Evliligim...

Dis macununu ortadan sıkma muhabbetine donmus konu sahibinin sigara kavgasi.

Esinizi kendinizden sogutursunuz boyle.

Tahammulunuz kalmamis kavgaya yer ariyosunuz resmen.

Bugun sigara yarin baska bisey.boyle evlilik nereye kadar gider bilemedim.elbette esinizinde sabri tukenecektir bigun.hakkinizda hayirlisi.

krızantemm eşin çok sabırlıı ,beni eşim olsaydı bütünn evi üzerime geçirmişti böyle yapsaydım ne demek sigaralarını kırdım
eşinde çok sabır var sana karşııı
birgünn bu evliliğiniz biter gibii geliyor bana

Bi sigara yüzünden bu kadar tartışmaya gerek yok bence
Evveli varsa bilemiyorum ama
7 aylık bi evlilikte en ufacık sorunda böyle olursanız çok çabuk yıpranır ilişkiniz

Hiç kızma bile bence yapacağın şey sigara içmesini istemiyorsan o konuda bir adım atman onu sigara içmekten vazgeçirmeye çalış. onun yalanını yüzüne vurarak kırıcı olursun yalan söylediğini bildiğini belli et yeter. aslında eşimle bana da benziyor eşim biraz topluca onu akşamları çok yemek yedirmemeye çalışıyorum. akşam işten sonra yemek yiyoruz ben yürüyüşe çıkıyorum dönünce bir de bakıyorum bizimki dışardan da yemek siparişi vermiş birde delilleri yoketmeye çalışmış yaptığım tek şey onun bu şımarıklığına gülmek o da utandı tabi tamam bi daha yapmıcam dedi. kırıcı olmadan aranızdaki bağları koparmadan da halledebilirsin bence ipler her zaman senin elinde bunu unutma.

insan bırınden sıkılınca sevmeyince herseyı gozune batar senın esının tavırlarıda sana batıyor yalan söylemiş kavga etmemek icin bırde sen kırmıssın sgaraları ne kocalar var bu durumda üste cıkıp kavga cıkartan özür dilemiş kendı temızlemış neyı uzatıyosun ki hala böyle evlılık yurumez ınsanın sevgısı yoksa sabrıda olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…