• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimde Bitmeyen Sorunlarım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Brn90
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kamu kurumunda çalışıyorum eşimden dayak yiyorum çocuklarım için katlaniyorum. Fıkra bu kadar.
Üzülemiyorum bile böyle kadınların konularına ya 😡

Kendisi ondan daha da cahilmiş.
Yorumları okuyorum da çok şaşkınım heralde kimse bu tür (kaynana görümce vs) problem yaşamamış evliliğinde ama ya da evli değiller
Boşanın ama boşanamazsınız demi çünkü çocuklarınız annelerini döven bu muhteşem babaya deli gibi düşkün.
Ne güzel ileride siz de çocuklarınıza ben babanızdan dayak yiye yiye büyüttüm sizi dersiniz.
Bu arada evliyim çocuğum da var
Tebrik ederim hiç kavga dövüşünüz olmuyorsa ne ala.
3 çocuğum var değil vurmak elini kaldırmadı kaldırırsamda git benden seven adam kıyamaz o hadde geldiysem içimde bitmişsindir die evliliğin başında kendı demişti bilmem kaç seneler gectı üstünden
Adam gibi adammış eşiniz gerçekten helal olsun. Bize denk gelmedi öylesi.

Yorumları okuyorum da çok şaşkınım heralde kimse bu tür (kaynana görümce vs) problem yaşamamış evliliğinde ama ya da evli değiller

Elbette ki tartışmalarımız oluyor ama kavga etmedik inananır mısınız eşimin sesinin yükseldiği bile çok çok nadirdir.
Ne zannediyorsunuz herkesin dayak yediğini falan mı?
Ama öyle değil işte ha oldu vurmaya yeltendi eşim bakın vurdu demiyorum o saatten sonra eşim olmaz zaten kendisi .

Elbette ki tartışmalarımız oluyor ama kavga etmedik inananır mısınız eşimin sesinin yükseldiği bile çok çok nadirdir.
Ne zannediyorsunuz herkesin dayak yediğini falan mı?
Ama öyle değil işte ha oldu vurmaya yeltendi eşim bakın vurdu demiyorum o saatten sonra eşim olmaz zaten kendisi .
İnanın çıkacağım evden ama orda bile çirkeflik yapacak eşyaların çoğu bana ait ama hiçbirşey alamazsın diyor bavulunu alır çıkarsın diyor düzenimi kurmak da çok zamanımı alacak yedi aylık bebek için bakıcı bulmam gerekecek diğeri kreşte zaten araç almam gerekecek yeni doğum yaptım sayılır gece uykularım bölük pörçük kafam allak bullak kendimi toparlayamıyorum ama en önemlisi kafamda bitti bu evlilik sadece resmi olarak boşanması kaldı onda da iyi bir avukat tutmam lazım yoksa madden bir birikmişim yok aracı ortak almıştık ama tabi bunlar şimdilik kendisinde kalır ben epey bir zorlanağım bu süreçte herkes boşan çık yazmış ama işte o iş pat diye olmuyor ben tek değilim iki çocuğum var yeni düzen kuracağım bu pahalılıkta

Oncelikle intihar dusunceniz hic saglikli degil. Bu anlattiginiz durumda da akla gelebilecek bir sey degil. Sadece bu konu icin mutlaka profesyonel bir destek almanizi oneririm.

Esinizle olan iliskinize gelince, kök ailesi icin kendi ailesini bu duruma getiren erkegin ne yazik ki hic ama hic ama hic cozumu yok. Burada devam edip etmeme opsiyonunuz var sadece. Ben bu hususta kitap yazabilirim, duzeltmeye calistica da daha da garip bir hal alacaktir. Varsayalim bosandiniz, bu yapida bir erkek asla pisman olmayacak gidip mutlu mutlu annesiyle yasamaya baslayacaktir.

