Evliliğimin sonuna geldim..

Birlikte gidip dilekçe veriyorsunuz sonra mahkeme tarihi belli olur taraflardan biri ben boşanmak istemiyorum demedigi sürece tek celsede bi kaç dk içinde biter şuan ki genel geçer durumsa iki haftada bir göreceği velayet için eğer anlasamazsaniz ayrı dava açabilirsiniz ama bildiğim kadarıyla kalmalı gider

Aranızda ne geçti
Kadın size nasıl vurma noktasına geldi
Kadinin tek oğlu beni gelini olarak degil rakibi olarak gördü ilk zamanlar ben bunu idrak edemedim. Kinada ayni renk dugunde beyaz elbise giyerek aslinda ilk dakikadan kendini belli etmis o. Daha sonra surekli bana baski kurmaya kalkti. Oğlunu doldururken bak bu dik kafalı koca sozu dinlemez derken yakaladim. Sonra eşime dov bunu egit vs dedi tabi o zamanlar ben aşık o aşık onu ciddiye almadik zamanla anasi doldura doldura kavgayla sozle ne sevgi kaldı ne bisey. Ben daha iki aylik gelinken oglu beni savundu diye benim yanimda ogluna tokat atti

Tesekkur ederim

Psikolojik destek almaya basladim çünkü surekli durduk yere agliyorum ellerim titriyor yasadiklarimi anlatmaya kalkacagim zaman hangi birini anlatayim derken yuz yuze cumle kuramaz haldeyim. 5 kururssuz baba evine geldim hic param yok avukat tutup dava acmaya onun acmasini bekliyorum anlasmali bitsin hemen dedi tamam dedim. Ailem de cekismeliye donup uzasin istemez ne kadar yiprandigimin farkindalar. O kadinla bir omur yuz yuze gelmek istemiyorum koca kisisi ike de bian once bitsin istiyorum. Yuzunu gorunce bu konular acilinca yasadiklarimdan sinirler tepeme cikiyor artik

Eşin bu sıkıntıların neresinde?
Mesela annesinin seni boşatacam dediğini duydu mu, duymadı ise sen söyledin mi?

Diğer mesajını şimdi okudum..ana oğul seni dövmüşler...ne diyeceğimi bilemedim

bebeğiniz de ki olay sonrası değişiklikleri belirtin
ve çocuğumu zorla oraya götürmeye devam ettiği için çocuğum geldiğinde donuk oluyordu ne deniliyor yapılıyor bilmiyorum deyin
ailesi ve eşiniz hakkında asla hiçbir yerde yazılı hakaret etmeyin haklı iken haksız olursunuz
akrabalarına da çekiştirirken hakaret etmeyin karşı tarafa delil olarak verilmesin yazdıklarınız

anlaşmalı boşanmayın
size gün yüzü göstermemiş bir adamcık var ortada
bebeğine ve size yaşattıklarının üzerine mükafat vermeyin

telefon dökümlerni muhakkak isteyin
başkası vardır belki ortaya çıksın

yazılı olarak annesinin size çocuğunuz kucağındayken vurduğunu ispatlarsanız
ne bileyim bir mesaj vs. de
tazminat alırsınız

karşı taraf avukatından akıl alıp
mesaj ile şöyle böyle mutluyduk sen gittin vs. yazarsa siz yaptıklarını ve yapmadıklarını yazın
"ben çocuğumun geleceğini, akıl sağlığımı korumak için kurtarmak için çabalıyorum " yazın

Eşin bu sıkıntıların neresinde?
Mesela annesinin seni boşatacam dediğini duydu mu, duymadı ise sen söyledin mi?
Yanindaydi annesi en basindan beri ugrasti hemde kaynana gibi degil kuma gibi. Ne kadar iliskiye girmeme dahi laf etti nasil korunacagima vs. Benim tum dengemi ve psikolojimi bozdu oğlunu kendine benzetmis ruh hastasi sonradan gördum. Onunla gorusmek istemedigimi soyleyince oglu s.ke s.ke goruseceksin diye sart ve baski kurdu en az annesi kadar suçlu. Ayrica altta ki yorumlarda yazmıştım o pislikler arabada ikisi vurdu bana

Kaç yaşındasın ki, en başından beri böyle olan kv min gerçek yüzünü görü kocanın gözünü açmadın?

