Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok bunaldım... sabahtan beri yazmaya çalışıyorum buna çok ihtiyacım var ama parçaları birleştirip anlatamıyorum yazamıyorum... tek bildiğim şey çok bunaldım ama çocuklarımın bana ihtiyacı var
ikiz bebeklerim var 7 aylık ve iki hafta önce benimle işe yani kreşe başladılar hala babam götürüp getiriyor bir iki aya araba alacağız inşallah ben kendim halledeceğim hala aileme bağımlı olmak beni yoruyor zaten 7 aydır mecburiyetten bizde kalıyorlar çünkü doğumdan sonra çok ciddi bi rahatsızlık geçirdim ölümden döndüm 5 ayda 15 kere hastaneye yatıp çıktım bi kere ameliyat sayısız müdahale geçirdim bu dönemde kayınvalidem de geldi çocuklara annemle ikisi baktı ama bütün düzenim huzurum mahvoldu canıma zerre değer vermedi hastanden çıktığım gün yatak odamdan ayrılmadı kapımda çocukları ağlattı bi gün yatıp dinlenemedim dikişlerimle karnımda hortumlarla çocuklarıma baktım yapmadığı kalmadı hep sustum en sonunda saçma sapan bi şekilde çıktı gitti iki çocukla beni evde yalnız bırakıp annem de yanımda yokken
ve şimdi eşimde sürekli bunu tartışıyoruz sen surat astın iyi davransaydın gitmezdi diyor ben ölümlerden döndüm ben hastanede yattım çocuklarıma bakacak kimse yokken o iki torununu bırakıp düğüne gitmek için kavga çıkardı ve nitekim oğlu kimse bize bakmak zorunda değil deyip gönderdi düğüne gitti geldi ona gitti buna gitti en sonunda tamamen gitti ama huzurumu kaçırıp gitti benim ailem aylardır başımızı bekliyor ama yine de eşim binbir kusur buluyor akşam eve gelip direk yatıyor ya da şehir dışında oluyor ve sabah yine tartıştık iş yerinde ağlamamak için dişlerimi sıkıyorum anlatamıyorum yazarken bile sırasını bilmiyorum ki zaten o 7 ayım bu sayfalara sığmaz ki
canım çokk geçmiş olsun .allah kolaylık versin ikiz çocuk bakımı gerçekten çok zor. ayıp etmiş kv
çocukların bakımını geçtim ben bakıma muhtaçtım öksürsen iç kanadan ölebilirsin dedi tüm vucudum mosmordu ilaçlardan 20 kilo ödem birikti her yanımda bişeyler çıktı sen şiştin çirkinleştin tekrar mı hamilesin diye dalga geçti yemek yesem maşaallah iştahın yerinde sen iyisin hasta gibi değilsin dedi inanmadı doktor hastanede yattığım sürede tuvalete bile yalnız gönderilmezken evde yapmadığım iş kalmadım çocuklarıma baktım Allaha emanet dedim
niye bu vicdansızlık peki öncesindede aranızda sorunlar vardı anlaşılan.ama eşinde hatalı.
GÜN OLUR DEVRAN DÖNER KESER DÖNER SAP DÖNER!!''''' kv bilmezmi ki
![]()
oncelikle cocuklarınız icin gozunuz aydın hem de ikiz olmuslar, gozumde canlandı cok tatlı...
ve saglık durumunuz icin de cok gecmis olsun...
hamilelik annelik nasıl bir sey bilemem ama sizin sıkıntınız daha cok kv sanırım,
ve yine aynı nedenle eşinizi de fitillemiş.
şu an eminim hormonal olarak da psikolojik olarak da cok duygusalsınızdır... ani karar vermeyin. şu zor gunleri atlattıgınızda hepsinin hakkından gelirsiniz. eşiniz de belki tavrını degistirir.
size şişman vs demesi dalga gecmesi kızmayın ama sanki moral bozuklugunuzu degistirmeye calısıyor da bunu beceremiyormus gibi geldi bana. evet cok agır geliyordur bu işittikleriniz ama bir insan ciddi sekilde boyle dusunuyor olsa ya da karsısındakini sevmese bunu gulerek diyemez herhalde... şakanın ne dozunu ne yerini zamanını bilememis
çocukların bakımını geçtim ben bakıma muhtaçtım öksürsen iç kanadan ölebilirsin dedi tüm vucudum mosmordu ilaçlardan 20 kilo ödem birikti her yanımda bişeyler çıktı sen şiştin çirkinleştin tekrar mı hamilesin diye dalga geçti yemek yesem maşaallah iştahın yerinde sen iyisin hasta gibi değilsin dedi inanmadı doktor hastanede yattığım sürede tuvalete bile yalnız gönderilmezken evde yapmadığım iş kalmadım çocuklarıma baktım Allaha emanet dedim
ikiz bebeklerim var 7 aylık ve iki hafta önce benimle işe yani kreşe başladılar hala babam götürüp getiriyor bir iki aya araba alacağız inşallah ben kendim halledeceğim hala aileme bağımlı olmak beni yoruyor zaten 7 aydır mecburiyetten bizde kalıyorlar çünkü doğumdan sonra çok ciddi bi rahatsızlık geçirdim ölümden döndüm 5 ayda 15 kere hastaneye yatıp çıktım bi kere ameliyat sayısız müdahale geçirdim bu dönemde kayınvalidem de geldi çocuklara annemle ikisi baktı ama bütün düzenim huzurum mahvoldu canıma zerre değer vermedi hastanden çıktığım gün yatak odamdan ayrılmadı kapımda çocukları ağlattı bi gün yatıp dinlenemedim dikişlerimle karnımda hortumlarla çocuklarıma baktım yapmadığı kalmadı hep sustum en sonunda saçma sapan bi şekilde çıktı gitti iki çocukla beni evde yalnız bırakıp annem de yanımda yokken
ve şimdi eşimde sürekli bunu tartışıyoruz sen surat astın iyi davransaydın gitmezdi diyor ben ölümlerden döndüm ben hastanede yattım çocuklarıma bakacak kimse yokken o iki torununu bırakıp düğüne gitmek için kavga çıkardı ve nitekim oğlu kimse bize bakmak zorunda değil deyip gönderdi düğüne gitti geldi ona gitti buna gitti en sonunda tamamen gitti ama huzurumu kaçırıp gitti benim ailem aylardır başımızı bekliyor ama yine de eşim binbir kusur buluyor akşam eve gelip direk yatıyor ya da şehir dışında oluyor ve sabah yine tartıştık iş yerinde ağlamamak için dişlerimi sıkıyorum anlatamıyorum yazarken bile sırasını bilmiyorum ki zaten o 7 ayım bu sayfalara sığmaz ki
ben hayatı bu kadar ciddiye almıyorum..
