evliliğimi bitirecek bu insanlar....

Bütün görümceler aynı galiba
Bence eşini seviyorsan hepsini gözardı et...
Sonuçta mecbur değilsin onlara. Eşin de seni desteklerse ne ala...

genelde konular hep bazı insanlara biraz hadleri bildirilmediği için çıkan sorunlardan bu aralar.Bayanlar biraz cesur olup "kırılmamak için kırmayı" öğrenseler sanırım bunları bir daha yaşamayacaklar.hayatın her bölümünde çıkıyor böyle sessiz görüp haddini aşanlar...
eşleri aileden yana çıkanlar eşleri olmadığı zamanlarda bu kişilerin ağzının payını verseler;hem eşlerinin başının etini yemezler şöyle dedi bana böyle dedi diye;hem kendilerini üzmezler;neden yaptın sorularını da geçiştirirler olur biter...
hayat bizim bayanlar..eşlerimiz dışında hiçkimseyi müdahale ettirmek zorunda değiliz hayatımıza.Biraz daha cesaret....

geçen konuna da yazdım canım kızma ama bu işlerin sorumlusu eşin

eşin kardeşlerine ağızlarının payını verecek başka çare yok benim ailem de başka şehirde bayramlarda onların yanına gidiyorum görümce de kayınvalide de pek hoşnut değil bu durumdan ben eşimin anneannesinin laflarından anladım ama eşim hayatta benim hakkımda kimseyi konuşturmaz o yüzden biş diyemiyorlar ona bırak aileme tel açmayı en son görümcem bi eşimi aradı ben gene aileme gitcem anneanneleri yemeğe çağırıyormuş gidermiymişiz diye sormaya eşim de benim annemlere gideceğim için yemeğe katılamayacağımızı söyledi görümcem dde ne zaman gelecek dediğinde kafasına esince gelir diye tersledi

senin eşin ablasının anne babanı aradığını duyduğunda ablasının yuvasını yapsa onlar bunları sana yapamaz

eşini karşına alıp adam gibi konuş bu davranışlara sadece onun için katlandığını o sana destek olmazsa çekip gideceğini eğer mutlu olacaksa hemen boşanabileceğinizi söyle aklı başına gelsin biraz yok aklı başına gelmezse de hiiiiççç çekme derim ben

ben benimkinin ailesine katlanıyorum ki bu kadar büyük sorunlar da çıkarmazlar sadece eşimle mutlu olduğum ve o beni koruduğu için başka türlü ben de katlanmazdım çile çekmeye gelmedik bu dünyaya

cnm eşimle beni savunmuyosun diye tartışıyoum ama o her defasında onlaral konuştuğunu söylüyor bilimyorum ne kadar doğru ama sürekli konuştuğunu am onların laf anlamadığını cahil olduklarını söylüyor....bilimyorum ama birlikteyken hiç savunduğunu görmedim genelde susar.....

o zaman eşin sana kızmamayı öğrenecek başka çare yok madem onları değiştiremiyor

Allah kolaylık versin valla cahille uğraşmak zor

gorumcene sole tutsun cenesını yoksa onun yuzunden yanlıs seyler dusunmeye baslıcaksın canım yazık etme kendıne tabı daha 7 bucuk aylık evlıyken daha bukadar yenıyken bole dertlerle ugrasmak cok zor sımdı sızın cıcım aylarınız

boşanman onlara ödül olur diyorum ama ne kadar sabır edersin bilmiyorum :gitme: bence ne olursa osun bu dönemde eşinle çok çok iyi olmaya bak sanırım eşinde biraz ailesine düşkün sen ne olursa olsun ki eğer eşini birazcık olsun seviyorsan asla onların yanında eşinle tartışma konularına girme EMİN OL sizin aranızı iyi gördükçe çıldıracaklar ve çok fazla açık vericekler sende onları değerlendir derim ben

gorumcene sole tutsun cenesını yoksa onun yuzunden yanlıs seyler dusunmeye baslıcaksın canım yazık etme kendıne tabı daha 7 bucuk aylık evlıyken daha bukadar yenıyken bole dertlerle ugrasmak cok zor sımdı sızın cıcım aylarınız

canm zaten bu görücem bundan öncede annemi arayıp ağzına geleni söylemiş biz istemiyoruz sevimyoruz senin kızını diye annmede madem istemiyosunuz oğlunuza söyleyin kızımı boşasın görümcemde bize kalsa boşanır zaten ama kardeşimiz kızını seviyo bırakmam diyo demiş....düşünün boşanmamızı istiyo eşimde görimcemin eşi görmüceme süreklihakeret eder bende derim eşime eniştene güzellikle söyle ki karısına böyle hakaret etmesin tek erkek kardeşi senisin arkasında dur kendime çok kızıyorum bu kadar saf olmama ben onları allaha havale ediyorum allah her zaman herkesin kalbini görür herkesin kalbine göre verir....

benim eşimde senin eşin gibi.bana da hep der ben seni savunuyorum diye.gerçekten şahit oldum sözde savunuyor.ama biyandanda bana kızıyor onlarla konuşurken.bende bana kızacaksan hiç savunma daha iyi diyorum.bide ailesine söz geçiremediğini eşim kızsa bile yine onlar kendi bildiklerini yaptıklarını düşünüyorum.yani bende diyorum boşansam da kurtulsam diye ama olan bize olur onların umrunda bile olmaz eminim.o yüzden bizde mücadele etmeliyiz tabi eşimizi seviyorsak katlamalıyız.Allah yardımcımız olsun.

sahnede yine ezilen gelin feryalcan buyrunnnnnnnnn
bu kacinci topik canim benim.. daha 7.5 aylik evlisin ya..insan bu kadar mi dert yanar esinin ailesinden.. ben senin de o kadar sucsuz olduguna inanamiyorumm artik... eger sen dedigin kdar sucsuzsan deli mi bu insanlar? manyaklarmi?? yazdiklarim gercek ve esim de onlari hakli goruyor diyorsan esinde manyak o zmn

\
benim gorumcem annemi arayacak senin kizini istemiyoruz diyecek varya heralde benim esim o kardesinin kafasini patlatir..(dayaga karsiyiz ama) haddinemi dusmus benim annemi arayacak bosansin kizin diyecek
sen bosa canim bu adama daha coluk cocuk da yok... pisirik adam ailesine soz gecirsin once yoksa sen daha cok cekersin bu manyaklardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…