işte annem gelecek onu bekliyorum bakalımne düşünüyosun canım şimdi napcaksın karar aldınmı bak bi arkadaş çok güzel demiş arkadaşlarınla buluş kafanı dağıt onun ilgisizliğini unut
yapma arkadaşım bu seni cinsel obje olrak kullanıyo işini halledene kadar ondan snra herşey unutulu yo eskiye dönüyo anlaşılansürekli kavga halinde olduğumuz için iyi olduğumuz zamanlarda sözler veriyor bir daha olmıcak vs falan bende inanıyordum o zaman bişey yokmuş gibi ilişkimiz oluyor ama artık verdiği sözleri tutmadığını kandırdığını anladım
gittim daha önce anneme .çok yakın değiliz annemlere .bana kal istersen gece gece dönme dedi düşün işte yeni evli adam nasıl kal diyorkişiliği gelişmemiş inkar ediyor. benimki de aynı.dediğim gibi yapsan ki bende o yoldayım kendini zavallı hisseder.bu haliyle ancak ağladığınla bunalıma girdiğinle kalırsın.anasından gelince seni bulamasın.bir gün mesela illa arayacaktır gecenin köründe bile nerdesin diye.anneniz yakınsa sizde annenize gidin annemdeyim deyin. kapatın.
hayır bu saatte ne işin var ananda derse senin ananda ne işin varsa benim de o işim var.
çok ihmal etmişim annemi onunda gönlünü yapmam lazım deyin.
bakalım nasıl bir his hissediyor.
aynen şimdi akıllandım ama artık kanmıyorumyapma arkadaşım bu seni cinsel obje olrak kullanıyo işini halledene kadar ondan snra herşey unutulu yo eskiye dönüyo anlaşılan
meğer kal diyorsa kal madem o da anasına doysun nereye kadar kadın en sonunda oğlum seni evlendirmedik mi evin yok mu demiyecek mi?ananda kal arama sorma çık arkadaşlarınla gez.bir de böyle deneyin madem.seninkinin önceliği aşk falan değil benim kocam gibi.sana zulum edecek başkasını göklere çıkaracak.yok öyle bir dünya.annen de hiç kızmasın neden bende kalıyorsun demesin.işte herifler kavun değil ki koklayasın evlendikten sonra cins cins huyları çıkıyor.Allah tımar etsin kocalarımızı.gittim daha önce anneme .çok yakın değiliz annemlere .bana kal istersen gece gece dönme dedi düşün işte yeni evli adam nasıl kal diyor.
kalayım ki oda anasında kalsın olay bu
O zaman bir süre umursama , üzerine düşme , hatta çok neşeli ol , yanında telefonla konuş kahkahalar at . Kafana taktığını , üzüldüğünü sakın belli etme. Bırak biraz merak etsin .sürekli kavga halinde olduğumuz için iyi olduğumuz zamanlarda sözler veriyor bir daha olmıcak vs falan bende inanıyordum o zaman bişey yokmuş gibi ilişkimiz oluyor ama artık verdiği sözleri tutmadığını kandırdığını anladım
kaldım zaten oda annesınde kaldımeğer kal diyorsa kal madem o da anasına doysun nereye kadar kadın en sonunda oğlum seni evlendirmedik mi evin yok mu demiyecek mi?ananda kal arama sorma çık arkadaşlarınla gez.bir de böyle deneyin madem.seninkinin önceliği aşk falan değil benim kocam gibi.sana zulum edecek başkasını göklere çıkaracak.yok öyle bir dünya.annen de hiç kızmasın neden bende kalıyorsun demesin.işte herifler kavun değil ki koklayasın evlendikten sonra cins cins huyları çıkıyor.Allah tımar etsin kocalarımızı.
inşallah teşekkür ederiminş düzelirsiniz en kısa sürede canım benim canı gönül istiyorum
Ama evliliğine bir süre ver 2 ay çok kısa ....O zaman bir süre umursama , üzerine düşme , hatta çok neşeli ol , yanında telefonla konuş kahkahalar at . Kafana taktığını , üzüldüğünü sakın belli etme. Bırak biraz merak etsin .