Siddet konusuna gelince, toplumumuzda bu sorunu yasayan ve kabul eden o kadar cok kadin var ki, akil tutulmasi yasiyorum.. Beni bosanma adini atmama iten son hamlesiydi siddet. Bu kadar onur kirici, bu kadar asagilayici bu kadar tarif edemiyorum rezil bir sey daha yapamazdi bana. Gururum kabul etmedi, hazmedemedim. Sen kimsin, nesin, kim olursan ol, nasil bana el kaldirabilirsin??? Keske beni aldatsaydi ama elini kaldirmasaydi. Cok onursuz bir durum. Dayak yiyip o adama es gozuyle bakmaya devam eden insan insansa ben baska bir turum diyorum kendime.. Aylarca gururuma yediremedim. O andan itibaren uzaklastirma alip ertesi gun noterde aldim solugu.

Diyorum ya anlatmakla bitiremem ama bazi kadinlar bu durumla cok ok. Gozumun onunde bir ornek karsi komsum. Benim abarttigimi dusunuyor hatta.. O yuzden fazla uzatmak istemiyorum..
Benim de abarttığı ı düşünüyor arkadaşlarım biliyor musunuz o yüzden buradaki yorumlara şqşırdım biraz herkes boşan demiş

Burada boşan diyenler evli mi acaba çok merak ettim doğrusu özellikle çocuklu olan var mı acaba
evliyim çocukluyum tek bir tokat atmayı bırak o el kalktığı an boşarım. Çocuğumu şiddet içinde büyütmem kendimede bu hakareti yaptırmam. Çocuklarınızı çok düşünüyorsanız önce şiddet gösteren bir adamdan kurtarın onları

İnanın çıkacağım evden ama orda bile çirkeflik yapacak eşyaların çoğu bana ait ama hiçbirşey alamazsın diyor bavulunu alır çıkarsın diyor düzenimi kurmak da çok zamanımı alacak yedi aylık bebek için bakıcı bulmam gerekecek diğeri kreşte zaten araç almam gerekecek yeni doğum yaptım sayılır gece uykularım bölük pörçük kafam allak bullak kendimi toparlayamıyorum ama en önemlisi kafamda bitti bu evlilik sadece resmi olarak boşanması kaldı onda da iyi bir avukat tutmam lazım yoksa madden bir birikmişim yok aracı ortak almıştık ama tabi bunlar şimdilik kendisinde kalır ben epey bir zorlanağım bu süreçte herkes boşan çık yazmış ama işte o iş pat diye olmuyor ben tek değilim iki çocuğum var yeni düzen kuracağım bu pahalılıkta
Eşinizin huyunu bile bile 2. Çocuğu yapmayacaktınız çocuk kocayı eve bağlayıp evliliği düzeltmez.
Ekonomik olarak özgürlüğü olan bir kadınsınız evet belki zor olur ama neden yapamayasınız.
Şiddet gördüğünüz bir evde duracağınıza biraz zorlanacaksınız ama şahsi fikrimi söylüyorum boşanacağınızı hiç düşünmüyorum

Eşinizin huyunu bile bile 2. Çocuğu yapmayacaktınız çocuk kocayı eve bağlayıp evliliği düzeltmez.
Ekonomik olarak özgürlüğü olan bir kadınsınız evet belki zor olur ama neden yapamayasınız.
Şiddet gördüğünüz bir evde duracağınıza biraz zorlanacaksınız ama şahsi fikrimi söylüyorum boşanacağınızı hiç düşünmüyorum
neden böyle düşündüğünüzü hiç anlayamadım evet boşanacağım yaşım çok genç böyle bir ömür geçmeyeceğinin ben de farkındayım belki biraz süre alacak ama kesinlikle boşanacağım, bu evliliğin sonu bu.

