Evliliğimi bitirmek zorundayım galiba :((

mutedeyyin

Allah Var, Dert Yok..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
7.011
20
158
Arkadaslar önceki konumda anlatmıştım.
Eşimle 4-5 ay öncesinde şiddetli bir kavga etmiştik,ve ben evi terkedip annemlere gitmiştim...
Yalvarıp yakarıp geri gelmemi,herşeyi düzeltecegini söyledi,döndüm...

Olaydan sonraki süreç içinde eskisi gibi davranmadı bana da ailemede...
Önceden sevgi dolu,sevecendi..
Şimdi eskisi yanasmıyor,aileme gitmiyor ve bazen bana önceki olayları acıp psikolojik baskı yapıyor.
Artık daha fazla dayanamadım ve köye gittigimde ailesine herseyi anlattım.Benim ailemde geldi,konustuk..
Herkes böyle yapmaması gerektigini,eskinin üstüne sünger cekip aynen devam etmesini,aileme gidip gelmesi gerektigini söyledi...

Ben nete cok takılmasından,eve gec gelmesinden sikayetciydim ,daha bir sürü şey...
Köyden annemlerle döndüm boş yer vardı. oda arkadan gelecekti.
Evime geldim,yemegimi yaptım,onu bekliyorum.Faceye girdim,beyefendi internet cafeye gitmiş oturuyor.eve geldiginde saat 22.00 idi. ve beni arayıp haberde vermedi.
Nette okey oynuyor,ordaki kızlarlada muhabbeti oluyor bazen,biliyorum.

Şifrelerini bilmiyordum,dün casus bi program ekledim ve yine bir mesaj atmış baskasına,ve okey listesinde bir sürü kız.
Sordum " ben yazmadım " dedi her zamanki gibi."baskası kullanıyor" dedi.
"senin kullandıgın kelimeleri cok ii biliyorum. o msjı kendin attıgınıda cok ii biliyorsun" dedim.
inkar etti tabi...

Ben ona yaklastıkca o bana adım atmadı.
Su an "facemi kapatma ama sende gir" falan dedi. " hayır kapatacaksın" dedim.
bazı istedigim konularda tamam diyor ama hala bana karsı olan eski samimiyetini sürdürümeyecegini,ve aileme gitmeyecegini söyledi. :14:
" sen eskisi gibi olamazsın" dedi. " sana yaklastıkca kendini cekiyorsun,sende eskisi gibi davran ,ben zaten eskisi gibi olurum" diyorum,ikna olmuyor :14:

3 yasında bi oglum var,ne olursa olsun sabredeyim,yuvamı yıkmayayım diyorum ama bu böyle devam ederse yapacak bişeyim yok..
elimden gelen herseyi yaptım :14:

Evliliğimi eskisi gibi sevmeyen,benimle bile konusmayan bi adamla daha ne kadar sürdürebilirim?
Daha 23 yasındayım,ve 10 sene sonra olacagına şimdi olsun demekten kendimi alamıyorum.
Aklım "bırak git" diyor,kalbim ise " kal" diyor... :14:

"Böyle devam edersen, bende eskisi gibi olamam.O zamanda evliliğimizin amacı kalmaz,ugrasmam" diyorum.
Bırakmak istemiyor ama inadındanda vazgecmiyor...

Sürekli aglama krizlerine giriyorum,bıktım usandım artık...
Kafam karısık ve ne yapacagımı bilemez haldeyim... :14:

bence de yol yakınken dönülmeli.

insanları değiştiremeyiz. aldatma var, sorusuzluk var, evladıyla ilgilenmemek var, evine bağlı kalmamak var.

eee sen neden bu adamı istiyorsun?
gerçekten kaybetmek istemeyen bir insan elinden geleni yapar, akşama kadar net cafelerde ne işi var evli bir erkeğin?

internet olayları çok kötüymüş, özellikle internet cafelerde facebookla onca zaman harcaması.. pek evcimen değil sanırım eşiniz?
şu anda evliliğiniz pek yolunda gibi gözükmüyor, ama bana aşılamayacak problemler yok gibi geldi. belki biraz zamanla, konuşmayla...

konuyu takip edip yeni ayrıntılar verirseniz daha uzun yorum yaparım, her ne olursa olsun, kendi ve çocuğunuzun gelecekteki mutluluğu için hayırlı olan olur umarım.

