Merhaba...
Hic arkadasim olmadigi icin konularimi size acar oldum..
Cok severek evlendigim esim ile baglarimiz artik kopma derecesine geldi ve hatta koptumu bilemiyorum..
Son yasagimiz olaylara deyiniyim..
beyfendi kendine 10 paket sigara alms tek tek almayayim diye benimde kizacagimi bildigi icin arkadasim disardan getirdi ucuz oldu dedi neyse tabiki ben anladim yalan oldugunu bi sekilde ogrendim kendi almis..
sinirimden tum hepsini kirdim..
eve geldi ne desen haklisin yalan soyledim affet hakkini helal et falan bi suru sey..
gel barisalim seytana uyma (guya cok dindar tovbe yarabbi.. surekli bunlafi kullanir)
Neyse ben seni allaha havale ediyorum yalandan nefret ettigimi biliyodun dedim..
Artik onu sevmedigimi artik cok sogudumu soyledim.. bu lafin uzerine kirildi konusmadi..
uyuduk sahab oldu ben cok bunaldm dedim disari ciktik.. ama ben sirf hava almak icin ciktim bana hala afra tafra yapiyo hayir yalancinolan o iki laf deeim diye suclu olan ben..
Eve geldik.kirdigim sigaralari falan toplams evi supirdu ben seutana uymak istemiyorum sarildi barismak icin.. kesinlkle amaci ozele gitmez bu konularda.. yani gercekten barismak icin sarildi...
Neyse ben konusuyorm ama hala kirginligim devam.ediyordu...iki gun gecti ben yine laf sokuyorm sanaguvenmiyorum falan diye..
Oda sıkıldi bu durumdan..
Neden..
Evliligim bi turlu rayina oturmadi?
esimden cok uzaklastim?
kurdugum hayaller boyle degildi icimdeki ask oldümü..
yorumlarinizi bekliyorum..
Sadece fikirlerinizi soyleyin inanin uc bes kelimeye ihtiyacm var