canm 7.5 yıl dıle kolay yani öyle boşanırım fln deme hiç senin eşinle çok büyük problemlerin yok anladığım kadarıyla bi yerden sonra kaynananda görümcelerde dış kapının mandalı yani sen kapını kapatıp evine girdkten sonra eğer sen izin vermezsen onlar da senin huzurunu bozamaz. eşin seni yollamış annene , kayınbaban surat cıkarmamıs senı haklı bulmuş eee görümcene de laf düşmez sende ona inat yap hatta valla bak ben denedim onlar bana gıcık gittikçe ben onlara inat iyi oluyorum bu sefer kendi kendilerini yiyorlar. sen ne diye bosanıp onları mutlu edeceksın hiç takma al kocani tak koluna keyfini çıkar boşver
bak allah söyletti demek 7.5 aymış :kedi: 7.5 yıl olur daha nice seneler olur sen üzme kendini tatlım ya . görümce kim oluyo amaaaan :mymeka:
öncelikle aşamayacağınız veya ayrılmanıza neden olucak bi sorun sayılmaz bu bence ama eşinize bi sorun bakalım,sadece kendisine nasılsın die hal hatır sorulan ve sadece kendisine acmısın diye sorulan o yerde siz yok sayılmış olmuyurmuymuşsunuz ve eşiniz "gidiyorsan adam gibi davran"diyormuşya size acaba yok sayıldığınız bi evde kime adam gibi davranacakmışzsınız?bunları eşinizle güzelce konuşun,siz ona kırgınlıklarınızı alındıklarınızı güzelce anlatırsanız eminim anlıyacaktır sizi.hakkınızda hep hayırlısı olsun.umarım her şeyi güzellikle halledersiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?