evliliğimin geleceğini göremiyorum!

zeppe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
31
0
86
Ankara
2 seneyi aşkın evliyim. eşimle ciddi sorunlar yaşadık maddi manevi. evlilik için hemen her şeyi aileler yaptı. yani sıfır borçla evliliğe başladık. şu an ise maaşımızın üçte ikisi borca gidiyor. maddi olarak problemlerimiz var ama manevi olarak daha yıpranmış hissediyorum. bir diğer mesele ise cinsel hayatımız. evlendiğimiz ilk sene sayılıydı. içinde bulunduğumuz sene ise 1 ya da 2 kere beraber olduk. artık isteğim de kalmadı. eşim çocuktan bahseder arada şakayla karışık. ben de en az 2-3 yılımız var derim. ama bugünden itibaren bebek düşüncesi yok kafamda. gerçi hiçbir zaman bebek hayaliyle yaşayanlardan olmadım. cinsellik yaşamadığım biriyle çocuk yapma fikri bana uzak geliyor. cinsellik yaşamadan bir evlilik ne kadar sürebilir? ilgi eksikliği , maddi manevi güvensizlik vs. acaba evlilik bitmiş mi yoksa ben mi abartıyorum bilemiyorum.

sıfır borçla ewlenip şu an maaşları nasıl borca yatırıyorsunuz anlayamadım arkadaşım.birde cinsel hayatınızın sayılı olduğunu söylemişsin.buda çok garip belki eşin çocuktan bahsedince sende reddedince uzaklaşıyor olabilir...genede 2 yıllık ewlilik için sayılı cinsel ilişki düşündürücü :26::26::26:

yılda 1,2 kere beraber olmak mı sasırdım arkadasım cokta uzuldum bunun sebebı nekı?hıcte normal degıl.

eşimin aşırı sorumsuzluğundan ve arabalara olan zaafından. bütün takılarım gitti yaklaşık otuz bin civarı. birde üstüne borç ödüyoruz. eşim de ben de biliyoruz ki bebek için ikimizde maddi manevi hazır değiliz.

bnce ya sen yanlış ifade ettin ya biz yanlış anladık 1 yılda birkaç kez diyosun çok anormal değilmi?

eşimin aşırı sorumsuzluğundan ve arabalara olan zaafından. bütün takılarım gitti yaklaşık otuz bin civarı. birde üstüne borç ödüyoruz. eşim de ben de biliyoruz ki bebek için ikimizde maddi manevi hazır değiliz.

peki hiç oturup konuşmadın mı eşinle bu ne böyle ne olacak filan haliyle ödenen borçlar aranızda gerginlik yaratıyor ama cinsel hayatınızıda bu kadar etkilememeli belki eşinizin bir problemi wardır sordunuz mu ??

kac yasındasındasın, sızın evlılıgınız bu hale geldı, yazık degılmı sana? mutsuz bır evlılıgı surdurecegıne, mutlu bır yasam kurabılırsın kendıne.bır ınsan neden evlı kalır,ınsanı eve baglayan tum zorlukların ustesınden gellmesını saglıcak bazı seyler vardır ama sanırım sızde bu yok:50:cınsellıkte cok onemlıdır evlılıkte cınsellık esler arasında ozel bır bag olusturur. gercı ondan daha onemlı seyler var gıbı esın sorumsuz ve ılgısız bır ınsan ıste ınsanı bu bıtırır zaten :5:

Son düzenleme:
ıstek kalmadı bende demıssın sen mı sıcak bakmıyosun yoksa esın mı cok yanasmıyor??eger sorun esınse hıc konusmayı denedın mı bu konuda canım??
bu arada anladıgım kadarıyla maddı sıkıntılarınız var ve sunu soylemk ıstıyorum boyle sıkıntılar ceken erkekler cınsel anlamda da cok soguk davranırlar kendıler farkında olmazlar bıle..esımden bılıyorum..

