evliliğim sarsıntıda ve yarın aileler toplanacak yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

işi yok demiştin değilmi diğer konuda.çocugunu da senden alamaz.evli olsan bile alamaz.yeterki işin olsun düzenli gelirin olsun.neyle bakacakmış çocuguna,şimdi istemeyen zaten o zaman hiç istemez bu seni korkutmak için bahaneler.kanma bunlara.

bir kere çocugunu kaç yaşına gelirse gelsin alamaz senin bakma gücün olduktan sonra sende kalır velayeti.ayrıca işsizdi sanırım bir çalışıp beş yatıyordu diğer konuda öyle demiştin.üstelik çocugunu şimdi istemeyen o zaman neden istesin ki.boşver bunlar seni korkutmak için atılan yalanlar yeme bunları.dik dur onsuz da yaşayabileceğini göster akşama herkese.siz kimsiniz ki de annem bana yeter de.ah keşke benim annemde hayatta olsaydı da yanımdan ayırmasaydım.kıymetini bil annenin koca çok ama ana bir tane

kesilen kan damarda durmaz, iş olacagına varır, eşin annesinin dolduruşuyla hareket ederse yarın düzelseniz öbürsü gün bozulur aranız,
çok duygusal olmayın, kendinizi gerekirse savunun, ve ailenize güvenin, kayınvalidenize ve eşinize tavırlı olmayın, başınız dik olsun, yanlış birşey yapmadıysanız onlar yüzünden biten bir evlilik olursa Allahtan bulurlar er yada geç

valla canım bu kzıımız bence boşansın ya ben ilk bastan beri takip ediyorum ve durumu gercekten vahim ilgisiz bir koca sorunlu bir kaynana ve bebeğini düşürsün diye ilaçlarını sajklayan bir kocası var ve bu kızımız daha 8 aylık evli gençliğini mahvediyor bence o bebek doğsa bile o insanların içinde psikolojisi fena olur ve yarıca su ihtimal de var bu kızımızı illa boşatacaklar bebek doğduktan sonra bu olurda( ki inşallah olmaz düzelirde ) bu sefer farklı sorunlar cıkacak ortaya...ne diyeyim aklını basına alsın allahta yardımcızı olsun

üzgünüm ama bu cevaptan sonra size ne desek boş diye düşünüyorum

siz o adamdan da ayrılmazsınız 2.çocuğu da yaparsınız beraber yaşamayada devam edersiniz
yarın ki konuşmada da o ana oğul size özür bile direttirir

bu kadar kör olunamaz

Son düzenleme:
Evlilik mi hangi evlilik...Orta da bir evlilik hayatınız bile yok ki elle tutulur...

Kusura bakma canım ama sen boşanacakmışsın gibi gelmiyor bana. Yarın bi toplantı olur kayınvaliden olacak kadın(!) üzülür ben sizin kötülüğünüzü istemedim, bu dedikleri iftira, ben seni oğlumdan ayırmıyorum canım kadar seviyorum der iki sahte gözyaşı sende dönersin. Kaldığınız yerden devam edersiniz didişmeye. Bunca olaydan sonra kapıyı çekip anne evine gitmediysen, bundan sonra da zor. Hala düşündüğün kocamın yüzüne nasıl bakacağım, peki o yavrunun yüzüne nasıl bakacaksın?

Son düzenleme:
annesı otur deyınce oturan kalk deyınce kalkan adamdan. adam, koca. baba olmaz bu kadar...

Canım kusura bakma ama ne eşinden, ne kaynanandan nede karnındaki masumdan sana hayır gelmez.

Yanlış anlamadıysam 6 haftalık hamileyim demişsin. Yaşında daha çok küçük. Eşinden ayrılsan bile arada çocuğunuz olduğu için hayatı sana zindan etmeye devam ederler. Kayınvaliden bugün anneni ve seni eşine kötülüyorsa, yarın evladına kötüler. Kaybettiğin bir kaç yılamı razı olursun, yoksa cehennem gibi bir hayatamı?

Bence kimseye büyüktür deyip eyvallah etme. Büyük-büyük diye insanın tepesine çıkıyorlar. Sen dimdik dur karşılarında, kendini ezdirme, her şeyi yüzlerine çarp, direk ne istediklerini sor. Bakalım herkesin içinde ne diyecekler. Umarım annende seni onların içinde ezdirmez, alttan almaz.

