Evliliğimin sonuna geldim..

Merhametten maraz doğar diye boşa dememişler
O kadın tam bir o.......
Allah sana ve bebeğine yaptıklarını yanına kar koymasın

Neden anlaşmalı boşanma mesela?
Bence hiç anlaşma falan yapmayın !
Terbiyesizler.

Neden anlaşmalı boşanma mesela?
Bence hiç anlaşma falan yapmayın !
Terbiyesizler.
O kadar nalet insanlar ki ugrasmaya değmez konus kendini haklarlar. Ben yasattiklarinin hangisini diyecem derken daha agliyorum ve titriyorum cumle bile kuramiyorum. Yazarak mi kendimi ifade edecem

O kadar nalet insanlar ki ugrasmaya değmez konus kendini haklarlar. Ben yasattiklarinin hangisini diyecem derken daha agliyorum ve titriyorum cumle bile kuramiyorum. Yazarak mi kendimi ifade edecem
iyi bir avukatla anlaşmalısın.
inan bana yerinde olsam yanlarına asla koymam.
Hem vur , kır , bin parça et hem de bir şey olmamış gibi boşan..
Bu olmamalı bence..

iyi bir avukatla anlaşmalısın.
inan bana yerinde olsam yanlarına asla koymam.
Hem vur , kır , bin parça et hem de bir şey olmamış gibi boşan..
Bu olmamalı bence..
Nasıl olacak bu davayi bile onun acmasini bekliyorum 5 kuruş param yok avukata veremem buraya geldim geleli cocugun ihtiyaclarini ve benim ihtiyaçlarımı ailem veriyor. Zaten durumlari iyi degil yük hissediyorum kendimi onlar asla oyle gornuyor ama cocukla baba evine donmek kolay değil.

3 yasina kadar kalmali izin vermiyorlar. Senin gozetiminde belli saatlerde gorebilir babasi. Ay ne demek babaannesinde kalmasi minicik bebegin. Siz ayri kalmamalisiniz bebeginizden. Emzirmiykr musunuz? Oyle sey mi olur. Mahkeme 3 yasina kadar kalmali vermez babasina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…