Evliligimi nasil kurtarabilirim

Kadın isimlerini farklı farklı adlarda kaydediyor. Sizde yakalıyorsunuz abartmış oluyorsunuz öyle mi?
Ruh sağlığı yerinde değil anlaşılan.Aynı durumu siz yapmış olsaydınız , tepkisi ne olurdu acaba?
Sağlıklı düşün lütfen...

kayınvalidenizin tlfuna şifre koy oğlum demesi bile başlı başına bır hadise. üstüne üstlük sizi aptal yerine koymaya çalışan bir koca.yalanlarını başka yalanlarla kapayıp gününü gün edip yaşayan ar damarı çatlamış bir koca. çocuk için evlilikte katlanılacak konu var katlanılmayacak konu var.ben çok şaşırıyorum size,ve sizin gibi düşünenlere. hala sevdiğinizden bahsetmişsiniz. sevdiğiniz insan dahi olsa kendinize özel değerler doğrular biriktirin hayatlarınızda.sevdiğiniz yada sevmediğiniz bir insan karşısında değişmeyecek doğrular. bu doğrular sizi bir başkasının gözünde değerli kılacaktır.

Bu hareketim daha kotu sonuclara yol acarsa peki
Önünüzde zaten pek fazla seçenek olduğunu söyleyemeyiz.
Ya durumu kabullenecek, bu şekilde devam edeceksiniz...
Yada risk alıp farklı yollar deneyeceksiniz.
Zaten kötü sonuçlar dediğiniz ayrılma ise olacağı varsa olur. Geciktirmek sizi daha çok yıpratır o kadar..

ayrılmayı bu kadar keskin bir şekilde reddediyorsan kurcalamayacaksın o zaman bacım. ortalığı da ayağa kaldırmayacaksın. 3 maymunu oynayıp mutlu mesut yuvanda (!) çocuğunu büyüteceksin.

Bu aldatan erkeklerin eşleri hep aynı şeyi soyluyor. "Bir dedigimi iki etmez." Bu bir dedigi iki etmez adamlara dikkat edelim kizlar. Valla bi b○k karistirip, ben esime tatsizlik cikarmiyim, arkasindan iş ceviriyim modundalar....
Siddet yok bu huyu disinda bi dedigimi iki etmez belki siddet olsa bi an bile dusunmem

Ohaaaaaaa :S bosan gitsin ya kocası ayrı anası ayrı manyak

Sevmeyen bir kadın intihar etmeye kalkmaz ...
Onun için üzülmez de .
Kapıyı çarpar gider ..
Ama sevgi yetmiyor..
Aileleri hiç karıştırma..
Uzman yardımını kabul etmez ise strateji değiştir mesela kendisini görmezden gel..
Maddi durumumuz iyi demişsin kendine bak ..
Gez dolaş..
Hatta birikim yap ki ayrılır isen biraz rahat olursun ...
Baktin ki seni hiç umursamıyor kiskanmiyor..
Güle Güle dersin..

Kayinvalide öyle mi demiş?
Malesef ki erkek anneleri bunu doğal görüyor..
Erkektir yapar eder modundalar...
Yetiştirilme tarzı malesef.
Konu sahibi seviyor .
Bu yüzden ne dersek bos..
Inşallah düzelir .

Ayrilmak kolay ve en son care diye dusunuyorum sonucta ikinci evliligim birde ve ortada birde bebek var
Ayrilmak birbirini seven ama belli anlasmazliklara dusen ciftlerde son care olabilir. Sizin durumunuzda degil. Esiniz yalan soyluyor, aldatiyor, ayri uyuyoruz iki yabanci gibiyiz diyorsunuz. Maalesef ortada bir evlilik kalmamis zaten. Siz evliliginizi degil, kendinizi bu iliskiden kurtarin.

Bu aksam son bi kez daha konuscam uzmandan bi yardim almayi teklif edicem ve son kez yatagimizi birlestircem

Bu aksam son bi kez daha konuscam uzmandan bi yardim almayi teklif edicem ve son kez yatagimizi birlestircem
Yanlis anlamayin ama bana yalan soyleyen, fake hesaplar acan, kadinlari erkek ismiyle telefonuna kaydeden bir koca ile birakin yatak birlestirmeyi, ayni havayi bile solumazdim.
Eminim siz de cok daha iyisini hak ediyorsunuz, bu kocayi degil. O yuzden yapmayin, gurur falan degil bu degerinizin farkina varin.

Offff

Malesef kader ayni kader ayrilinca keske bu kaderide bu evde birakabilsem. 3. Deneyecek kadar guclu degilim. Bu evliligi yapmadan once o kadar emindim ki her zorluga gogus gerebilirim. Herseyin ustesinden gelebilirim diye dusunuyodum. Ama ole olmuyomus iste hayat bunu bana ikinci kez yasayarak ogretti. Simdi cekip gitsem. Ailemin tek kiziym birde abim var evet. Onlara hic bi zorlugum olmaz. Ama abimin esiyle anlasamiyorum ikinci evliligi cok isteyerek mi yaptim sanki. Kimsenin huzurunu bozmak istemedim. Hic kimse zamaninda benim icin elini tasin altina koymadi ki simdi koysun. Ve simdi yalnizda degilim. Atip gitsem yokluguna dayanamicam.alip gotursem aileme birde cocugumu yuk edicem. Ikisinide yapmasam kizim 7 aylik henuz bi yere birakip kendime nasil bi yol cizecem. Nafaka demeyin hangi nafaka bi ev gecindirmeye yetiyo ki ayrica vermemek icin nafakayi isten cikanlar bile varken. Diyecek mi ki ayrilalim istedin nafakayi veririm yeter ki iyi oln diyen biri

Zor durumdasiniz,Allah yardımcınız olsun. O zaman yok sayacaksınız zor olacak canınız yanacak ama gormeyeceksiniz ve çok dua edeceksiniz duaniz olmasa ne işe yararsiniz buyuruyor bizi yaratan rab. Dua gibi nimet varken neden yararlanmayalim,siginin Allah a o en hayırlısını bilir.

Ilımlı bir hüsran eminim ki kolunuzu kanadinizi zayiflatmistir .
Bu yüzden şimdilik ayrılığı en son çare olarak görünüyorsunuz.

Bu süre zarfında kendinize katabildiginiz kadar bir şeyler katın. Birikim yapabildiğimiz kadar yapın.

Ve lütfen gorupte gormemelizlikten gelin bir süre madem ayrılık şimdilik olmayacaksa.
Çünkü siz görüp affettikce hep çok yara alırsınız hem de karşınızdaki , nasıl olsa affediyor diye daha da abartacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…