Evliliğim

Evet neresinden tutarsan elinde kalan bir koca örneği daha,anlattıklarının hepsi korkunç ama kayınvalidenin bebeği emzirmesi benim için cinnet geçirmek için yeterli bir sebep,annelerin göğsü kendi sütlerinden dolayı steril kaldı ki anne bakımına dikkat eder afedersiniz ama neden o mikrop yuvası göğüslerini çocuğun ağzına tıkmış ruh hastası? Aynı kadın annenizi evden kovmuş bir de ne hakla nasıl bunu affedip barıştınız ??Eşiniz desen bencil hemde katıksız. Neden kendinizi bu kadar ezdiriyorsunuz,boşanın deme hakkına sahip değilim kimsenin evliliğine bu şekilde müdahalede bulunamam ama bence bu evlilik değil kabus ayrıca k.validenizin ruh sağlığı yerinde değil bu kesin.

Çocuk için acele edilmemesi gerektiğinin bir örneğini daha okudum şu an
Bu adamlar sonradan mı değişiyor yoksa hep böyleler de siz mi at gözlüğü takıyorsun aklım almıyor.
Bırak git diyesim var ama bebeğine üzülüyorum, e tecavüz gibi diyorsun içim cız etti okurken.
Niye bu kadar sorunlu evlilikler, hastalıklı kaynanalar, bencil kocalar var şu hayatta akıl alır gibi değil.
Allah yardımcın olsun..

O emzirme konusuna girmeyecem bile. Bazi kadinlar haddini fazlaca asiyor. Ama bence sizin ya esinizle birlikte aile danismanina gitmeniz veya bosanmaniz lazim. Diger seyleri bir kenara koyalim ama her defasinda tecavüze ugramis gibi hissetmeniz cok agir ve siz bunu kendinize yapmamalisiniz. Istemiyorsaniz esinizle beraber olmayin böyle hissediyorsaniz. Yani sizin oturup ciddi kararlar vermeniz lazim.

Herkese bakıyorum mutlu diyosun ya aslında çoğu değil çok gördüm arkadaş ve akrabalarda romantik ilgili ev işi yapan koca ama yeri gekdiğinde öyle bi haraket söz ne anlamı kaldı sevginin dedirtti
Hatta 3yıl önce bi komşumun eşiyle çok iyilerdir kvsi çok şey yaptı o kadar mutlular yani ben öyle görüp sanmışım balkondan gördüm sarmaş dolaş eve geldiler gülerek kapıyıaçıp girdiler kapı kapanır kapanmaz anında kavga hakaret ikiside bir saat boyunca duymayan kalmadı ama hiç takmadılar ara ara da oldu

Öyle mükemmel 4\4lük bi evlilik hayat yok ailen konusunda da konuş ben barıştım saygı sevgi gösteriyorum ama sen kırıyosun koca insanları de sen böyle yaparsan ben de yaparım istemeden de olsa de
Emzirme konusunda sonuçta süt yok çocuk çok ağladıysa susturmak için vermiş olabilir temizse sıkıntı yapma ben mecburen bi seferlik süt annesi oldu bi akraba yıkıldım ama mecburdum

Herkes iyi biz böyleyiz herkes şöyle herkes herkes demeyi bırak nerden bileceksin milletin içini sadece başetmeyi biliyo herkes çözmeye çalışıyo yada bitirip yoluna bakıyo tecavüz gibi hissediyosan izin vermemeliydin sonuçta o seni zorlamamıştır ve böyle hissettiğini bilse ben sapık mıyım neden söylemedin der

Eşin kendi ailesini kayirmaktan ne sana ne senin ailene saygı duyuyor ne yazık ki otur konuş bence eşinle sürekli senin ailene herşeyi bahane ediyor görüşmek istemiyorsa söylesin bence bahane uretmesin kaynanan normal bir insan değil tedavi olması lazım illa bebek emzirmek istiyorsa dogursun bir tane emzirsin ben olsam aynen bu şekilde yüzüne söylerdim eşin çok taraflı davranıyor bu meseleye gülmesi bile tuhaf

Kv bebeği mi emzirmiş

Bi cinnetle yıksaydın ortalığı kız orda susup eşine mi söyledin?

Bence sen sustukça tepene çıkmışlar, azıcık çek kendini.

Evet malesef öyle ablasıyla o kadar kavgamız oldu bana ne hakaretler ne laflar söyledi ama yinede hiç ablasına birşey demedi ablacım ablacım geziyor

Yemin ederim ben kendime şaşırıyorum ben böyle değildim öyle bağırıp çağıran bir insan olmadım gayet kibar lafı gediğine oturtur ağzının payını verirdim ama artık öyle bir haldeyim ki sersem gibiyim hep başım ağrıyor ruh gibiyim kızım 11 aylık Doğumdan sonra 25 kilo verdim yemek bile yiyemiyorum

şok oldum kanım dondu gerçekten okurken kaynanadan midem bulandı Allah yardımcın olsun. bebegini koca kadının emzirmeye calısması ne demek aklım hayalim almıyor. ailenin durumu seni gecindirmeye yeterliyse mesleğin vs varsa hiç durma derim. bu sekilde hayat gecmez. kendine yazık etme

eşle paylaş demişsiniz de bu kadar şeyden sonra anlayacağını sanmıyorum
derdini anlatıp birlikte bi aile terapistine gitmesi gerekiyor
ama kabul etmeyecektir yediremez kendine,

o emzirme olayıını kv de bana şaka yollu dedi ve ben cok kızdım
kocam şakadır şaka nolacak dedi , öküz
midem kaldırmıyor böyle şeyleri ya :/

Uzulerek soyluyorum bu evliligin gideri yok sakin baska cocuk yapma cok ciddi sorunlu bi kocan var hayat boyle gecmez

Vall en büyük yanlış sizin onun bu lafları etmesine müsaade etmeniz. Anasına gelince gülüyor kardesiniz diyince tepki gösteriyor. Bunu yasasaydım bir güzel lafları sokardım ardı ardına. Siz bir cok şeyi alttan almışsınız hep susmuşsunuz gibi geldi bana burdan. Şunu çok iyi biliyorumki eşlere karsı ne kadar sususlurda o kadar eziliyorsunuz. Erkeklerde nasıl olsa bişi demiyor susuyor bende iatediğimi yapar söylerim mantıgındalar. Biraz cazgır olun yaa. Ne demek hafta sonları tek basına dısarı çıkmak niye izin veriyorsunuzki? Bebeğinizi çıkarsın dısarı havalar güzel gezdirsin sizinle beraber. Hafta sonu sizi ailesinin yanına götürmeyi biliyorsa gezdirmeye de götürsün neden söylemiyorsunuz bunları. Ayrıca annemi evden kovacak kayınvalideyle de hiç konusmaz evime dahi almaZdım. Çok alttan almıssınız çok

Emzirmiş mi Eşinizle konuşun bence herşeyi, hissettiklerinizi anlatın.Olmuyorsa da evliliği uzatmayın, ne demek tecavüz gibi hissetmek..Doğum sonrası cinsel ilişkiden mi soğudunuz,eşinizden mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…