evliliğimi bitirecek bu insanlar....

bütün konularina baktimda hepisi kaynana görümce koca sikayeti...
dikkat et cocuk yapma, cünki sonu yok gibi bu evliligin
ben anlamiyorum kaynan görümcen ta bastanmi istemiyolardi seni , sonradan nolduki istemediler , durdukyeremi...:umursamaz:

eşini seviyosan ve aranız da iyiyse, sevgi saygı vs. varsa ne diye boşanacaksın? 3. kişileri sokmayın aranıza. evinizin kapısını kapattığınızda dışardaki bütün olaylar dışarıda kalsın..

sen o şahsiyete deli gözüyle bak dediklerinide umursama,boşanırsan istediklerini kolayca vermiş olursun ellerine..

sen o şahsiyete deli gözüyle bak dediklerinide umursama,boşanırsan istediklerini kolayca vermiş olursun ellerine..

Allah sana sabır versin canımm
fesat insanlarla uğraşmak ne kadar zor yaa
eşini idare etmeye çalış
yaptıklarını ona göster ki sana hak versin
Allahtan görümcem yok haa
bir eltim olacak inşallah
oda iyi geçirse kendi bilir :lepi:

canim acaba esin ailesiyle konusurken seninle ilgili biseyler mi soyluyor onlara onlarda karisma hakkini kendinde buluyor??

bence eşinle bi ağız olmalısınız bu tipte biriyle tek başına başedemzsn.görümcen gereğinden fazla hakkı kendisinde görüyo.

canım benım esınde hıç kusura bakma ama neyse konusmıycam canım benımde vardı oyle sorunlarım ama ne yaptım ben hıç kımseyle konusmuyorum gorusmuyorum en temızı haa esımde onların agzına bakıp yıkıcaksa bu yuvayı yıksın yolu acık olsun cehenneme kadar yolun var derım hıç sıkma canını sen anlamıyorum gorumce kımdır yaa karısır evıme asla karıstırmam sende karıstırma gerekırse yuzune karsı de sız benım evıme karısamazsınız benımde gelınım var bende gorumceyım ama asla evıne kendıne yaptıgı bırseye asla karısmam o onun hayatı ben kendı evıme bakarım yıne sınırlendım neyse canım sakın uzulme sen uzuldukce onların keyfı gelır dık dur

canim acaba esin ailesiyle konusurken seninle ilgili biseyler mi soyluyor onlara onlarda karisma hakkini kendinde buluyor??
canım benım bu tıp erkekler ablaları ne derse evt abla haklısın abla o haksız abla hep boyle konusurlar tabı gorumcenınde ıstedıg budur ama adam desekı abla benım esıme evıme kımse karısamaz bak ozmn en ufak bır kelıme cıkıyormu agızlarından esı verıyo onlara bu hakkı ama tek basına mucadele etcek gorumce kım kı ya ben anneme gıtcem bana karısıcak yok ya baska derdı varmıymıs ınadına daha cok gıderım anneme bende :umursamaz:

Geçmiş olsuna hiç gitmemeliydin sana yapmadıklarını bırakmamışlar 7 ayda,başkalarının hatırını bırakacaksın arkadaşım kendi içinden geldiği gibi kendi doğrularında hareket edeceksin.

Belliki onlar kardeşlerinini hatırı için seni kırmamazlık etmiyolar,bu sefer bu hatır gönül olayına eşinde alışacak,ne yaparlarsa yapsınlar hadi benim hatırım için diyecek sana...çünkü sen tavrını koyduğun yerde durmamışsın e hadi tamam haklıyım ama ben yinede hatır için gidiyorum deyip kabullenmişsin durumu.

İnsanlar durması gerektiği yeri bilecek bilmiyorlarsa ona göre davranaksın.

kayınvalidem siz gelmezseniz ben her gün gelirim diye tehtit ediyor yani mesafeli de duramıyorum....

Bırak o gelsin ama sen yinede gitme...zaten ya gideceksin yada gelecek heralde sen gitme o gelsin.Sende mesafeni koy sana huzursuzluk veryorlarsa.ama en kısa zamandada eşinle konuşup bu duruma bir çözüm bulmalısınız...

Aksi durumda sürekli bir huzursuzluk olacaktır aranızda...:hulya:

Bu görümcelerin showman liğini anlamıyorum ben hiç zaten.
Sen ne hakla kızın babasını arıyorsunda,anasına gidiyor diyorsun,sana ne oluyor.
Bende görümceyim,benimde görümcem var ama hiç böyle şeyler ne yaşattım,ne yaşadım.
Hadi kayınvalideyi anladık,diceksinki çocuğunu paylaşamıo,sen neyini paylaşamıyosunda atlıyosun sazan gibi olaya.
Offfff sinir oluyorum böyle artis insanlara.
Ha napılabilir böyle bir durumda tam olarak bilemiyorum
Bence sert çıkın
Alın karşınıza haddini bildirin.
İnan kayınvalideniz arasa bu kadar kızmam,büyüktür yapmıştır derim,ama görümcenin işgüzarlığı iyi bir fırçayı hak ettiriryor bana göre.

offfffffffffffff offffffffffffffffffff görümcem yok keşke olsaydı...=)
offfffffffffffffff offffffffffffffff gelinim var iyiki var herşeye rağmen her hatasını görmezden geldiğimiz için beni pek sever....hoş bende sevdiğim için katlanıyorum birazda annemin babamın abimin hoş gördüğüne benim tavır almam yakışık almaz...bu lafımın altını çiz tekrar oku...sevgi ...birisi sevilmiyosa kardeşim emin ol...ona görede böyle agresif hareketler yapılıyor maalesef....zaman verin daha yeni evlisiniz.....illaki kabullenecekler....onun bunun densizliği içinde eşinizden boşanmayı düşünmeyin allah aşkına=(

