- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
hani erkeklerin evlenilecek kız eğlenilecek kız muhabbetleri vardır yaben öyle bir ayrıma inanmıyorum gerçi ve bakıyorum çogu kez en marjinal, hoppa veya erkek fatma kızlar bile evlenince evinin kadını olmayı becerebiliyor- benim bildiklerim en azından.
Artık giderek evlenilecek erkek eğlenilecek erkek diye bişey olduğuna inanmaya başladımsensible konunu teee ocaktan beri okuyorum. Hİç yazmadım çünkü bekarım, çünkü dayak gibi küfür gibi al bavulunu çarp kapıyı çık denecek bi durum değildi seninki, zamana bırakmak lazımdı. Sen ölçüp tartacaktın. Ama sarsılmış güvenin zehir olmuş cicim aylarınla bu işin sonu ne olacak merak ediyordum. İşte dediğim noktaya geldim şimdi Artık giderek evlenilecek erkek eğlenilecek erkek diye bişey olduğuna inanmaya başladım.
Ne saçmalıyor bu kız diyeceksiniz belki, ama demeye çalıştıgım şu: eşinin dışardayken kızlara kafasını kaldırıp bakmadığını filan söylemişsin, belki yakışıklı, eğitimli biridir ailesi de çok iyi anlatmıştın yani bakıncaaa ooo tam evlenilecek adam gibi duruyor demi?
ama eşin bey oğlu gibi büyütülmüş hep kendi dediği olsun (pişen yemek, alınacak su, harcanacak para), etrafında ona ilgi gösteren (anne-eş-sevgili neyse) olsun isteyen birisi, şımarık kısacası. zora gelemiyor, senin 200 lira harçlığın olsa ona batıyor (sen bi de çalışıyorsun harçlık ne ya???) Çocuk gibi demek çok saçma bence, ne demek bu? Çocuk büyütecekse bi kadın doğurur kendi çocugunu büyütür 27 yaşındaki kocanı büyütmek için mi evlendin sen? belli ki seni seviyor herhalde başka kızlarla msn de filan görüşmüyor artık. ama bu durum böyle diye sürekli onun dediklerini yapmak zorunda oldugun bi evlilikte sen ne kadar nefes alabileceksin ne kadar özgüvenin ve gururun buna izin verecek? Ben bekar olduğum için şimdi gerçekten ne kadar sevsem de iyi bir ailesi de olsa vs vs evleneceğim adam hep benim dediğim olsun diyen birisi mi misal çıkıp yürümek iistiyorum dediğimde beni bunaltıyorsun diyecek birisi mi bunu anlayabilmek istiyorum -ama evlenmeden önce tabi nasıl olacaksa bu???
Konunu takip etmeye devam edeceğim akıl verecek durumda değilim ancak sorularımı, serzenişlerimi paylaşabilirm belki yaşın benden küçük ama akıllı, kişilikli bi kızsın bu çok belli konuya yapılan yorumları da birkaçı hariç çok tutarlı bulduğumu belirtmek istedim. Hakkında hayırlısı olsun, inşallah eşin de senin hassasiyetlerini, incindiğini, kırıldığını anlar da biraz duyarlı olur ne diyelim başka...
Konu Sahibine Söylemiyorum..
Benim Düşüncem Hep Evlenmeden Önce de Böyleydi..
Kafasında Zerre Kadar Şüphesi, Güvensizliği Olan Arkadaşlar Lütfen Evlenmesinler..
Sonra Hep Üzülüyorlar..