• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim

BenSelin

Muhteşem üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2023
2.319
4.634
63
25
5.senelik evliyim 1 tane hafif engelli evladım var 3 yaşında rabbim canını sağ etsin . Kendimi evladıma adamış bir anneyim özel derslere götürüyorum kendim sosyalleştiriyorum parkta çocukların peşinden koşuyorum ki evladım sosyalleşsin evde saatlerce oyun oynuyorum yapboz yaptırıyorum. Ama o kadar mutsuzum ki bu mutsuzluğumun sebebi sadece evladımın engeli konuşamaması değil aynı zamanda da eşimin değişimi .. nişanlıyken sabah öğlen akşam her saat bana kendimi sadece dünyada tek kadın benmişim gibi hissettirdi o kadar çok şımarttı o kadar mutlu ettirdi ki şuan depresif mutsuz soğuk hali eşim memur, akşam işten çıktığı zaman da ek işler yapıyor hafta içi hafta sonu evladına çok iyi bir baba olduğunu düşünüyor sürekli para kazanıp evladımıza daha iyi bir hayat yaşatmaya çalışıyor kazandı paranın da neredeyse evet hepsi evladımıza gidiyor Allah var evet ilgili bir baba iş çıkışları gününün çoğu zamanı işte geçiyor ama ben tek başıma çok yoruldum eve geldiği zaman eşime bir şeyler anlatmaya çalışıyorum günümü anlatıyorum ona her yaptığımzı anlatıyorum sadece yorgun yorgun bakıyor evladımızla 2-3 saat geçirip uyuyor. Kocaman bir yaz geçti daha beraber bir parka bile gidemedik aylardır tatil planı yapıyoruz ama o da yok çok sıkıldım darlandım ama beni görmüyor duymuyor defalarca ayrılmaya bile teşebbüs ettim ama evladım babasına inanılmaz düşkün öğretmenimiz de hiç tavsiye etmiyor boşanmayı şuan ki süreçte baba desteğine çok ihtiyaç var diyor . Gençliğimde inanılmaz aktif mutlu enerjik biriydim aslında hala da olabilirim ama bu depresif yorgun ve mutsuz olan kocam benim bütün enerjimi alıyor tartışmaya o kadar yatkın ki dediklerimin çoğunu dinlemez dinlediklerinde de mutlaka eleştirecek bir şey bulur kendi hep haklıdır çok beceriklidir herkes ona bayılıyordur kendi söylediğine göre ama nedense benim hiçbir yaptığım ona bir başarı gibi gözükmüyor takdir beklediğim yok ama onun bu eleştiri sen tavrından çok sıkıldım mutsuz soğuk tavrından sıkıldım. Çıkmazdayim .. heryerden köşeye sıkıştırılmış gibiyim

2 iş birden yapan adamın eve gelince sizinle ilgilenmesini beklemek olmaz.

Sizde kendinize bir beceri geliştirin açık öğretim olur hobi olur.

Bu şekilde akşam eşim gelsin de benle ilgilensin beklentiniz azalır
Benim maalesef bir işe girip çalışma veya hobi bulma gibi bir şansım yok çünkü ben sabahtan akşama kadar sadece evladımla ilgileniyorum bu önümüzdeki 2 sene çok önemli evladımın gelişimi için uyuduğu 2 saatlik zaman diliminde de sadece yemek ve temizlik yapabiliyorum 😑

Benim maalesef bir işe girip çalışma veya hobi bulma gibi bir şansım yok çünkü ben sabahtan akşama kadar sadece evladımla ilgileniyorum bu önümüzdeki 2 sene çok önemli evladımın gelişimi için uyuduğu 2 saatlik zaman diliminde de sadece yemek ve temizlik yapabiliyorum 😑

Anladım Allah kolaylıklar versin ama kocanızı salın

Haklısınız ilgi istemek hakkınız ama benle ilgilen benle ilgilenmiyorsun diyen birine kimse ilgi göstermiyor hayatın kuralı :(

