- 16 Nisan 2010
- 2.287
- 4.008
- 333
- Konu Sahibi stella3434
-
çocuk fikrini hemen çöpe atıyorsun. Evliliğin süper gitse bile çocuktan sonra bozulabiliyor sakın sakın. Her şey yoluna koymadan yapma bence. Adam lafını açtırmıyormuş baksana doğurunca asla yardımcı olmaz sana. Evliliğin ilk ayları bazılarında sancılı geçebiliyor sabırlı olmalısın.Moralim çok bozuk. Nerden başlasam neyi anlatsam bilmiyorum. Çok doluyum çok.
2,5 aylık evliyim. İlk günden beri sürekli problem yaşıyorum.
İlk zamanlar ilk gece birliktelik yaşamadık. 2 hafta sonra kadar yaşadık. Zorlanınca bana kaba davranışları hakaretlerini işittim, tabi bu benim cinsellikten daha çok korkmama sebep oldu.Canım acıya acıya birlikte oldum. Şimdi ise evlendiğimizden beri toplam 3 kere birlikte olduk. Bana yaklaşmıyor, sevişmek istemiyor. Sanki ben cinsellikte çok tecrübeliymişim gibi sürekli onu hazırlamak durumunda bırakıyor.Ayptır söylemesi şeyi klksın diye, a..zıma vermeye çalışıyor, öğürüyorum. Öpmek yok sarılmak yok,sevişmek yok. Her canı istediğinde direk bunu yapmaya çalışıyor. Sanki başka türden kadınmışım gibi davranıyor.
Çoğu kez içeride tv nin karşısındaki koltukta uyuyor, yatağa gelmiyor.
Evde yüzüme bile bakmıyor.
Ben işten gelince mutfaga giriyorum yemek bulaşık o tvnin karşısında uzanıyor, hizmetçi gibiyim evde.
Bana zindana dönüştü bu evlilik. Ne karı kocalık yaşıyoruz, ne bir şefkat, ne sevgi, öpme sarılma yok.
Bunu yazarken ellerim titriyor. Çok kötüyüm, mutsuzum.
Çocuk istiyorum, konuştırmuyor bile zamanı gelince olurmuş şimdi olmazmış.
Balayına bile gitmedik.
Katıla katıla ağlamak istiyorum.
Ben nasıl bir şey yaşıyorum? Bu bir cehennem !
Buna bende katiliyorum. Kocan degilmi karşılıklı herşeyi yapmaya çalışın. Belki bu cinsellik yüzünden adam bu hale geldiBelki kizacaklar bana ama ben sizi oldukça hatalı buldum ...ne demek ""öyle kadinmisim gibi davranıyor ""demek ...cinsellik eşler arasında zamanla oturur kaldı ki mahrem orda ortadan kalkar. ..asla istemediğin birseyi elbet yapma ama bu bakış açısı ile de adam damizlik mi ya sadece Sperm koparmaya çalışıyorsun! Sen ne diye bu cehaletin içine bir de çocuk k ekleyip onun da hayatıni mahvedeceksin? Evlilik nedir neler paylaşılır bi bunları hazmedin önce. ..adam ne yapsın "öğüren" bir kadına!
Buna bende katiliyorum. Kocan degilmi karşılıklı herşeyi yapmaya çalışın. Belki bu cinsellik yüzünden adam bu hale geldi
ama kız daha hazır değilken bu şekilde zorlarsa çok daha kötü tepki verir cinsellikten soğur. ki hiçbirşey zorla yapılmaz önce bir alışsın biraz zevk aldırsın, sonra zaten birlikte yeni şeyler denerlerdi. herkes cinsellik bilerek evlenmiyor ki hele ki toplumumuzda tabu olan bir konu olduğu için.
Sana bu şekilde davranan adam çocuğuna ne yapar görücü usulü mü oldun kaçtın mı nasıl tahmin edemedin başına gelecekleri bende balayına gidemedim imkan yoktu ama üzülmüyorum yaniMoralim çok bozuk. Nerden başlasam neyi anlatsam bilmiyorum. Çok doluyum çok.
