Evliliğimin bittigini düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lilitis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2025
3
-3
1
26
Merhaba hanımlar
eşimle 6 senedir tanışıyoruz 3 yıldır evliyiz. Evliliğimizin başında hersey mükemmeldi diyemeceğim 1 ay sonra ben nereye düştüm dediğim zamanlar çok oldu. Saygısını aştı kırdı döktü bir süre sonra toparlandık ve anne baba olmaya karar verdik 2 yaşına girmek üzere olan bir oğlum var ve şuan supriz bir hamileliğin içindeyim. Evlenince sevgili gibi olmayı tabiki beklemedim hiçbir zaman ama bu denli aşkımızın biteceğini de hiç düşünmemiştim bir yıldır eşimle doğru düzgün konuştuğumuz bir konu bile yok işten gelir yemeği bekler telefonla, yemek biter telefonla uyuyana kadar oynar asla konuşmayız ben laf atmasam atmaz. Bana olan sevgisinden ve değerinden emin bile değilim. Seven bir insanın hamile bir eşini bu kadar yipratacağini sanmıyorum çünkü. Ona evliliğimizden memnun olmadığımı söylüyorum işten dolayı fazla yorulduğunu söylüyor ama ne hikmetse konu arkadaş olduğunda sabahlara kadar oturur aslada yorgunluğu aklına gelmez. Yaramaz bir çocuğumuz var ne zaman dışarı çıksak esim sayesinde daha da gerilmiş bir şekilde eve dönüyorum.
Son ki cinselliklerimiz de ise üstümde tepinen bişeyden farksız ay da yılda bir sevişiyoruz ve sadece 5 dakika sonra duşa atıyor kendini asla on hazırlık ya da ne bilim benim orgazmım aklına bile gelmiyor işi bitiyor ve çekiliyor.
Sevgim o kadar bitti ki artik konuşmuyorum bile konuşsam da anlamıyor. çevremde hiç dertlesebilecegim bir arkadaşım yok aileme anlatsam anlatamıyorum. Kimseyle paylaşamıyorum ama evliliğim günden güne bitiyor bu da ikimizinde umrunda değil bence. Çok severek evlendiğim adamın bu kadar değişmesini hiç beklemiyordum. Binbir hayallerle girdiğim evde şuan sadece duvarlarla berabermişim gibi. Temizlik iş güç için tutulmuş bir kadın gibiyim.
Ve çok canım yanıyor.

Öncelikle toparlayabileceginizi düşünüyorum.yanlis nokta ikinci çocuk planlı mi.aranizdaki problemleri çözüp düşünebilirsiniz.
Benimde iki çocuk ardarda ve çok yakın.ikincisi sürpriz.iletisimde çok problemler yaşadık biz de.evlatlar küçük,ebeveyn olmak büyük bir sorumluluk.bi anda büyük bir yükün altına giriyorsunuz.iletisiminiz ne kadar kuvvetli olursa o denli kolay anlatılıyor.cok zor...naçizane tavsiyem açık şeffaf olun kırmadan dökmeden hislerinizi ifade edin.icinizde tutmayın.
Bol bol dua edin.insallah bu sıkıntıları atlatırsınız

Öncelikle toparlayabileceginizi düşünüyorum.yanlis nokta ikinci çocuk planlı mi.aranizdaki problemleri çözüp düşünebilirsiniz.
Benimde iki çocuk ardarda ve çok yakın.ikincisi sürpriz.iletisimde çok problemler yaşadık biz de.evlatlar küçük,ebeveyn olmak büyük bir sorumluluk.bi anda büyük bir yükün altına giriyorsunuz.iletisiminiz ne kadar kuvvetli olursa o denli kolay anlatılıyor.cok zor...naçizane tavsiyem açık şeffaf olun kırmadan dökmeden hislerinizi ifade edin.icinizde tutmayın.
Bol bol dua edin.insallah bu sıkıntıları atlatırsınız

