- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
- Konu Sahibi hemsirekafasikarisik
-
Bence olaylar şöyle gelişmiş olabilir.
Ana oğul konuşurlarken konu paraya gelmiştir,maddi sıkıntıda varsa buda normaldir yani.
Eş belkide sıkıntıda olduklarını söyledi,anasıda masraflarınıza dikkat edin dediyse yada karın senin maaşına laf ediyor gibisinden bişiler söylediyse bomba patladı tabi..
Belkide başka sebebi vardur..
sizin eşinizde ilerde kayınvalidenizin yanında anne ben boşucam bunu ! Nerden evlendim zaten derse.. evinizde oturursunuz.. çünkü bu zihtinetteki kadınlar dayak yemeye ve eşlerinin kölesi olmaya mahkumdurlar.. hiç bir eş hiç bir şekilde boşucam diyemez ! Hele ki kaynananın yanında... evet o sırada benim ağlamam yanlıştı ama tepkimi bende öyle belli ediyorum çünkü istemsiz birşey..Guncelleme sonrasi: abartmissiniz.
Kv ne derse desin yaaa sittir et. Allahallah. Yok yemegimi begenmesse begenmesin. Yemesse yemesin. Gidip aglanirmi balkonda bunun icin. Aksam olurdu esine guzelce soylerdin hic hos olmadi annen boyle dedi fln diye normal bi sekilde. Buyuten baslatan sen olmussun kusura bakmada. Sonrasida ana ogul tartisma seni korudugu icin anasiyla kavga etmis yani. Sonrada icinde kalan maddi bi konu kalmiski size para yetiremedini soylemis bence o sinirle.
Kisaca abartilmis keske gitmeseydiniz. Sonucta sinirle soylenen seyler onlar eşinizde demis. Zaten kv gitmistide. Geri donun ama esinizle konusun sonra geri donun.
Bize 15 günlükken gelip 20 gün kalmıştı2 aylık evli çiftin yanına 10 gün yatıya kaynana mı gelirmiş yaaa
Neden küçümsüyorsun ... neden evlendim bekar hayatım daha güzeldi boşucam seni laflarını düşündüğümde ... eşim beni neden küçümsiyorsun lafını şundan demiştir diye düşünüyorym.. evlendiğimizde perdelerimiz bile yoktu maddi zorluktan.. kaynana falan hiç bi şekilde maddi yardım yapmadı herşeyi eşimle nen yaptık.. evliğimizin 1. Haftasında perdesiz oturduğumuz için paran yoksa niye evlendin demiştim.. küçümsüyorsun lafını bence ondan dedi.. ama kaynanayla kavga edip sonra bana dönmesi çok saçmaydıKavganın ilk adımı yemekten çıkmışta,eşiniz neden beni küçümsüyorsun dedi acaba?
Kesinlikle eşim ve kaynana bu baba evine gelmeden hayatta dönmem o eve.. allah yukarda benim suçum olsa ben evi terk etmezdim evlilik kolay kurulmuyor.. sAnnesiyle tartışırken birden olayin sana dönmesi çok tuaf olmuş ....kv bak sen fırsat bu fırsat oğlunu fistekliyo ...sen orda deseydinya asıl ben oğlunu bosuyorum kaynana ha ha ....deyip ciksaydin ...bu arada eşin gelip seni almadan sen dönme her seferinde yüzüne vurur
Sizin de paranız yokmuş demekki. Siz niye evlendiniz? Paranız varsada Siz niye almadınız perdeleri?evliğimizin 1. Haftasında perdesiz oturduğumuz için paran yoksa niye evlendin demiştim..
sizin eşinizde ilerde kayınvalidenizin yanında anne ben boşucam bunu ! Nerden evlendim zaten derse.. evinizde oturursunuz.. çünkü bu zihtinetteki kadınlar dayak yemeye ve eşlerinin kölesi olmaya mahkumdurlar.. hiç bir eş hiç bir şekilde boşucam diyemez ! Hele ki kaynananın yanında... evet o sırada benim ağlamam yanlıştı ama tepkimi bende öyle belli ediyorum çünkü istemsiz birşey..
Evlenirken eşimin ailesi bir kuruşmharcamadı herşeyi eşimle ikimiz yaptık.. evliliğim 1. Haftasında bütün evimizde bir tane perde yoktu.. bende paran yoksa niye evlendin demiştim ondan küçümseme lafını söylediğini düşünüyorum.. zaten o lafıı diyince çok üzülmüştümkonuyu güncellemişsiniz ama hala anlamadığım neden eşiniz sizin onu küçümsediğinizi düşünüyor?
ortada bi olay olmalı ki böyle düşünsün yanlış mıyım
lenirken eşimin ailesi bir kuruşmharcamadı herşeyi eşimle ikimiz yaptık.. evliliğim 1. Haftasında bütün evimizde bir tane perde yoktu.. bende paran yoksa niye evlendin demiştim ondan küçümseme lafını söylediğini düşünüyorum.. zaten o lafıı diyince çok üzülmüştüm.. bu lafı söylediğim için annesinin yanında boşucam diyorsa... karar sizin.Sizin de paranız yokmuş demekki. Siz niye evlendiniz? Paranız varsada Siz niye almadınız perdeleri?
kızmayın ama ağır bi laf etmişsiniz eşinizin de içine dert olmuş belli kiEvlenirken eşimin ailesi bir kuruşmharcamadı herşeyi eşimle ikimiz yaptık.. evliliğim 1. Haftasında bütün evimizde bir tane perde yoktu.. bende paran yoksa niye evlendin demiştim ondan küçümseme lafını söylediğini düşünüyorum.. zaten o lafıı diyince çok üzülmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?