23 yasindasiniz ve 3 yasinda oglunuz var
erken evlenerek ilk hata
bu erken evlilige daha siz büyümeden olgunlasmadan bebek yaparak ikinci hata
erken evliliklerde sorunlar olmasi cok dogal buluyorum ben
cünkü daha kisiler genclik yasayamadan kendilerini evlilik denen agir sorumluluk altinda buluyorlar
esinizin internet cafe, chat vs yapmasi dogal cünkü o yaslarda

artik evlilik olmus bitmis
ya esinizi dize getirmek icin inanilmaz caba sarfedeceksiniz
yada terk edeceksiniz

Kaçan kovalanır.
Sen çekip gitmişsin nasıl peşinden gelmiş hemen, şimdi sen peşindesin o hizaya gelmiyor.
Kendine süre tanı örneğin 1 ay.
Hiç bir yaptığını sorgulama,kırıldığını gösterme,kendi haline bırak.
Sen evin içinde mutlu davran,giyin-süslen.
Bir süre sonra ilgi göstermediğin için o senin peşinden koşacaktır emin ol.
Allah yardımcın olsun.

bence de yol yakınken dönülmeli.

insanları değiştiremeyiz. aldatma var, sorusuzluk var, evladıyla ilgilenmemek var, evine bağlı kalmamak var.

eee sen neden bu adamı istiyorsun?
gerçekten kaybetmek istemeyen bir insan elinden geleni yapar, akşama kadar net cafelerde ne işi var evli bir erkeğin?

sevgili anlamında bi aldatma yok,ama ben istemedigim halde konusuyor.
buda bi aldatmadır bana göre... normal konular konusyorlar ama istemiyorum...
internet olayları çok kötüymüş, özellikle internet cafelerde facebookla onca zaman harcaması.. pek evcimen değil sanırım eşiniz?
şu anda evliliğiniz pek yolunda gibi gözükmüyor, ama bana aşılamayacak problemler yok gibi geldi. belki biraz zamanla, konuşmayla...

konuyu takip edip yeni ayrıntılar verirseniz daha uzun yorum yaparım, her ne olursa olsun, kendi ve çocuğunuzun gelecekteki mutluluğu için hayırlı olan olur umarım.
internet cafeye sadece dün gitti,normalde gitmez ama onca konusmadan sonra böyle yapması canımı sıktı benim...
evet ilgili belki,ihtiyaclarımızı karsılıyor ama para vererek aile olmaz ki...
23 yasindasiniz ve 3 yasinda oglunuz var
erken evlenerek ilk hata
bu erken evlilige daha siz büyümeden olgunlasmadan bebek yaparak ikinci hata
erken evliliklerde sorunlar olmasi cok dogal buluyorum ben
cünkü daha kisiler genclik yasayamadan kendilerini evlilik denen agir sorumluluk altinda buluyorlar
esinizin internet cafe, chat vs yapmasi dogal cünkü o yaslarda

artik evlilik olmus bitmis
ya esinizi dize getirmek icin inanilmaz caba sarfedeceksiniz
yada terk edeceksiniz

belki öyledir...erken evlenmek ,bilemiyorum...
hatayı burda görmedim hiç ama eşim cok inatcı ve bencildir...
hep " ben bilirim,ben ederim, " diyor. herkes onunla ii anlasacak ama o isterse anlasacak...

dedigin gibi dize getirmeye,alttan almaya calıstım. çok yaptım bunu...
ama o yerinde sayınca,patlıyorum.. sabır tası degilim ben :50:

Kaçan kovalanır.
Sen çekip gitmişsin nasıl peşinden gelmiş hemen, şimdi sen peşindesin o hizaya gelmiyor.
Kendine süre tanı örneğin 1 ay.
Hiç bir yaptığını sorgulama,kırıldığını gösterme,kendi haline bırak.
Sen evin içinde mutlu davran,giyin-süslen.
Bir süre sonra ilgi göstermediğin için o senin peşinden koşacaktır emin ol.
Allah yardımcın olsun.

