evliliğimi bitirecek bu insanlar....

feryalcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
373
4
96
Ordu
slm arkdaşlar sizin yardımınıza o kadar çok ihtiyacım var ki konuşcak derdimi anlatacam uzaktan dahi ne akrabam ne dostum var.
7buçuk evliyim ve evlilğim bitecek kayınvalidem ve görümcelrim yüzünden daha önce görümcemlerimle ilgili konu açtım ve yaptıklarını yazmıştım meğer onlar hiç bi şey değilmiş...ben yarıyılda ailemin yanına gittim 1 haftalığa 5 saatlik mesafede ailem ve bunlar ben memleketimdeyken görmücem babamı aramış ve senin kızın ikide bir ne annesinin yanına geliyo utanmıyo mu demiş(en son ramazan bayraımda gitmiştim) tabii babam kötü bi şey söylememek için işim var deyip kapatmış düşünün yani eşim beni yolcu edip gönderiyo ama onlar kendine bu hakkı buluyo eşim de konuşmuş siz niye karışyosunuz diye tabii yine konuşup konuşup durmuşlar....neyse biz olayı uzatmadık babam kayınpederimi arayıp konuşmuş...neyse ben evime döndüm sonra görümcemin eşi ameliyat oldu ve kayınpederim benim hatrım için git dedi beni haklı bularak.... gittim bana hoşgeldin deyip demedğini hatırlamıyorum işte eşime kardeşim nasılsın sana yemek hazırlım sana çay getirim sana kola getirim ya ben o kadar şey ypamasına rağmen gidiyorum geçmiş olsuna kendisiniin yaptığna bak ben de çıkarken eşimden önce kapıddan çıktım ve allahısmarladık demedim hemen görmücem kayınvalideme kayınvalidemde eşime işte karın böyle böyle demedi eşimde beni suçluyo işte hiç gitmeseydin eğer gidiyosunda adam gibi davranıcan ya söyleyin lütfen benimde bi sabır noktam yok mu görmücem benden kaç yaş büyük çovuk gibi şikayette bulnuyo bende görümcemden çıktıktan sonra eşimi doldurabilirdim.....inan bu iş böyle devam ederse boşanmayı bile düşünyorum zaten öyle isityolarmış eşim ağzından kaçırdı....nerden düştüm bu insanlarıniçine keşke zamanı geri alabilseydim....çok üzgünüm bana bi şeyler söyleyin lütfen....

canm 7.5 yıl dıle kolay yani öyle boşanırım fln deme hiç senin eşinle çok büyük problemlerin yok anladığım kadarıyla bi yerden sonra kaynananda görümcelerde dış kapının mandalı yani sen kapını kapatıp evine girdkten sonra eğer sen izin vermezsen onlar da senin huzurunu bozamaz. eşin seni yollamış annene , kayınbaban surat cıkarmamıs senı haklı bulmuş eee görümcene de laf düşmez sende ona inat yap hatta valla bak ben denedim onlar bana gıcık gittikçe ben onlara inat iyi oluyorum bu sefer kendi kendilerini yiyorlar. sen ne diye bosanıp onları mutlu edeceksın hiç takma al kocani tak koluna keyfini çıkar boşver

görümcenin açıklarını yakala koz olsun.seninle uğraşmasını engelle.alsanaalsanasmile

aa görümcen yüzündenmi boşancan çocuk deyilya eşin anlat bunlar bunlar oluyo ben onlarla muhattap olmak istemiyorum senin görüşmenede bişey demem ama bana ısrar etme de yazık evlilik öyle bitirilirmi hemde bi hiç uğruna

cnm 7 buçuk aylık evliyim inş düzelir her şey..tşk ederim..

Canım görümcenle görüşmesen olmuyomu.eşinle konuş bir daha sefere çok ters konuşcam kardeşin bişey derse de.cesaretin varsa bizi bir araya getirirsin de. sen beni savunup kardeşini susturamıyosan bundan sonra ben kendimi savuncam de bakalım eşin ne dicek .çok bile sabretmişin.herkesin evi ayrı ne istiyomuş senden açık açık sor.içine atma sinir hastası olur insan

bak allah söyletti demek 7.5 aymış :kedi: 7.5 yıl olur daha nice seneler olur sen üzme kendini tatlım ya . görümce kim oluyo amaaaan :mymeka:

kayınvalidem siz gelmezseniz ben her gün gelirim diye tehtit ediyor yani mesafeli de duramıyorum....

öncelikle aşamayacağınız veya ayrılmanıza neden olucak bi sorun sayılmaz bu bence ama eşinize bi sorun bakalım,sadece kendisine nasılsın die hal hatır sorulan ve sadece kendisine acmısın diye sorulan bir yerde siz yok sayılmış olmuyurmuymuşsunuz ve eşiniz "gidiyorsan adam gibi davran"diyormuşya size acaba yok sayıldığınız bi evde kime adam gibi davranacakmışzsınız?bunları eşinizle güzelce konuşun,siz ona kırgınlıklarınızı alındıklarınızı güzelce anlatırsanız eminim anlıyacaktır sizi.hakkınızda hep hayırlısı olsun.umarım her şeyi güzellikle halledersiniz..

