Evliligimi yiktilar😞

derdimvarrr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2019
152
60
98
24
Hocam, nolursun bana bir yol veya doğruyu yanlışı göster. Benim erkek kardeşim benim kocamın kız kardeşiyle evli. Onlar 2 senedir öyle böyle hiç anlaşamadıklar, şimdi boşanacaklar. Abimin eşi, yani görümcem geri babası evine yani benim kaldığım kayınbabamgilin evine geri döndüğünde onlar da beni misileme olarak beni babamın evine göderdiler aynı evde olmaz diye Artık. Benim kocamla 1 kez bile sorunum olmadı hocam. Tabi animgilin sorunu bizi etkiliyordu ama. Benim eşim direk ailesini seçti ve bana git babanın evine dedi herşey sesizleşene kadar bende bir ev buluyum o zamana kadar dedi. 2 hafta oldu nerdeyse bana hiç yazmadı, öyle geziyor resimler atıyor ben çok mutluyum demeye çalışıyor. Tatile gitti babasıyla. Benim anlamadığım kayınbababım kızının evi bozuluyor oğlunun evi yıkılıyor bunlar tatil gidiyor. Bana kocam sahip çıkacak gibi değil hocam ama benim günahım neydi hocam bu nasıl olacak hocam yol göster nolurusun ben çaaresiz kaldım

Sanırım internette sorunlarınla ilgili çözüm olarak ilk defa denk geldin kkya nedense bana çok sempatik geldin 😂burda akıl hocası yok yani var da bir kişi değil
Sakince anlat ona göre bir çözüm bulalım birlikte :)

İste bizim ailede bu yuzden bi aileye bi kiz veririz bi kiz aliriz 2. Olmaz derler gereksiz akrabalik iliskileri bu duruma sokuyo insani senin bi sorunun olmasa da gorumcen kim bilir neler anlatti tek sucun suan gorumcenin kardesiyle evlisin 🤷🏻‍♀️Allah kolaylik versin 🙏🏻

Son düzenleme:
Hocam mi ?
Dertler derya olmuş sen de bir sandal savrulup durmussun resmen sevgili mumine kardesim ..
Kocanin ailesi tam bir cahillik abidesi . Abinim ayrilmasi ile senin ne alakan var ustelik kocan da seni silebilecek kadar dusuncesiz ailesinden yana ... Şaka gibi .Allah sabirlar versin kardeşim. Zor bir durum elbette yuvanin yok yere yikilmasindan .modern berdel sekli olmus resmen sizin durum ..

Hocam mi ?
Dertler derya olmuş sen de bir sandal savrulup durmussun resmen sevgili mumine kardesim ..
Kocanin ailesi tam bir cahillik abidesi . Abinim ayrilmasi ile senin ne alakan var ustelik kocan da seni silebilecek kadar dusuncesiz ailesinden yana ... Şaka gibi .Allah sabirlar versin kardeşim. Zor bir durum elbette yuvanin yok yere yikilmasindan .modern berdel sekli olmus resmen sizin durum ..
Kardesim heeeee
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Sevgili kızım;
''al dedi git dedi çocuklarını dedi al kendini dedi git dedi nerde kalırsan kal dedi bana'' tarzı anlatmadan özet geçer misin?
Şöyle anlatıyım Arkadaslar nolursun bana bir yol veya doğruyu yanlışı gösterin Benim erkek kardeşim benim kocamın kız kardeşiyle evli. Onlar 2 senedir öyle böyle hiçanlaşamadılar, şimdi boşanacaklar. Abimin eşi, yani görümcem geri babası evine yani benim kaldığım kayınbabamgilin evine geri döndüğünde onlar da beni misileme olarak beni babamın evine göderdiler aynı evde olmaz diye Artık. Benim kocamla 1 kez bile sorunum olmadı. Tabi abiögikin sorunu bizi etkiliyordu çünkü kaynanam karışıyordu kızının işine bizde aynı eve olduğumuz için benle haftalarca konuşmazdı. Benim eşim direk ailesini seçti ve bana git babanın evine dedi herşey sesizleşene kadar bende bir ev buluyum o zamana kadar dedi. 2 hafta oldu nerdeyse bana hiç yazmadı, öyle geziyor resimler atıyor ben çok mutluyum demeye çalışıyor. Tatile gitti babasıyla. Benim anlamadığım kayınbababım kızının evi bozuluyor oğlunun evi yıkılıyor bunlar tatil gidiyor. Bana kocam sahip çıkacak gibi değil kızlar ama benim günahım neydi bu nasıl olacak yol gösterin nolurusun ben çaaresiz kaldım. (Abimin eşi geri geliceğini duyunca ben babama mesaj attım baba bunlar beni burda normal tutmazlar kayınbabama söyle de ben bir iki hafta eve geliyim dedim, kocam duyunca elini kesti ben gideceğimi duyunca, bende gitmedim, 3 gün bana iyi sahip çıktı, gezdik öyle ben işi bitirince eve gitmemek için. 4 üncü gün dedi sen evine git, ama hiç geri çağırmayacağı belli. Kocam çok annesini dinliyor ve benim görümcem yani abimin eşi kesin bozar bizim arayı ki bozdu saatten)