Lanet olsun böyle insanlara

yalnış anladınız bn işi yok demedimki işi var hemde çok güzel bi işi. onu yüzüne nasıl bakacam derken bakmak bile istemiyorum anlamında düşündüm hem boşanmak kolay mı ya naparım ben nasıl toparlanırım nerden başlarım nasl ayakta kalırım boşanan var mı aranız da bana bi anlatsın nolur

Şurada sürekli konu açan ve çaresizliğine üzüldüğüm kızlarımızdansın.
Genceciksin bir de...Yaşıtların hayatın tadını çıkarırken senin yaşadıklarına bak.

Baştan beri adam seni benimsememiş,sahip çıkmamış,ilgilenmemiş anladığım kadarıyla.
Bebeği sen çok istemişsin.Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin.

Ayrılırsın,sen bebeğini,annen seni bağrına basar.Atanman da olunca gül gibi yaşayıp gidersiniz.

Kendini fazla hırpalama,akacak kan damarda durmaz derler.
İş olacağına varır.Ucunda ölüm yok.Hayat boyu her gün mutsuz olacağına,1-2 ay üzülürsün geçer.

Cehennem gibi bir hayatı idame ettirmekten daha zor değildir boşanmak..Bu hayatı yaşayan ben olsaydım düşünmezdim bu kadar canım..Üstelik sağlıkçısın öyle yüksek puanlarla atamalarınız olmuyor güzelce çalış,atan ayaklarının üzerine dur.

Annesinin ağzıyla karısını boşayacak, tüm sülaleyi bir araya toplayıp annesinin kaprislerinin nedenlerini öğrenmeye çalışacak, sizi hamile halinizle üzecek adamı boşayın lütfen.

Okumuş insansınız, birilerinin sizi ayırmasını beklemeden basın tekmeyi!

Niye kolay olmasınki boşanmak, sana bu kadar zulmeden insanların arasında yaşamak asıl zor..

Şimdi ikisini tart bir bence hangisi daha ağır basacak ..

Yaşını öğrenebilirmiyim çok gençsin tahminim...

Kusura bakmayın ama siz boşanmayı göze alabilecek kadar şikayetçi değilsiniz sanırım durumunuzdan...Mesleğiniz var neden korkuyorsunuz anlayamadım...Burda 2-3 çocuk meslek sahibi olmayan anne babası sahip çıkmadan boşandıktan sonra ayakta durmaya çalışan bayanlar dolu...Neden boşandılar çünkü dayanamayacakları duruma geldi evlilikleri buna inandılar ve ne olursa olsun boşanıcam dediler ve dediklerini de yaptılar...Siz de dayanamayacağınızı düşünseydiniz gözünüzü karartırdınız... Siz ne yapın edin evliliğinizi kurtarın bence...

Şu anda yarın napsam, nasıl konuşsam, hangi cümleleri kursam diye düşünme hiç. Sadece tek bir cümle dola diline "Hayırlısı neyse o olsun"... Rahat ol, Allah'a havale et,hakkımda hayırlısını ver diye dua et. Ancak açtığın diğer tüm konuları da göz önünde bulundurunca benim içimden geçeni söyliyim sana, istersen bi abla tavsiyesi olarak da düşünebilirsin bunu: Umarım boşanırsınız da kendine, çocuğun ve annenle birlikte güzel bir hayat kurarsın.. Zaten diğer konularına da şöyle sadece bi 2 dk göz atınca, nasıl hala o insanla birlikte yaşıyosun; inanmak mümkün değil... Hayata bir kere geliyoruz canım, başka bir hayatımız yok; sen ilk hamileliğinde çocuğu düşsün diye senden ilaçlarını saklayan bir caniyle hayatını geçirmek için mi bu dünyaya geldin sorarım sana?? Dışarda güzel bir hayat var ve o güzel hayatın içinde kıymet bilen, değer veren, sevmeyi ve sevilmeyi bilen adam gibi adamlar var.. Kurtul bu hayattan.. Yine de hayırlısı senin için neyse o olsun.

boşanmak kolay değildir eminim ama sen böyle korkarak bu hayatı yaşayamazdın.evlenmeden öncede bir bireydin şimdide bir bireysin.birilerinin seni sevmesine korkumasına ihtiyacın yok ki.tek başına da yaşayabiliyor insanlar.tek geldik dünyaya tek gideceğiz böyle ben ne yaparımlarla sen daha çoookk konu açarsın burda bence.çok üzülüyorum ama.allah yardımcın olsun.

küçük yaşta evlenen kendi başına bebek kararı alan bi insan bunları da düşünebilir bence
o yüzden silkelen kendine gel mesleğin var otur ders çalış atan hayatın keyfini çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…