Canım,olaydan sonra bişi olmamış gibi davrandım ben...
ama o hep mesafeli kaldı.

Şimdide biraz süre versem mi,halini tavrını gözlemlesem mi diyorum...
yada bu öfkeyle bırakıp gitsem mi? bilemiyorum...

Aslında o kadar cok asırı büyütülecek sorunlarımız yoktu ama eşim pireyi deve yaptı ve halada yapıyor..

Ben onunla ilgilenmeyeyim kendi keyfime bakayım diyorum ama olmuyor...
hep bi yanım eksik gibi oluyor...

Kararı verecek olan yine sizsiniz.Hayat sizin sonuçta.Bu şekilde mutlu değilseniz,eşinizin değişmeyeceğine inanıyorsanız katlanmanın bir anlamı yok.Herşeyden önce kendimiz için yaşamalıyız bence.

sevgili anlamında bi aldatma yok,ama ben istemedigim halde konusuyor.
buda bi aldatmadır bana göre... normal konular konusyorlar ama istemiyorum...

internet cafeye sadece dün gitti,normalde gitmez ama onca konusmadan sonra böyle yapması canımı sıktı benim...
evet ilgili belki,ihtiyaclarımızı karsılıyor ama para vererek aile olmaz ki...

belki öyledir...erken evlenmek ,bilemiyorum...
hatayı burda görmedim hiç ama eşim cok inatcı ve bencildir...
hep " ben bilirim,ben ederim, " diyor. herkes onunla ii anlasacak ama o isterse anlasacak...

dedigin gibi dize getirmeye,alttan almaya calıstım. çok yaptım bunu...
ama o yerinde sayınca,patlıyorum.. sabır tası degilim ben :50:

ne konuştukları umurumda bile olmaz.
bir şekilde kadınlarla konuşuyor işte.

kafan çok karışık anlıyorum seni
oturup konusmanız gereken şeyler var bence

kaybedecek bir şeyin yok nasıl olsa
bir şans vermeyi deneyebilirsin :34:

Canım,olaydan sonra bişi olmamış gibi davrandım ben...
ama o hep mesafeli kaldı.

Şimdide biraz süre versem mi,halini tavrını gözlemlesem mi diyorum...
yada bu öfkeyle bırakıp gitsem mi? bilemiyorum...

Aslında o kadar cok asırı büyütülecek sorunlarımız yoktu ama eşim pireyi deve yaptı ve halada yapıyor..

Ben onunla ilgilenmeyeyim kendi keyfime bakayım diyorum ama olmuyor...
hep bi yanım eksik gibi oluyor...

Öfkeyle kalkan zararla oturur derler bu yüzden diyorum, kendine süre ver diye.
Biz kadınlar zaten kıyamadığımız duygusal tarafımız yüzünden hep alttan alan taraf olup kaybediyoruz.
Bırak bir süre ne yapıyorsa yapsın, sen kendine bak-mutlu olmaya çalış en azından öyle görün.
O senin üstüne elbet düşer. Belli bir süreden sonra düşmezse (ki bunu 2 gün içinde bekleme zaman tanı) o zaman oturur konuşursun.
Gerekirse ayrılma kararı alırsınız, konuşarak.

bence terket onu,boşanmakta kararlı olduğunu göster böyler devam ederse.. ki ediyo
belkı o zaman işin cıddıyetini anlar,senden ve çocuğundan ayrı kalınca hayatın ne kadar anlamsız oldunu kabul eder de
vazgecer internetinden..
gözdağı ver bence oda kalbine yenik düşecek ve çekidüzen verecek kendine..

ne konuştukları umurumda bile olmaz.
bir şekilde kadınlarla konuşuyor işte.

