Evliliğimde mutlu değilim

Maddi imkanlar veya çocuklar için böyle bi şeye katlanılmaz. Mutsuz olduktan sonra isterse her işi ayrı yardımcı yapsın, neye yarar? Çocuklarını düşünen bir baba annelerini aldatıp üzmez. Ayrıca çocuklarınızda küçük değillermiş artık, her şeyin farkındalar. Aldatmanın üzerinden 3 yıl geçmiş, affetmişsiniz, boşanırken bi şeye yarar mı bilemem ama bu saatten sonra kenara para atın. Maddi durumunuz o kadar iyiyken kenara attığınız parayı farketmez eşiniz. Elalemin lafıylada hareket etmeyin. Kapıyı kapattığınızda herkes dışarıda kalıyor, ne çektiğinizi siz bilirsiniz.
40 yaşını geçtim benimde yaşamak istediğim duygular var hayata bir kere geliyoruz geç kalmak istemiyorum ve gerçekten evin içinde mutsuzsan geri kalan herşey anlamsız oluyor

Ben bu konudan hiç bir şey anlamadım 15 yıllık evlilik onun 13 yılı aile apartmanında geçmiş maddi durum çok çok iyiyken? Kenarda da hiç birikiminiz yok,bir sürü tapunuz kaynınızın üstüne ama siz son bileziklerinizi ev alırken eşinize verdiniz ? Anlamaya çalışıyorum

Ablacım aldatmanın üzerinden 3 yıl geçmiş. Hakim 6 ay geçse affetmişsin gözüyle bakıyor o yüzden onu koz olarak kullanamazsın. Bence ayrı yaşamaktansa bir tatile çık. Kafanı dağıt. Eşine söyle anlaması lazım ya tatil ya ayrı yaşamak de.

Ben bu konudan hiç bir şey anlamadım 15 yıllık evlilik onun 13 yılı aile apartmanında geçmiş maddi durum çok çok iyiyken? Kenarda da hiç birikiminiz yok,bir sürü tapunuz kaynınızın üstüne ama siz son bileziklerinizi ev alırken eşinize verdiniz ? Anlamaya çalışıyorum
Sonradan çok pişman oldum ama artık çok geçti,üstüme küçük 2 dükkan ve bir lüks araba var sadece geri kalan herşey evler, arsa diğer dükkanlar, diğer lüks araba eşimin üstüne bazı dükkanlar da kaynımın üstüne.Bu 3 sene içinde alınan bir kaç parça altın bilezik kolye var işçiliği olmayan onlara gözüm gibi bakıyorum onda da hak iddia edebilir mi ?Geleceği göremedim 5 sene önce bu düşüncelere sahip olacağım söylenseydi inanmazdım .

Ev alırken çok yüksek fiyatlıydı bir evi satılığa koyduk ama acil satılmadı ev sahibi de beklemiyordu en kolay paraya çevrilecek altınlardı ama şimdi diyorum keşke eski evde kalsaydım da altınları vermeseydim.

Sonradan çok pişman oldum ama artık çok geçti,üstüme küçük 2 dükkan ve bir lüks araba var sadece geri kalan herşey evler, arsa diğer dükkanlar, diğer lüks araba eşimin üstüne bazı dükkanlar da kaynımın üstüne.Bu 3 sene içinde alınan bir kaç parça altın bilezik kolye var işçiliği olmayan onlara gözüm gibi bakıyorum onda da hak iddia edebilir mi ?Geleceği göremedim 5 sene önce bu düşüncelere sahip olacağım söylenseydi inanmazdım .
E daha ne olsun.Ben de gerçekten hicbisey yok zannettim. 2 küçük dukkan dediğinizi kirası nedir? Bir de evlendikten sonra eşinizin üstüne neler alındı bu önemli ...

Sahi neden mallar kayniniz üstüne yapıldı?Siz nasil neden izin verdiniz?

Bence içten içe siz de şartlarınızı bırakmak istemiyorsunuz?Bu devirde çalışmak ve kuş kadar parayla yaşamak ta kolay değil.Hele ki bu kadar iyi bir hayattan çıkıp....

Tavsiyem madem ayrılık düşünceniz var.Benim hayatta hiçbir şeyim yok moduna girin.Uzulun.Zaten aldatma var,esinizde suçluluk psikolojisi var.Bunu da hatirlatirsiniz arada ki o psikolojiye çabuk girsin,dediklerinizi yapsın.Altinlarinizi geri versin.Sonra bosanin

E daha ne olsun.Ben de gerçekten hicbisey yok zannettim. 2 küçük dukkan dediğinizi kirası nedir? Bir de evlendikten sonra eşinizin üstüne neler alındı bu önemli ...