sakin kalmaya çalışın
ve unutmayın şuan almadığınız hiçbirşeyi kafanızı topladığınızda da alamayacaksınız
onlara birde mükafat vermeyin
kendiniz için değil bebeğiniz için tüm haklarınızı isteyin
şuan biraz daha bekleyin sakinleşmeyi bekleyin
bu şekilde asla hakim karşısına çıkmayın
ve çekişmelide olsa 1 sene sürecek
adam pislik ise zaten boşansanızda pislik olacak
sadece şuan size laf etmiyor huyunuza gidiyor gibi ki
para falan istemeyin diye
sakın anlaşmalı boşanma
bebeğinin hakkını yuvanı bozanlara huzur koymayanlara bırakma

Dogru diyorsunuz ama inanin elimde degil kufretmemek hayatimin icine ettiler. Mesaj vs yok ama sahit olanlar var onlarda esimin tarafindan yakin insanlar hic biri taniklik etmez. Ve benim sagligim daha onemli diye düşünüyorum bian önce kendimi toparlayip bu kotu tecrubeler bana ders oldu deyip yoluma bakmalıyım cocuguma iyi gelecek vermek adına kendimi toparlamam lazim bende beyinen saglikli degilim yasadiklarimdan dolayi psikolojik destek aliyorum. Dengem bozuldu

kendinizi toparladığınızda pişman olacaksınız
o size vermediği parayı çocuğunuzun rızkını
orda burda başka kadınlarla yiyecek

Kaç yaşındasın ki, en başından beri böyle olan kv min gerçek yüzünü görü kocanın gözünü açmadın?
21 yasindayim. O kadin oglu dedesi babannesi ile gorusuyor diye doven insanmış kimseyle anlasip konusmuyor kendi annesi de buna dahil. Ama ben ilk yalnizliktandir deyip iyi yaklastim onu sevdim anne gibi gördüm o zamanlar oglu beni uyardi annemle kimse anlasamaz diye uzak durmayi oglu istedi ben istemedim bi tane oglu var olur mu gunah dedim. ama onun gercek yuzunu gorup ve mesefa koyana kadar adamin huyu degisti anaci oldu hic bisey anlamadim seytan annesini melek gormeye basladi

kendinizi toparladığınızda pişman olacaksınız
o size vermediği parayı çocuğunuzun rızkını
orda burda başka kadınlarla yiyecek
Evli iken para konusunda hic sıkıntı yapmadı. Bosaninca da cocugima nafaka versin yeter onlardan para vs istemiyorum istedigi ile yesin parayı. Parasiz kalirim yinede muhattap olmam artik onlarla. Yazik valla insallah baska kızlarında hayalleri ile oynanilmaz insallah da sag da solda yesin de parayi ciddi iliskisi olup bi kizin daha hayatini sondurmezler

Çocuğunuza nafaka isteyin, tazminat, ortak mal varsa talepte bulunun düğündeki takılarınızı talep edin bunlardan vazgeçmeyin. Kv nin vurduğuna dair eşinizle hiç telefonda mesajlaşma yoluyla bu konuyu konuştunuz mu eşinizin mesajlarda durumu kabul eder bir ifadesi sözkonusu ise bunu delil olarak sunabilirsiniz

Benim kv de de beni rakibi olarak gördü
Hatta eşim benimle evlendiği için 6 ay eşime küstü
Hakkımda hep kötü sözler söylerdi eşimle çok atışırlardı
Allah bu tarz insanları ıslah etsin akıl fikir versin
Size de kolaylıklar versin
Terbiyesiz bir insanmış

Şu kaynanalar mutsuz evliliklerin faturasını gelinlere kesmekten ne zaman vaz geçecekler acaba?
Benimki de sevmiş 16 yaşında evlenmiş, çok da iyi şeyler yaşamamış gözü sürekli biz de . Eşim benim için iyi bir şey yapınca hemen müdahele eder, baban olsan yapmazdı şöyle kızardı şöyle bağırdı, kaynanam bana bunları bunları yaptı, halbuki kendi de bana yapıyor yani. Kendi seçiminin acısını benden çıkarmaya çalışıyor.

Bencede boşanma davasında söylenmeli bu hatta şahit olsaydı keşke
babası bile bu çocuğu iki saat görme hakkını zor elde etmeli
Bu manyak kadın çocuğu kaçırmaya kalkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…