- 18 Ağustos 2007
- 5.772
- 4.337
- 698
sensible canım bacım, konunun senin olduğunu görünce açıp okudum, ne diyim ya. kahroldum. yemin ederim kahroldum. ne diyeceğimi bilmiyorum, gerçekten. arkadaşlar da yazmış defalarca, senin gibi aklı başında bir kadının başına gelmemeliydi bunlar ya. moralini bozma sen bana bakıp da yine de, ama yıkıldım ya. ya şimdi olay ne biliyomusun, bunca sene burda yazdık döktük ya, ben gerçekten mantıklı düşünen kadınların karşısına böyle zırtapozların çıkmaya cesaret edemeyeceklerini düşünüyordum. hani konularda eşinin aldatmasından dem vuran nerdeyse her üye burada 2 gün sonra "aa öle demeyin o benim kocam" diye kocasını savunmaya kalkar veyahut başka şekilde saçmalayarak mantıksızlığını ve düzgün düşünemediğini belli ederdi bi şekilde. veyahut da çok saf, iyiniyetliler olurdu, gözleri aşkından başkasını görmediği için adamın attığı şamar bile güldeste gelirdi, e şaşırmazdık böylesinin de kandırılmasına. gözünü aç derdik falan filan. kendim de benzer bişi yaşamıştım, ikinci kadın yerine konmaya çalışıldığımı öğrenmiştim vakti zamanında, öğrendiğim anda tabiki olay bitmişti ama kendime de çok kızmıştım. kesin hem dengesiz hem saftım, öyle olduğum için kandırılmıştım diye. daha iyi araştırabilirdim, her sözünde altmetin aramalıydım ama güvenmek istemiştim işte. her kadın gibi.... öyle ya, mantığımı öne koysaydım bunlar yaşanmazdı. ve devamında duygularımı es geçip mantığımla hareket etme kararı aldım hep. şu ana kadar.
e peki şimdi noldu? boşamıydı yani?
sensible, sen de kandırıldıysan, sen de aynı şeyi yaşadıysan, yok mu buna bi çare gerçekten? yani nolursa olsun bu adamlar bu kadar kolay canımızı yakabiliyolar mı sahiden? mantık, akıl, yani hiçbişey yetmiyomu bu pislikleri bizden uzak tutmaya?
kahroldum. kalesi yıkılmış komutan gibi hissediyorum kendimi şu an. sanırım.
yeter artık ama cidden. cidden yeter. bıktım ya. ne istiyo bu adamlar, çıksınlar söylesinler. Allaha nasıl hesap verecek o 1 aylık koca mahşer yerinde, hiç düşünmüyomu ya. hadi mahşere daha var diyelim, ya anasına babasına duyurulursa diye hiç mi çekinmiyor. anlamıyorum ya, nasıl insan bunlar. sensible affet beni, hayat arkadaşın hakkında ağır konuşuyorum. ama o sadece seni üzmedi, buradaki onlarca kadını da üzdü. gece uykulu ve sersem vaktimde, 2 sene sonra yeni yeni içimde bir şeyler filizlenmeye başladığı günlerden bir gün ben onun ihanetiyle tüm o yeşerttiğim filizleri birer birer yakıyorum şu an. istemiyorum incinmek. binlerce kilometre uzaktan okuması bu kadar incitirken, gerçekten yaşaması nasıl bir şey düşünmek bile istemiyorum. istemiyorum ya. Allah kahretsin.
çok uykusuzum. sarhoş gibiyim, ne yazdığıma yarın akşam tekrar bakıcam. şimdi baştan okursam ağlarım. inşallah kırıcı şeyler yazmamışımdır, yazdıysam da özür diliyorum. ama yazmak istedim.
e peki şimdi noldu? boşamıydı yani?
sensible, sen de kandırıldıysan, sen de aynı şeyi yaşadıysan, yok mu buna bi çare gerçekten? yani nolursa olsun bu adamlar bu kadar kolay canımızı yakabiliyolar mı sahiden? mantık, akıl, yani hiçbişey yetmiyomu bu pislikleri bizden uzak tutmaya?
kahroldum. kalesi yıkılmış komutan gibi hissediyorum kendimi şu an. sanırım.
yeter artık ama cidden. cidden yeter. bıktım ya. ne istiyo bu adamlar, çıksınlar söylesinler. Allaha nasıl hesap verecek o 1 aylık koca mahşer yerinde, hiç düşünmüyomu ya. hadi mahşere daha var diyelim, ya anasına babasına duyurulursa diye hiç mi çekinmiyor. anlamıyorum ya, nasıl insan bunlar. sensible affet beni, hayat arkadaşın hakkında ağır konuşuyorum. ama o sadece seni üzmedi, buradaki onlarca kadını da üzdü. gece uykulu ve sersem vaktimde, 2 sene sonra yeni yeni içimde bir şeyler filizlenmeye başladığı günlerden bir gün ben onun ihanetiyle tüm o yeşerttiğim filizleri birer birer yakıyorum şu an. istemiyorum incinmek. binlerce kilometre uzaktan okuması bu kadar incitirken, gerçekten yaşaması nasıl bir şey düşünmek bile istemiyorum. istemiyorum ya. Allah kahretsin.
çok uykusuzum. sarhoş gibiyim, ne yazdığıma yarın akşam tekrar bakıcam. şimdi baştan okursam ağlarım. inşallah kırıcı şeyler yazmamışımdır, yazdıysam da özür diliyorum. ama yazmak istedim.