bu gün gördüğüm ve üşenmeden okuyup bitirdiğim 64 sayfa...
çok yoruldum... okumaktan ziyade, yaşadıklarınız beni öyle çok etkiledi ki...
hayata karşı yorulduğumu hissettim...
şu an ne durumdasınız bilmiyorum ama yazdıklarınızdan anlıyorum ki siz çok güçlü bir kadınsınız... öyle güzel bir kaleminiz var ki.. kendinize o kadar inancınız var ki... çok iyi hissettirdiniz bana gücünüzü....
ne şartlar altında hayatınızı devam ettirdiğinizi bilemesem de sizin mutluluğu hak ettiğinize inanıyorum ve günün birinde bu mutluluğu yakalayacağınızı biliyorum...
belki yazdıklarımız size ulaşamayacak, bu foruma bir daha giremeyeceksiniz... bilmiyorum ama inanıyorum ki her okuyan size aynı duygularla dua ediyordur tıpkı benimde ettiğim gibi...
o yüzden yazdıklarımız size ulaşmasa da dualarımız ulaşıyordur diyorum ve rahatlıyorum....
çok doğru bulduğum bir söz;
"Zamanı yıllarla tartanlar yanılırlar hiçbir şey tartılmaz başka bir şeyle
hatta çoğu zaman kendiyle bile
yaşanır,
içini tohuma bırakır ..
Geçer gider
geçmez sandıkların bile.."
çok yoruldum... okumaktan ziyade, yaşadıklarınız beni öyle çok etkiledi ki...
hayata karşı yorulduğumu hissettim...
şu an ne durumdasınız bilmiyorum ama yazdıklarınızdan anlıyorum ki siz çok güçlü bir kadınsınız... öyle güzel bir kaleminiz var ki.. kendinize o kadar inancınız var ki... çok iyi hissettirdiniz bana gücünüzü....
ne şartlar altında hayatınızı devam ettirdiğinizi bilemesem de sizin mutluluğu hak ettiğinize inanıyorum ve günün birinde bu mutluluğu yakalayacağınızı biliyorum...
belki yazdıklarımız size ulaşamayacak, bu foruma bir daha giremeyeceksiniz... bilmiyorum ama inanıyorum ki her okuyan size aynı duygularla dua ediyordur tıpkı benimde ettiğim gibi...
o yüzden yazdıklarımız size ulaşmasa da dualarımız ulaşıyordur diyorum ve rahatlıyorum....
çok doğru bulduğum bir söz;
"Zamanı yıllarla tartanlar yanılırlar hiçbir şey tartılmaz başka bir şeyle
hatta çoğu zaman kendiyle bile
yaşanır,
içini tohuma bırakır ..
Geçer gider
geçmez sandıkların bile.."