Bence içten içe siz de şartlarınızı bırakmak istemiyorsunuz?Bu devirde çalışmak ve kuş kadar parayla yaşamak ta kolay değil.Hele ki bu kadar iyi bir hayattan çıkıp....

Tavsiyem madem ayrılık düşünceniz var.Benim hayatta hiçbir şeyim yok moduna girin.Uzulun.Zaten aldatma var,esinizde suçluluk psikolojisi var.Bunu da hatirlatirsiniz arada ki o psikolojiye çabuk girsin,dediklerinizi yapsın.Altinlarinizi geri versin.Sonra bosanin
Tüm mallarımız evlendikten sonra alındı evlendiğimizde eşimin sadece bir evi vardı ,kaynımla ortak iş yaptılar bir dönem inşaat işi ordan kalan bazı dükkanlar kaynımın üstüne ,çok itiraz ettim ama hep haksız görüldüm hiç sözüm dinlenmedi zaten benden izin alan da yoktu.Annesini kardeşini daha çok dinler.Zaten doğulu bir aile bahsetmiştim ailenin patronu kayınvalidem.Zaten bu mevzulardan uzun süredir ailesiyle aram açık çok nadir bayramdan bayrama görüşüyorum .

Altınları mutlaka almam lazım bunun üstüne durucam 🙏

Ev alırken çok yüksek fiyatlıydı bir evi satılığa koyduk ama acil satılmadı ev sahibi de beklemiyordu en kolay paraya çevrilecek altınlardı ama şimdi diyorum keşke eski evde kalsaydım da altınları vermeseydim.
Kaynınızın üstüne olan mallar eşinizin ve kaynınızın anne babasından kalacak miras malları mı yoksa siz ve eşinizin evlilik içinde birlikte aldığınız mallar mı? Miras değil de sizinse neden kaynın üstüne orasını anlamadım. Maddi durumunuz iyiyse neden 15 yıllık evlilikte 13 yılı aile apartman dairesinde yaşadınız kültürel sebeplerden dolayı mı

Kaynınızın üstüne olan mallar eşinizin ve kaynınızın anne babasından kalacak miras malları mı yoksa siz ve eşinizin evlilik içinde birlikte aldığınız mallar mı? Miras değil de sizinse neden kaynın üstüne orasını anlamadım. Maddi durumunuz iyiyse neden 15 yıllık evlilikte 13 yılı aile apartman dairesinde yaşadınız kültürel sebeplerden dolayı mı
Miras değil hayır mesela bir dükkan var diyelim yarısı eşimin yarısı kaynımın ama tapu onun üstüne.Eşim ve kaynım inşaat işi yaptılar apartman doğulu oldukları için seviyorlar bir arada yaşamayı kayınvalidemde oradan daire aldı bizim zaten dairelerimiz vardı oda bize hiç sormadı zaten aynı apartmandan ev aldı oturdu.Yılllarca öyle oturduk

