıyorum ben yarın napcam nasıl bi tavır sergiliycem
kaynanam diyoki gelirken sana ne getiriyim diyo: ey kadın sana sesleniyorum gelirken bana genç kızlığımı getir döktüğüm göz yaşlarımı getir kaybettim 18 yaşımı getir yaşayamadığım çoçukluğumu geitr bana yardım edin kızlar bu arada işim var benim atanmayı bekleyen sağlıkçıyım ben

canım öncellikle çok üzüldüm ama eğer evliliğinizde bir sorun var önce eşin seninle konuşmalıydı sana sorulmadan nasıl aileler toplanılır bu nasıl zihniyettt bırak inceldiği yerden kopsunn eşinde annesi ile mutlu mesut yaşasınn

hay allah cezasını versin o kadının bide hamile kıza bu yapılırmı yaa. hadis var hamile kadından su bile istemeyin diye. merhamet diyorum allahtan bu vicdansız kahbenin gönlüne merhamet etsin. sıkma sen hayatım canını dua et allahtan iste rabbim sana emanetiz de tevbe süresi 129. ayeti oku yanlız bilen allahtır bir tek ona sığın sık sık onu oku görbak mucizeyi.

off canım benım ya kac aylık hamılesın ?
canını cok sıkma hersey olacagına varır tatlım bızde senın yanındayız

eşin bebek düşsün diye sana ilaçları içirtmiyodu di mi?

nere düştün sen
niye o adama tutunmaya kasıyosun anlamadım ki
önünde sonunda boşanacaksınız
ha bugün ha yarın

çok üzüldüm...insanlar niye böyle hiç anlamıyorum güzel güzel yaşamak varken....
eşinin tutumu önemli bence burda
eğer bir erkek annesiyle eşinin arasında ortayı bulamıyorsa orda çok büyük problemler var demektir
eşin de hamile halinle senden ayrılmak istemez herhalde?

annenizin ezilmesine ne kadar daha izin vereceksiniz? inceldiği yerden kopsun derim. çünkü ortada eşi hayatta olmayan yalnız bir anne var. annemi ezecek koca anasının karnından doğmadı

allah yardımcın olsun arkadaşım, bi kadını vezir de rezilde eden eşidir zaten.
inşllah hakkında hayırlısı olur ama olan günahsız yavruya olur.
benim ablamın eşi de annesinin ağzına bakar.
böyle konular olmuştu aileler toplanmştı falan düzelmişti araları, artık ne kadar düzelebilirse.
eşinin saygı duyduğu bi büyüğü ,bi dayı amca vb. bi kişi yok mu onunla konuşsan da.
o da eşine karşı senin arkanda durarak seni savunsa. orta da pek de bişey yok aslnda yüzyüze konuşunca ama.
allah akıl fikir versin eşine de, gerçekten üzüldüm senin için

eşin bebek düşsün diye sana ilaçları içirtmiyodu di mi?

nere düştün sen
niye o adama tutunmaya kasıyosun anlamadım ki
önünde sonunda boşanacaksınız
ha bugün ha yarın

aaaa o sen misin?ilaçlarını alamıyodun?ya kardeşim,canım benim belki söylemek kolay diyeceksin ama işin de varmış er geç atanırsın,kurtul bu adamdan yazık sana ya

6 haftalık hamileyim . ben kendime napmışım allahım ben kimle evlenmişim kimlerin eline düşmüşüm kocama inanamıyorum ben ona canımı verirken karşılıüğı bu mu olacaktı ben yemez ona yedirirken sohradan sırf o doysun diye aç kalkarken bu muydu karşılığı bi kez olsun korumadı beni . evet o vicdansız adam çoçuk düşşün diye ilaçları içirmiyodu . ben onu sevdim o kadını allaha havale ediyorum ondan gayi bana sahip çıkacak kimsem yok . yardım edin kızlar kendimi nasıl savunmalıyım dik mi durmalıyım napmalıyım ben

dik dur sert ol kimseye eyvallah etme ceviz kabugunda cikmadin herhalde annen o senin
gerekirse evi terk et esiniz pisman olursa zaten pesinizden gelecektir gelmezsede böyle bir babayla zaten evlat yetistirilmez
konulatrinizi takip ediyorum yoksa kimsye evi terk et demem koly kolay
cazgir olun üste cikin sanirim sizinkiler bu dilden anliyor

o adamdan sana koca olmaz

hele kendi canından olanı düşürmeye çalışan insan olamaz

o yüzden çok üzme kendini daha genceciksin çok küçüksün çabuk atlatırsın

sizin aranızı bozan kayınvalideniz değil kocanız eşiniz dur demeli sizi korumayı bilmeli

hayırlısı olsun

canım,güzel anne adayı üzme kendini bebeğin için ağlama bitanem.aileler bir araya gelsin sen sakin ve rahat olmaya çalış.kayınvalidenize boşanmamızı bu kadar çok mu istiyorsun ?diye sor.sana yalnızca evet ya da hayır demesini iste.belki vereceği yanıtı düşünürken olayın ciddiyetini kavrar.kendini toparla bazı şeyleri çok çabalasak da değiştiremiyor olabiliyoruz...Allah'ım senin ve bebeğinin yanında olsun...

kaynanam annemin beni doldurduğunu eşime söylemiş adamda annemden gıcık kapıyomuş halbuki annem her zaman eşinde sende allaha emanet olun der hiç ağzından kötü birşey çıkmaz kaynanam doldurdu oğlunu bana bide anneme iftira attar . kendisi annesi çaldırınca ta dışarılara çıkar 1 saat konuşur hep doldurdu o kadın onu seviyorum ama bunu kendime yediremiyorum annem bi başına kaldı her gece rüyalarıma giriyo bomboş evde tek başıma kaldım kızım diyo . her gece bu kabusla uyanıyorum ben . soruyorum kızlar bu bana reva mı ne istiyo bu kadın canımı mı oğlunu kaybetmekten korkuyomuş şimdi alsın koynuna soksun yatsın oğlunu ona hakkkımı helel etmem asla rabbim ona cennet yüzü göstermesin karnımdaki çoçuga çektirdiği eziyettin kat ve kat çıkartsın

önceki msjımda eşin hamile halinle senden ayrılmaz herhalde demiştim geri alıyorum...
sana karnında bebeğin varken bu zulmü yapmışsa her şey beklenir o adamdan.
eğer imkanların elveriyorsa hayatını heba etme onun için derim
allah yardımcın olsun..........

boşan bence
annenle bir olur büyütürsünüz yavrunuzu
evladını istemeyen adamdan ona hayırlı baba olmaz

Canım o adamdan koca da,baba da olmaz.Boşan ! Rabbim yardım edecektir.Dualarım seninle.:18::18:

kızlar aileleri toplayan eşimin teyzesi bu işi halletcem diyo ben senin arkandayım ben bunu yapmasam yuvan yıkılacak diyo afedersiniz ama oğlunun bacaklarını alsın şeyine soksun şimdi yatsın dedi kadın benim için ağlıyo onlarıda teyze anlattı hazırlıklı ol dedi yarın bu işi halletcem diyo . herkesin içinde diyucemki bizim ayrılmamızı mı istiyon benim bilğidim gerçek anneler çoçuğum mutlu olsunda aman yuvası dağılmasında beni aramasada olur diyorlar sen karısını ezsin dövsün evde husursuzluk olsun da benim her dediğimi yapsın oğlum diyon diycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…