kafan çok karışık anlıyorum seni
oturup konusmanız gereken şeyler var bence

kaybedecek bir şeyin yok nasıl olsa
bir şans vermeyi deneyebilirsin :34:

evet ne konustugu hiç önemli degil dedigin gibi...
gercekten cok karmasık bi haldeyim...

az önce yine konustuk ve yumusar gibi oldu ama bilmiyorum :50:
Öfkeyle kalkan zararla oturur derler bu yüzden diyorum, kendine süre ver diye.
Biz kadınlar zaten kıyamadığımız duygusal tarafımız yüzünden hep alttan alan taraf olup kaybediyoruz.
Bırak bir süre ne yapıyorsa yapsın, sen kendine bak-mutlu olmaya çalış en azından öyle görün.
O senin üstüne elbet düşer. Belli bir süreden sonra düşmezse (ki bunu 2 gün içinde bekleme zaman tanı) o zaman oturur konuşursun.
Gerekirse ayrılma kararı alırsınız, konuşarak.
bi sürede böyle deneyeyim...
bende hemen terketmek degil ama careler arıyorum işte ne yapayım...
bence terket onu,boşanmakta kararlı olduğunu göster böyler devam ederse.. ki ediyo
belkı o zaman işin cıddıyetini anlar,senden ve çocuğundan ayrı kalınca hayatın ne kadar anlamsız oldunu kabul eder de
vazgecer internetinden..
gözdağı ver bence oda kalbine yenik düşecek ve çekidüzen verecek kendine..

canım konu sadece net degil..
ailesine cok para veriyor.gerci ihtiyac görsün ii bişey bu.. ama geri istemiyor..
öyle olunca bizde tutamıyoruz..

haa benim ihtiyacımıda görüyor tabi ama ne bileyim,borc versin ama geri alsın istiyorum. oda bunu yapmıyor :50:

boşanalım demek veya bunun blöfünü yapmak kolay ama işte karşı tarafta kalıcı yıkımlar yaratıyor
ilk önce eşiniz sizin evi terk etmenizi hazmedememiş
tamam üzülmüş,korkmuş ve sizi kazanmak için bişiyler yapmış ikna etmiş dönmüşsünüz

şimdi birazda ona zaman tanıyın önce olanları hazmetsin,alışkanlıklarından hemen vazgeçemeyecek
hatalı,yaptığı şeyler yanlış bir baba ve eş olarak

bazı arkadaşların dediği gibi kendi haline bırak her seferinde baskıcı olursan dahada zorlaşır herşey
biraz zaman ver kendinede eşinede
baktın hala hiçbir değişme yok ozaman kararını ver, karşılıklı otur ciddi ciddi konuş

ama bu şekilde üzerine giderek hemen değişmesini bekleme

Canım benim belli ki uzun zamandır yolunda gitmeyen şeyler var. Başlangıcını biliyorum ama malum sonrası uzun bir ara. Özellikle yazmak istedim. Biliyorsun benim ikinci evliliğim. Bitirdiğim için asla pişman olmadım hatta biçok defa kendi kendime neden bu kadar uzun bir süre beklediğimi sordum. Sebebini söyleyeyim sana, eğer içinde aşk ve sevgi bitmediyse zaten istesende bitiremiyorsun. Hep bişeyleri düzeltmeye çalışıyorsun. Zaten içindekiler bitmiş olsa gözün ne çocuk görür ne evlilik. Çünki o zaman hayat yaşanmaz bir hal alıyor. Sende hala bitmeyen bişeyler var. Bence eşine bir şans daha ver. Kendini onun yerine koy ve düşün. Yaşadıklarınız kolay şeyler değil. Hele ki aile mevzusu olunca. İnternet meselesine gelince umarım gelip geçici bir durumdur çünki gerçekten çok sakıncalı. Evli bir erkek için olmaması gereken bir durum. Bundan da anlaşılıyor ki eşinde de azalmış bişeyler. Diğerlerininde dediği gibi zamana bırak bazı şeyleri. Ama dikkat et arada minik kuzun zarar görmesin. Şuan en önemli şey o bence. Mümkün mertebe onun yanında tartışmamaya sesini yükseltmemeye çalış. Siz herşeyi yeri gelir unutursunuz ama o minik yürekte büyük hasarlar kalmasın. Dualarım seninle canım umarım biran önce yoluna girer herşey. :16:

