- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
- Konu Sahibi mutedeyyin
Arkadaslar önceki konumda anlatmıştım.
Eşimle 4-5 ay öncesinde şiddetli bir kavga etmiştik,ve ben evi terkedip annemlere gitmiştim...
Yalvarıp yakarıp geri gelmemi,herşeyi düzeltecegini söyledi,döndüm...
Olaydan sonraki süreç içinde eskisi gibi davranmadı bana da ailemede...
Önceden sevgi dolu,sevecendi..
Şimdi eskisi yanasmıyor,aileme gitmiyor ve bazen bana önceki olayları acıp psikolojik baskı yapıyor.
Artık daha fazla dayanamadım ve köye gittigimde ailesine herseyi anlattım.Benim ailemde geldi,konustuk..
Herkes böyle yapmaması gerektigini,eskinin üstüne sünger cekip aynen devam etmesini,aileme gidip gelmesi gerektigini söyledi...
Ben nete cok takılmasından,eve gec gelmesinden sikayetciydim ,daha bir sürü şey...
Köyden annemlerle döndüm boş yer vardı. oda arkadan gelecekti.
Evime geldim,yemegimi yaptım,onu bekliyorum.Faceye girdim,beyefendi internet cafeye gitmiş oturuyor.eve geldiginde saat 22.00 idi. ve beni arayıp haberde vermedi.
Nette okey oynuyor,ordaki kızlarlada muhabbeti oluyor bazen,biliyorum.
Şifrelerini bilmiyordum,dün casus bi program ekledim ve yine bir mesaj atmış baskasına,ve okey listesinde bir sürü kız.
Sordum " ben yazmadım " dedi her zamanki gibi."baskası kullanıyor" dedi.
"senin kullandıgın kelimeleri cok ii biliyorum. o msjı kendin attıgınıda cok ii biliyorsun" dedim.
inkar etti tabi...
Ben ona yaklastıkca o bana adım atmadı.
Su an "facemi kapatma ama sende gir" falan dedi. " hayır kapatacaksın" dedim.
bazı istedigim konularda tamam diyor ama hala bana karsı olan eski samimiyetini sürdürümeyecegini,ve aileme gitmeyecegini söyledi.
" sen eskisi gibi olamazsın" dedi. " sana yaklastıkca kendini cekiyorsun,sende eskisi gibi davran ,ben zaten eskisi gibi olurum" diyorum,ikna olmuyor
3 yasında bi oglum var,ne olursa olsun sabredeyim,yuvamı yıkmayayım diyorum ama bu böyle devam ederse yapacak bişeyim yok..
elimden gelen herseyi yaptım
Evliliğimi eskisi gibi sevmeyen,benimle bile konusmayan bi adamla daha ne kadar sürdürebilirim?
Daha 23 yasındayım,ve 10 sene sonra olacagına şimdi olsun demekten kendimi alamıyorum.
Aklım "bırak git" diyor,kalbim ise " kal" diyor...
"Böyle devam edersen, bende eskisi gibi olamam.O zamanda evliliğimizin amacı kalmaz,ugrasmam" diyorum.
Bırakmak istemiyor ama inadındanda vazgecmiyor...
Sürekli aglama krizlerine giriyorum,bıktım usandım artık...
Kafam karısık ve ne yapacagımı bilemez haldeyim...
Eşimle 4-5 ay öncesinde şiddetli bir kavga etmiştik,ve ben evi terkedip annemlere gitmiştim...
Yalvarıp yakarıp geri gelmemi,herşeyi düzeltecegini söyledi,döndüm...
Olaydan sonraki süreç içinde eskisi gibi davranmadı bana da ailemede...
Önceden sevgi dolu,sevecendi..
Şimdi eskisi yanasmıyor,aileme gitmiyor ve bazen bana önceki olayları acıp psikolojik baskı yapıyor.
Artık daha fazla dayanamadım ve köye gittigimde ailesine herseyi anlattım.Benim ailemde geldi,konustuk..
Herkes böyle yapmaması gerektigini,eskinin üstüne sünger cekip aynen devam etmesini,aileme gidip gelmesi gerektigini söyledi...
Ben nete cok takılmasından,eve gec gelmesinden sikayetciydim ,daha bir sürü şey...
Köyden annemlerle döndüm boş yer vardı. oda arkadan gelecekti.
Evime geldim,yemegimi yaptım,onu bekliyorum.Faceye girdim,beyefendi internet cafeye gitmiş oturuyor.eve geldiginde saat 22.00 idi. ve beni arayıp haberde vermedi.
Nette okey oynuyor,ordaki kızlarlada muhabbeti oluyor bazen,biliyorum.
Şifrelerini bilmiyordum,dün casus bi program ekledim ve yine bir mesaj atmış baskasına,ve okey listesinde bir sürü kız.
Sordum " ben yazmadım " dedi her zamanki gibi."baskası kullanıyor" dedi.
"senin kullandıgın kelimeleri cok ii biliyorum. o msjı kendin attıgınıda cok ii biliyorsun" dedim.
inkar etti tabi...
Ben ona yaklastıkca o bana adım atmadı.
Su an "facemi kapatma ama sende gir" falan dedi. " hayır kapatacaksın" dedim.
bazı istedigim konularda tamam diyor ama hala bana karsı olan eski samimiyetini sürdürümeyecegini,ve aileme gitmeyecegini söyledi.

" sen eskisi gibi olamazsın" dedi. " sana yaklastıkca kendini cekiyorsun,sende eskisi gibi davran ,ben zaten eskisi gibi olurum" diyorum,ikna olmuyor

3 yasında bi oglum var,ne olursa olsun sabredeyim,yuvamı yıkmayayım diyorum ama bu böyle devam ederse yapacak bişeyim yok..
elimden gelen herseyi yaptım

Evliliğimi eskisi gibi sevmeyen,benimle bile konusmayan bi adamla daha ne kadar sürdürebilirim?
Daha 23 yasındayım,ve 10 sene sonra olacagına şimdi olsun demekten kendimi alamıyorum.
Aklım "bırak git" diyor,kalbim ise " kal" diyor...

"Böyle devam edersen, bende eskisi gibi olamam.O zamanda evliliğimizin amacı kalmaz,ugrasmam" diyorum.
Bırakmak istemiyor ama inadındanda vazgecmiyor...
Sürekli aglama krizlerine giriyorum,bıktım usandım artık...
Kafam karısık ve ne yapacagımı bilemez haldeyim...