Evliligim...

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.992
5.203
398
Merhaba...
Hic arkadasim olmadigi icin konularimi size acar oldum..
Cok severek evlendigim esim ile baglarimiz artik kopma derecesine geldi ve hatta koptumu bilemiyorum..
Son yasagimiz olaylara deyiniyim..
beyfendi kendine 10 paket sigara alms tek tek almayayim diye benimde kizacagimi bildigi icin arkadasim disardan getirdi ucuz oldu dedi neyse tabiki ben anladim yalan oldugunu bi sekilde ogrendim kendi almis..
sinirimden tum hepsini kirdim..
eve geldi ne desen haklisin yalan soyledim affet hakkini helal et falan bi suru sey..
gel barisalim seytana uyma (guya cok dindar tovbe yarabbi.. surekli bunlafi kullanir)
Neyse ben seni allaha havale ediyorum yalandan nefret ettigimi biliyodun dedim..
Artik onu sevmedigimi artik cok sogudumu soyledim.. bu lafin uzerine kirildi konusmadi..
uyuduk sahab oldu ben cok bunaldm dedim disari ciktik.. ama ben sirf hava almak icin ciktim bana hala afra tafra yapiyo hayir yalancinolan o iki laf deeim diye suclu olan ben..
Eve geldik.kirdigim sigaralari falan toplams evi supirdu ben seutana uymak istemiyorum sarildi barismak icin.. kesinlkle amaci ozele gitmez bu konularda.. yani gercekten barismak icin sarildi...
Neyse ben konusuyorm ama hala kirginligim devam.ediyordu...iki gun gecti ben yine laf sokuyorm sanaguvenmiyorum falan diye..
Oda sıkıldi bu durumdan..
Neden..
Evliligim bi turlu rayina oturmadi?
esimden cok uzaklastim?
kurdugum hayaller boyle degildi icimdeki ask oldümü..
yorumlarinizi bekliyorum..
Sadece fikirlerinizi soyleyin inanin uc bes kelimeye ihtiyacm var

Canım esin ne güzel özür dilemis hala niye söyleniyorsun o konu orada kapansin. Bi konuyu böyle uzatırsan tabiki sürekli huzursuzluk kavga olur sakin olmayı dene. Olmaz böyle sürekli ısıtıp ısıtıp önüne getirmek. Ayrıca tamam yalan söylemiş ama aşırı kırılacak birşey göremedim ben.

sigara bahane önceki konunda da adamın çalışma sistemini bahane ediyodun eşini sevmiyosun bence

Ay adam napmış ki ya. 10 paket siğara alt tarafı kızma diyede arkadasım ucuza getirdi demiş. Bnm annemde yapıyo bunu :) bi kere gitmiş 80 milyona bi vileda almış tabi bnm kızıcagmı biliyo ya ben sabah işteyken evi temizliyo sonrada odasına saklıyo :) nryse ben bunu gördüm aaaa dedim ne kadara aldın falan bu seferde 15 tl dedi :) sonra markette gördüm 80 tl ye almış :) bence çok masumane abartıcak bişey yok

Cok uzatmisin konuyj adam senden kac defa özür dilemis. Bence sen evliliginin düzelmesine izin vermiyorsun trip yaparak. Ikinizden güzelce bi oturup konusun yada tatile cikin..iyice bi kafa dinleyin kendinize zaman ayirin

Cok uzatmisin konuyj adam senden kac defa özür dilemis. Bence sen evliliginin düzelmesine izin vermiyorsun trip yaparak. Ikinizden güzelce bi oturup konusun yada tatile cikin..iyice bi kafa dinleyin kendinize zaman ayirin

Malesef yok.. ika hafta once bir hafta izin aldi gezdik tozdk ama o suredede kavga ettik..
hadi bira iyi olsk bile tatil donusu ayni..
ne vazgecebildik ne de anlasabildik...

konu sahibesi arkadaşım önceki konunu da hatırladım
açıkcası sen bu adamı YETERSİZ görüyorsun bence
bu kadar basit şeylere takınılmazki
yok çalışma saatleri yok sigara almış
bence önce kendine dürüst ol
sen bu adamı sevmiyorsun herşeyi batıyor sana
aklında başkası mı var merak ettim
unutamadığın biri filan
kıyaslama yapıyor bu neden le mi adamın herşeyine takıyorsun
olmaz ama bu şekilde
bırak evliliği arkadaşlık olsa yürümez