Katılıyorum arkadaslara madem bebegınız de war bıraz bekleyin susarak deneyin,
yokmuş gibi dawranın ilgisizliğinizle bakımınızla çekin kendınıze .Kolay gelsin.Biz
kadınlar duygusalız öyle sökup atamıyoruz ewlilikleri çünkü.

benzer sorunlar bendede var ...9 aylık bi oğlum var...ilk aylar yeni doğum yaptım falan diye eşimle pek vakit geciremiyoduk ..biraz soğukluk olmuştu aramız kötü degildi ama bi eksiklik vardı...doğumdan beridirde ayrı yatıyoruz zaten...oğlumla yatıyorum ben...cinsel hayatımız kötü değil ama eskisi gibide degil tabi....ama son bir aydır falan esimin bana karsı tavırları hiç hoşuma gitmiyo...sürekli bi acıgıımı arıyo ..herseyde beni suclamaya calısıyo...soguk davranıyo...konusurken yüzüme bile bakmıyo...bi kaç haftadır facesini hergün yeni bi kız ekliyo bazılarıyla msjlasıyo ama ne yazıyo bilmiyorum siliyo ...zaten face şifresinii değiştirmiş önceden acıktı sadece erkek arkadasları vardı...ama şimdi bazen acık unutuyo face bakıyorm bir sürü kızlar var hepside güzel üniversiteli kızlar...ben onun için elimden geleni yapmaya calısıyorum..hep ben yanasıyorum..konusmaya calısıyorum...ben istemesem cinsel hayatmımız bile olmayacak...ne kadar ve temizlğime üstüme basıma dikkat etmeye calıssamda hep bi kusur buluyo....beni eskisi kadar sevmedigini anlayabiliyorum..bende o kadar asık degilim ama evliyiz cocugumuz var...bi yaşanmışlığımız var..alışıgız birbirimize...boşansak ne olacakki ...yasayıp gidiyoruz işte ama..bu yuvayı daha güzel daha huzurlu hale getirmek bizim elimizde herkes karsındakine daha cok deger verip saygı duyursa hersey daha iyi olur...ben bunun için herseyi yaparım ama esimin yapacagından emin degilim..ona bunu nasıl yaptırabilirm..yada onunla ne konusabiilirim hiç bilmiyorum.. o ne düşünüyo benden ne istiyo derdi ne bilmiyorum ...o kesinlikle konusmaz böyle seyleri ...zorlamam lazım...ama insan böyle seyleri konusmaya cekiniyo heleki benim eşim sevdiğinden neler beklediğinden hiç bahsetmez..onunla özel romantik seyler konusamazsın duyamazsında...sıkıntısını ancak cok sinirlendiğinde hakaret ederek söyler...yani anlayaacagınız bi derdi var ama söylemiyo ben nasıl söyletecegimi bilmiyorum...bu belirsizlik ve boşluk eşimi yanlış seyler yapmaya yöneltiyo ...benide cok mutsuz ediyo...konusulunca asılacak seyler ama ikimiznde cesareti yok...ben konusamam çünkü cok ağlarım böyle seyler konusurken ...yazsam diyorum daha önce yapmıştım işe yaramıstı ...ama bunlar karslıklı konusmayınca yanlış anlasılmalar olabilir yani offff ne yapsam bilmiyorum

boşanalım demek veya bunun blöfünü yapmak kolay ama işte karşı tarafta kalıcı yıkımlar yaratıyor
ilk önce eşiniz sizin evi terk etmenizi hazmedememiş
tamam üzülmüş,korkmuş ve sizi kazanmak için bişiyler yapmış ikna etmiş dönmüşsünüz