Umarım düzelir

Boşanın? Herşey bitmiş gibi zaten

Sürpriz hamilelik ? İnsanlar cocuk sahibi olmak icin binbir sey yapiyo sizinki gökten inmiş gibi bi sürpriz olmus maşallah. Umarim cocugu evliligi kurtarmak icin yapmiyosunuzdur zira ortada evlilik yok. Evde hizmetci gibi goreceginize kendinizi , plan yapin geleceginizle ilgili calismiyosaniz calisin kariyer yapin bosayin bu adami bu ne boyle evdeki patates cuvali gibi . simdi bi de hamilesiniz duygusal etkenler falan üzüceksiniz kendiniz. Birikim yapin bi seyler yapin bosayin önünunze bakin tek hamile bosanan siz olmazsiniz

Meslek, is guc var mi?
Hamilelik kac haftalik?

Kondom kullanılmış ama yinede olmuş bir hamilelik?
Evet evliliğim bititiyor gibi görüyorum ama bitmesini istediğimi belirttiğimi sanmıyorum.
İstemiyorsun ama mutluda değilsin hemde evlendiğinin 1. Ayından itibaren. Kendin mutlu olmadığın gibi çocuklarında böyle bir evliliğe doğuyor annelerinin mutlu olmadığı bir evlilik babada sorumluluk ilgi yok. Böyle bir evliliğim olsa ekstra korunurum hap, deri altı implantı vb. kondom yedek olur.

Merhaba hanımlar
Yargıya açık o kadar insan var ki yazımı silmek istedim.
Konunuzu silsenizde birsey degismezki alinti yapanlar var, dolayisiyla ilk halini herkes gorebilir

Sizin kendinize durust olmaniz lazim herseyden once, konusamadiginiz adamla sevisebilmeniz dahi tuhaf yani olay o evreye nasil geliyor konusamazken...

Siz burda konu silersiniz, ardından ceza alir gonderilirsiniz, burada herkes konunuzu unutur ama siz yasamaya devam edersiniz, bunu unutmayin.

Dilerim dogru yolu gorebilirsiniz.

Kondom kullanılmış ama yinede olmuş bir hamilelik?
Evet evliliğim bititiyor gibi görüyorum ama bitmesini istediğimi belirttiğimi sanmıyorum.
hanımefendi beni yanlış anlamayın ama ortada bir bağlılık, bir evlilik var mı ki?
aldırmayı düşünüyor musunuz? boşanmayı? bunları şuan düşünmüyorsanız da adam dengeye gelene kadar sunduğunuz bütün hizmetleri geri çekin. yemek hazırlama, seks, konuşma çabalarınız. kendinizi açıkça ifade edin, sınırları net çizin, rest çekin ama blöf yapmayın. zaten restiniz de işe yaramazsa bitirmek zorunda kalırsınız o noktada.
ya herrü ya merrü

üç senelik evlilikte 3 yaşında bebek varsa elbette bunlar olur.
Bir beraber yaşamaya alışmamışsınız, ilk ayları baş başa güzelce geçirmemişsiniz. 3-4 ay içinde hamilelik, sonrası lohusalık yenidoğan bebeğini büyütme zorluklarıyla geçmiş. Yeni evli olamadan anne baba olmuşsunuz.
En azından bir sene bebek işine girmeseydiniz

Bu konularda dalga geçtiğim için aklım çıkıyor yanlışlıkla hamile kalırsam diye çok şükür 10 yıldır isteğim dışında hiç hamile kalmadım ama neyse

Ben hep yanlışlıkla hamile kalanlarla dalga geçerdim. İlk oğlum çok zor oldu çünkü :)
5 yıl sonra tüm çocuk defterini kapatmış hayatımla ilgili başka planlar yaparken hoop yanlışlıkla hamile kaldım eşim kalsaydı bu kadar şaşırmazdım o derece bir şok geçirdim o yüzden öldürseler daha yorum yapmam bu konuda :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…