Evliliğimi kendim mahvediyorum..

Nedense aklıma ilk gelen tiroid oldu. Acaba baktirdiniz mi ?

Ilaç tedavisi mi görüyorsunuz ? Teşhis ne ? Doktorunuzu değiştirebilirsiniz.
Ilaç kullanıyorsanız maalesef ilaçlarda böyle yapabilir insanı.
İlaç tedavisi görüyorum evet, öfke problemim olduğu söylendi.Bu arada tiroid yok, bütün tahlilleri yaptırdım.

canim sana tavsiye esin sinirli oldugu zaman ayri odaya git ikiniz sakinlesin ondan sonra konusun
birde sana bir sey sorcam hangi konularda tartisma cikariyorsunuz ornek verebilirmisin verirsen daha iyi yardimci oluruz burda
Yani şöyle söyleyeyim daha önce de yazdım aslında en çok tartışma çıkardığım mevzu, eşim ablamın kocasını hiç sevmiyor belli sebeplerden taktı bu da bir şekilde etkilemeye başladı anneme gelirler gitmez, yeğenimin doğum günü olur ablamda gitmez vs bu konularda da oldukça katıdır hayır derse değiştirmez düşüncesini, bu mevzuda çok tartıştık mesela çözemedik ve bu konu her açıldıkça tartışma yaşandı gibi.

İnanın çocukken ne annemden ne babamdan tokat dahi yemedim.Aile ortamım her zaman huzurluydu.Ama ortamım bu kadar olumlu olmasına rağmen hep sinirliydim, ama şöyle bir durum var arkadaş ortamında . toplulukta vs sakin, güler yüzlü bir insanım.İnanın hiç kimse bu kız şiddet uygulamaz ya da çok asabi demez.Ama eşime gelince neden böyle bilmiyorum.

Ben psikiyatriste gittim, öfke problemim olduğunu söyledi ve ilaç kullanmaya başladım, ama yorumlardan da gördüğüm kadarıyla bire bir terapiye ihtiyacım var.
Evet canım. Durumun cok zor. Bir yandan seni boğan bişeyler varken, diğer yandan aşırı kaybetme korkusu . Bu korku seni eşinin önüne dikilmeye, onu hırpalamaya kadar sürüklüyor. Borderline kişilik bozuklugu ile ilgılı bi kaç yazı oku. Ama öyle tıp sayfalarından zıyadr, daha makale tarzı olsun. Farkındalık önemli. Neyı neden yaptıgını farkedersen , acın ve krizlerini belki daha hafif atlatırsın

Bu yazdıgın da dusuncemi dogruluyor sanki. Ailede şiddet olmaması ya da hıxursuz olmak degıldır herzaman cocukta prob sebebı. Az emmişsindir mesela, bebek cocukken cıddı hastalık , ya da aglayan bi cocuksundur. Anne sevmiştir tabi ama empatısiz, koşullu ...aynı seylerı yasayıp etkılenmeyen cok ınsan da var fakat bazı fıtratlar hassas oluyor ve bu ufak gorunen şeyler bizim gelecegımızı cok etkıleyebılıyor...

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.Bundan sonra çok daha dikkatli olacağım.

Söyledikleriniz kesinlikle doğru.Onu bir yandan zarar verirken aynı anda ya giderse diye düşünmek birbiriyle çok zıt evet.Makaleye de bakacağım çok sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…