ıstek kalmadı bende demıssın sen mı sıcak bakmıyosun yoksa esın mı cok yanasmıyor??eger sorun esınse hıc konusmayı denedın mı bu konuda canım??
bu arada anladıgım kadarıyla maddı sıkıntılarınız var ve sunu soylemk ıstıyorum boyle sıkıntılar ceken erkekler cınsel anlamda da cok soguk davranırlar kendıler farkında olmazlar bıle..esımden bılıyorum..

ben bu konuda hep istekli davrandım ama karşılık göremeyince insan kendini kötü ve aptal hissediyor :(

canım cidden çok üzüldüm yaa yılda bi iki kez diyosun inanlcak gibi değil :2: isteksizlik falan mı var ki?

o ılaclar cınsellıgı cok etkıler ıstek mıstek olmaması cok normal.pekı napmayı dusunuyorsu,ılacları kullanma sebebı nedır?

canım cidden çok üzüldüm yaa yılda bi iki kez diyosun inanlcak gibi değil :2: isteksizlik falan mı var ki?

isteksizlik bile olsa insan bunu çözmeye çalışmaz mı? bunla ilgili doktora gitmeyi de reddediyor. ilk sene evlilik terapistine bile gittik. ama sonuç aynı.

isteksizlik bile olsa insan bunu çözmeye çalışmaz mı? bunla ilgili doktora gitmeyi de reddediyor. ilk sene evlilik terapistine bile gittik. ama sonuç aynı.

ama onunda psiklolojisini düşünmelisin. erkek için kolay mıdır sanıyosun? hem pskytk ilaçlar kullancak kadar psikolojisi normal değil demekki yazık bence eşine yardımcı ol. sende kendini çekersen bu evlilik boşanmaya gider

o ılaclar cınsellıgı cok etkıler ıstek mıstek olmaması cok normal.pekı napmayı dusunuyorsu,ılacları kullanma sebebı nedır?

lise sondan beri kullanıyor. biraz evham biraz panik atak depresyon vs gibi şeyler. sayıca ilaçları fazla ama hayatını normal sürdürebiliyor eşim.

neden evlenmıs ozaman,borc yapıp yapıp sana odetmek ıcın mı?:47:oldu, sevgıye ,ılgıye,cınsellıge gelınce tık yok,ama ıs borc yapmaya gelınce var:19:yok ole bır dunya,
sıze normal bır evlılık hayatı yasatmadıgı yetmıyormus gıbı bıde sureklı borc yapıyormus:47:yazık ya:5:sız neye dayanıpta zorluklara gogus gereceksınız?

neden evlenmıs ozaman,borc yapıp yapıp sana odetmek ıcın mı?:47:oldu, sevgıye ,ılgıye,cınsellıge gelınce tık yok,ama ıs borc yapmaya gelınce var:19:yok ole bır dunya,
sıze normal bır evlılık hayatı yasatmadıgı yetmıyormus gıbı bıde sureklı borc yapıyormus:47:yazık ya:5:sız neye dayanıpta zorluklara gogus gereceksınız?

haklısınız, ben de çok dedim bunları kendi kendime. ama hep düzelir umudu ile bugüne geldim. başlara göre kıyaslama yaparsam evet az da olsa eşimde ilerlemeler var cinsellik konusu dışında.

lise sondan beri kullanıyor. biraz evham biraz panik atak depresyon vs gibi şeyler. sayıca ilaçları fazla ama hayatını normal sürdürebiliyor eşim.

hayatını devam ettırıyor neguzel ama senın hayatının ıcıne edıyor:47:pardonda cok sınırlendım,buna bır cozum gerek yoksa sızde ılac kullanmak zorunda kalırsınız.
ya tamam hersey bız ınsanlar ıcın yarın oburgun benımde esımın basna ne gelecegı bellı olmaz bole bır sorunla karsılassam ALLAH korusun tabıkıde yanında olurum sonucta ıyı gunlerımızde oldu ınsan onun hatırına daha dayanıklı olur ama gencız, yenı evlı sayılırız, evlılık hayatını gerektıgı sekılde yasamak bızımde hakkımız.nasıl kı zorluklarına gogus gerıyosanız ( borc odemek,sorumsuz ılgısız donuk bır esle omur torpulemek)guzellıklerındende faydalanmazsanız hayat hepten cekılmez olur:26:

Back
X