5.senelik evliyim 1 tane hafif engelli evladım var 3 yaşında rabbim canını sağ etsin . Kendimi evladıma adamış bir anneyim özel derslere götürüyorum kendim sosyalleştiriyorum parkta çocukların peşinden koşuyorum ki evladım sosyalleşsin evde saatlerce oyun oynuyorum yapboz yaptırıyorum. Ama o kadar mutsuzum ki bu mutsuzluğumun sebebi sadece evladımın engeli konuşamaması değil aynı zamanda da eşimin değişimi .. nişanlıyken sabah öğlen akşam her saat bana kendimi sadece dünyada tek kadın benmişim gibi hissettirdi o kadar çok şımarttı o kadar mutlu ettirdi ki şuan depresif mutsuz soğuk hali eşim memur, akşam işten çıktığı zaman da ek işler yapıyor hafta içi hafta sonu evladına çok iyi bir baba olduğunu düşünüyor sürekli para kazanıp evladımıza daha iyi bir hayat yaşatmaya çalışıyor kazandı paranın da neredeyse evet hepsi evladımıza gidiyor Allah var evet ilgili bir baba iş çıkışları gününün çoğu zamanı işte geçiyor ama ben tek başıma çok yoruldum eve geldiği zaman eşime bir şeyler anlatmaya çalışıyorum günümü anlatıyorum ona her yaptığımzı anlatıyorum sadece yorgun yorgun bakıyor evladımızla 2-3 saat geçirip uyuyor. Kocaman bir yaz geçti daha beraber bir parka bile gidemedik aylardır tatil planı yapıyoruz ama o da yok çok sıkıldım darlandım ama beni görmüyor duymuyor defalarca ayrılmaya bile teşebbüs ettim ama evladım babasına inanılmaz düşkün öğretmenimiz de hiç tavsiye etmiyor boşanmayı şuan ki süreçte baba desteğine çok ihtiyaç var diyor . Gençliğimde inanılmaz aktif mutlu enerjik biriydim aslında hala da olabilirim ama bu depresif yorgun ve mutsuz olan kocam benim bütün enerjimi alıyor tartışmaya o kadar yatkın ki dediklerimin çoğunu dinlemez dinlediklerinde de mutlaka eleştirecek bir şey bulur kendi hep haklıdır çok beceriklidir herkes ona bayılıyordur kendi söylediğine göre ama nedense benim hiçbir yaptığım ona bir başarı gibi gözükmüyor takdir beklediğim yok ama onun bu eleştiri sen tavrından çok sıkıldım mutsuz soğuk tavrından sıkıldım. Çıkmazdayim .. heryerden köşeye sıkıştırılmış gibiyim
Cinsellik yaşıyor musunuz peki ? Belki de eşiniz de hep çalışmaktan yorgun ve tükenmiş hissediyordur sizin gibi.

O da hafifte olsa engelli çocuğu kimseye muhtaç olmasın, eksiği olmasın diye iki iş yapan bir baba :( biraz anlayışlı olun.. anlıyorum nişanlıyken farklıymış ama şu an önceliğiniz evladınız ikinizde..
🙏🏻

bende memurum yoğun çalışıyorum adamda yoğun çalışıyorsa daha sonra birde ek iş yapıyorsa sizle ne ara ilgilenecek?buarada memur nasıl ek iş yapıyor ki yasak😅

2 iş birden yapan adamın eve gelince sizinle ilgilenmesini beklemek olmaz.

Sizde kendinize bir beceri geliştirin açık öğretim olur hobi olur.

Bu şekilde akşam eşim gelsin de benle ilgilensin beklentiniz azalır
Nasil yani iki iş yapiyor diye karisini mi ihmal etsin ?

Benim eşim evde otururken bile sürekli mutsuz ve depresif di eski eşim diyim boşanıyorum sizin eşiniz 2 iş yapıyor ee eve gelince 2..3saat çocukla geçirince zaten zaman kalmiyordur bencede bosanmayi düşünmeyin şu an sizin durumunuzda elzem değil bence çocuğu anne baba falan varsa bikaç saatliğine birine bırakıp karı koca başbaşa bi şeyler yapın tekrar birbirinizi görebilmeniz adına

Benim eşim evde otururken bile sürekli mutsuz ve depresif di eski eşim diyim boşanıyorum sizin eşiniz 2 iş yapıyor ee eve gelince 2..3saat çocukla geçirince zaten zaman kalmiyordur bencede bosanmayi düşünmeyin şu an sizin durumunuzda elzem değil bence çocuğu anne baba falan varsa bikaç saatliğine birine bırakıp karı koca başbaşa bi şeyler yapın tekrar birbirinizi görebilmeniz adına
Hiç istemiyor isteği yokki yoksa her halükarda vakit bulabilirdi o kadar ihtiyacım oluyor ki bazen iyimisin sözüne bile 😑

Fazladan işte çalışan insanlar için iyi ruh hali beklenmez yani yorgun olur elbette özel çocukları olan aileler için malesef çok fazla özel hayat kalmıyor benim gördüğüm.
Eşinize destek olun çalışarak desem yükünü hafifletseniz oda çocuğunuz özel bir çocuk ondan fikir vermek güç.
Zamanla düzelir belki.

Sizin evladinizin özel bir durumj oldugu icin bunu daha gerekli grouyot olabilirsiniz ama bu durum tum anne babalar icin de gecerli, kari koca , erkek ve kadin olmayi birakip sadece anne ve baba olmaya odaklanilan evliliklerde isler yurumuyor. Yurumez de. Siz annelige fazlasiyla kaptirmissiniz kendinizi, o da babaliga. Olmasi gerkeen buydu diyebilirsiniz, cocugunuz açısından, ama evliliginiz açısından bu bir hata malesef. Bunu degistirmenin yollarini armaaniz lazim. Bunu da en iyi siz bilebilirsiniz

Çocuğun annesine ilgisiz bir adamın çocuğuna isteyerek ilgi göstereceğini inanmıyorum. İlgisiz adamlar eşlerine ilgi göstermemek için çocuğa mejburiyetten ilgi gösteriyorlar. Ayrıca erkekler çalıştıkları için yorgun oluyorlar bu yüzden ilgisiz davranıyorlar lafları tamamen saçmalık. Biz kadınlarda çalıyoruz hatta onlardan daha az oksijenle aynı işleri yapıyoruz. Yinede ilgisiz olamıyoruz. İlgi göstermek isteyen erkek her türlü gösterir.

Back
X