Evliliğim....

yapma arkadaşım bu seni cinsel obje olrak kullanıyo işini halledene kadar ondan snra herşey unutulu yo eskiye dönüyo anlaşılan

gittim daha önce anneme .çok yakın değiliz annemlere .bana kal istersen gece gece dönme dedi düşün işte yeni evli adam nasıl kal diyor

kalayım ki oda anasında kalsın olay bu

gittim daha önce anneme .çok yakın değiliz annemlere .bana kal istersen gece gece dönme dedi düşün işte yeni evli adam nasıl kal diyor.
kalayım ki oda anasında kalsın olay bu
meğer kal diyorsa kal madem o da anasına doysun nereye kadar kadın en sonunda oğlum seni evlendirmedik mi evin yok mu demiyecek mi?ananda kal arama sorma çık arkadaşlarınla gez.bir de böyle deneyin madem.seninkinin önceliği aşk falan değil benim kocam gibi.sana zulum edecek başkasını göklere çıkaracak.yok öyle bir dünya.annen de hiç kızmasın neden bende kalıyorsun demesin.işte herifler kavun değil ki koklayasın evlendikten sonra cins cins huyları çıkıyor.Allah tımar etsin kocalarımızı.

O zaman bir süre umursama , üzerine düşme , hatta çok neşeli ol , yanında telefonla konuş kahkahalar at . Kafana taktığını , üzüldüğünü sakın belli etme. Bırak biraz merak etsin .

kaldım zaten oda annesınde kaldı

zaten ona kal diyen akıl veren annesi niye desin k i evin yok mu

Ay canım benim Allah yardimcin olsun. Valla okurken nefesim daraldı. Sabret düzelir dicem ama adamda zerre çaba yok. İnşallah ailenin konuşması ise yarar. Olmuyorsa da sana ananla mutluluklar ben aradan cekileyim de. Allah korusun kpye birşey olsa direk başına kalacak. Normal insanlar olsa hadi neyse de eşin de kv de kesinlikle normal değil. Keşke evlenmeseymiş. Ya da sabrını deniyorlar galiba.

amin inşallah

amin amin :)

Neden evlenmiş ozaman annesiyle yaşasaymış!
Sizin duygularınızla hayallerinizle oynuyor.
Maalesef bu asla değişmez daha 2 ayda böyleyse...

Neden evlenmiş o zaman annesiyle yaşasaymış!
Sizin duygularınızla hayallerinizle oynuyor.
Maalesef bu asla değişmez daha 2 ayda böyleyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…