İlk zamanlar ilk gece birliktelik yaşamadık. 2 hafta sonra kadar yaşadık. Zorlanınca bana kaba davranışları hakaretlerini işittim, tabi bu benim cinsellikten daha çok korkmama sebep oldu.Canım acıya acıya birlikte oldum. Şimdi ise evlendiğimizden beri toplam 3 kere birlikte olduk. Bana yaklaşmıyor, sevişmek istemiyor. Sanki ben cinsellikte çok tecrübeliymişim gibi sürekli onu hazırlamak durumunda bırakıyor.Ayptır söylemesi şeyi klksın diye, a..zıma vermeye çalışıyor, öğürüyorum. Öpmek yok sarılmak yok,sevişmek yok. Her canı istediğinde direk bunu yapmaya çalışıyor. Sanki başka türden kadınmışım gibi davranıyor.
Ben işten gelince mutfaga giriyorum yemek bulaşık o tvnin karşısında uzanıyor, hizmetçi gibiyim evde.
Bana zindana dönüştü bu evlilik. Ne karı kocalık yaşıyoruz, ne bir şefkat, ne sevgi, öpme sarılma yok.
Balayına bile gitmedik.
cocuk icin acele etme canim.ben iki yil sonra yaptim cocugu ustelik esim melek gibiydi adamin icinden baska biri cikti(kotu anlamda diyorum)cocuk olunca.isler daha da beter olur o cana da yazik olur.Moralim çok bozuk. Nerden başlasam neyi anlatsam bilmiyorum. Çok doluyum çok.
Balayına bile gitmedik.
Belki kizacaklar bana ama ben sizi oldukça hatalı buldum ...ne demek ""öyle kadinmisim gibi davranıyor ""demek ...cinsellik eşler arasında zamanla oturur kaldı ki mahrem orda ortadan kalkar. ..asla istemediğin birseyi elbet yapma ama bu bakış açısı ile de adam damizlik mi ya sadece Sperm koparmaya çalışıyorsun! Sen ne diye bu cehaletin içine bir de çocuk k ekleyip onun da hayatıni mahvedeceksin? Evlilik nedir neler paylaşılır bi bunları hazmedin önce. ..adam ne yapsın "öğüren" bir kadına!
Eşin gerçekten sorunlu bu konuda. ilk geceden talepte bulunmasi pozisyon istemesi ilginç once alışman gerekir bazi şeylere madem oyle tecrubeli bi kadinla evlenseydi.Evet ben daha doğru düzgün cinselliğ bir tecrübe edeyim, zevk alma kısmına geçeyim bu bir süreç değil mi ilk geceden insanın bacakları tavana dikilmeye çalışarak ilişkiye girilmeye çalışılmaz yapamayınca yaratıkmısın nesin denilmez, biraz bu cinsellik işini rutine dökmem lazım, alışmam lazım, benim psikolojimi rahatlatması lazım sürekli azarlama kızma yapamayınca sırtını dönmesi önce biraz tecrübelenmem lazım, yaşım küçük olmayabilir ama cinsellik tecrübem yok.
+1Daha insan gibi sevismiyorsunuz ne çocuğu ? Allah aşkına nedir bu evlenip de çocuk aşkına tutuşanların derdi ? Daha kaç ay olmuş evleneli?
daha ilk geceden zorlamış seni işte, bütün yazdıklarına ve insan olmayan bir varlıın öküzlüklerine karşın ama sen de adamı hazırlamamışsın diye nasıl yorum yapılır anlayamadım. zorla kadının ağzını şeyine doğru götürmek insanda nasıl bir psikolojik çöküntü yaratır insan kendini pislik gibi de hisseder, o bahsettiğin öbür türlü kadınlar gibi de hisseder çünkü değersiz bi mal gibi davranmışEvet ben daha doğru düzgün cinselliğ bir tecrübe edeyim, zevk alma kısmına geçeyim bu bir süreç değil mi ilk geceden insanın bacakları tavana dikilmeye çalışarak ilişkiye girilmeye çalışılmaz yapamayınca yaratıkmısın nesin denilmez, biraz bu cinsellik işini rutine dökmem lazım, alışmam lazım, benim psikolojimi rahatlatması lazım sürekli azarlama kızma yapamayınca sırtını dönmesi önce biraz tecrübelenmem lazım, yaşım küçük olmayabilir ama cinsellik tecrübem yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?