öncelikle aşamayacağınız veya ayrılmanıza neden olucak bi sorun sayılmaz bu bence ama eşinize bi sorun bakalım,sadece kendisine nasılsın die hal hatır sorulan ve sadece kendisine acmısın diye sorulan bir yerde siz yok sayılmış olmuyurmuymuşsunuz ve eşiniz "gidiyorsan adam gibi davran"diyormuşya size acaba yok sayıldığınız bi evde kime adam gibi davranacakmışzsınız?bunları eşinizle güzelce konuşun,siz ona kırgınlıklarınızı alındıklarınızı güzelce anlatırsanız eminim anlıyacaktır sizi.hakkınızda hep hayırlısı olsun.umarım her şeyi güzellikle halledersiniz..

eşim bi şey yapıyosan tam yapsaydın diyo allahaısmarladık deseydinde sen haklı olsaydın ben herş eye rağmen gitmişim onun hiç bi önemi yok...

--------------------------------------------------------------------------------

Ne sabırlı bir insanmışsınız siz helal olsun size

Ben olsa idim eşime "ben herşeye rağmen geçmiş olsuna gelmişim, geldiğim bu evde yok sayılıp adam yerine konmamışım sen gelmiş bana neler saçmalıyorsun. Senindeeee ablanındaaaaa sülalenindeeee gelmişinizi de geçmişinizide bi temiz öperim canım hadi yallahhh sen ablanın dizine ben evime anca gidersin bir dahada topunuzu görmek istemiyorum" diye postayı koyardım ki görürdü hanyayı konyayı töbe yarabbim yaaaa ne yüz verirsiniz ki elin oğullarına bu kadar anlamam yerine göre sevin yerine göre de hakkınızı savunup hadlerini bildirin yoksa ömür boyu çekersiniz.

canım sen eşini seviyorsan, oda seni seviyorsa.
onunla bir sorunun yoksa eğer, boşanmayı aklına bile getirme.
onlar öyleymiş, allaha verirler bir gün sualini.
ama yuvanı yıkma, gerekli tedbirleri al.
açıkca eşinle konuş, olaylar laşkalaşmadan.
iyilik iyiliktir, onlara bunu sen öğret diyorum.kendini de ezdirme ama nasıl tartışarak değil, koz verme ellerine.eşine iyi ol.gerisini boşver.
allah yardım etsin.

kelin merhemi olsa başına sürermiş.maalesef hemen hemen aynı sorunları bende yaşıyorum.gerçekten ellerine bikoz vermeye gör dönüp dolaşıp aynı şeyi söylüyorlar yıllar geçse de.işin kötü tarafı eşin destek vermiyor hatta köstek oluyorsa işimiz daha da zor.eşler denge kurmayı bilmiyor.ama evlenmeyi biliyorlar.valla bende bilemiyorum bu terbiyesiz insanlarla nasıl başa çıkılacağını.sanırım sabır,dua,onların eline koz vermemek çözüm olabilir diyorum allah yardımcımız olsun.

oda sana geldiginde ayni seyi yap ben yapiyorumm.bir de esin ile aran iyi se niye bosanacakmissin. bizi bile ayirmaya kalk tilar .ama esim beni birakmadi.kapimi kapadi.her sey bitmistir. önce esim cocuklarim gelir.gerisi ikinci planlandadir.cok da önemli degil. görümcemin kayinvalidemin beni sevip sevmemesii.gereken saygiyi gösteririm.bitti okadar

inş düzelir dediğiniz gibi elllerine kçkücük bi koz geçti mi hemen değerlendiriyolar ben görmücemin evinden çıktıktan sonra eşime bi tek kelime bile söylemedim onlar arayıp ortalığı karıştırdı....ben onları allaha havele ediyorum görümcem bana yaptı şimdi bi aydır eşi yataktan kalkamıyor koltuk değnekleriye yürüyor,sapasağlam adam...

geçen konuna da yazdım canım kızma ama bu işlerin sorumlusu eşin

eşin kardeşlerine ağızlarının payını verecek başka çare yok benim ailem de başka şehirde bayramlarda onların yanına gidiyorum görümce de kayınvalide de pek hoşnut değil bu durumdan ben eşimin anneannesinin laflarından anladım ama eşim hayatta benim hakkımda kimseyi konuşturmaz o yüzden biş diyemiyorlar ona bırak aileme tel açmayı en son görümcem bi eşimi aradı ben gene aileme gitcem anneanneleri yemeğe çağırıyormuş gidermiymişiz diye sormaya eşim de benim annemlere gideceğim için yemeğe katılamayacağımızı söyledi görümcem dde ne zaman gelecek dediğinde kafasına esince gelir diye tersledi

senin eşin ablasının anne babanı aradığını duyduğunda ablasının yuvasını yapsa onlar bunları sana yapamaz

eşini karşına alıp adam gibi konuş bu davranışlara sadece onun için katlandığını o sana destek olmazsa çekip gideceğini eğer mutlu olacaksa hemen boşanabileceğinizi söyle aklı başına gelsin biraz yok aklı başına gelmezse de hiiiiççç çekme derim ben

ben benimkinin ailesine katlanıyorum ki bu kadar büyük sorunlar da çıkarmazlar sadece eşimle mutlu olduğum ve o beni koruduğu için başka türlü ben de katlanmazdım çile çekmeye gelmedik bu dünyaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…