evliliğim sarsıntıda ve yarın aileler toplanacak yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşım kayınvalidene kinlenmek yerine bi otur düşün kocan nasıl birisi

diğer konularından hatırlıyorum sağlıklı düşünemiyorsun kapılmışsın bi kayınvalide birde kocamı çok seviyorum lafına mantıklı düşünüp geleceği göremiyorsun

o yüzden hiç düzelmesi için çabalama bırak oluruna varsın herşey emin ol daha güzel olacak hayat.

Bu adam senin hamile olduğunu bile bile, sana bunları yaşatıyorsa, bu problemi aşsanız bile devamı gelir, görünen o ki pek güvenilecek bir tip değil...
Şimdi ağlamayı bırak çünkü her şeyden önce her zaman başka bir seçenek vardır, ben ne yaparım ayrılırsam vs. gibi sorularla en başta kendi canını sonra da yavrunun canını üzme...
Yarın aileler toplandığında sana söz hakkı verilene kadar dinle asla mahalle kavgasına girme, sen sen, ben ben deme hele ki kaynananın maksadı bu olsa gerek, seni çileden çıkarıp kocana bak gördün mi işte karın böyle edepsiz biri gibilerinden binlerce fikir sokmak... Kocanın sana karşı tutumu ne kadar annesinden yana olsa da sevmese evlenmezdiniz, yani yine de ona tutunacaksın...
Şimdi sana söz hakkı verildiğinde asla gergin ortama daha da gerecek suçlamalar yapma,kendini savun ve annenin sana yardım maksatlı geldiğini bir annenin kızının yanında olmayı istemesinde hiç bir art niyet olmadığını belirt...
Eğer ki eşinin ağzından boşanmak gibi bir laf duyarsan ki dikkat et kayananın ağzından değil çünkü o zaten bunu söylemek için yer arayacaktır...Kendiliğinden akan gözyaşlarında ben senin bebeğini karnında taşırken sen bana böyle zulüm ediyorsan bu çocuk doğunca beni hiç umursamazsın öyleyse, senin dediğin olsun de ve cümleni noktala,
Dik dur seni çaresiz görmeleri üzerine daha çok yüklenmelerine neden olur, sinik durursan suçlu izlenimi verirsin, benim alnım açık eşime aileme zarar verecek hiç bir davranışta bulunmadım de ve gerekmediği sürece konuşma....
Allah yardımcın olsun sonucu bizimle paylaş...

Kendi doğmamış evledına sahip bile çıkamayan erkeğe erkek denmez zaten,yapılacak tek şey onların karşısında dimdik durman ve içindekilerini anlatman..Eşin içinde evliliğine bile sahip çıkamayan annesinin sözünde olan birisi,yarın bir gün sana ve evladına nasıl sahip çıkacak annesi varken..Yol yakınken ayrıl derim bu hayat çeklimez bu insanlarla...

Sana tek bir söyleyeceğim..koca için anne atılmaz...babanı zaten kaybetmişsin...üstelik eşinin kişiliğinin oturmadığını düşüyorum...bence bırak ne kadar verirlerle versin Herşeyde bir hayır vardır...eşin annesinin söylemedi ile ayrılacaksa ben olsam o adamın yüzüne bakmazdım..ne terbiyesiz bir aileymiş öyleeee.çok üzüldüm..

böyle deyince ne olacak ki
adam sana iyice düşman olacak
boşanmanı kolaştırırsın
boşanmak istiyosan söyle

kızlar benim için bilğiniz bi dua var mı kızar nolur yanımda olun . size soruyorum nasıl konuşmalıyım akıl verin beynim durdu düşünemiyorum ben haklıyım ama her zaman sinirim yüzünden haksız konumuna düşüyorum siz olsaydınız herkesin içinde nasıl bi konuşma yapardınız .

senin durumunda olan bir yakınımız vardı, kayınvalidesi iftira atarak boşattırdı oğlundan, kız evden giderken kayınvalidesine yılan gibi sürün inşallah demiş, kayınvalide birkaç yıl içinde bacaklarını kaybetti 5. katta oturuyor asansör yok, sürünerek merdivenleri çıkıyordu kendi gözlerimle gördüm. bu arada oğlunu başkasıyla evlendirdi yeni gelin dönüpte arkasını bakmadı bile kadına bi su bile vermedi... şimdi çok pişman... Ama cehennemde boşuna yaratılmadı değil mi....

