bi konu geçmişti çoçuğumu 6 yaşında senden alırım sen nasıl olsa evlenirsin başkasıyla demişti bu denirmi insan karısına bunu der mi ben senin pis bırakıpta çıktığın tuvaleti tiksinmeden temizliyodum insan bunu der mi bende dedim ki o zman şimdi sen bulda evleneyim ben. demekki bazı erkekler karısının p..v.n.k i de olabiliyomuş
çok üzüldüm...insanlar niye böyle hiç anlamıyorum güzel güzel yaşamak varken....
eşinin tutumu önemli bence burda
eğer bir erkek annesiyle eşinin arasında ortayı bulamıyorsa orda çok büyük problemler var demektir
eşin de hamile halinle senden ayrılmak istemez herhalde?
rabbim yüreğime öyle bi anne aşkı koyduki size bu aşkı anlatamam hiç örgü bilmeyen ben bebek yelekleri şapkası ördüm ders çalışmam gerekirken sonrada bebek oldu işte . kezlar peki bu akşam eşime nasıl davranıcam ben nasıl bakıcam yüzüne bana diyoki artık yüzüme bile bakmıyosun diyo bakılacak yüz mü bıraktınki ermenilerin apmadığı eziyeti yaptınız ana ile oğul
yalnış anladınız bn işi yok demedimki işi var hemde çok güzel bi işi. onu yüzüne nasıl bakacam derken bakmak bile istemiyorum anlamında düşündüm hem boşanmak kolay mı ya naparım ben nasıl toparlanırım nerden başlarım nasl ayakta kalırım boşanan var mı aranız da bana bi anlatsın nolur
kızlar derdim çok büyük . bugun eşimin teyzesi aradı beni evliliğin sarsıntı içinde dedi ve açıkladı annemle kaynanam küs kaynanamın annemi çekemesi yüzünden eşimde
annesine çok düşkündür annesi otur derse oturur kalk derse kalkar o kadar kaynanamın bana yapmadığı kalmadı annemi evimizde istemedi
annem gelince kavgalar çıkardı bana diyoki ben ne dersem sen susacan diyo ben yinede sesimi çıkartmıyodum
şimdide eşimden beni ayırmaya çalışıyo evet ayıracak ! beni kötülemeye başladı bende eşim neden benden bu kadar soğudu diyodum
kadın annemden nefret ettirmiş eşimi bana diyoki annen aramıycak bi daha hiç görüşmeyeceksiniz!
hamileim ve bebeğimi aldırmak istedi megersem annesinin aklı annesi oğluna kendini acındırıyo kayınbabam yok ben sizi ne zorluklarla büyüttüm karına annesine beni ezdiiyon diyo
halbuki ezilen benim , annem . ben daha 8 aylık evliyim annemden başka hiç kimsem yok babam öldü. annesine benim dedikodumu yapmış diyomuşki
benden gizli annesiyle konusuyo ben o rahatsız olmasın diye yatak odasında konusuyodum annem bana su getiriyomuş annem bizde bulaşık yıkıyomuş annem bana kıyamadığı için yapıyodu bunların hepsini laf etmiş annesine
yarın tüm aileler toplanıp bize gelecek bu olaylar ortaya dökülecek teyzesi sağ olsun bana haber verdi ben senin arkadayım dedi bu kadın evliliğini yıkacak biliyorum dedi 2 saatir ağlıyorum ben yarın napcam nasıl bi tavır sergiliycem
kaynanam diyoki gelirken sana ne getiriyim diyo: ey kadın sana sesleniyorum gelirken bana genç kızlığımı getir döktüğüm göz yaşlarımı getir kaybettim 18 yaşımı getir yaşayamadığım çoçukluğumu geitr bana yardım edin kızlar bu arada işim var benim atanmayı bekleyen sağlıkçıyım ben
yalnış anladınız bn işi yok demedimki işi var hemde çok güzel bi işi. onu yüzüne nasıl bakacam derken bakmak bile istemiyorum anlamında düşündüm hem boşanmak kolay mı ya naparım ben nasıl toparlanırım nerden başlarım nasl ayakta kalırım boşanan var mı aranız da bana bi anlatsın nolur
Niye kolay olmasınki boşanmak, sana bu kadar zulmeden insanların arasında yaşamak asıl zor..
Şimdi ikisini tart bir bence hangisi daha ağır basacak ..
Yaşını öğrenebilirmiyim çok gençsin tahminim...
Yanlış anlamadıysam 18 yaşında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?