Evliligim...

Valla kendini toplama kararina cok sevindimx gercekten aksi taktirde evliligin senesini gormeden bitecek ve sebebi srn olacaksin.bu arada saglam mesgale bul lutfen orgu or sohbetlere git taki yap kursa git ama bir sey yap cocuk yapmada ne yaparsan yap ama kafani dagit benim esimde polis bir ara bende kiskancliga meyledecek gibi oldum hemen tuttum kendimi cok sukur..insallah bundan sonrasi iyi olur sizin icin..

Çok gereksiz bi tartışma olmuş adam hergün para verecene toplu almış sigara içtiğini biliyosun bunu bilerek evlendin herhalde sana yalan söylemise bu birazda senin suçun özür dilemiş genede iyi niyetliymiş eşin böyle ufak şeylere takarsan hergünün mutsuz geçer

Bide kendini evliliğini düzeltmeden sakın çocuk düşünme böyle yaparsan sonu yok bacım bnden söylemeai:18::

ayy canım çok sevindim bu kararına ve yaptıklarına nolur böyle devam et bence evliliğini harcama derim seninki gibi kocam olsun diye dua eden nice kadın var aman kıymetini bil

sevgili kriziantemcicegi. Su an ortayi buldugunuza sevindim. Yanliz buraya tekrar bir konu acicagina adim gibi eminim. Yanlis anlama maksadim seni yermek, seni uzerek tatmin olmak deyil. Eminim ki evliliginde mutlu olmak istiyorsun o yuzden sana acik olmak istiyorum. Buraya bugune kadar cok konu actin. Ilk baslarda sana hak veriyordum ama artik cok da hak veremiyorum. Cunku senin de bildigin gibi ortada birsey yokken pormlem cikariyorsun. Kocan hakikaten de cok iyi dort dortluk tam anlamiyla senin istedigin gibi, senin beynini okuyan bir koca olmayabilir ama hakkini vermek lazim adamda peygamber sabri var. Yanliz sen yakinda bu adamcagizin sabrini tasiricaksin. Ve adim gibi eminim ki gene bir kriz cikaricaksin, sudan bir sebeple. Ve boyle giderse adam fena patliyacak, sana olan duygulari tamir edilemez olcude azalicak, sana birak sevgisi saygisi bile kalmiyacak.
Lutfen aklini basina topla. Kesinlikle kisisel gelisim kitaplari filan al oku. Yada cok samimiyetle soyluyorum terapiye git. Cunku gercekten de ihtiyacin oldugunu dusunuyorum. Muhtemelen icinde dolduramadigin bir bosluk var ve bunu zavalli kocanin doldurmasini bekliyorsun, ama o zavallinin bundan ne haberi vardir ne de nasil dolduracagini bilir. Cunku senin bile bunu bildiginden emin deyilim.

Haddimi astiysam kusura bakma, ama gercekten de niyetim o deyil. Ve boyle sabirli koca bulmusken kendi elinle kendine etmeni istemedigim icin yazdim bunlari.

Saglicakla kal.

Son düzenleme:

Teskkur edrrim..
haklisiniz.
kendime ugras ariyorum kursa yaziliyorum yarin..
Cocuk dusunme bayanlaryok simdilik aklimn ucundan gecormiyorum..
tedbir benden takdir allahtan

Teskkur edrrim..
haklisiniz.
kendime ugras ariyorum kursa yaziliyorum yarin..
Cocuk dusunme bayanlaryok simdilik aklimn ucundan gecormiyorum..
tedbir benden takdir allahtan

İyi karar vermişsin. Bu kadar küçük bir şeye bu kadar tepki onu hem yalana iter hem de daha büyük tartışmaları doğurur. Uğraş bulmana sevindim

Yalan söyledi diye kızıyorsunuz
Ama yalana tesvik edende sizsiniz!
Sizden çekinmese yalan soylemezdi
Neden esinizin sizden cekinmesine korkmasina kendi parasiyla aldigi bi kac paket sigarayi bile tedirginlikle eve getirmesine sebepsiniz ki?

Kac tane isterse alir icer
Yalan mi soyledi? Sebebini kendinizden arayin
O sigaralar ucuz degil normal fiyata kendisinin aldigini soyleseydi bukezde para harcadığı icin kizacaktiniz belkide bunu bildigi icin gizledi. Yada buna benzer farkli sebep...
Sonuc uc bes paket sigara icin ufacik bi yalan icin verdiginiz tepki!
Yaptiginiz cok yanlış

Biraz anlayış

Son düzenleme:
Diğer konularını da hatırlıyorum. Biraz fazla Fevrisin ve düşünmeden hareket ediyorsun. BİN KERE DÜŞÜN, BİR SÖYLE. Eğer bunu uygulayabilirsen , mutlu olursunuz. Yoksa 1 bilemedin 2 senelik ömrü var bu evliliğin. Bence sen olaylar olup, tepkini verdikten sonra buraya konu açacağına, hareket etmeden önce buraya yaz seni üzen sinirlendiren şeyi. Burdan gelen yorumlara göre de , eşinin kalbini boş yere kırmaktan kurtulursun yada haklıysan bile adabıyla eşine üzüntünü ve kırgınlığını anlatmayı öğrenirsin

Ay bi sigara ıcın canım sende fazla abartmıssın. Millet kredi çekio habersiz iyikı ole bısey yapmamış. Bir sigara yüzünden güvenin gıttıyse sen zaten esıne hıc güvenmemıssınkı

yok artık insanlar ne şartlarda evlilik devam ettiriyo haberiniz varmı sizin? Dôvmemiş sövmemiş aldatmamış alt tarafı sigara almış kızmayın diye de ucuza aldım demiş ne var bunda siz ıiçmi bôyle ufak yalanlar sôylemediniz hayatta? Belliki herşeye çok büyük tepkiler verıyosunuz eşiniz de bunu bildiği için böyle davranmış belliki üstelik özrùnüde dilemiş hala neden büyüttünüzki bu kadar? Hiç hoş olmamış o sigaraları kırıp atmanız eşinize üzüldüm açıkçası sevmiyorsanız onada kendinize de yazık etmeyin zira sizinki şımarıklık.