asolan tek şey var o da sağlık..
bozulduğu zaman hayatının her noktası bozuluyor...
bir arkadaşım vardı geçen sene bu zamanlar hiç bir şey yoktu yan masamda oturuyordu. paso dedikodu ederdik hayat bize güzeldi..
bir yaza doğru göğsünde bir kitle çıktı, kansermiş meğer...
hayatı tersine döndü...
önce kadınlık uvuzlarından birini aldılar.
Bütün vücudu kesikler içinde kaldı…
Sonra zor bir sürece girdi. 1 yıldır tedavi görüyor…
“yaşayacak çok şeyim var” diyor. Halbuki ne planları vardı..
Şimdi malulen emekli ediliyor…
Evinde dahi bandana takıyor çocuk tepki veriyormuş…
Eşiyle cinsel hayatı kötü..
Moralini düzeltmeye çalışsa da hep bir tereddüt var içinde…
Baksana sağlık bozulunca bütün hayatı nasıl alt üst oldu…
Daha benim bilmediğim neler vardır…
Senin anlattıkların kesinlikle zor..
Ama hayatı çok ciddiye alırsan o da seni ciddiye alır.
Bak çocukların olmuş..sağlığınız yerinde..
İşiniz var…eviniz var…
Bunlar olsun dert. Nasıl olsa üstesinden gelinecek şeyler…
Çok vicdansız bi insanmış
Ama sizde bunları hatırlayıp kendinizi üzmeyin, sadece ders çıkarın
Çok geçmiş olsun
İkizlerinizi de Allah bağışlasın, ne güzel
Aslında şanslısınız![]()
Canım kaynana ile bu işler olmaz zaten kendi annen gibi bakamaz asla öyle bir beklenti içine girmeyin. Annemle bakıyorlardı çocuklara dediniz ama o arada anneniz yokmuş yanınızda belki de kendi annesi yok ben neden bakıcam diye düşünmüş olabilir kendi oğluna bir şey olsa öyle olmaz elbette ama kimsenin ipiyle kuyuya inmeyeceksiniz. Düğüne oraya buraya gitmek istemiş dedim ya kendi anneniz adım atmaz siz hastasınız diye kaynana öyle olmaz. Belki de siz hep başınızda beklesin çocuklarla ilgilensin kendi anneniz gibi olsun dediniz ama maalesef. Eşinizle de kapatın bu konuları yani açmayın ama eşinize ilgi göstermesi konusunda konuşun anlaşın kimseyi karıştırmayın. Ben de tedavi gördüm tüp bebek için yazın kaynanam rahatsız tamam yani rahatsız dediğim yerinden kalkmaz şekerim var oyum buyum yürüyemiyorum der kadın gelir eve kayınpeder var ben zaten çalışıyorum. Hadi bakamadı gelemedi annem geldi zaten bekleme aşamasında temizliğimi yemeğimi yaptı ama hani arar birşeye ihtiyacın var mı ziyarete gelicem bakıcam filan diye ama 12 gün ne telefon ne gelme hiçbirşey. O yüzden tırnağın varsa kaşınacaksın bu böyle..
Kendinizi uzup hirpalamayin en azından aileniz yaninizda. Allah sizi iki evladiniza bagislamis. Kv tavrini gormezden gelin. Esinizle de tartismayin bosuna çünkü sizi anlamayacaktir. Eden bulur bunu unutmayın. Bebeklerinize de huzursuzlugunuzu yansitmayin. Allah yardimciniz olsun.
öncelikle çok geçmiş olsun. bebeklerinide analı babalı, sağlıklı büyüt inş.
şimdi sağlığın yerinde mi?...
bebeklerine kendin bakabiliyormusun?
k.validenin yaptıkları tabiki çok kötü şeyler.. onu Allah'a havale et. eşinede dilegetirme artık. olan olmuş. oda birşekilde annesinin yaptıklarını görecektir... ilerde kimin ne olacağı belli olmas.. boşver... geçsin artık sendende...
şimdiki sorunlarda ailen seninle eşin belki sizin muhabbetinizi kıskanıyordur. ayrıca kendi çekirdek aileniizle kalsanız belki rahat edersiniz.
kendi kendinize çözemiyorsanız bir uzmandan yardım alın...
Allah seni yavrularına bağışlamış yaa bence gerisi önemli değil ve Allah mutlaka kolaylığını verir.yeter ki hakkıyla şükedelim