Ay canım benim Allah yardimcin olsun. Valla okurken nefesim daraldı. Sabret düzelir dicem ama adamda zerre çaba yok. İnşallah ailenin konuşması ise yarar. Olmuyorsa da sana ananla mutluluklar ben aradan cekileyim de. Allah korusun kpye birşey olsa direk başına kalacak. Normal insanlar olsa hadi neyse de eşin de kv de kesinlikle normal değil. Keşke evlenmeseymiş. Ya da sabrını deniyorlar galiba.selamlar ,
maalesef yine ben ve her seferinde daha da üzgün kırgın olarak
zehir olmuş bir bayramdan sonra hiç bişeyin değişmediğini düzelmeyeceğini görmek o kadar üzücü ki , yine eşim annesinin yanına gitmek istiyor orda durmak eve gelmek istemiyor
annesi eşimi arayıp canım sıkılıyor gel diyor sanki eşim bekarmış evi karısı yokmuş gibi , eşimde 5 dk uğrayıp gelirim diyerek çıkıp gece yarısı anca geliyor üstelik karşıma geçip onunda gönlünü hoş etmem lazım gitmezsem üzülür kırılır küser sürekli beni bekliyor gitmem gerek onu üzemem diyor .
peki ben diyorum ben ne olacağım her gece ağlıyorum üzülüyorum ben ne olacağımhakkımı size helal etmiyorum dedim ona. yeni gelinim güya ama her akşam evde tek başımayım her akşam ağlıyorum hastalanıyorum . ve bana böyle kabul edeceksin diyor alışacaksın ,normal olan sürekli onlarla olmamız senin söylediğin normal değil gelmezsen böyle tek kalırsın diyor sorun çıkarmasan (yani her gün ailesinde durursak) çok mutlu oluruz diyor
beni kaybetmekten korkmuyor musun çekip gitsem çabalamaz mısın kendini düzeltmez misin dediğimde 'seni kaybetmek istemem evet ama seni kaybetmemek için de istediklerini yapamam çabalamam ' dedi
çok üzgünüm kırgınım eşimin beni sevmediğine değer vermediğine artık eminim.. bayramda bizi gören akrabalar bile yeni evli gibi değilsiniz hiç yüzüne bakmıyor yanına gelmiyor dedi dışardan bile böyle görünüyorsa
en son ailemin gelip konuşacağından bahsetmiştim artık ipler koptu eşimin bu söylediklerinden sonra . ailem gelecek konuşacak ve yine düzelmezse bu evlilik devam edemicek
söylenecek hiç bişey bırakmadı bana ne hayallerle evlenmiştim çok sevmiştim eşimi ama dediği olmayınca öyle kaba öyle kırıcı öyle soğuk ki tanıyamıyorum nasıl anlayamamışım diyorum kabul edemiyorum bu başıma gelenleri inanamıyorum ne olur bir şey söyleyin daha 2 ayı bile doldurmadık çok ağır geliyor
amin inşallahAy canım benim Allah yardimcin olsun. Valla okurken nefesim daraldı. Sabret düzelir dicem ama adamda zerre çaba yok. İnşallah ailenin konuşması ise yarar. Olmuyorsa da sana ananla mutluluklar ben aradan cekileyim de. Allah korusun kpye birşey olsa direk başına kalacak. Normal insanlar olsa hadi neyse de eşin de kv de kesinlikle normal değil. Keşke evlenmeseymiş. Ya da sabrını deniyorlar galiba.
amin amin :)meğer kal diyorsa kal madem o da anasına doysun nereye kadar kadın en sonunda oğlum seni evlendirmedik mi evin yok mu demiyecek mi?ananda kal arama sorma çık arkadaşlarınla gez.bir de böyle deneyin madem.seninkinin önceliği aşk falan değil benim kocam gibi.sana zulum edecek başkasını göklere çıkaracak.yok öyle bir dünya.annen de hiç kızmasın neden bende kalıyorsun demesin.işte herifler kavun değil ki koklayasın evlendikten sonra cins cins huyları çıkıyor.Allah tımar etsin kocalarımızı.
konuştuk tam tersi şeyler söyledi güzel oynamış demek ki görememişimEvlenmeden nasıl anlayamıyorsunuz?
Bu durumları nasıl konuşmuyorsunuz anlamıyorum...
kavga edip evde de durunca anası daha kıymetli olur bırak onu bunaltıncaya kadar kalsın.umursama onu.çünkü sen bişeyler yapmaya çalıştıkça yıkıyor o.kaldım zaten oda annesınde kaldı zaten ona kal diyen akıl veren annesi niye desin k i evin yok mu
öyle olmuyo canım anlamıyosun çünkü böyle huyları yok gibi gözükyo anneler oğlundan ayrılınca böyle huylar çıkartmaya başlıyoEvlenmeden nasıl anlayamıyorsunuz?
Bu durumları nasıl konuşmuyorsunuz anlamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?