Yalana karsi tahammulsuzlugunuzu anliyorum ama tepkiniz gercekten asiri. Sigaralari kirmissiniz tamam onemli degil o ama senden sogudum artik seni sevmiyorum demek cok kirici olmus. Yarin oburgun allah korusun ciddi bir problem olsa ne yapacaksiniz? Insanlar nelerle ugrasiyor muhakkak sahit olmuslugunuz vardir.. esiniz iyi bir insan anlattiklarinizdan cok net anlasiliyor. Kiymetini bilin... ufacik seyler icin birbirinizi kirip incetmeyin.

okuduğumda sadece aklımdan geçen eşinizi sevmediğiniz oldu yoksa hiç bişey yapmamış kaldı ki o size seni sevmiyorum soğudu dese siz napardınız gidip yinede gel barışalım dermiydiniz eşinizi sevmiyorsunuz bence yoksa ona sigaraya para verdi die kızmazdınız bukadar madem bukadar kızıyorsunuz sigaraya para vermesine ona huzur verin yoksa daha çok sigara içer bidahakine 15 paket alır haklı

belkide dert sigara filan değildir..herkezde bi birikimlilik varr ve patlıyo insan biyerde...genelde uak tefek sorunlarda patladığı için kadınlar haksız durumuna düşüyor..:44::44::44:

Konu eşinizin sigara içmesini sevmiyor oluşunuz olsa hak veririm size ama konu eşim benden gizli 10 paket sigara almış olunca durum değişiyor.Eşiniz size sormadan 10 değil 20 paket bile sigara alabilir.Siz almasını içmesini istemezsiniz,kırılırsınız vs ama alabilir,içiyo sonuçta.Bu kadar ufak bir mevzuu yüzünden mi kızdınız bu derece?Yalan söylemesi yüzünden diyeceksiniz bana şimdi ama oda sizin bu bitmez tripleriniz yüzünden yalana başvurmuş olamaz mı?
Ben erkek olsam ve dahi bırakın erkek olmayı,sigara kullanan bi kadın olsam,kendime bi karton sigara alabilirim. Bundan eşime ne ki?
Evet eşim içme aşkım sağlıksız bişi bu sigara dese anlarım.Üzülürüm de.Ama bu ona benim para vererek aldığım bir şeyi kırıp parçalama hakkı vermez.
Dahası sırf bu konu eşinize "soğudum senden" deme hakkını size vermez.Eşiniz alttan aldıkça onu size olan sevgisiyle sınayıp terbiye etme yoluna gitmişsiniz.Yapmayın.Biraz empati yapın yuvanız da mutlu olmak istiyorsanız.İnanın öyle dertler var ki,Rabbim kimsenin başına vermesin, böyle ufacık şeyler için kendinizi ve eşinizi yıpratmayın..

ne itici bir kadinsin sen kimseyle yapamazsin sanabe sigara almasindan onun kendi ozel hayti yokmu!!!kirip atiyorsun belki baskasi olsaydi tokati basmisti sana..esini srvmiyirsan yoluna git..adami maffetmissin valla..yazik..ama emin ol bu kafayla kimsryle olamazsin dr ye git

bence onu yalan soylemeye iten kisi sizsiniz sigaraya kadar kavga ediyorsaniz ooo.adam korkudan gene kacga etme diye yalan soylemis.ayrica yapmaya bilirdi ama onumda kemdi ozel hayati var.

Yaptığın davranışın yanlış olduğundan defalarca kere bahsedilmis bu konuda yorum yapıp seni daha da bunaltmak istemiyorum benim diyeceğim Burda konusunu okuduğum bir arkadaş vardı. İlla ki aranızda okuyanlar olmutur eski eşimi çok seviyorum ve özlüyorum diye. Yaşananlar birbirine benzemiyor ama o kızcağız da eşine haksızlık yapıp üzmüş ve nihayetinde boşanmışlardı şu.an belki gerçekten eşinden.soğumuş hatta nefret ediyor.olabilirsin ama ınan onun sabrını tüketip kendinden sogutmayi başarırsan o zaman çok canın yanar ve geri.dönüşü de olmaz diye.düşünüyorum bence senin sorunun eşinin sana. Olan sevgisinin hiç bitmeyecek olduğuna kendini inandırmış olman buna güvenerek canın istediği gibi.davranıyorsun şeytana uyma çünkü o nikahtan hiç.hazzetmez ve eşlerin arasini bozmak için uğraşır seni.de parmağında oynatiyor eşinin dediğini dinle maneviyatini sağlam tut. Canını sıkma bu hırçınlık gayret edersen geçecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…