• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimde çıkmazdayım

Merhabalar uzun zamandır takip ediyorum siteyi bugün yazmak nasip oldu. 9 yıllık evliyim 5 yaşında ikizlerim var. Geçen hafta üzücü bir olay yaşadım eşimin aldattığını öğrendim. Kendisi de kabul etti hata yaptığını söyledi. Bizim ilişkimizde genel olarak ikizlerden sonra değişiklik oldu. İkizlerin bakımı konusunda ailelerimiz hep destekti. Bende yarım gün çalışıyorum zaten. Başlarda eşimde destek oluyor du özel sektörde çalışıyordu o süreçte.iş değişikliği yaşadı daha önce bosh servisinde çalışıyordu zorlanınca ayrıldı,emlakçılar ile anlaşıp ev alıp dizayn edip satmaya başladı.Bir süre iyi para kazandı fakat sonra işleri istediği gibi gitmedi şu aralar da boşta çalışmıyor. Şu iki yıldır evin tüm yükü üstü de.Eşimi yeteri kadar yanımda destek olarak göremiyorum. Akşamları dışarı çıkmaya başladı eve geceleri geldi arkadaş çevresi oluştu. İhanet konusunda da hata yaptığını söyledi ben böyleyim üstüme gelme şimdilik böyle dedi. Hiç birşey yapmak istemediğini yaşamdan zevk almadığını söylüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Canım çok acıyor affetmedim. Çocuklarımı düşünüyorum. Akışına bıraktım. Böyle nasıl yaşarım onu da bilemiyorum
Adam af bile dilememiş. Pesss valla. Canı sıkılan, işsiz kalan, depresyona giren aldatsın o zaman. Şahane. Ayrıca aldatma hata değildir. Gayet bilinçli yapılmış mide bulandırıcı bir eylemdir. Kimse hatadan sonra da ben şimdilik böyleyim demez.

Çocuklarımı düşünüyorum bahanesini artık buraya yazmayın ya. Eşinizin çok kadınla yaşadığı bu hayatı sindirebilirsiniz ya da sindirmeyebilirsiniz. Ama maddi anlamda da destek olmayan bir adamdan boşandığınızda çocuklar babasız kalmıyor.

Herkes boşanıyor ve genelinde çocuklar babalarıyla vakit geçiriyor. Hatta haftada bir gün hep beraber vakit de geçiren var. Olayın babalıkla alakası yok. Tamamen eş olmakla alakalı. Siz bunu kabul ettikten sonra da kimseye laf düşmez.

Kadınların buraya gelip çocuklarım için yok maddiyat için yok annem babam üzülmesin diye mecbur katlanıyorum yazmaları anlamsız geliyor. Kimse de çıkıp ihaneti kabul ediyorum, midem alıyor yazamıyor.

Ben böyleyim üstüme gelme !nedemek bu ?
Aldatmaya devam edeceğim,kabullen otur demek mi istedi?yoksa ben mi bu manayı ürettim?
Ben neyapacagım diye bir soru yok.sadece ayrılırsınız yada ayrılmasınız tercih vardır.
Elinizdeki kanıtları atmayın

Hiçbir sebeb aldatmayı meşru kılamaz belki okursunuz burayı. Kadında yapsın o zaman tepkisi ne olurmuş duyalım. İğrenç gerçekten. Bahane de iğrenç eşiniz de iğrenç.

Bu karaktersiz adamlar bilerek sizin gibi kadınları seçiyor bence ,hem tüm yükü kadının omzuna verecek yalandan depresyona girecek ama öyle bir depresyon ki çü.... pantolonun içinde hiç durmayacak , yaptığı halt ortaya çıkınca üstüme gelme diyecek arsızlikta olacak.....Ben öyle adamı yolarım,mancinikla anasının evine yollarım büyük konusmuyorum. Miğdem kaldırmaz,kendime böyle bir adamı yakiştiramam.......

Merhabalar uzun zamandır takip ediyorum siteyi bugün yazmak nasip oldu. 9 yıllık evliyim 5 yaşında ikizlerim var. Geçen hafta üzücü bir olay yaşadım eşimin aldattığını öğrendim. Kendisi de kabul etti hata yaptığını söyledi. Bizim ilişkimizde genel olarak ikizlerden sonra değişiklik oldu. İkizlerin bakımı konusunda ailelerimiz hep destekti. Bende yarım gün çalışıyorum zaten. Başlarda eşimde destek oluyor du özel sektörde çalışıyordu o süreçte.iş değişikliği yaşadı daha önce bosh servisinde çalışıyordu zorlanınca ayrıldı,emlakçılar ile anlaşıp ev alıp dizayn edip satmaya başladı.Bir süre iyi para kazandı fakat sonra işleri istediği gibi gitmedi şu aralar da boşta çalışmıyor. Şu iki yıldır evin tüm yükü üstü de.Eşimi yeteri kadar yanımda destek olarak göremiyorum. Akşamları dışarı çıkmaya başladı eve geceleri geldi arkadaş çevresi oluştu. İhanet konusunda da hata yaptığını söyledi ben böyleyim üstüme gelme şimdilik böyle dedi. Hiç birşey yapmak istemediğini yaşamdan zevk almadığını söylüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Canım çok acıyor affetmedim. Çocuklarımı düşünüyorum. Akışına bıraktım. Böyle nasıl yaşarım onu da bilemiyorum
Evin bütün yükü sizin üstünüzdeyken onun nasıl yaşama sevinci kalmıyor? Yaşama sevinci olmayan adam nasıl başka kadınlara bakıp, arkadaş çevresi edinip, geceleri dışarı çıkıyor? Kolay yolu bulmuş ve rahatının bozulmasını istemiyor.. Bu konuda ilk olarak çocukları değil kendinizi düşünün, siz ne kadar iyi olursanız çocuklarınızda o kadar iyi olurlar..

Boşayın gitsin erkek müsveddesini. Ahlaksız, bir de utanmadan hata yaptım üstüme gelme diyor. Gerçekten aklınızı başınıza almanız lazım.

Yazık anladım zaten hesap ayarlarına girdiğinizde hesabınızı kapatacağınızı. Alamadınız değil mi istediğiniz cevapları. .Olsun kuzum sabret, geçer düzelir diyeceğimizi sandınız ama o devir kapandı çok şükür. Artık kadınlar daha güçlü. Umarım bir gün tüm kadınların ekonomik olarakta çok güçlü olacağı gerçekten adil ve değer gördüğü zamanları da göreceğiz. Sizin gibiler biz kadınlara sadece ayak bağısınız

"Üstüme gelme şimdilik böyle " ne demek?
Hiç biseyden zevk alamıyor da aldatacak enerjiyi bulmuş paşa beyimiz...
Bu rahatlığının sebebi ne acaba?yüksek ihtimal sizi çantada keklik görüyor.fazla fedakar kadınların çoğunda olduğu gibi. Ciddi ciddi boşanmaya kalktığınızda dank edip peşinizde koşacak büyük ihtimalle.

Back
X