Evliliğim

Anneme kardeşlerime böyle davranan eşle 1 dakika durmam. Siz tavrınızı koymalıydınız.

Zor bir durum. Eşinle konuşup isteklerini uygun bir dille söyleyip yaptırmaya çalış. Aksi taktirde işin zor. Allah yardımcın olsun.

Herkes herkesi sevmek zorunda değil ama eş sonuçta anlayışlı davranmak ve eşin hayrına saymak lazım
Emzirme konusuna birşey demek istemiyorum zira rezalet
Allah korusun ben olay çıkarırdım herhalde

Torunu emzirmek mi
Bazı kayınvalidelerin bir oğullarının koynuna girmediği kalıyor gerçekten. Bu ne hastalıklı davranışlar aklım almıyor.

Konu sahibi, yanlış anlamayın sizin bir suçunuz yok elbette. Tek yanlışınız kendinizi böyle insanlara ezdirmeniz. Bebeğiniz daha çok küçükmüş ama aileniz de arkanızdaymış. Eşinizle ciddi ciddi oturup konuşun ve çift terapisine gidin. Gitmek istemezse ya da gitse bile düzeleceğini düşünmüyorsanız boşanın. Ailenize ve size saygı kalmamış çünkü. Sadece konuşmayla düzelmez bence bundan sonra.

En net çözüm sen ailene tek başına o da ailesine tek başına gidicek. Ayda 1 kere ikinizin ailesine gidin. Eşinle konuş. Seni ailene bıraksın sonra gezmesine gitsin. Evleri ayrımışsınız ama eşinizin hala aklı annesinde.

Kusura bakmayın ne kadar ezik davranmışsın. Kaynanana sen ne cins bir sapıksın da çocuğuma memelerini çıkarıp veriyorsun diye çıngar çıkarmıyorsun. Bir daha torun yüzü göstermezdim...

Zor durum Allah yardımcınız olsun biraz kafa dinleyip kendinize gelecek bi firsatiniz olsa keşke bence toparlamak sizin elinizde eşin konuşarak anlamiyorsa davranislarinla anlat mesela benim eşim beni ne zaman annemgile götürse o gecemiz çok çok özel geçer ben bu şekilde sıklastirdim çünkü aynı mahallede olduğum halde götürmez gitmeme izin vermezdi.. aynı şekilde genellikle haftasonları ailesine gidiyoruz bi şekilde beni ozleyip orda kalmamasini veya kalacaksak uzun kalmamak için annesigilde durum musait olduğu halde onunla yatmiyorum büyüklerin evinde ben duşa giremem anlarlar diyorum falan arkadaşlarıyla dışarı çıkmak isterse bizde annemgile gidelim çocuk da degisiklik istiyor benden sıkılıyor hep aynı oyunlardan falan de vs. Vs vs. Iste Iste onu tanıyan sensin problemleriniz çözulunce bu ayrıntılar süs gibi oluyor

Allah gecinden versin ama anneni yada babanı kaybedersen başını duvarlara vurursun ben neden bu kadar ezdirdim ailemi zerre değmeyecek bir insana diye

Benim kaynanam da kalikismisti elimden destek almak için kızına süt kardes mi olacaksın bende emerim o zaman demiştim :) ve annesine kızdı çocuk zaten yaklaşmadi bile

şu çocuk emzirme işini kaynanam görümcemin bebeğine de yaptı
kaç yaşında kadın ne anlıyor ben bilmiyorum
gülerek bana da söyledi görümceme de
bariz bi zarar yok ama çok saçma gereksiz ben çocuğum olsa yalnız bırakmak istemem onunla
ama insanlar türlü türlü naparsin...

Ben anlamiyorum soguksan bunu belli etmiyor musun? Istemiyorsan neden birlikte oluyorsun? Duygularindan neden bahsetmiyorsun esine? Sen konusmazsan adam kendi kendine bir seylerin farkina varip duzelmez ki. Evliligim bitmesin esim benden sogumasin diye biraz da erkekler dusunsun ya

Ne demek emzirmiş
Sen yeri göğü inletmedin mi
O çatıyı başlarına yıkmadın mı
çekip gittin mi sen ne yaptın bacım söyle bakim

Esin ve ailesi çocuğun büyüyüp onlarda kalabilecek duruma geldiklerinde kendileri boşanmayı telaffuz edecekler ...söylemedi deme

Bir yanda sayko bir aile ve berbat bir koca. Bir yandan her türlü dedtek bir baba. Ama sen boşanma tamam mı hatta ver bebeği kv emzirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…