Cok mutsuzum..
Evlilikten bekletinlerim vardi ama hic birini yerine getiremiyorum.
Cünkü tek basinayim, evlendigim insanla ayni beklentilere sahip degiliz.
Neden daha önce actigim bu konuya yaziyorum bunlari.
Yaptiklarini unutmadim ama gün gectikce takmamaya basladim.
Cünkü ne yazik ki gün gectikce esiminde beynimden' kalbimden yavas yavas silindigini düsünüyorum.
Evleneli 5 ay olmus. Her gün kavga edilir mi?? Hergün evde ekmek kalmadi, sampuan bitti, yemegi begenmedim diye bir adam karisina sanki namusuna laf getirmis gibi bagirir mi?
Biktim artik. Kisa sürede biktirdi beni kendinden.
Susuyorum, sabrediyorum ama benimde sabrimin bir sInIrI var.
Esek gibi calisiyorum, aylik cocuga para verir gibi 100 milyon harclik vermek istiyor.
200 istiyorum dedigimde ise cok para harciyor oluyorum. Surat asiyor.
Halbuki kendisinin tek sigarasi ayda 150ye cikiyor.
Onun disinda kendine özel aldigi seylerin parasini hic hesaba katmiyor (ki alsin, alacakta hakkidir).
Ama bu kadar haksizliga artik dayanamiyorum.
Alisverise gideriz, ve yukarda Allah sahidim olsun ki tek bir kere kavgasiz gelmemisizdir alisverisden.
Evin ihtiyaclari neyse aliyorum, aldigim icinde suclu oluyorum. Evde su eksik mecbur alinacak diyorum, o da eksik olsun diyerek kaslarini catip milletin icinde utanmadan sesini yükseltiyor.
Bu ne Ya Rabbim! Benim sinavimda bu mu!?
Isten eve gelir direkt bilgisayar basina gecer. TV"yi acar. Dogru düzgün oturup 5-10 dk muhabbet edemeyiz. Tamam derim yorgundur adamcagiz, biraz dinlensin ben yemegi yapana kadar. Yemekte konusuruz, muhabbet ederiz. Yemek hazirlarim sevmedigi birsey olursa catali kasigi kaldirir masaya firlatir. Alismis tabi annesinin o begenene kadar 40 türlü yemek yapmasina.
Bugün "hadi biraz sahilde yürüyelim" dedim diye ayaga kalkip "bana bak senden soguyorum, nefret ettiriyorsun kendinden, bu saatte nereye gidecez (saat daha 7)" diye cikisti. Bende nefret edersen et cokta umrumdaydi diye cevap verdim ve icimin yandigini anlatmak istercesine "insallah birgün baska biriyle evlenirsin ve senin bana yaptiklarinin aynisini o kisi sana yapar" dedim.
O günleri görür müyüm bilmem.. Ama beni arayacagi cok kesin..