şimdi birazda ona zaman tanıyın önce olanları hazmetsin,alışkanlıklarından hemen vazgeçemeyecek
hatalı,yaptığı şeyler yanlış bir baba ve eş olarak

bazı arkadaşların dediği gibi kendi haline bırak her seferinde baskıcı olursan dahada zorlaşır herşey
biraz zaman ver kendinede eşinede
baktın hala hiçbir değişme yok ozaman kararını ver, karşılıklı otur ciddi ciddi konuş

ama bu şekilde üzerine giderek hemen değişmesini bekleme
dediğin gibi boşanayım diyorum ama,iş ciddiye binince sinir krizleri,ağlama nöbetleri gecirecegimide biliyorum.. herşeye ragmen eşimi seviyorum.
ve onu dinledigim zaman benim istedigim herseyi yapacagınıda biliyorum. ama bazen patlak veriyorum.bagırıs cagırıs hersey yerle bir oluyor...
Canım benim belli ki uzun zamandır yolunda gitmeyen şeyler var. Başlangıcını biliyorum ama malum sonrası uzun bir ara. Özellikle yazmak istedim. Biliyorsun benim ikinci evliliğim. Bitirdiğim için asla pişman olmadım hatta biçok defa kendi kendime neden bu kadar uzun bir süre beklediğimi sordum. Sebebini söyleyeyim sana, eğer içinde aşk ve sevgi bitmediyse zaten istesende bitiremiyorsun. Hep bişeyleri düzeltmeye çalışıyorsun. Zaten içindekiler bitmiş olsa gözün ne çocuk görür ne evlilik. Çünki o zaman hayat yaşanmaz bir hal alıyor. Sende hala bitmeyen bişeyler var. Bence eşine bir şans daha ver. Kendini onun yerine koy ve düşün. Yaşadıklarınız kolay şeyler değil. Hele ki aile mevzusu olunca. İnternet meselesine gelince umarım gelip geçici bir durumdur çünki gerçekten çok sakıncalı. Evli bir erkek için olmaması gereken bir durum. Bundan da anlaşılıyor ki eşinde de azalmış bişeyler. Diğerlerininde dediği gibi zamana bırak bazı şeyleri. Ama dikkat et arada minik kuzun zarar görmesin. Şuan en önemli şey o bence. Mümkün mertebe onun yanında tartışmamaya sesini yükseltmemeye çalış. Siz herşeyi yeri gelir unutursunuz ama o minik yürekte büyük hasarlar kalmasın. Dualarım seninle canım umarım biran önce yoluna girer herşey. :16:

ebrucum,inş. düzelir.
inan cok bunlaımdayım,ve ne yapacagımı, nereden tutacagımı bilemiyorum..
bir süre umursamayarak ve susarak bekleyecegim...
olmazsa yapacak bişi yok.. :50:

Eşimle dün konuştum.
"Bana 2 konuda karısma" diyor:
1, ailesine para verme konusu
2, benim aile gitme konusu...

"şu süre içinde ailene" gidemem diyor.

Anlamıyorum,neden bu kadar zor gidip gelmek !
Acaba utanıyormu,gururmu yapıyor anlamadım..

Bende artık " para konusunda ne yaparsan yap,banane ! " dedim :50:
"Sakın banada senin ailene gelme konusunda baskı yapma,bende gelmeyecegim çünkü" dedim...
" tamam,gelmeyebilirsin,zorlamıyorum" dedi... :50:

Facesinide dün kapattık,benimkini kullanıyor şimdi..

Böyle olmayabilirdi,herşey ne kadar güzeldi oysa...
ne kadar inatcı...

kaç gündür sersem gibi dolanıyor ortalıkta...
birşeyleri sıkıntı yapıyor.sordugumda ise " yok bişeyim" diyor..

sizin dediginiz gibi bir süre sorgulamayacagım.
aileme gitmesi konusunda baskı yapmayacagım.
Bakalım ne olacak?

Annem " sabret" diyor, babam " üzülüp duracaksan bırak! senin bi tırnagına feda ederim onu " diyor... :50:
Babam cok severdi ama yaptıgı şeylerden sonra iyice sogudu.birde köyde büyükler konusunca dik kafalılık yaptı yine, kimse dinlemedi..
" ona rahat batıyor" deyip durdu.Babamda cok sinirlendi..