Son düzenleme:

saol cnm inş..

evlilik yürütmenin veya yürütememenin iki kişi arasında sorgulanır

eşin senimi yoksa ailesinimi istiyor sende ona göre seçmesini söylersin ,

canım bir müddet verirsin ve bu arada seninde düşünmem gerektiğini söyleyip ailene gidersin

Bir evliliğin içine herkes burnunu sokuyorsa ve eşte kadının arkasında durmuyorsa , sabırda bir yere kadar. Bir kere eşiniz izin verdikten sonra görümceye ne. Bunu bir de size değil gidip babanıza söylüyor. Ne kadar ayıp ya. Görümcenizden mi izin alacakmışsınız?

Eğer oraya gitmiş iseniz ve bunlar ile karşılaşmış iseniz, onlar size nasıl o şekilde davranıyorlarsa ve sorun olmuyorsa, siz de bir güle güle demediniz diye sorun olmamalı. Madem sorun var asıl sorun onlarda. Gittiniz diye herşeye katlanmak zorunda da değilsiniz.

Burda önemli olan eşiniz. Aradaki dengeyi iyi kurmalı, hep karşı taraf haklı derse katlanılmaz. Daha 7 aylık evlisiniz , boşanalım demek için erken ve çok önemli sebepler değil. Önemsiz de değil ama. Zor şeyler. Eşinizle iyi şekilde konuşun. Birşey yaparken kimden izin almanız gerektiğini söylesin size.

Ben seni anlamiyorum feryalcan.fisfisfis

Görümcelerin anneni ariyor, küfür ediyor.
Babani ariyor seni sikayet ediyor.
Senin dedigine göre durduk yere sana cirkin davranislarda bulunuyorlar....

Niye daha onlarla ayni ortama giriyorsunki?

Ister Esin rica etsin ister Kayinbaban, bu denli cirkeflikler yapan insanlarla görüsmem derim ve kesinliklede görüsmem, bu kadar.

Bunu esiminde kafasina sokarim esimin ailesininde.

Oraya gitmemeliydin bence.
Kayinbabanada bunu güzellikle söylemeliydin.

Sen agzinla kusda tutsan ne kayinvalidenle nede görümcelerinle iyi olamazsin, cok fazla yüz göz olunmus ve cok fazla kirginliklar yasanmis aranizda, bence hic görüsme, zaten görüsende görüsmesende kötüsün, ehh?

En iyisimi ne samin sekeri ne arabin yüzü de ve görüsme....esine sen istedigin zaman görüsebilirsin ama bundan sonra ne sen nede ailenden biri benden bunu talep etmesin de ve koy tavrini.

ya feryalcan Allah seni bu insanlarla sınava sokuyor heralde boşver Allahından bulsunlar ddee geçç ergeç ilahi adalet görülürrr...eşinden ayrıı sorunun var bunlardan ayrııı yazık yaaaa ..
Allah sabır versinnnn..ama bence sen artık asla muhattab olma...
gülsm sultana katılıyorum...

inadına boşanmazdım,oğlunun yüzünü de bir daha göstermezdim,göze göz dişe diş valla ben hiç gelemem böyle şeylere o bir yaparsa ben bin yaparım sustukça tepene binerler sende susma,sen niye gidiyormuşsun ya onlar yerini bilsin yeter

böyle insanlara kocanin hatrinada olsa insanlik göstermene gerek bile yok

uzak durucaksin feryalcan uzak..

ya da onlar seni kötülemeden sende onlari esine karsi kötülüceksin ki ama seviyelerine inmmene bile gerek yok,uzak durman kafi

Hay be o görümcenin dilini kopartayım ona mı kalmış senin gidip gitmemen mesafe koy arana kafan daha rahat eder eşinlede konuş son noktayı koy işte.

ya ben insanları anlamıyorum...
hiç bir problem yokken dır dır dır dır... insanları yiyip bitiriyolar..
dırdır yapan insan için de sinir bozucu...
mesela ben haklı olduğum bir mevzuyu tartışırken bile tükeniyorum, stres oluyorum, bıkıp kapatıyorum mevzuyu...
bu görümce hadi gelini düşünmüyo, kendisi de kıymetli değil heralde böyle stres, dırdır vs. uğraşıp duruyo...
yada toptan paranoyak bu insanlar.. dengesiz.... :mymeka:

Bence de Gülsüm ün dediği gibi görüşme bu insanlarla eşinin de kafasına sok, belli ki napsan batacak onlara, yazık 7.5 yıllık emeğini bunlar için heba etme, eşinde hiç gitmeseydin demiş, sende gitme artık ne halleri varsa görsünler... Ayy ne görümceler varmış sende ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…