- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.205
- 278
- Konu Sahibi stella3434
-
+10000000000000000000Evlenmeden önceki bakışımla 5 yıllık evlilikte bakışım arasında dağlar kadar fark var oral konusuna.
Bu eşimin marifeti elbette. Benim bekarken ki yorumum iyy o ne be igrencti. O da olmasa da olur şart değil derdi.
Evlendikten sonra önce o hiç bir beklentisi olmadan bana yaptı ki sempatim oluşsun konuya. Nitekim öyle de oldu. Aylar sonra da ben de seninle bunu yaşamak istiyorum diye ricada bulundu. Ben yine de bu konuda biraz bencil takılmaya devam ettim buna rağmen içinden gelmeyerek yapmanın anlamı yok istemiyorsan yapma dedi.
Kusura bakmasın kimse ama cinselliği eşiyle tanıyan kadına ilk aydan oral dayatan adama pembe bakamam ben.
Tam bir cehennemin ortasındasın. Sana sevgi şefkat göstermeyen bir adamla berabersin . Bence eşinin cinsel problemleri var . Oral seks yaptırarak ereksiyon oluyor. Zamanla oda yetmeyecek . Tedavi olması şart gözüküyor. Seni hizmetçi niyetine kullanıyor . Kendini kullandırma arkadaşım . Net tavrını koy. Bu şekilde bir ilişki istemediğini belirt ama net ol!Moralim çok bozuk. Nerden başlasam neyi anlatsam bilmiyorum. Çok doluyum çok.
2,5 aylık evliyim. İlk günden beri sürekli problem yaşıyorum.
İlk zamanlar ilk gece birliktelik yaşamadık. 2 hafta sonra kadar yaşadık. Zorlanınca bana kaba davranışları hakaretlerini işittim, tabi bu benim cinsellikten daha çok korkmama sebep oldu.Canım acıya acıya birlikte oldum. Şimdi ise evlendiğimizden beri toplam 3 kere birlikte olduk. Bana yaklaşmıyor, sevişmek istemiyor. Sanki ben cinsellikte çok tecrübeliymişim gibi sürekli onu hazırlamak durumunda bırakıyor.Ayptır söylemesi şeyi klksın diye, a..zıma vermeye çalışıyor, öğürüyorum. Öpmek yok sarılmak yok,sevişmek yok. Her canı istediğinde direk bunu yapmaya çalışıyor. Sanki başka türden kadınmışım gibi davranıyor.
Çoğu kez içeride tv nin karşısındaki koltukta uyuyor, yatağa gelmiyor.
Evde yüzüme bile bakmıyor.
Ben işten gelince mutfaga giriyorum yemek bulaşık o tvnin karşısında uzanıyor, hizmetçi gibiyim evde.
Bana zindana dönüştü bu evlilik. Ne karı kocalık yaşıyoruz, ne bir şefkat, ne sevgi, öpme sarılma yok.
Bunu yazarken ellerim titriyor. Çok kötüyüm, mutsuzum.
Çocuk istiyorum, konuştırmuyor bile zamanı gelince olurmuş şimdi olmazmış.
Balayına bile gitmedik.
Katıla katıla ağlamak istiyorum.
Ben nasıl bir şey yaşıyorum? Bu bir cehennem !
Ya iğrenç yaptığı muameleye bak nasıl duruyorsunuz hala o evde. Bu ayıdan bi b.k olmazEn son yine elini kafama koymuş başımı aşağıya eğiyor, istemiyorum dedim, kalktım doğrudüzgün bir cinsalliğin yok dedim, ben de yapmıyorum o zaman dedi gitti koltuğuna uzandı.
Flört ederken daha ilgiliydi, öperdi sarılırdı. Arardı. Kavga etsek evimin kapısına gelirdi barışmak için.
1,5 yıl flört ettik , hiçbir şey konuşturmuyor sürekli hakaretler, küfürler. Evlenmeden önce de fazla konuşmazdı, konuşmamasını geçtim, ilgi yok, öpmek yok, ben zaten çocuk konusunda acele etmiyorum lakin onun bu konuya bile yaklaşımı uzak.
İçimdeki bütün herşeyi buraya yazdığım gibi yazıp göndersem mi ona?
Severekmi evlendiniz eğer öyleyse çocuk yapma derim . Böyle olmazMoralim çok bozuk. Nerden başlasam neyi anlatsam bilmiyorum. Çok doluyum çok.
İlk zamanlar ilk gece birliktelik yaşamadık. 2 hafta sonra kadar yaşadık. Zorlanınca bana kaba davranışları hakaretlerini işittim, tabi bu benim cinsellikten daha çok korkmama sebep oldu.Canım acıya acıya birlikte oldum. Şimdi ise evlendiğimizden beri toplam 3 kere birlikte olduk. Bana yaklaşmıyor, sevişmek istemiyor. Sanki ben cinsellikte çok tecrübeliymişim gibi sürekli onu hazırlamak durumunda bırakıyor.Ayptır söylemesi şeyi klksın diye, a..zıma vermeye çalışıyor, öğürüyorum. Öpmek yok sarılmak yok,sevişmek yok. Her canı istediğinde direk bunu yapmaya çalışıyor. Sanki başka türden kadınmışım gibi davranıyor.
Ben işten gelince mutfaga giriyorum yemek bulaşık o tvnin karşısında uzanıyor, hizmetçi gibiyim evde.
Bana zindana dönüştü bu evlilik. Ne karı kocalık yaşıyoruz, ne bir şefkat, ne sevgi, öpme sarılma yok.
Balayına bile gitmedik.
seks kölesi bulaşıkçı yemekçi çamaşırcı olarak almış seni...aman sen sen ol sakın çocuk yapma...şimdiden böyleyse bir kaç yıl sonra hele çocuk olduktan sonrada kim bilir nasıl biri olacak...Moralim çok bozuk. Nerden başlasam neyi anlatsam bilmiyorum. Çok doluyum çok.
Balayına bile gitmedik.
Hayvanlar aleminde var mı böyle bişey? Bizim manyak türk erkeği istiyo. Bi de müslümanım diye ortalıkta geziniyo pislikler.Arkadasım şu oral işini de normal görenler bana bi enteresan geliyo yazmadan edemedim ya .Bu işin allah in verdiği yollar varken sapık otesilesmek bana ters kimse kusura bakmasın ya.
Hayvanlar aleminde var mı böyle bişey? Bizim manyak türk erkeği istiyo. Bi de müslümanım diye ortalıkta geziniyo pislikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?