neden böyle düşündüğünüzü hiç anlayamadım evet boşanacağım yaşım çok genç böyle bir ömür geçmeyeceğinin ben de farkındayım belki biraz süre alacak ama kesinlikle boşanacağım, bu evliliğin sonu bu.
Umarım herşey gönlünüzce olur ve çocuklarınızla çok mutlu olursunuz

evliyim çocukluyum tek bir tokat atmayı bırak o el kalktığı an boşarım. Çocuğumu şiddet içinde büyütmem kendimede bu hakareti yaptırmam. Çocuklarınızı çok düşünüyorsanız önce şiddet gösteren bir adamdan kurtarın onları
eşimin öfke kontrol sorunu var, daha doğrusu ben bu yüzünü evlendikten sonra gördüm. terapiye de yanaşmıyor. kafa göz kırmalı bir şiddeti olmadı ama o el kalktı sonuçta, vurdu yani. onu yapan yarın kafa göz de kırar.

Problem yaşamak farklı dayak yemek farklı

Yav daha bebeğin çok küçük demek ki düne kadar sevisiyorsun ne boşanması

Burada boşan diyenler evli mi acaba çok merak ettim doğrusu özellikle çocuklu olan var mı acaba
15 yıllık evliyim, iki çocuğum var. Eşimin ailesi ile görüşmüyorum 1,5 yıldır ramazanda 2 yıl olacak. Eşim dengeyi sağlayamadı arada kavgalarımız oldu ama hiçbir zaman el kaldırmadı, kaldıramaz da. Ben de ne kadar tartışsak da küfür hakaret etmedim sadece kendimi savundum. Hoşlanmadığım davranışlarını söyledim. Sizinki kabul edilebilir bir durum değil.

sürekli kanlı bıçaklı yaşamıyoruz heralde biz de hanımefendi. yok daha düne kadar sevişmişsiniz bilmem ne yazmışsınız, son olay ipleri kopardı öncesi bu denli değildi.
Son olay koparsa bu kadar ikilemde kalmazsınız üstelik memursunuz !

15 yıllık evliyim, iki çocuğum var. Eşimin ailesi ile görüşmüyorum 1,5 yıldır ramazanda 2 yıl olacak. Eşim dengeyi sağlayamadı arada kavgalarımız oldu ama hiçbir zaman el kaldırmadı, kaldıramaz da. Ben de ne kadar tartışsak da küfür hakaret etmedim sadece kendimi savundum. Hoşlanmadığım davranışlarını söyledim. Sizinki kabul edilebilir bir durum değil.
ben ettim, ettiğim için şiddet oldu zaten ama bu şiddeti gerekli kılmaz

Boşan diyenler evli değilmiş de bilmem ne.
Güçsüz kadın avuntuları….

Bir arkadaş vardı kestim ilişkimi kurum avukatıydı. Aldatiliyordu. Bahanesi de hazırdı. “Hangi erkek aldatmıyor ki sadece yakalanmıyorlar”
Siz de kendinizi böyle mi avutuyorsunuz her ailede birkaç tokat dayak vurma oluyordur yaaaa normal bunlar mı diyorsunuz ?
Keşke böyle zihniyetler atanamasa….
10 senelik evliyim eşim bir kere vurmadı. Böyle bir sey olursa da burada konu açma ihtiyacı hissedecek kadar ikilemde de kalmam çünkü param var önce boşarım süründürürüm gerçekten aktif pişmanlık görürsem sonra tekrar evlenirim
Siz doğru düzgün tepki vermekten acizsiniz !

Bir de eşiniz zeytinyağı gibi üste çıkıyor.
Bir de bahane hazır öfke problemi var.

Size bir acı şey daha söyleyeyim gerçekten sizi önemsese bu problemin üstüne giderdi
Bende de öfke problemi var eşime bagirip oğluma kızınca dovecek oluyorum bazen dayanamayıp poposuna bile vuruyorum ben bunu asmak için hem antidepresan kullanıyorum hem terapiye gidiyorum biliyor musunuz ? Neden çünkü eşimi ve çocuğumu kaybetmekten korkuyorum
Umarım anltabilmisimdir

Back
X