Evliliğimde mutlu değilim

Onlara karşı mahcup hissediyor olabilir kendisini. Sonuçta onlarda biliyor. Ama boşandıktan sonra da değişir kesinlikle o nafakalar asla gününde ve tam anlaşılan fiyat olarak ödenmez
Kayının üzerine olanları evet vermezler bencede. Ama eşinizin üzerindekileri sakın gurur yapıp kaybetmeyin. Sonuç sizinde hakkınız var onlarda özellikle çocukların. Bu mal mülk konularını avukata sormak lazım ona göre tedbirli hareket etmek lazım
Ayy şu kv için bile boşanılır yahu. Eşinizin ailesi de biliyor mu bu aldatılma durumlarını
Çocukların şahit olması çok üzücü ama artık onlar büyük ve sizin mutsuzluğunuza hep şahit oluyorlar. Sürekli babadan dolayı suratı asık bir anne mi yoksa baba yok ve mutlu huzurlu gülücükler saçan yemek yaparken yerken sohbet ederken neşeli bir anne mi?

Size tavsiyem eşinizle konuşmadan önce büyük olan çocuğunuz kız mı erkek mi yaşı kaç bilmiyorum ama önce onunla bu durumları açıkça konuşmak. Bir kaç kişi uzaklaşıp arkadaşlarla veya yalnız tatil önermiş bence bunu çocuklarla yapmaniz size daha iyi gelecek diye düşündüm bir an. Çünkü sizi bağlayan çocuklar değil mi? Eee ozaman onlara karşı şeffaf olun ve onlarla bişeyler yapın ilk defa onlara açın içinizi küçüğü anlamayabilir ama büyüğü bence anlar ve yanınızda olur

Kayınvalidem tarafı aldatılma olayını bilmiyor ,çocuklarım o kadar olgun ve anlayışlı ki büyüğü 12 yaşında küçüğü de 9 ikiside çok olgun çok anlayışlı bana karşı yaşadıklarımı bildikleri için çok hassaslar.İnsanlar ayrılma aşamasında çok değiyor ben eşim zaten çocuklara çok hassas kesin bizi düşünür diyemiyorum çünkü ailesinin etkisinde çok kalan biri kayınvalidem şimdi evliyken bile bize harcadığı masrafları dert eder,küçücük çocuğa dünyanın parasını döküyorsunuz diye kızar eşime de sürekli bana çok yüz vermemesini tembihler en baştan beri böyle tavrı.Malları tabi ki bırakmak istemiyorum güvenilir bir avukat bulup danışıcam bu durumu

Biz iyi eş olamasakta iyi olmaya çalışan çocuk odaklı bir anne babayız, çocukların ayrılık fikrine sıcak bakacağını sanmıyorum , o nokta da en azından bir süre ayrı kalmayı teklif edecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…