- 30 Kasım 2016
- 225
- 165
- 18
- 37
- Konu Sahibi hemsirekafasikarisik
-
Eşimle annesi kendi aralarında anlamsız bir konudan tartışmaya başladılar... sonra eşimi sakinleştirmeye çalışırken , bu sefer eşim bana laf sokmaya başladı .. aldığım para sana yetmiyor mu beni küçümsüyormusun vs vs demeye başladı.. kaynanam da oğluna seni küçümsüyorsa boşa oğlum onu ! Dediğinde boşucam anne dedi ve o sinirle evdeki eşyaları parçaladı.. eşimi ilk kez bu kadar sinirli gördüm ve o evde can güvenliğimin artık olamayacağını hissettim çünkü ailemden hiç böyle şiddet görmemiş biri olarak bu olaylar bende derin bir iz bıraktı..ne oldu ki giderayak bu kadar dellendiler?
suçu olsa da kimsenin üzerine yürüme hakkı yok yalnız... insan gibi konuşmak gibi bir seçenek varKavganın sebebini yazmanız gerekirdi ki suçunuzun olmadığı halde mi ikisi birden üzerinize geldi anlayalım yani sizin hiç mi suçunuz yok olsa da tabiki kimsenin üzerinize yürümeye hakkı yok.
Benim suçum yok kavga eden ikisiydi.. sonra eşim benim üzerime geldi.. sanırım annesine sinirlendi benden çıkarmaya calıştı acısınıKavganın sebebini yazmanız gerekirdi ki suçunuzun olmadığı halde mi ikisi birden üzerinize geldi anlayalım yani sizin hiç mi suçunuz yok olsa da tabiki kimsenin üzerinize yürümeye hakkı yok.
yok çok mantıksız bu anlattığınız, arada bir yerleri kesiyor gibisiniz sanki? eşiniz durduk yere neden size aldığım parayı küçümsüyor musun dedi? annesi ne alaka boşa bunu dedi?Eşimle annesi kendi aralarında anlamsız bir konudan tartışmaya başladılar... sonra eşimi sakinleştirmeye çalışırken , bu sefer eşim bana laf sokmaya başladı .. aldığım para sana yetmiyor mu beni küçümsüyormusun vs vs demeye başladı.. kaynanam da oğluna seni küçümsüyorsa boşa oğlum onu ! Dediğinde boşucam anne dedi ve o sinirle evdeki eşyaları parçaladı.. eşimi ilk kez bu kadar sinirli gördüm ve o evde can güvenliğimin artık olamayacağını hissettim çünkü ailemden hiç böyle şiddet görmemiş biri olarak bu olaylar bende derin bir iz bıraktı..
Eşimle annesi kendi aralarında anlamsız bir konudan tartışmaya başladılar... sonra eşimi sakinleştirmeye çalışırken , bu sefer eşim bana laf sokmaya başladı .. aldığım para sana yetmiyor mu beni küçümsüyormusun vs vs demeye başladı.. kaynanam da oğluna seni küçümsüyorsa boşa oğlum onu ! Dediğinde boşucam anne dedi ve o sinirle evdeki eşyaları parçaladı.. eşimi ilk kez bu kadar sinirli gördüm ve o evde can güvenliğimin artık olamayacağını hissettim çünkü ailemden hiç böyle şiddet görmemiş biri olarak bu olaylar bende derin bir iz bıraktı..
Aa esin de kv de de bir anormalmis.Eşimle annesi kendi aralarında anlamsız bir konudan tartışmaya başladılar... sonra eşimi sakinleştirmeye çalışırken , bu sefer eşim bana laf sokmaya başladı .. aldığım para sana yetmiyor mu beni küçümsüyormusun vs vs demeye başladı.. kaynanam da oğluna seni küçümsüyorsa boşa oğlum onu ! Dediğinde boşucam anne dedi ve o sinirle evdeki eşyaları parçaladı.. eşimi ilk kez bu kadar sinirli gördüm ve o evde can güvenliğimin artık olamayacağını hissettim çünkü ailemden hiç böyle şiddet görmemiş biri olarak bu olaylar bende derin bir iz bıraktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?