Evliligimi yiktilar😞

Arkadaşlar yeni üye ola bilir bilmiyorda ola bilir burayı ama bu sizin alay etme hakkına sahip olduğunuzu göstermez konuyu anladınız sadece (hocam) kelimesinemi takıldınız yapmayın Allah aşkına

Bende siz ve sizin gibilere bayılıyorum.
sizden yorum isteyen biz değiliz anacım bak kızcağız bişey danışmış varsa bir yorum yapın
Yoksa cidden itici duruyor bu ezilmiş halk savunuculuğunuz.
Kızcağız hocam demiş biz kendi aramızda şakalaşmış.
Sonrasında şakayı tadında bırakmış kızcağıza kendi aklımızın yettiğince çözüm sunmaya çalışmışız.
Siz bu konuda ne diyorsunuz ???

Sence bi ayrı ev aşırsa sence nasıl olur? Ama şimdi hiç yazmıyor yani annesigili dinliyor. O koz annemgile çok çektirdi abime de ama onlar kendilerinde suç bulmuyorlar tabi.

Ayrı ev açsa da O kayınvalideyi ve görümceyi kimse tutamaz yavrum.
Bence sen de eşine olan sevgini şöyle bir kenara koyarak düşünürsen bize hak vereceksin.

Biribirimizi çok ama çok seviyorduk, ama aşırı ana akılısı
Kocanız sizi sevmiyor. Seven insan dağları karşısına alır karısını ezdirmez. Al kızınızı ver kızımızı yaşlar nedir? Anacı değil dallamanin teki kocanjz. Aile ile yaşamak nedir kaldımı böyle şeyler. Ana babasıyla yaşayıp senide evde hizmetçi olarak calistiriyolardi sanırım.

Sizi alıntı yaptıgımı hatırlamıyorum
Muhattapta almıyorum

En çalışıyordum haftada 5 gün yani yalan söylemem biz hep gezerdik 1 Şener içinde bir sürü tatil gittik yani ilk yolumuzu çok güzel geçirdik ama ben şaşırdım kaldım

Since Geri cavities me yapsam, şartlarım ne olsa

Cocuk olmamasi bi açıdan iyi cunku sonra cocugunu da alirlardi bence senden ..
Esinle konus bence adam akilli derdi neymis ailesine karşı seninle bir alakasi olmadignini diyemiyormus diye konusun uzatirsa boyle evlilik olmaz bence .. sen bir kadinsin güçlü ol boyun egme kocana ve ailesine dik dur . Kocan da ana kuzusuysa anasinin sozunden cikmasin o zaman otursun anasinin dizinin dibinde orgu öğrensin karisina sahip cikamiyorsa

Zaar haaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…