Tabiki son çare ama siz tüm seçenekleri tüketmişsiniz zaten.Ayrilmak kolay ve en son care diye dusunuyorum sonucta ikinci evliligim birde ve ortada birde bebek var
Hiç sanmıyorum.Kizim icin katlaniyorum
Slm arkadaslar. Lutfen biraz akil verin bana. 2 yillik evliyim 7 aylik kizim var. Ustelik ikinci evliligim. Esim cok yalan soyluyor bana. Surekli akli baska yerlerde. Farkli farkli sosyal med. Hesaplari var. Bi kac defa da yakaladim telefonuna erkek ismiyle kaydediyo kadinlari. Her defasinda benim abarttigimi yersiz kiskanclik yaptigimi soyluyor kac defa ayriligin esigine geldik ailelleri dahil ediyorum en azindan birseyler soylesinler bu huyundan vazgecirsinler diye ama faydasiz. Karsima alip konusuyorum olmuyo. Yuzune vuruyorum olmuyo. Pisikolojim iyice bozuldu. Ayri odalarda yatiyorz iki yabanci gibiyiz elimden geleni yapiyorm. Katlanacak gucum kalmadi. Kizim icin katlaniyorum ama nereye kadar
Kavgamizin ertesi gunu guya dilekce vermeye gidiyo ama gercekte oyle birsey yok yapmiyo yaniAyrılık konusunda eşiniz ne düşünüyor?
O da hemfikir olacaksa zaten kurtarmakta değer bir şey Yok ortada.
Yaptığı her şeye rağmen devam etmek istiyorsa belki bir de profesyonel yardım almayı deneyebilirsiniz.
Siddet yok bu huyu disinda bi dedigimi iki etmez belki siddet olsa bi an bile dusunmemCanım seninle aynı durumdayım duzelmiyir malesef ne yemin ler aileler için çocuk için affet şeytana uydum bidaha yapmiyacam ama bizaman iyi bu bakiyosun yine aynı halti yemiş benim esimde erkek ismiyle kaydediyordu geçen yine yakaladım karakolluk olduk şimdi ayriyiz bu ay olcak ikinci evliliğimiz diye aileler baskı yapiyo diye katlanmamizi görmezden gelmemizi bekliyolarki ustune şiddet görüyorum bu durumlarda Allah yardımcımız olsun
Kavgamizin ertesi gunu guya dilekce vermeye gidiyo ama gercekte oyle birsey yok yapmiyo yani
Adam kabul etmiyo ki yalvarsin yakarsin beni yalanci cikariyo gozune sokuyorum yaptigini her defasinda baska yalanlar buluyo.O zaman kaybetme korkusu yok sizi ve kızını.
Kendisini de bu yüzden değiştirmek istemeyecektir.
Değiştirmek için adım da atmayacaktır....
Biraz restleri büyütün. Eve almayın mesela bir süre.
Gidip kendi açarsa davayı, anlayın ki zaten niyet o...
Yok yalvarır yakarır, af diler, deneyelim der, şart koşun. Yardım alacağız diye.
Bir de telefonunu değiştirsin.
Sadece arama ve mesaj atan eski usul bir telefona geçsin. 3310 falan alın bir tane de uak kalsın su sosyal medya zıkkımından
Siz bu adamı sevmiyor aksine çocuk için katlanıyorsunuz.Aileler devreye girdigi zaman kendi ailesi hemen korumaya aliyorlar. Mesela niye telefonunu karistiriyosun. Erkegi bu kadar sıkma gibi sacma sapan seyler soyluyorlar. Bi keresin de annesi ogluna akil veriyo telefonuna sifre koy ne yapiyosan ole yap die boyle birsey olabilir mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?