Kaynımın üzerine olan mallarda evlilik sonrası alınanlar

15 senelik evliyim ,41 yaşındayım,2 çocuğum var küçüğü 9 yaşında 12 sene eşimin ailesiyle aynı apartmanda yaşadım 3 senedir ayrı bir yere taşındım,maddi olanaklarımız çok çok iyi yani evimde çalışan yatılı bir yardımcı var(bunu olanak anlaşılsın diye yazıyorum)ben de çalışıyordum memurdum ama primim dolunca ayrıldım yaşı bekliyorum.Eşimin ailesiyle her zaman sıkıntılarım oldu eşim doğulu ben değilim kayınvalidem çok baskın biri her şeyi o yönetmek ister.Eşim okumuş lisans mezunu iyi kariyerli bir işi var.Aile apartmanından uzun zamandır istediğim bir eve taşındığım sene aldatıldığımı öğrendim çok büyük yıkıntı oldu benim için,çocuklarım vasıtasıyla öğrenmek beni daha da yıktı pişmanım falan dedi ben ne yapacağımı bilemedim.Ayrılmadım ama aşırı bir soğukluk girdi aramıza ben çok soğudum bana güzel sözler bile söylemesine tahammül edemiyorum,elini bile tutamıyorum.Ben cinsellikten hoşlanan biri olmama rağmen aramızda bitti.Sevgim bitti ama ben içimde ki bu duygusal boşluğu dolduramıyorum.Kimseyle paylaşamıyorum bu durumu tüm ailem şartların çok iyi diyip mutlu olduğumu sanıyorlar.Ayrılmak istediğimi söylesem kesinlikle karşı gelirler ikna etmeye çalışırlar beni.Bu imkanlar bırakılır mı düşmanlarını mı sevindireceksin gibi yorumlar yapıyorlar.Ben de çok cesaretsizim bir süre ayrı yaşamayı teklif etsem en azından kendi duygularımdan emin olsam belki daha kolay karar veririm ama bunu nasıl söyleyeceğim bilmiyorum.Birde aile içinde üstümüze olmayan bir sürü tapu var yani ortak mallar var ama tapusu kaynımın üstünde ayrılırsam onlar ne olacak.Ben hiç kendimi düşünmüyorum ama çocuklarımın rızkı bunlar ve ailesi parayı yemeye çok istekli.Üstümüze de mallar var ama öyle bir duruma gelsek vermemek için ellerinden geleni yaparlar.Ama ben de gencim hala hayatımı sevmediğim bir evlilikle geçirmek istemiyorum.Evimizde hiç kavga gürültü yok yani çocuklar etkilenmesin diye yaşayan bir aileyiz.Eşim çok sakindir alkol kumar şiddet hiçbiri yok,çocukların çok kıymetini bilir.Dışardan bakıldığında bana karşıda öyle görünür ama içini ben bilirim.Bir akıl verin fevri davranmak istemiyorum çok sıkıntılıyım.
Yaşınız gençmiş gibi duruyor ama bence o kadar da genç değil.üstelik iki çocuk var.iki çocuklu 40 yaşında bir kadın olarak şimdiki hayatınızdan iyi bir hayatınız olacağını sanmıyorum açıkçası.ölene kadar ilişki yaşayamamak gibi bir ihtimal de var.adam kariyerli, paralı, üst düzey bir adam.yapmiş bir hata işte.konumu yüksek olan biri için iyi bile dayanmış.kendinizi de bu kadar gazlamayın bence.unutun gitsin.delikanlı adam.demek ki tercih edilebilen bir eşiniz var.hwr nimetin bir külfeti vardır derler.kıymetini bilip, evliliğinize bakın bence.

Yaşınız gençmiş gibi duruyor ama bence o kadar da genç değil.üstelik iki çocuk var.iki çocuklu 40 yaşında bir kadın olarak şimdiki hayatınızdan iyi bir hayatınız olacağını sanmıyorum açıkçası.ölene kadar ilişki yaşayamamak gibi bir ihtimal de var.adam kariyerli, paralı, üst düzey bir adam.yapmiş bir hata işte.konumu yüksek olan biri için iyi bile dayanmış.kendinizi de bu kadar gazlamayın bence.unutun gitsin.delikanlı adam.demek ki tercih edilebilen bir eşiniz var.hwr nimetin bir külfeti vardır derler.kıymetini bilip, evliliğinize bakın bence.
Seviyor olsaydım bu söylediklerinizi yapmam çok kolaydı ama sevgi yok bende bitti ben elini bile tutamıyorum temas hiç istemiyorum,seviyor olsam bunu tercih etmek bana daha kolay gelirdi.

Çok güzel olurdu kesinlikle çok isterdim bazı sertifikalarım var işyeri mi açsam kendime dedim eşime ama biraz eğitimlerimi arttırmalıyım dedim ilk sözü bu yaşadığımız şehirde eğitim var mı oldu,tatil fikri onun hoşuna gitmez bunlara da kızıyorum işte kendime çok yükleniyorum neden bu kadar pasif oldum hiç bireymişim gibi davranmadım evlilik hayatım boyunca hep biz olarak düşündüm ahh ahh öyle pişmanım ki yuvama çocuklarıma gösterdiğim özen pamuklara sarmaladım resmen ama hiç değeri bilinmedi 😔ne kendi ailem değerimi bildi ne de eşim ve ailesi.Zaten kayınvalidem en başta evlenirken bile beni istememişti neredeyse düğünüme gelmeyecekti eşimin sosyal statüsü daha yüksek öyle biriyle evlenmesini istemişti sebep buydu.Kendi ailemde bu özeni gösterdiğimi bilmelerine rağmen yine de benim tarafımı tutmazlar karalar bağlarlar damatlarına tek laf etmezler bana yüklenirler
Ayrı yaşamak çocukları da bir süre yıpratabilir ve sizi de eşinizden tamamen sogutabilir ben böyle birşeyi doğru bulmuyorum acaba eşinizle mi bi tatile çıksanız çocuklardan ayrı problemi çözüp öyle mi donseniz orda hissettiklerinizi kafanızın bu denli karışık olduğunu herşeyi ona ifade edersiniz yepyeni bir sayfa açıp dönersiniz ya da bi aile danışmanıyla da görüşebilirsiniz evliliğin bir heyecanı kalmamış o sizi yönlendirebilir

sen ciddi misin

Yapmış bir hata işte mi! İyi bile dayanmış mi ! Pembe hanım siz misiniz? Hamdu senalar olsun

basireti bağlanmış manipule edilmiş.

Back
X