- Konu Sahibi derdimvarrr
-
Arkadaşlar yeni üye ola bilir bilmiyorda ola bilir burayı ama bu sizin alay etme hakkına sahip olduğunuzu göstermez konuyu anladınız sadece (hocam) kelimesinemi takıldınız yapmayın Allah aşkına
Sence bi ayrı ev aşırsa sence nasıl olur? Ama şimdi hiç yazmıyor yani annesigili dinliyor. O koz annemgile çok çektirdi abime de ama onlar kendilerinde suç bulmuyorlar tabi.
Kocanız sizi sevmiyor. Seven insan dağları karşısına alır karısını ezdirmez. Al kızınızı ver kızımızı yaşlar nedir? Anacı değil dallamanin teki kocanjz. Aile ile yaşamak nedir kaldımı böyle şeyler. Ana babasıyla yaşayıp senide evde hizmetçi olarak calistiriyolardi sanırım.Biribirimizi çok ama çok seviyorduk, ama aşırı ana akılısı
Sizi alıntı yaptıgımı hatırlamıyorumBende siz ve sizin gibilere bayılıyorum.
sizden yorum isteyen biz değiliz anacım bak kızcağız bişey danışmış varsa bir yorum yapın
Yoksa cidden itici duruyor bu ezilmiş halk savunuculuğunuz.
Kızcağız hocam demiş biz kendi aramızda şakalaşmış.
Sonrasında şakayı tadında bırakmış kızcağıza kendi aklımızın yettiğince çözüm sunmaya çalışmışız.
Siz bu konuda ne diyorsunuz ???
En çalışıyordum haftada 5 gün yani yalan söylemem biz hep gezerdik 1 Şener içinde bir sürü tatil gittik yani ilk yolumuzu çok güzel geçirdik ama ben şaşırdım kaldımKocanız sizi sevmiyor. Seven insan dağları karşısına alır karısını ezdirmez. Al kızınızı ver kızımızı yaşlar nedir? Anacı değil dallamanin teki kocanjz. Aile ile yaşamak nedir kaldımı böyle şeyler. Ana babasıyla yaşayıp senide evde hizmetçi olarak calistiriyolardi sanırım.
Since Geri cavities me yapsam, şartlarım ne olsaİste bizim ailede bu yuzden bi aileye bi kiz veririz bi kiz aliriz 2. Olmaz derler gereksiz akrabalik iliskileri bu duruma sokuyo insani senin bi sorunun olmasa da gorumcen kim bilir neler anlatti tek sucun suan gorumcenin kardesiyle evlisinAllah kolaylik versin
Cocugunuz var miSince Geri cavities me yapsam, şartlarım ne olsa
YokCocugunuz var mi
Cocuk olmamasi bi açıdan iyi cunku sonra cocugunu da alirlardi bence senden ..
Zaar haaaaAilesine karsi gelemiyor zaar napsin .. halbuki bundan sonraki hayatında ailesi sendin .. bence sevseydi seni boyle birakmazdi .karsi gelirdi o benim karim size ne gibisinden .. dunde raziymis baba evine yollamaya .. iyi dusun bence bunu sonu nereye varir sence