Evliliğimde içinden çıkamadığım sorunlarım

Diken ustunde yasatiyor sizi bide totosunu cok kaldirmissiniz. Calisiyor musunuz burnunu cok fena sürtün bi omur boyle gecmez

Sana tek tavsiyem sakın ola ki çocuk yapma. Çünkü böyle bir adamla evlilik yürümez .eni sonu ayrılık ruh sağlığıni korumak istiyorsan

Esiniz sorunlarini kavga ederek cozen tiplerden.guzellikten anlamiyo onlar bacim bosa kendini uzme.o bagirdiginda sende bagir bi guzel kavga edin valla bak o bunu istiyo.kendi kendine bagiriyo senden ses cikmayinca deşarz olamiyo.
Kavga iyi bisey degil neyazikki ama ezilmenden iyidir karsilik vermek

bildiğin hasta adam, 2 saat çekmem bir sene çekmişsin tebrik ederim

küçük süprizler yap ona, kavga etmeye başladığında ilgisini dağıt,
bağırmaya mı başladı, ağzına geçir mesela ıslak odunu
bak o şaşkınlıkla nası ağzı açık kalıyo, olayı monotonlukta çıkar, ne o öyle hep kibar adamın karşısında

O bağırdı mı sen de bağır bu ne manyaklik yahu. Üzüldüm seni cok fena sindirmiş. Her an tetikte ömür mü geçer? Bi de o kim ki yani sürekli gönlünü hoş tutmak zorundasın? Senin gönlünü kim düşünüyor? Sıvı sabun bitmiş de soyletmeden doldurmuş, e mübarek sen gördün bittiğini soylemeden kendin doldur öyleyse.

Alttan almayın, sizi sindirmesine izin vermeyin. Sınırlarını genişletmeye, sizinkini daraltmaya çalışıyor. Nerde durması gerektiğini anlatın, anlasın..
Çocuk için de acele etmeyin derim.

Stokholm sendromu mu yaşıyorsunuz siz?
Çünkü evlilik değil bu yaşadığınız, olsa olsa köle hayatı olabilir...
Daha ne kadar devam edebileceksiniz?
Ya eşinize yardım alması konusunda baskı yapın ya da en yakındaki avukattan bir randevu alın.

Esinde sana karsi

- ne saygı

- ne sevgi

- ne marhamet var ..

Tost yese kilodan mi duser ? Kalp kirmaya ne gerek var ?

Kimbilir nasil hayallerle beklemissindir sevdgin adamla evlenicegin gunu.
Smdi 1 sene olmadan su yasananlar.
Teshis konuldumu kp ine?
Ordan yoka cikarak belki kocanin kotu gidisatini engelleye biljrsin internetten arayip.

Eğer bu durumdan kurtulamazsanız, devam ederse, bence psikoloğa siz gidin. Belki kurtulmanıza faydası olur, sizi daha güçlü yapar.

Babasının rahatsızlığı neymiş? Genetik bir rahatsızlık mı?

Ben sizin için biraz korktum. Sert çıkın diyemeyeceğim. Can güvenliğiniz önemli. Bir süre ailenizde kalsanız, bu arada psikoloğa gitseniz nasıl olur?

Bir de aileniz arkanızda mı?

Sizi aileniz sokakta mi bulmuş ne hadle size boyle davraniyor.Cocuk falan yokken tkrar gozden gecirin evliliginizi. Ya gitsin pasa pasa tadevisini olsun,yada ayrilmayi dusundugunuzu soyleyin.Yazik yarin birgün cocuklariniza da kukreyip duracak.

Kimbilir nasil hayallerle beklemissindir sevdgin adamla evlenicegin gunu.
Smdi 1 sene olmadan su yasananlar.
Teshis konuldumu kp ine?
Ordan yoka cikarak belki kocanin kotu gidisatini engelleye biljrsin internetten arayip.
Dikkat çekmeye calisan bizi basina toplayıp içinden geçen yapmak istediği canice şeyleri anlata bir adam oldu hepten babası. Zaten normal olmayan eşim de bundan haliyle etkileniyor ve etkilenecek. Teşhis kondu mu bilmiyorum. Eşimin annesi de iyi iyi birşeyi yok diyor kocası için. Bilmiyorum gerçekten nasıl birseyin icindeyim.

nefret edyorum böyle adamlardan. veya kadınlardan. öfke problemin varsa çözmeye yanaşacaksın arkadaş. kendine verdiğin zararı geçtim çevrendekileri böyle kırıp dökmeye ne hakkın var? bir insanla evlenince onu satın aldıklarını f,lan sanıyorlar herhalde. karşısındaki insan belki de yıllarca ailesinin göz bebeği olmuş el üstünde büyütülmüş bir insan, sen ona köle gibi davranacaksın. yok ya. allah sana peygamber sabrı vermiş valla. dinsizin hakkından imansız gelirmiş. bu tipler karşısındaki sessiz sakin ürkek durunca iyice arsızlığı ele alıyorlar.

eşinizin bi derdi var. benimki de bi ara böyle sapıtmıştı. anlaşıldı ki borcu varmış.paraya sıkışıkmış. evde bişey bozuldu.üstelik benim hiç kullanmadığım çocukla ilgili birşey. bana sinirlendi kavga çıkardı.daha bunun gibi saçma bi sürü şey. üstelik bende çalışıyorum yani. ama paşamız sıkıntı çekiyomuş. bi gün delirdim olay çıkardım topladım herkesi. sonra terapiye gitti..ilaca başladı. biraz iyi gibi. çocuk olmasa çoktan şutlamıştım..

sizi anlıyorum yani çekilecek dert değil bu modeller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…