Ailesini seçmemiş zira ailesi sendin zaten o kocadan bi mok olmaz kimse evliliğini bozmadı kocan bozdu ama işte kp lerle oturursan öyle olur ;)

Biribirimizi çok ama çok seviyorduk, ama aşırı ana akılısı
Ailesine karsi gelemiyor zaar napsin .. halbuki bundan sonraki hayatında ailesi sendin .. bence sevseydi seni boyle birakmazdi .karsi gelirdi o benim karim size ne gibisinden .. dunde raziymis baba evine yollamaya .. iyi dusun bence bunu sonu nereye varir sence

Biribirimizi çok ama çok seviyorduk, ama aşırı ana akılısı

Velev ki döndü aldı seni,
Ne olacak sanıyorsun anandan emdiğin sütü burnundan getirecekler.
Belli ki yaşın küçük kuzum, kocan sabah olunca işe gidecek,
Sen ne yapacaksın O kayınvalide ve görümce arasında bunu düşündün mü.
Kocam beni seviyor diyorsun seven seni baba evine mi postalardı. Yoksa ayağı yanık .... gibi gezeceğine ev mi arardı.
Azcık akıllanın kurban olayım akıllanın. :kızgın:

Arkadaşlar yeni üye ola bilir bilmiyorda ola bilir burayı ama bu sizin alay etme hakkına sahip olduğunuzu göstermez konuyu anladınız sadece (hocam) kelimesinemi takıldınız yapmayın Allah aşkına :KK12:

Velev ki döndü aldı seni,
Ne olacak sanıyorsun anandan emdiğin sütü burnundan getirecekler.
Belli ki yaşın küçük kuzum, kocan sabah olunca işe gidecek,
Sen ne yapacaksın O kayınvalide ve görümce arasında bunu düşündün mü.
Kocam beni seviyor diyorsun seven seni baba evine mi postalardı. Yoksa ayağı yanık .... gibi gezeceğine ev mi arardı.
Azcık akıllanın kurban olayım akıllanın. :kızgın:
Sence bi ayrı ev aşırsa sence nasıl olur? Ama şimdi hiç yazmıyor yani annesigili dinliyor. O koz annemgile çok çektirdi abime de ama onlar kendilerinde suç bulmuyorlar tabi.

Sence bi ayrı ev aşırsa sence nasıl olur? Ama şimdi hiç yazmıyor yani annesigili dinliyor. O koz annemgile çok çektirdi abime de ama onlar kendilerinde suç bulmuyorlar tabi.
Ve biz onlara gelin nasıl diye sormadığımız için onlar bize yazmıyor ve kocam ondan yazmıyor bana. Ama bu kadar mı beğinsiz olabilir onlar anlaşamadığı halde 11 sene denediler ama benim kocam diyemediki ya ben karımdan menunum bizi karıştırman

Back
X