Cok dogru bir tespit herseyone takiliyorum adam batiyor bana ne yapsa sanki yalan gibi geliyo her an baskalarina bakiyo gibi vs..
Ama asla baskasi yok
bem ona oyle bi buyik askla baglanmistimki o bile sasrmisti flort donemnde..
nisanlamdk kavgaa evlendik kavgaa..
dolayisiyla sıkıldım..
Yalanlari ufakta olsa nefret ettgmi.bile.bile soylemesi soguttu

Malesef yok.. ika hafta once bir hafta izin aldi gezdik tozdk ama o suredede kavga ettik..
hadi bira iyi olsk bile tatil donusu ayni..
ne vazgecebildik ne de anlasabildik...
ozaman kücük seyler icin tartismayi birakacak ve hislerine hakim olmayi ögreniceksin. esinin karsisina biraz anlayisli biri okarak ve herseye kizmayarak cikarsan hersey baska olur..

Yalandan nefret ediyorsunuz ama onu bu yalana sizin tutumunuz itiyor ne yazık ki
Biraz empati yapın, neyin neden olduğunu anlamaya çalışın
O sigaraları kırıp ortalığıa atmak ne Allah aşkına. Bu kadar fevri olmayın
Bu ne öfke
Hayatı kendinize ve eşinize çekilmez yapmayın. Hayat o kadar uzun değil
Eşinize olan sevginiz azalmış yada bitmiş . Çünkü; sevseydiniz bazı şeyleri hoşgörürdünüz

eski konularınıda gördüm..önce bi psikoloğa gidip destek almalısın canım...sonra ne yapıcağın ona göre şekillenir..

Sigara içmesine mi kızdın,10 paket almasına mı,arkadaşım aldı demesine mi?
Büyütülecek bir mevzu görmüyorum.Özürdilemiş.Bu afrana tafrana gün gelecek özür de dilemeyecek.Herşeye kavga çıkarır tepki verir kızarsan,herşeyi saklayıp yalan söylemeye başlar zamanla.Hayal ettiğin evlilik değil diye 5 ay da evliliği zindan etmenin anlamı yok.Senin hayallerine göre evlilik olmaz.O nun da hayalleri vardır.

yalan soylemesine.. ve yalandan nefret ettigim icin bile bile yapmasina.

önceki konularını bilmiyorum eşin sürekli yalan mı söylüyor sana.eğer bundan sıkıldıysan bu yalana da dayanamayıp patladıysan anlarım.ama böyle bir sorun yoksa eşinin söylediği çok büyük bir yalan değil.sigaraları kırmak falan çok aşırı tepki.böyle huzursuzluklara gerek yok yeni evliymişsiniz.evlilik rayına oturmadı demişsin.oturmaz zaten ilk yıl.genelde böyle tartışmalarla geçer.bir yıl geçsin bak herşey değişir.evliliğinizin ne olduğu birkaç yıl sonra belli olur.hemen umutsuzluğa kapılma.

Insan 2 günde unutur konuyu, siz hâla trip atıyorsunuz.
Bu adam ne yapsın?

Yalanı kimse sevmez.
Böyle basit bir şeyde yalan söylüyorsa demek ki siz başka konularda da sert tavır takınıyorsunuz ki onu yalana itiyorsunuz.

Daha kaç aylık evlisiniz, biraz çaba gösterin.

yalan soylemesine.. ve yalandan nefret ettigim icin bile bile yapmasina.

Gerçekten şu dünyada hiç ama hiç yalan söylemiyor musun.Hiç.zerre kadar.
Güzelim tabiki söylemesin yalan.Ama altı üstü bir sigara paketi yalanı yüzünden de bardakta fırtına koparmanın manası yok.Kızgınlığını,kırgınlığını dile getirirsin.Takıntılarından arın.Böyle hayat geçmez.

Bi sigara için mi bütün bunlar? Hey Allahım yarabbim yaaaa ne diyim bilmiyorum valla.Bende aldattı falan sandım.Böyle giderse evliliğiniz biter.Öfkenizi kontrol edin bence.Her konuda böyle kırıp döküyosanız adam haklı korkusundan yalan söylemek zorunda kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…