Üzgünüm, caresizim, en kötüsü ne yapacagımı bilmiyorum... :50:

Hadi diyelim ki tavırları eskisi gibi olacak düzelecek, siz onun başka kadınlarla sohbet ettiğini bilerek devam edebilecek misiniz? Çünkü bu kızlarla sadece internette konuşmasının tek sebebi bilin ki gerçek hayatta bu kadar kızla, evli olduğunu söylemeden rahatça tanışıp sohbet edecek ortamının olmaması. İnternette sürekli olarak kızlarla sohbet arayan bir adam gerçek hayatta eline ilk fırsat geçtiğinde sizi gözünü kırpmadan aldatır. Çocuğunuzun mutluluğu elbette ki her şeyden önemli ama unutmayın ki bir evlat annesinin mutsuz olduğu yerde hiçbir zaman tam anlamıyla mutlu olamıyor.

benzer sorunlar bendede var ...9 aylık bi oğlum var...ilk aylar yeni doğum yaptım falan diye eşimle pek vakit geciremiyoduk ..biraz soğukluk olmuştu aramız kötü degildi ama bi eksiklik vardı...doğumdan beridirde ayrı yatıyoruz zaten...oğlumla yatıyorum ben...cinsel hayatımız kötü değil ama eskisi gibide degil tabi....ama son bir aydır falan esimin bana karsı tavırları hiç hoşuma gitmiyo...sürekli bi acıgıımı arıyo ..herseyde beni suclamaya calısıyo...soguk davranıyo...konusurken yüzüme bile bakmıyo...bi kaç haftadır facesini hergün yeni bi kız ekliyo bazılarıyla msjlasıyo ama ne yazıyo bilmiyorum siliyo ...zaten face şifresinii değiştirmiş önceden acıktı sadece erkek arkadasları vardı...ama şimdi bazen acık unutuyo face bakıyorm bir sürü kızlar var hepside güzel üniversiteli kızlar...ben onun için elimden geleni yapmaya calısıyorum..hep ben yanasıyorum..konusmaya calısıyorum...ben istemesem cinsel hayatmımız bile olmayacak...ne kadar ve temizlğime üstüme basıma dikkat etmeye calıssamda hep bi kusur buluyo....beni eskisi kadar sevmedigini anlayabiliyorum..bende o kadar asık degilim ama evliyiz cocugumuz var...bi yaşanmışlığımız var..alışıgız birbirimize...boşansak ne olacakki ...yasayıp gidiyoruz işte ama..bu yuvayı daha güzel daha huzurlu hale getirmek bizim elimizde herkes karsındakine daha cok deger verip saygı duyursa hersey daha iyi olur...ben bunun için herseyi yaparım ama esimin yapacagından emin degilim..ona bunu nasıl yaptırabilirm..yada onunla ne konusabiilirim hiç bilmiyorum.. o ne düşünüyo benden ne istiyo derdi ne bilmiyorum ...o kesinlikle konusmaz böyle seyleri ...zorlamam lazım...ama insan böyle seyleri konusmaya cekiniyo heleki benim eşim sevdiğinden neler beklediğinden hiç bahsetmez..onunla özel romantik seyler konusamazsın duyamazsında...sıkıntısını ancak cok sinirlendiğinde hakaret ederek söyler...yani anlayaacagınız bi derdi var ama söylemiyo ben nasıl söyletecegimi bilmiyorum...bu belirsizlik ve boşluk eşimi yanlış seyler yapmaya yöneltiyo ...benide cok mutsuz ediyo...konusulunca asılacak seyler ama ikimiznde cesareti yok...ben konusamam çünkü cok ağlarım böyle seyler konusurken ...yazsam diyorum daha önce yapmıştım işe yaramıstı ...ama bunlar karslıklı konusmayınca yanlış anlasılmalar olabilir yani offff ne yapsam bilmiyorum

bunlar ciddi konular ve karşılıklı olur oturup konuşmak lazım aile psikiyatrı ile konusun derim hemen karar verilecek bir durum kesinlikle değil keşke çocuk için acele etmeseydiniz

Back
X