Umarım düzelirÖncelikle toparlayabileceginizi düşünüyorum.yanlis nokta ikinci çocuk planlı mi.aranizdaki problemleri çözüp düşünebilirsiniz.
Benimde iki çocuk ardarda ve çok yakın.ikincisi sürpriz.iletisimde çok problemler yaşadık biz de.evlatlar küçük,ebeveyn olmak büyük bir sorumluluk.bi anda büyük bir yükün altına giriyorsunuz.iletisiminiz ne kadar kuvvetli olursa o denli kolay anlatılıyor.cok zor...naçizane tavsiyem açık şeffaf olun kırmadan dökmeden hislerinizi ifade edin.icinizde tutmayın.
Bol bol dua edin.insallah bu sıkıntıları atlatırsınız
Boşanın? Herşey bitmiş gibi zatenMerhaba hanımlar
eşimle 6 senedir tanışıyoruz 3 yıldır evliyiz. Evliliğimizin başında hersey mükemmeldi diyemeceğim 1 ay sonra ben nereye düştüm dediğim zamanlar çok oldu. Saygısını aştı kırdı döktü bir süre sonra toparlandık ve anne baba olmaya karar verdik 2 yaşına girmek üzere olan bir oğlum var ve şuan supriz bir hamileliğin içindeyim. Evlenince sevgili gibi olmayı tabiki beklemedim hiçbir zaman ama bu denli aşkımızın biteceğini de hiç düşünmemiştim bir yıldır eşimle doğru düzgün konuştuğumuz bir konu bile yok işten gelir yemeği bekler telefonla, yemek biter telefonla uyuyana kadar oynar asla konuşmayız ben laf atmasam atmaz. Bana olan sevgisinden ve değerinden emin bile değilim. Seven bir insanın hamile bir eşini bu kadar yipratacağini sanmıyorum çünkü. Ona evliliğimizden memnun olmadığımı söylüyorum işten dolayı fazla yorulduğunu söylüyor ama ne hikmetse konu arkadaş olduğunda sabahlara kadar oturur aslada yorgunluğu aklına gelmez. Yaramaz bir çocuğumuz var ne zaman dışarı çıksak esim sayesinde daha da gerilmiş bir şekilde eve dönüyorum.
Son ki cinselliklerimiz de ise üstümde tepinen bişeyden farksız ay da yılda bir sevişiyoruz ve sadece 5 dakika sonra duşa atıyor kendini asla on hazırlık ya da ne bilim benim orgazmım aklına bile gelmiyor işi bitiyor ve çekiliyor.
Sevgim o kadar bitti ki artik konuşmuyorum bile konuşsam da anlamıyor. çevremde hiç dertlesebilecegim bir arkadaşım yok aileme anlatsam anlatamıyorum. Kimseyle paylaşamıyorum ama evliliğim günden güne bitiyor bu da ikimizinde umrunda değil bence. Çok severek evlendiğim adamın bu kadar değişmesini hiç beklemiyordum. Binbir hayallerle girdiğim evde şuan sadece duvarlarla berabermişim gibi. Temizlik iş güç için tutulmuş bir kadın gibiyim.
Ve çok canım yanıyor.
Kondom kullanılmış ama yinede olmuş bir hamilelik?sürpriz hamilelik nedir?
evliliğin bitme noktasındaysa nasıl ilişkiye girmeye devam edebiliyorsun?
Meslek, is guc var mi?Merhaba hanımlar
eşimle 6 senedir tanışıyoruz 3 yıldır evliyiz. Evliliğimizin başında hersey mükemmeldi diyemeceğim 1 ay sonra ben nereye düştüm dediğim zamanlar çok oldu. Saygısını aştı kırdı döktü bir süre sonra toparlandık ve anne baba olmaya karar verdik 2 yaşına girmek üzere olan bir oğlum var ve şuan supriz bir hamileliğin içindeyim. Evlenince sevgili gibi olmayı tabiki beklemedim hiçbir zaman ama bu denli aşkımızın biteceğini de hiç düşünmemiştim bir yıldır eşimle doğru düzgün konuştuğumuz bir konu bile yok işten gelir yemeği bekler telefonla, yemek biter telefonla uyuyana kadar oynar asla konuşmayız ben laf atmasam atmaz. Bana olan sevgisinden ve değerinden emin bile değilim. Seven bir insanın hamile bir eşini bu kadar yipratacağini sanmıyorum çünkü. Ona evliliğimizden memnun olmadığımı söylüyorum işten dolayı fazla yorulduğunu söylüyor ama ne hikmetse konu arkadaş olduğunda sabahlara kadar oturur aslada yorgunluğu aklına gelmez. Yaramaz bir çocuğumuz var ne zaman dışarı çıksak esim sayesinde daha da gerilmiş bir şekilde eve dönüyorum.
Son ki cinselliklerimiz de ise üstümde tepinen bişeyden farksız ay da yılda bir sevişiyoruz ve sadece 5 dakika sonra duşa atıyor kendini asla on hazırlık ya da ne bilim benim orgazmım aklına bile gelmiyor işi bitiyor ve çekiliyor.
Sevgim o kadar bitti ki artik konuşmuyorum bile konuşsam da anlamıyor. çevremde hiç dertlesebilecegim bir arkadaşım yok aileme anlatsam anlatamıyorum. Kimseyle paylaşamıyorum ama evliliğim günden güne bitiyor bu da ikimizinde umrunda değil bence. Çok severek evlendiğim adamın bu kadar değişmesini hiç beklemiyordum. Binbir hayallerle girdiğim evde şuan sadece duvarlarla berabermişim gibi. Temizlik iş güç için tutulmuş bir kadın gibiyim.
Ve çok canım yanıyor.
İstemiyorsun ama mutluda değilsin hemde evlendiğinin 1. Ayından itibaren. Kendin mutlu olmadığın gibi çocuklarında böyle bir evliliğe doğuyor annelerinin mutlu olmadığı bir evlilik babada sorumluluk ilgi yok. Böyle bir evliliğim olsa ekstra korunurum hap, deri altı implantı vb. kondom yedek olur.Kondom kullanılmış ama yinede olmuş bir hamilelik?
Evet evliliğim bititiyor gibi görüyorum ama bitmesini istediğimi belirttiğimi sanmıyorum.
Bu konularda dalga geçtiğim için aklım çıkıyor yanlışlıkla hamile kalırsam diyeŞu üreme yeteneğinden bende istiyorum
Bir tanenizde ben hatalıyım demesin zaten.Merhaba hanımlar
Yargıya açık o kadar insan var ki yazımı silmek istedim.
Konunuzu silsenizde birsey degismezki alinti yapanlar var, dolayisiyla ilk halini herkes gorebilirMerhaba hanımlar
Yargıya açık o kadar insan var ki yazımı silmek istedim.
hanımefendi beni yanlış anlamayın ama ortada bir bağlılık, bir evlilik var mı ki?Kondom kullanılmış ama yinede olmuş bir hamilelik?
Evet evliliğim bititiyor gibi görüyorum ama bitmesini istediğimi belirttiğimi sanmıyorum.
Ayy sorma bir de peşpeşe oldu diyenler falan var ya.Şu üreme yeteneğinden bende istiyorum
Bu konularda dalga geçtiğim için aklım çıkıyor yanlışlıkla hamile kalırsam diyeçok şükür 10 yıldır isteğim dışında hiç hamile kalmadım ama neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?