Evliliğimin 2. Ayında Evi terk ettim !

Sen çalışıyor musun? Benim de yeni evlendiğimde perdem yoktu öğrenci evinden kalan perdeleri taktım alana kadar. Halım da yoktu. Umrumda da olmadı hiç. Sen niye evlendin paran yoksa?

Bazı laflar içe oturur, seninki de onlardan olmuş. Eşine" paran yoksa evlenmeseydin " denecek en son söz yahu! Demek içine oturmuş adamın sinir anında da çıkmış içindekiler işte... evde oturup koca parasını beğenmiyorsun, kaynanan da oturup yaptığın yemeği beğenmemiş. İkiniz de aynısınız bence

Boşanmayı düşünmek için erken. Eşini de anla hem eş.. hem anne.. Adam cinnet geçirmiş, kendini kontrol edememesi normal. Ki anne de fena basmış bamteline yani.. Şimdi çok ağır geldi sana tabi. Ama unutuluyor be canım. Daha neler yaşayacak ve neler unutmak zorunda kalacaksın, evlilik bu.. Bundan 1 ay sonra, ya da eşinle tekrar sarmaş dolaş olduğunda şu an hissettiğin gibi hissediyor olmayacaksın ki. Eşin kötü alışkanlıkları olmayan biri madem biraz zaman ver kendine.. Bu boşanılacak kadar kötü şey değil. Senin adamın tek kötü alışkanlığı var, o da diğer erkeklerle ortak olan ANNE alışkanlığı.. Bunun önüne de kolay geçilmiyor zaten Sen daha politik davranıp bunun üstesinden gelmeye bak

Bence siz dogrusunu yapmışsınız ben olsam bosanirdm şimdi boyleyse arkasında geliyor hem de o kaynana varken zaten anlasamassiniz bence

yinede bişeyler eksik gibi
sen montunu alıp çıktın kocan seni annesini göndererek tekrar eve getirdi. ama sen şuan annenlerin yanındasın? nereyi yanlış anlıyorum?_
Konu eksik deil sanırım son paragrafı okumamışsınız.. kocam annesini memleketine yolladı beni apartmanın kafesinden alıp eve getirdi... sonra ben bu olayı 2 hafta boyunca düşündüm ben bu boşanma kelimesini duyacak kadar ne yaptım diye? Ben bu kadar saygı göstermişken.. sonra hazmedemedim 2 hafta sonra annemin evine gittim

Ailenin yanına dönüşün nasıl oldu. Yani eşinin tavrı ne oldu. Şuan ne düşünüyor. Arayıp soruyor mu. Boşayacağım seni modunda mı.... ?????

Bunları bir bilelim ona göre yorum atalım.

Kesinlikle eşim ve kaynana bu baba evine gelmeden hayatta dönmem o eve.. allah yukarda benim suçum olsa ben evi terk etmezdim evlilik kolay kurulmuyor.. s
Aynen kv cinmis ilk gelişinde bu kadar olay oldu evi terkettin ikinci gelişinde bosanirsin ....benim kv düğünden üç ay sonra evime geldi kaynimla 15 gün kaldı ramazandi bide yemeklerimi yemiyo burun kiviriyor kendi oruç tutmazdi yinede kalkıp bir kap yemek yapmadı valla bende hiç tinlamadim kendi damak tadima göre pisirdim kocam begendikten sonra gerisi tın

siz saygısızlığın en büyüğünü paran yoksa neden evlendin diyerek yapmışsınız zaten
adamın da içine dert olmuş
o yüzden çok da masum değilsiniz bana göre

Herşeyi çok güzel anlatmıssın haklısında o kadar kötü erkekler war ki kıyaslayınca yine de benim eşim iyi diyorum ama işte ahhh o sözler unutulmuyor.. baba evinde bekliyorum eşimin annesi gelecek özürdileyecek öyle dönicem eve.. ama geleceğini de pek saymıyorum.. çünkü anneme kızın beni evden kovdu demiş

Yaptığınızda doğru olan hiçbir şey yok ki! Kimbilir nişan düğün zamanı da neler etmişsinizdir adam dolmuş patlamış işte.. perdesi yokmuş da neden evlenmiş o zaman! Yok artık yani... git çalış madem sonra al hangisini beğeniyorsan.. oturduğun yerden yorum yapıyorsun kocana , bir de yemek beğenmemiş diye saçma sapan tripler, ağlamalar... kocan seni savunmaya kalkmış yine de annesine. Nasıl gittiyseniz ikiniz iki taraftan adam da kriz geçirmiş

İşim war para kazanıyorum.. o parasını orda burda harcamasaydı bende o sözleri söylemezdim.. sizin gibi eşlerini koruyan herşeyi amenna diiyen kadınlar dayak yemeğe mahkumsunuz

"paran yoksa evlenmeseydin " lafını kayinvalidenin " yemek yapmayı öğrenmeden evlenmeseydin" lafindan sonra söylemiş olabilir misin ? Çünkü akışa gore eşinin birden eskiyi hatırlayıp söylemesi çok sacma duruyor.Ne alaka yani ? Senin o sırada soyledigin bir şeyler üzerine söylenmiş gibi...

Kelimeden ziyade ruh hastası iki insan var karşında, eşin de kv de de değişik, bu genleri gen havuzuna katlamalı mıyım diye düşünürdüm
Bazıları da benim abarttığımı düşünüyor... burdaki mesajları gördüğüm kadarıyla.. sence biz kadınlar çok mu ezik görüyoruz kendimizi..?

İşim war para kazanıyorum.. o parasını orda burda harcamasaydı bende o sözleri söylemezdim.. sizin gibi eşlerini koruyan herşeyi amenna diiyen kadınlar dayak yemeğe mahkumsunuz
biraz ağır konuşmuyor musunuz
eşim dediğin insana saygı göstermekle her halükarda eşi korumak arasında dağlar kadar fark var
keşke bu ayrımı yapabilseydiniz
ama sizin zihniyetinizde biri için (dayak ne olursa olsun hak edilmez!!!!!!) daha fazla zaman harcamaya değmez
iyi akşamlar

Sana da oha yani dan demeden güm demişsin madem öyle, parası yoktu da sen neden evlendin

Simdi esiniz kayinvalideyi yolladi sizi geri getirdi eve ama siz 2 hafta dusunup bosanacam dedi diye babanizin evine gittiniz oyle mi?

Valla benim esimde peygamber sabri var o zaman. Bende sinirlenince bosayacagim seni diye bagiririm. Sinirim gecer barisiriz esim guler her sinirlendiginde bosuyorsun beni diye. Bende sinirle soyledim onu derim. Guler geceriz.

Esiniz o zaman sinirle soylemis ama yapmasi gerekeni yapip annesini evine gonderip gelip gonlunuzu almis.

Bence bu evliliğin biraz zamana ihtiyaci var. Zamanla birbirinizin bam tellerini ogrenir basmamaya calisirsiniz. Tamamen ipleri koparacak birsey goremedim ortada.

Paran yoksa evlenmeseydin lafını evliliğimizin 1. Haftasında söylemiştim.. annesinin yanında kesinlikle öyle asağılayıcı cümleler kurmam..

Bence eşinize bir daha seni boşucam demeyin... heleki kayınvalidenizin yanında hiç demeyin!! Çünkü bu çok aşağılayıcı birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…