öncelikle durumunuza üzüldüm.bir erkek eşiyle ailesi arasında bir fonksiyon sağlayamıyorsa bu onun problemi de olmaktan çıkar ayrılmak çözüm değildir ayrılıkla ilgili düşüncelere yer vermeyin eşiniz bu konuda tutum sağlayamıyorsa siz sağlamaya çalışın.bunu bnm kaynanam da yapmaya çalıştı ama başaramadı bazen insanlar iyi davranışlarımızı suistimal ederler ama şu var ki eşini elinde tutmaya çalış kendini bir şekilde sevdir annesini bir yana eşini bir tarafta tut sonuçta anne olacaksın bazen duygusallık yaramıyor bu durumda sağ gösterip sol sallamak gerekir.allah yardımcınız olsun.iyi haberlerinizi bekliyorum.

meslegın varmıs kı olmasada ısteyen herkes bı sekılde ekmek parasını kazanır bana gore
evladına da bakarsın annene de sahıp cıkarsın hıcbısey ıstedıkten sonra zor degıldır emın ol
bu merhametsız cocugun dussun dıye ılacını saklayan adamdan ne beklıyorsunkı bı dusun bence

Boşa bu şerefsizi...İlkdefa açık açık yazıyorum ! içim şişti yemin ederim..Nasıl dayanıyorsun sen bacım bu olanlara ? Al çocugunu annenle büyüt inan şu halinden daha mutsuz olmazsın..Koşarak uzaklaş o toplantıda ağzına geleni say ve çık ...Alayı şerefsiz analı-oğullu..

oh ne ıyı olmus Allah büyük işte hakeden herkese cezasını versin inşallah

bence sen hiçbirşeye cevap verme teyze konuşsun sonuçta tarafsız sayılır o, kocan ona hak verebilir ama senin söylediğin iyi bişe bile olsa batar... sadece gitmemi istiyorsan giderim benim çocuğum bana yeter bundan sonra.. mesleğimde var bakar büyütürüm babasının yerinede.. diyebilirsin..

gidemeyeceğini düşünmesinler

bi konu geçmişti çoçuğumu 6 yaşında senden alırım sen nasıl olsa evlenirsin başkasıyla demişti bu denirmi insan karısına bunu der mi ben senin pis bırakıpta çıktığın tuvaleti tiksinmeden temizliyodum insan bunu der mi bende dedim ki o zman şimdi sen bulda evleneyim ben. demekki bazı erkekler karısının p..v.n.k i de olabiliyomuş

büyüklerin ortasında konuşmak sana düşmez
sen ağzını açma

ne konuşulursa konuşulur..

akşam eşinle konuşursun gerekenleri
senin muhatabın o

Ohoooo senin kocan harbi insan müsvettesi..Pislik.!

Allah aşkına bu adamın neresini seviyorsun

hangi huyuna suyuna güvenerek eşin istemediği halde bebek yaptın şimdi kara kara düşünüyorsun

Son düzenleme:
bence de susmak en büyük ceza olur onlara ama ayakta durabileceğini göstermelisin onlara muhtaç olmadığını görsünler

senin evliliğini kurtarmak için aileler toplanıyor eşinde hiç birşey yapmıyorsa.topla eşyalarını annene git bu ne ya.başkalarının kurtarmasıyla kurtulmaz evlilikle gönlü olan adam zaten bunları yapmaz kocan seni gözden çıkaralı uzun zaman olmuş.bırak rahat rahat gezsin artık.

nasıl yanlış bir bakış açısına sahipsiniz belli ki farkında değilsiniz ama evlilik bir seçim yapma zorunluluğu değildir asla .yani koca için annenini bırakma yada karın için anneni bırakma şeklindeki anlamsız tercihler yapmaya zorlamak.evlenince eş de anne baba da insanın hayatında olmalılar ama aradaki dengeyi kurmak önemlidir kadın içinde erkek içinde. konu sahibinin eşi bu dengeyi sağlayamamış ,sizin önerdiğiniz gibi,o annesini seçmiş karısını ve doğmamış bebeğini terkederek ne yazık ki...

rabbim yüreğime öyle bi anne aşkı koyduki size bu aşkı anlatamam hiç örgü bilmeyen ben bebek yelekleri şapkası ördüm ders çalışmam gerekirken sonrada bebek oldu işte . kezlar peki bu akşam eşime nasıl davranıcam ben nasıl bakıcam yüzüne bana diyoki artık yüzüme bile bakmıyosun diyo bakılacak yüz mü bıraktınki ermenilerin apmadığı eziyeti yaptınız ana ile oğul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…